2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

teşekkür ederiz rabbim kızınıda hayırlısı ile kucağına almayı nasip eder inşallah...
Rabbim bebek isteyenlere bu duyguyu nasip etsin insaAllah
ikinci melek isteyenleride cok bekletmeden versin
hamile olan anne adaylarinda yar ve yardimcisi olsun insaAllah
Allahin izniyle 2bucuk hafta sonra ikinci melegime kavusuyorum

çok az kalmış canım yaaa hayırlısı ile al kucağına inşallah ne çabuk geçmiş dicek gibi oldum birden çünkü dün gibi hamiş olduğunu duyduğum an.tabi sen şuan buda kim nerden biliyor diye aklından geçirebilirsin ama bir dostşaka bir yana haberini başka yerden duymuştum dahada görüşemedik sonra ne yalan söleyim aklımdaydın hep
seni gördüğümede güzel haberler aldığımada sevindim inan...

slm kızlar uzun bir aradan sonra
nasılsınız
herkese hayırlı ramazanlar
hamile olupta niyetli olan var mı?:44:

oooo iki kaçak gelmiş maşallah meleğim vadeli kaçak nerlerdesiniz arkadaşlar yaw bi cöö deyin arada ya bu arada ikinizede maşallah niyetlenmişsiniz bende çok imreniyorum ama denemeye korkuyorum hoş bulantılarım tam geçmedi ve acıkınca çıkartıyorum o zamanda orucum bozulmuş olacak bir anlamı kalmıcak bide tansiyonum sürekli çok düşük ne yapacağımı bilemedim bu gün denemedim hiç ((

geçmiş olsun fatoşçum ama dikkat etmelisin biraz ağır şeyleri itmek bile etkiliyor bende birkez düştüm o yanılgıya ama şimdi eşimi bekliyorum hep yardım etsin diye Allah korusun yüzdük yüzdük yolu yarıladık Rabbim sonuna erdirmeyi nasip etsin inşallah..bu arada minoseti nasıl içtin onuda öneriyomu doktorlar ben birtek hamileyken parol duydumda dikkatimi çekti canım..

hb canmmmevet canmm hala ağır geçiyo bulantılarım arttı desem inanırmısınız?kokulara karşı hassasım mutfakla pek ilgim yok(12 haftalık oldum canmm...iyi canm iyi olmanıza sevindim

evet canmm epeyy büyüdük teyzesii:)) yoktum canm girmiyordum daha doğrusu kafamı yataktan kaldırıpta netle uğraşack gücüm dermanım yok....hele öğlen saatlerinde iyice fenalaşıyorum rabbm yardımcımız olsun...
aaa canm dikkat et allah korusun nasıl bi çekmeceymişki bu ,neyin çekmecesi?:44:

semraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa küsmüyüz,
ben hiç senin gibi tatlı bi arkadaşla küsebilirmiyim yavrum yaaaa
hakkını kaybettin gülüm, bitti yemek memek yok..
Sen bu dinamikliğinle MAŞALLAH hepimizden gençsin güzelim. Birde senin ikinci bebiş geldimmi ohhhhh değmeyin keyfimize.

Canım çok dikkat et kendine.. sen de benim gibi rahat duramıyosun anlaşılan.. ama hamileliğimden beri frenledim kendimi.. İnsan bilmedende olsa bi kayıp yaşayınca tedbiri elden bırakmıyor..

BU ARADA HEPİNİZE GÜNAYDIN KIZLAAAARRR

Son düzenleme:

D canm iştee çok ağr geçiyo bulantı,halsizlik sürekli yatıyorum 3 yaşında oğlum var onunlada ilgileniyorum akşam oluncada direkt yatağa hem fırsatım olmuyoo hemde neti açack kadar dermanım olmuyoo evde sarhoş gibi dolaşıyorum....
evet orucum canm rabbm kabul eder inş....bende denedim canmm eğer çıkarıyo olsaydım düşünmüyordum ama acyip bulantım var şuan bilee midem dönüyoo(((((

polyanna hoşgeldinnn:82:

HOŞBULDUM canım sende hoşgeldin.. bulantıların geçmemiş daha((
bende bu kez çok şükür bişey yok.. Rabbim korusun bazen aklım gidiyor.. ters bişey yoktur inşallah.. bu hafta bi kontrole gidicem bakalım.. eşim kızıp duruyor doktora gitmiyorsun diye:26:

Canlaaaaarrrr

Reyhancım ben niyetli değilim hayatım yaaaaaa.
Tutanlarınkini rabbim kabul etsin inşallah

Semra sen hala doktora gitmedinmi canımmm yaa bence git bi an önce artık.
Git de o muhteşem pıt pıtları duyun

Meleğim seninde bulantıların devam ediyomuş allah kabul esin birde niyetlisin rabbim sabır güç dermen versin inşallah..

