2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

ah canım benim kıyamammmm, e maşallah o kadar hızlı yaptın ki işleri, motor taksam bile ben yapamam yani:))

Bugün güzelce dinlen bari.. Ayrıca ben sana küstüm.. dün yemekleri almaya gelmedin

hakkatten kız ben unuttum onları:26:ama ben yazmamışmıyım yemeğimi de ocağa koydum diye:26::26:ayyyyy ne olcak ben bugün yerim onları,bi koşu bekle geliyorumkuzum sen hangi şehirdesin,iftara yetişirim dimi

hakkatten kız ben unuttum onları:26:ama ben yazmamışmıyım yemeğimi de ocağa koydum diye:26::26:ayyyyy ne olcak ben bugün yerim onları,bi koşu bekle geliyorumkuzum sen hangi şehirdesin,iftara yetişirim dimi
hıhhh.. unutkanlıkda başlamış ANKARAdayım canım ANKARA:)))))

bende de tünaydın kızlarrr....

acemime katılıyorum.. sende mi yorgunsun yoksa Fatoşcum.. çok sade amaaaaannn yazayım gitsin gibi bi mesaj olmuş

tünaydın fatoşçum,nasılsın....mesajını okurken bi yorgunluk bi halsizlik sezdim:26:

bilmem sanki senin işleri ben yapmışım bi ağırlık var üstümde ama anlamışsın yazcaktım mesaja hatta yorgunluk var die inan yazmaya üşendim göz kapaklarım batıyo,kafam sepet gib,bana ne oluyo dermişim....bide ramazan orucuna takıldım eşimde tutamıyo orucunu gece herkes kalktı bizdn kimse yok yaa içim burkuldu..eşim pastacı fırın karşısında olduğundan malesef tutamıycak bu sene...

hıhhh.. unutkanlıkda başlamış ANKARAdayım canım ANKARA:)))))

acemime katılıyorum.. sende mi yorgunsun yoksa Fatoşcum.. çok sade amaaaaannn yazayım gitsin gibi bi mesaj olmuş
olabilir yaşlı ve yorgun bir bayanım ben,ne olcak unuttuysam(küçükken yapardık hani saçlarını yana atıp kafanı çevirirsin bide hıhh yaparsın,işte öyle yapmak istiyorum sana semracım)

fatoşçum hamilesin canım benim normal bunlar,bol bol su iç,birde her fırsat bulduğunda uyu tatlım belki biraz toparlarsın.nazar deydi inankisen topiğimizin en dinç hamilelerindendin

Kızlarrrrrrrrr

Herkesler nasıl bakalım.

Hepimizin ramazan ayı mübarek olsun rabbim nicelerini göstersin inşallahh.

Ben malum her zaman oldugu gibi çok yoğunum

okuyorum ama yazmaya pek fırsatım olmuyo bağışlayın beni lütfennnnnnnnnnnnn

oooooo kimler gelmişşşşş... bizler iyi diyoruz iyi olmaya çalışıyoruz canım.. sen nasılsın nasıl gidiyor
niyetli değilim canım.

çokk sevindimm yokluğumu farkettiğineben bidaha böyle yapam kaçam 1 ay sonra gelem özleyin beni anacığım:82::82:
iyi sevindim iii olmanızaaa ben iyi sayılır çok şükür diyelim...çok ağırr geçiyyo hatırlıyomusun polyanacğım şikayetlerimi sürekli yatıyordum,halsizlik vs bulantı hala devam ediyooo üstelik orucumda:44:eşim istemiyoo ama napıyım yaaa bi deneyim dedim bayılana kadar tutcmm bu arada 12 haftalık oldukk

kızlar kavga etmeyin ayırmam valla çok açım ve yorgunum
çiçeklara bi görünüp gidiyon bacım bu ne yoğunluk,kolaylıklar diliyorum sana
meleğiiiim hoşgeldin canım,bi cıstak cıstak'ı hakkettin yanihamilelik hala ağır geçiyor herhaldekaç haftalık oldun canım sen,geçmesi gerekmiyormuydu şimdiye kadar bulantılarının???((((( bizdende iyi diyelim iyi olsun tatlım

semraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa küsmüyüz,hiç pas vermiyorsuntamam yaaa alcam ben o yemekleriben huysuz,yaşlı ve yorgun bir bayanımsizin gibi genç değilim(bi de hamile olsam ne güzel olurdu değilmi,canım arkadaşım benim)

Son düzenleme:

ah ahhh bulantı demeyin 22+3 oldum hala midem bulanıo eşimin köyündeydik hsonu eve zor attım kendimi oğlumda hiç midem bulanmöamıştı
slm kızlar uzun bir aradan sonra
nasılsınız
herkese hayırlı ramazanlar
hamile olupta niyetli olan var mı?:44:
bennnn niyetliyim açlık susuzluk yok ama çok sıcakkk

ah canım benim kıyamammmm, e maşallah o kadar hızlı yaptın ki işleri, motor taksam bile ben yapamam yani:))

Bugün güzelce dinlen bari.. Ayrıca ben sana küstüm.. dün yemekleri almaya gelmedin

oğluşum yazdırmıo sonra uğrarım

oyy oyy mşlhh beya olmuş ki ben seni beyadır görmedim topikte canım ben 15 hftalık oldum hala devam o yüzden tutmıyorum orucumu..sanırım oğlum gibi olcak 5 ay sonuna kadar sürerse az kaldı ama bazen çok zor geliyo bu mide mahvediyo diyorum mide boşalda kurtulayım sabahlrı çok ağır oluyorum... neyse iyi kötü geçiyo işteee...

kızlar ben biide dün akşam rahatsızlandım dışardyıdm birden kalkınca sağ kasığma sancı girdi hemen eve gelip minoset aldım geçti...derken belime sırtıma doğru girdi çok korktum ki dün çekmeceyi itmiştim ondan olcanı sandım bugünde hafif ağrım varr.... sesizliğim yordunluğum korkudan sanırım... elim ayağım bi dek durmuyo

hoşgeldin sedacım

şimdi belli oldu durgunluğunun sebebi:26:ani hareket yapmışsın büyük ihtimalle ondan olmuştur,çekmece itmenden kaynaklanan birşey olsaydı daha o zaman olurdu diye düşünüyorum canım....merak etme bebişin karnında gayet güvenli ve kat kat korunuyor,biraz dinlen,ani hareketlerden kaçın istersen..devam ederse doktorunu ararsın ama korkulacak birşey olacağını zannetmiyorum ben dinlenince geçicektir içini ferah tut

Bayanlar,selamlar,yıllardıııır kk üyesiyim kızma hamiş olmadan önce de burda dertleştim,burda bekledim,ve müjdeyi
bu sitede verdim,burayla acayip bi duygusal bağım var yani.İnşallah 2.yi de burda müjdelerim lakin zor hamile kalıyorum
kızımı 2 yıl bekledim,geçen ay yumurtlama günü takip etmedim ama korunmadım da,hayırlısı artık bakalım.
Şu anda mersinde anamların yanındayım ama İstanbulda oturuyorum.
benim SAT 4 tem.du:44:
hala adet olmadım.ama ayın 4üne kadar test yapmamaya kararlıyım,oruç tutyorum ama
bi yandan da korkuyorum ya hamileysem,ya susuz kalıyorum bişey olursa diye
benim gibi şüphesi olan var mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…