2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

kolay gelsin canım ama sen dikkat et yorma kendini öle çok...bence hayrolcak canım artık adetine ne kadar vardı canım
teşekkür ederim fatoşçumzamanında gelirse sekizinde olmam lazım,haftaya pazar veya,ondan sonraki pazartesi.......
hadi dayan ferhatçım az kaldı kızımızın gelmesinesen iş yapma zaten bak ne güzel yardım edeninde varmış ohhh ne güzel,,,,

günaydın kızlarr....mübarek ramazan ayıda geldii inşlhh dualarımız dileklerimiz kabul buyrulur....hamişler orucu napcaz?:26: eşim tutma istrsen diyo oğlumda tutmamıştım
merhaba Fatoşcummm... ben tutamıycam valla.. sıcaklara zor dayanıyorum.. birde benim açlıkta hemen tansiyonum düşüyor, bayılacak gibi oluyorum.hadi açlığa dayandım diyelim ama susuzluğa nasıl dayanırım. şimdi birde tam bebeğimin organ oluşum zamanları.. 3 senedir tutamıyorum orucu. Eşimde sağolsun kefaret olarak parasını veriyor.
Yasemincim tünaydın canım.. ohh valla ne güzel pırıl pırıl yaptın evini.. bende dün hafiften bi el atarak başladım. wc banyo yıkayarak şimdide yemeğimi yapıyorum çıksın aradan da akşama rahat edeyim. Eşim çok geç geliyo zaten.yapabildiğim kadar iş yapayım bari.

sanada kolay gelsin semracım,dayanamadın değil midikkat et kendine,bak çok yorulma yiğenimize birşey olursa ilk ben kızarım sonrabenimde akşama biter sanırım ama yemek yok daha ortadamutfağa girdiğimde onuda çıkarırım artık aradanşimdi gideyim sonra yine gelirim

:)) gel bacım gell uğraşma bugün yemekle.. ben sana iki kap yemek vereyim bugünü idare edersiniz..
köyden geldi bak yeni miss gibi.. yoğurt ve taze fasülye.. ee bunlardan da çorba çıktı yemekte çıkacak.. sen gelene kadar yetiştiririm bacım..

kızlarr benim ağzımda çok yara çıkıyo oğlumdada hartırlıyrum çıkmıştıda eşim ilaç almıştı... ağızda ve dilde sizdede oluyomu hamişler...umarım vitamin eksikliğinden deildir şöğle bi bakıyım dedim netede tükürük bezinin artmasından kaynaklanıyo da olabilir diyo snaırsam yine hormonların becerisi

kolay gelsin canım ama insan burda açık açık yazarmı hiçç canım çekti işte hıhhhh eşime diyimde bi koşu köye gitsin barii

Son düzenleme:
canım bilmiyorum ki valla.. benim başıma gelmedi..
kolay gelsin canım ama insan burda açık açık yazarmı hiçç canım çekti işte hıhhhh eşime diyimde bi koşu köye gitsin barii

yaa canım baktım sen yoksun bende yazayım dedim di :26::26: Özür dilerim Fatoşcum..

ama şükürki bulunmayacak bişey değil yazdıklarım.. Dimi dimi.. böyle avutuyum kendimi bari:)

foto yorumu için sağol canım.. ama bende seni görmek istiyorum...
burdan acemiyi, Seydamı, ebruyu ve çiçeklarayı gördüm sadece fotolarda.. merak ediyorum ve keşke fırsat olsada yüzyüze tanışsak diyorum
Face hesabın varmı tatlım?? yoksa da profile albüm eklede bakak görek senide:))

çok hoş hatunlarsınız yaaaaaanlaştık semra bacım sen yemeği koy bi kaba ben bi koşu geliyorum şimdianam bunlar hamiş olmuşta aşererlermişbenimde aşermem için çok çalışmam lazım çoook

günaydın kızlarr....mübarek ramazan ayıda geldii inşlhh dualarımız dileklerimiz kabul buyrulur....hamişler orucu napcaz?:26: eşim tutma istrsen diyo oğlumda tutmamıştım

inşallah canım . ben oğlumda 15 .20 gün tutmuştum ama sonlarına doğru çok aşerme olduğu için tutsamda kabul olmazdı .bende böyleydi .allah yardımcınız olsun .hamişlerrrrrrrr

inşallah meleğin seninledir canım .yazını okuyunca çok heycanlandım .sen yolu aç ben arkandan geliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

allah razın olsun canım ben çok heycanlıyım ramzan ayı beni çok heycanlandırıyor çok mübarek çok bereketli bir ay. kendini iyi hissediyorsan tut .çok şanslısın kardeşlerin yardımcı olucak tek başınada bu sıcaklarda iş yapma zaten . sıcaklarda hamilelik biraz zordur ben yaşamadm ama arkadaşlaımı gördüm allh yardımcın olsun canım

bembeyaz yağan bir karın ne yaşanmışsa yaşansın geçmişin tüm hatalarını örttüğü gibi ramazan ayınında senin tüm hatalarını örterek hayırlıbir gelecek umut dolu yeni başlangıçlara vesile olmasını dilerim

geçen eklemeyeçalıştım canım ama beceremedim zaten özelden de yazdım sana

semra2 canım inş benimledir artık o bebişhem çooook umutsuzum hemde hormonlarım iki aydır normal çıktığı için acaba:26:diyorum,haftaya belli olur zaten,hayırlısı olsun demekten başka elimden birşey gelmiyor...sen bana bakma ama,bebişim benimle olsada olmasada senden buay güzel haberler bekliyorum benkorunayım falan deme sakın,kafan orda olmasın neyle uğraşmak istiyorsan uğraş,ama korunma bencehamile haberlerinde yavaşlama var sanki,güzel haberler verelim bizde artık değil mi

fatoooooooooooooooooooş kız merak ettim çok,hadi bi yolunu bul da resim ekleyiver.ben bu acemiliğimle kendim yaptım sende yaparsın

ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee türkiyedesin biliyoruuz bir ses veeeeeer

temizlik işi bitti,halılarım yok sadece,bi de biraz ütü onun dışında yetişti herşeyyemek te ocaktayalnız ben bitmiş bir vaziyetteyimtelefonumuda koltukları silerken kovaya düşürdümtelefon gitti,fatoşum kayınpederin telefonun yanına benimkinide gömelim
şimdi ben biraz dinleneyim yine gelirim

merbalar kızlar bayadır yazamıyorum buraya hepinizin ramazanı şerifi hayırlara vesile olsun inşallah evet kızlar 17 haftalık hamileyim dün cinsiyetini öğrendik 2. Kızım yolda doğum tarihide 31 aralık 2011

Rabbim bebek isteyenlere bu duyguyu nasip etsin insaAllah
ikinci melek isteyenleride cok bekletmeden versin
hamile olan anne adaylarinda yar ve yardimcisi olsun insaAllah
Allahin izniyle 2bucuk hafta sonra ikinci melegime kavusuyorum

günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın herkese
sanada günaydın semracım nasılsın?ben turşu gibiyim her yerim ağrıyorçooook yorulmuşum çooook:44:

ah canım benim kıyamammmm, e maşallah o kadar hızlı yaptın ki işleri, motor taksam bile ben yapamam yani:))

Bugün güzelce dinlen bari.. Ayrıca ben sana küstüm.. dün yemekleri almaya gelmedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…