- 6 Ekim 2010
- 1.195
- 89
- 363
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #4.721
ah canım benim kıyamammmm, e maşallah o kadar hızlı yaptın ki işleri, motor taksam bile ben yapamam yani:))
Bugün güzelce dinlen bari.. Ayrıca ben sana küstüm.. dün yemekleri almaya gelmedin
bende de tünaydın kızlarrr....
hıhhh.. unutkanlıkda başlamışhakkatten kız ben unuttum onları:26:ama ben yazmamışmıyım yemeğimi de ocağa koydum diye:26::26:ayyyyy ne olcak ben bugün yerim onları,bi koşu bekle geliyorumkuzum sen hangi şehirdesin,iftara yetişirim dimi
bende de tünaydın kızlarrr....
tünaydın fatoşçum,nasılsın....mesajını okurken bi yorgunluk bi halsizlik sezdim:26:
olabilir yaşlı ve yorgun bir bayanım ben,ne olcak unuttuysamhıhhh.. unutkanlıkda başlamışANKARAdayım canım ANKARA:)))))
acemime katılıyorum.. sende mi yorgunsun yoksa Fatoşcum.. çok sade amaaaaannn yazayım gitsin gibi bi mesaj olmuş
bilmem sanki senin işleri ben yapmışım bi ağırlık var üstümde ama anlamışsın yazcaktım mesaja hatta yorgunluk var die inan yazmaya üşendim göz kapaklarım batıyo,kafam sepet gib,bana ne oluyo dermişim....bide ramazan orucuna takıldım eşimde tutamıyo orucunu gece herkes kalktı bizdn kimse yok yaa içim burkuldu..eşim pastacı fırın karşısında olduğundan malesef tutamıycak bu sene...
slm kızlar uzun bir aradan sonra
nasılsınız
herkese hayırlı ramazanlar
hamile olupta niyetli olan var mı?:44:
oooooo kimler gelmişşşşş... bizler iyi diyoruz iyi olmaya çalışıyoruz canım.. sen nasılsın nasıl gidiyor
niyetli değilim canım.
oooooo kimler gelmişşşşş... bizler iyi diyoruz iyi olmaya çalışıyoruz canım.. sen nasılsın nasıl gidiyor
niyetli değilim canım.
aşk olsun bana cavap yokmuuuu
kuzum pardon yaaa, beğendikten sonra seni alıntıya eklemeyi unutmuşum :26::26::26: hormonların suçu, ben masumumaşk olsun bana cavap yokmuuuu
kızlar kavga etmeyin ayırmam valla çok açım ve yorgunum
çiçeklara bi görünüp gidiyon bacım bu ne yoğunluk,kolaylıklar diliyorum sana
meleğiiiim hoşgeldin canım,bi cıstak cıstak'ı hakkettin yanihamilelik hala ağır geçiyor herhalde kaç haftalık oldun canım sen,geçmesi gerekmiyormuydu şimdiye kadar bulantılarının??? ((((( bizdende iyi diyelim iyi olsun tatlım
bennnn niyetliyim açlık susuzluk yok ama çok sıcakkkslm kızlar uzun bir aradan sonra
nasılsınız
herkese hayırlı ramazanlar
hamile olupta niyetli olan var mı?:44:
günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın herkese
sanada günaydın semracım nasılsın?ben turşu gibiyimher yerim ağrıyor çooook yorulmuşum çooook:44:
ah canım benim kıyamammmm, e maşallah o kadar hızlı yaptın ki işleri, motor taksam bile ben yapamam yani:))
Bugün güzelce dinlen bari.. Ayrıca ben sana küstüm.. dün yemekleri almaya gelmedin
çokk sevindimm yokluğumu farkettiğineben bidaha böyle yapam kaçam 1 ay sonra gelem özleyin beni anacığım:82::82:
iyi sevindim iii olmanızaaa ben iyi sayılır çok şükür diyelim...çok ağırr geçiyyo hatırlıyomusun polyanacğım şikayetlerimi sürekli yatıyordum,halsizlik vs bulantı hala devam ediyooo üstelik orucumda:44:eşim istemiyoo ama napıyım yaaa bi deneyim dedim bayılana kadar tutcmm bu arada 12 haftalık oldukk
hoşgeldin sedacımah ahhh bulantı demeyin 22+3 oldum hala midem bulanıo eşimin köyündeydik hsonu eve zor attım kendimi oğlumda hiç midem bulanmöamıştı
bennnn niyetliyim açlık susuzluk yok ama çok sıcakkk
oğluşum yazdırmıo sonra uğrarım
oyy oyy mşlhh beya olmuş ki ben seni beyadır görmedim topikte canım ben 15 hftalık oldum hala devam o yüzden tutmıyorum orucumu..sanırım oğlum gibi olcak 5 ay sonuna kadar sürerse az kaldı ama bazen çok zor geliyo bu mide mahvediyo diyorum mide boşalda kurtulayım sabahlrı çok ağır oluyorum... neyse iyi kötü geçiyo işteee...
kızlar ben biide dün akşam rahatsızlandım dışardyıdm birden kalkınca sağ kasığma sancı girdi hemen eve gelip minoset aldım geçti...derken belime sırtıma doğru girdi çok korktum ki dün çekmeceyi itmiştim ondan olcanı sandım bugünde hafif ağrım varr.... sesizliğim yordunluğum korkudan sanırım... elim ayağım bi dek durmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?