- 6 Ekim 2010
- 1.195
- 89
- 363
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #4.701
teşekkür ederim fatoşçumkolay gelsin canım ama sen dikkat et yorma kendini öle çok...bence hayrolcak canım artık adetine ne kadar vardı canım
hadi dayan ferhatçım az kaldı kızımızın gelmesinemerhaba güzel anneler ramazan ayınız mübarek olsun çok sıcak ALLAH yardım etsin bize bende elimden geldiği kadar tutacam ama eşim karşı 1 ayda tutmasam çok sonrada tutamam oo herkesler temizliğe başlamış valla artık iyice ağırlaştım bide sıcaklardan dolayıda hiç hevesim yok iş yapmaya kız kardeşlerim sağolsunlar yardıma geliyorlar bende yardım etmeye çalışıyorum am yok zorlanıyorum hayırlısıyla kucağımızada alsaydık bu cadı kızıbeni çok yoruyor teyzeleri
merhaba Fatoşcummm... ben tutamıycam valla.. sıcaklara zor dayanıyorum.. birde benim açlıkta hemen tansiyonum düşüyor, bayılacak gibi oluyorum.hadi açlığa dayandım diyelim ama susuzluğa nasıl dayanırım. şimdi birde tam bebeğimin organ oluşum zamanları.. 3 senedir tutamıyorum orucu. Eşimde sağolsun kefaret olarak parasını veriyor.günaydın kızlarr....mübarek ramazan ayıda geldii inşlhh dualarımız dileklerimiz kabul buyrulur....hamişler orucu napcaz?:26: eşim tutma istrsen diyo oğlumda tutmamıştım
Yasemincim tünaydın canım.. ohh valla ne güzel pırıl pırıl yaptın evini.. bende dün hafiften bi el atarak başladım. wc banyo yıkayarakgünaydııın kızlaaar(galiba tünaydın)ben işe geri dönüyorum bugün bitmesi lazım malum olduğu üzere fatoşçuuum hu huuuuuu nasılsıın hala aynı şarkıyı söylüyorum:kakılmıştır benim adıııııım,siler parlatırııııım(kasık ağrım var çok kötü kızlar,hadi bakalım hayrolsun )
sanada kolay gelsin semracım,dayanamadın değil midikkat et kendine,bak çok yorulma yiğenimize birşey olursa ilk ben kızarım sonra benimde akşama biter sanırım ama yemek yok daha ortada mutfağa girdiğimde onuda çıkarırım artık aradan şimdi gideyim sonra yine gelirim
:)) gel bacım gell uğraşma bugün yemekle.. ben sana iki kap yemek vereyim bugünü idare edersiniz..
köyden geldi bak yeni miss gibi.. yoğurt ve taze fasülye.. ee bunlardan da çorba çıktı yemekte çıkacak.. sen gelene kadar yetiştiririm bacım..
canım bilmiyorum ki valla.. benim başıma gelmedi..kızlarr benim ağzımda çok yara çıkıyo oğlumdada hartırlıyrum çıkmıştıda eşim ilaç almıştı... ağızda ve dilde sizdede oluyomu hamişler...umarım vitamin eksikliğinden deildir şöğle bi bakıyım dedim netede tükürük bezinin artmasından kaynaklanıyo da olabilir diyo snaırsam yine hormonların becerisi
kolay gelsin canım ama insan burda açık açık yazarmı hiççcanım çekti işte hıhhhh eşime diyimde bi koşu köye gitsin barii
canım bilmiyorum ki valla.. benim başıma gelmedi..
yaa canım baktım sen yoksun bende yazayım dedim di :26::26: Özür dilerim Fatoşcum..
ama şükürki bulunmayacak bişey değil yazdıklarım.. Dimi dimi.. böyle avutuyum kendimi bari:)
günaydın kızlarr....mübarek ramazan ayıda geldii inşlhh dualarımız dileklerimiz kabul buyrulur....hamişler orucu napcaz?:26: eşim tutma istrsen diyo oğlumda tutmamıştım
günaydııın kızlaaar(galiba tünaydın)ben işe geri dönüyorum bugün bitmesi lazım malum olduğu üzere fatoşçuuum hu huuuuuu nasılsıın hala aynı şarkıyı söylüyorum:kakılmıştır benim adıııııım,siler parlatırııııım(kasık ağrım var çok kötü kızlar,hadi bakalım hayrolsun )
merhaba güzel anneler ramazan ayınız mübarek olsun çok sıcak ALLAH yardım etsin bize bende elimden geldiği kadar tutacam ama eşim karşı 1 ayda tutmasam çok sonrada tutamam oo herkesler temizliğe başlamış valla artık iyice ağırlaştım bide sıcaklardan dolayıda hiç hevesim yok iş yapmaya kız kardeşlerim sağolsunlar yardıma geliyorlar bende yardım etmeye çalışıyorum am yok zorlanıyorum hayırlısıyla kucağımızada alsaydık bu cadı kızıbeni çok yoruyor teyzeleri
foto yorumu için sağol canım.. ama bende seni görmek istiyorum...
burdan acemiyi, Seydamı, ebruyu ve çiçeklarayı gördüm sadece fotolarda.. merak ediyorum ve keşke fırsat olsada yüzyüze tanışsak diyorum
Face hesabın varmı tatlım?? yoksa da profile albüm eklede bakak görek senide:))
günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın herkese
sanada günaydın semracım nasılsın?ben turşu gibiyimher yerim ağrıyor çooook yorulmuşum çooook:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?