evet canmm geçmedi az önce oğluma yumurta yedirdim midem acayipp oluyoo yaa( ramazandan önce bende onunla beraber yiyiordum bulantım olsadaaa
canm oğluma hamileyken bu kadar değildim bu çok yoğun bide çıkaramıyorum bu daha kötüüü
bende gidecm canm kontrole 1 aydır gitmiyordum enson haziranda gittim 6 haftalıkkken tam 6 hafta geçti...bana kalsa bu sıcakta oruç oruç gitmem ama benmde eşim hem kızıyor hem korkuyoo terslki bişe olmasın diyee rabbm hepimiznkini korusun amin

saoll canımm aminnn inşallahhh....oğlumun doğumu 3 yıl önce ramazna denk gelmişti tutamamıştım hala tutamadım canm birazda o yüzden zorluyorum kendimi baklım gittiği yere kadar dayanamazsam bırakırım ama tmamlamayı düşünüyorum rabbm izin verirsee.....midem ağrıyoo,bulantım var halsizlik var başkada bi sıkıntım yok çok şükür

Son düzenleme:
Bilgicim canım 6+4 te gittim de sadece usgye girdim..Çok şükür herşeyi normaldi. Hastane çok kalabalık, birde nasılsa o hastanede devam etmiycem diye USG den sonra kaçtım . Çünkü 3 gün gittim bi usgye girmek için
Şimdi yakında bi hastane var orayı düşünüyorum inşallah kalabalık olmaz.

günaydın hamişlerşuan burda sadece hamileler varo zaman banada günaydınbide kendime öpücük vereyim barisize yookşaka şaka herkesi kocamaaaaannn

polyannam canım benim canım benim ben seni pek çok pek çok severim

çiçeklara işten ara bulup uğramış yine kaçamak kaçamak,hoşgelmiş

meleğiiiim kolaylıklar diliyorum sana arkadaşım valla,üç yaşındaki minikte bayağı bir ilgi bekler,hem hamilelik ağır geçiyor,haklısın nete girememekte

haklsın valla acemicim.. kaçamakta olsa kaçaklar geliyorda bi EBRU gelmiyor.. dün aşağıda görüyorum yamışsın ama paylaşımda bulunmadan kaçmış yine( FACEden mesaj göndermiştim Ebruya ondan sonra uğradı demekki.

Amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa olmuyo böle dimi arkadaşım... ben yine yazmasamda beğenip çıkıyorum.. Ebru onuda yapmıyo yaaaaaaaaa.. küsecem bak!!!!!

haklısın ne diyeyim arkadaşımebru yazmıyor,ayşe türkiyede,bir ben kaldım burda hamile olmayanbazen bende diyorum onlar ne güzel kendi aralarında bebişlerini konuşuyorlar ben hiiiç yazmayım ama sonra vazgeçiyorum,belki sizden bulaşırda benimde bebişim gelir belki aranızda takıla takıla:))))))))))))))))))))

Son düzenleme:

Aaaaaaaaaa ama yapma böyle ne olur... seni böyle üzgün smileylerle görmeyi sevmiyorum
Rabbim büyük.. bak ne güzel 2 aydır çok güzel gelişmeler var. Sendende hayırlısıyla Allahımın izniyle ne kısa zamanda güzel haberi alıcaz inşallah. Canım arkadaşım bundan sonra konuşmalara daha dikkat edicem

tünaydın hanımlar.... saol canım parol olmazsada minoset veriyo doktorlar zaten
oğluşumun giysi çekmecesi ya karşısında dolap vardı birine verdim o gidince dedim çekmeceyi itiyim şöle öle işte...
semram sorma içimi yidiler o çekmeceyi itinceye kadar karşısı boş kaldı yaa...neyse iyim biraz ddha ama oğlum soğuk almış sanırımbiraz rahatsızz son deniz seferimiz bize beyaa pahalıya patladı

inş bende sizin aranıza katılırım en kısa zamanda,ama sen kendini suçlama sizin konuşmalarınızla bir alakası yok ki bunun,ben hiiç alınmıyorum emin olun,keyifle okuyorum inan aynı keyiflede mutluluğunuzu paylaşıyorum,ama arada şöyle bir hüzün çöküyor,hiç çocuğum olmasaydı belki herşey çok ağır gelirdi,uzun zaman bebek için uğraşan arkadaşların yazılarını okumuşsundur onlar çok ve çok daha hassaslar bu konuda ama çok şükür bir çocuğum var,bir kere bu yoldan geçtim,konuşulan konularda fikrim var az çok yanio yüzden yadırgamıyorum inan,dedim ya sadece hüzün çöküyor biraz,o da bazen34:hassasiyetin için teşekkür ederim canım arkadaşım

saoll canımmm bide burası sıcakkk(.....emir+bebiş+oruç rabbm yardımcım olsun
aşkolsunnn acemiiii aşkolsun nasıl bi yazı nasıl bi düşüncedir buuuu seni esefle şiddetle,şöle böle kınıyorum bişeyler ediyom işte saaa
biliyosunki hamilelik bulaşıcı sanada hayırlısıyla yakın zamanda bulaşacak

kızlar bana yol göründü memlekete gidiyorum yarın akşam izne ayrıldı eşim....kendinize çok iyi bakın döndüğümde güzel haberler almak istiyorum canlarım...hazırlık malum yarın giremeye bilirim nete öpüldünüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…