- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #4.741
teşekkür ederiz rabbim kızınıda hayırlısı ile kucağına almayı nasip eder inşallah...merbalar kızlar bayadır yazamıyorum buraya hepinizin ramazanı şerifi hayırlara vesile olsun inşallah evet kızlar 17 haftalık hamileyim dün cinsiyetini öğrendik 2. Kızım yolda doğum tarihide 31 aralık 2011
Rabbim bebek isteyenlere bu duyguyu nasip etsin insaAllah
ikinci melek isteyenleride cok bekletmeden versin
hamile olan anne adaylarinda yar ve yardimcisi olsun insaAllah
Allahin izniyle 2bucuk hafta sonra ikinci melegime kavusuyorum
Kızlarrrrrrrrr
Herkesler nasıl bakalım.
Hepimizin ramazan ayı mübarek olsun rabbim nicelerini göstersin inşallahh.
Ben malum her zaman oldugu gibi çok yoğunum
okuyorum ama yazmaya pek fırsatım olmuyo bağışlayın beni lütfennnnnnnnnnnnn
slm kızlar uzun bir aradan sonra
nasılsınız
herkese hayırlı ramazanlar
hamile olupta niyetli olan var mı?:44:
oyy oyy mşlhh beya olmuş ki ben seni beyadır görmedim topikte canım ben 15 hftalık oldum hala devam o yüzden tutmıyorum orucumu..sanırım oğlum gibi olcak 5 ay sonuna kadar sürerse az kaldı ama bazen çok zor geliyo bu mide mahvediyo diyorum mide boşalda kurtulayım sabahlrı çok ağır oluyorum... neyse iyi kötü geçiyo işteee...
kızlar ben biide dün akşam rahatsızlandım dışardyıdm birden kalkınca sağ kasığma sancı girdi hemen eve gelip minoset aldım geçti...derken belime sırtıma doğru girdi çok korktum ki dün çekmeceyi itmiştim ondan olcanı sandım bugünde hafif ağrım varr.... sesizliğim yordunluğum korkudan sanırım... elim ayağım bi dek durmuyo
hb canmmmevet canmm hala ağır geçiyo bulantılarım arttı desem inanırmısınız?kokulara karşı hassasım mutfakla pek ilgim yokkızlar kavga etmeyin ayırmam valla çok açım ve yorgunum
çiçeklara bi görünüp gidiyon bacım bu ne yoğunluk,kolaylıklar diliyorum sana
meleğiiiim hoşgeldin canım,bi cıstak cıstak'ı hakkettin yanihamilelik hala ağır geçiyor herhalde kaç haftalık oldun canım sen,geçmesi gerekmiyormuydu şimdiye kadar bulantılarının??? ((((( bizdende iyi diyelim iyi olsun tatlım
ah ahhh bulantı demeyin 22+3 oldum hala midem bulanıo eşimin köyündeydik hsonu eve zor attım kendimi oğlumda hiç midem bulanmöamıştı
bennnn niyetliyim açlık susuzluk yok ama çok sıcakkk
burasıda sıcakkkk,açlığı aramıyorum suu suuu buz gibi suuu:)))
oğluşum yazdırmıo sonra uğrarım
evet canmm epeyy büyüdük teyzesii:)) yoktum canm girmiyordum daha doğrusu kafamı yataktan kaldırıpta netle uğraşack gücüm dermanım yok....hele öğlen saatlerinde iyice fenalaşıyorum rabbm yardımcımız olsun...oyy oyy mşlhh beya olmuş ki ben seni beyadır görmedim topikte canım ben 15 hftalık oldum hala devam o yüzden tutmıyorum orucumu..sanırım oğlum gibi olcak 5 ay sonuna kadar sürerse az kaldı ama bazen çok zor geliyo bu mide mahvediyo diyorum mide boşalda kurtulayım sabahlrı çok ağır oluyorum... neyse iyi kötü geçiyo işteee...
kızlar ben biide dün akşam rahatsızlandım dışardyıdm birden kalkınca sağ kasığma sancı girdi hemen eve gelip minoset aldım geçti...derken belime sırtıma doğru girdi çok korktum ki dün çekmeceyi itmiştim ondan olcanı sandım bugünde hafif ağrım varr.... sesizliğim yordunluğum korkudan sanırım... elim ayağım bi dek durmuyo
ben hiç senin gibi tatlı bi arkadaşla küsebilirmiyim yavrum yaaaasemraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa küsmüyüz,
oooo iki kaçak gelmiş maşallah meleğim vadeli kaçak nerlerdesiniz arkadaşlar yaw bi cöö deyin arada ya bu arada ikinizede maşallah niyetlenmişsiniz bende çok imreniyorum ama denemeye korkuyorum hoş bulantılarım tam geçmedi ve acıkınca çıkartıyorum o zamanda orucum bozulmuş olacak bir anlamı kalmıcak bide tansiyonum sürekli çok düşük ne yapacağımı bilemedim bu gün denemedim hiç((
polyanna hoşgeldinnn:82:
evet canmm geçmedi az önce oğluma yumurta yedirdim midem acayipp oluyoo yaaHOŞBULDUM canım sende hoşgeldin.. bulantıların geçmemiş daha((
bende bu kez çok şükür bişey yok.. Rabbim korusun bazen aklım gidiyor.. ters bişey yoktur inşallah.. bu hafta bi kontrole gidicem bakalım.. eşim kızıp duruyor doktora gitmiyorsun diye:26:
Canlaaaaarrrr
Reyhancım ben niyetli değilim hayatım yaaaaaa.
Tutanlarınkini rabbim kabul etsin inşallah
Semra sen hala doktora gitmedinmi canımmm yaa bence git bi an önce artık.
Git de o muhteşem pıt pıtları duyun
Meleğim seninde bulantıların devam ediyomuş allah kabul esin birde niyetlisin rabbim sabır güç dermen versin inşallah..
haklısın ne diyeyim arkadaşımebru yazmıyor,ayşe türkiyede,bir ben kaldım burda hamile olmayan bazen bende diyorum onlar ne güzel kendi aralarında bebişlerini konuşuyorlar ben hiiiç yazmayım ama sonra vazgeçiyorum, belki sizden bulaşırda benimde bebişim gelir belki aranızda takıla takıla:))))))))))))))))))))
tünaydın hanımlar.... saol canım parol olmazsada minoset veriyo doktorlar zatengeçmiş olsun fatoşçum ama dikkat etmelisin biraz ağır şeyleri itmek bile etkiliyor bende birkez düştüm o yanılgıya ama şimdi eşimi bekliyorum hep yardım etsin diye Allah korusun yüzdük yüzdük yolu yarıladık Rabbim sonuna erdirmeyi nasip etsin inşallah..bu arada minoseti nasıl içtin onuda öneriyomu doktorlar ben birtek hamileyken parol duydumda dikkatimi çekti canım..
oğluşumun giysi çekmecesi ya karşısında dolap vardı birine verdim o gidince dedim çekmeceyi itiyim şöle öle işte...hb canmmmevet canmm hala ağır geçiyo bulantılarım arttı desem inanırmısınız?kokulara karşı hassasım mutfakla pek ilgim yok(12 haftalık oldum canmm...iyi canm iyi olmanıza sevindim
evet canmm epeyy büyüdük teyzesii:)) yoktum canm girmiyordum daha doğrusu kafamı yataktan kaldırıpta netle uğraşack gücüm dermanım yok....hele öğlen saatlerinde iyice fenalaşıyorum rabbm yardımcımız olsun...
aaa canm dikkat et allah korusun nasıl bi çekmeceymişki bu ,neyin çekmecesi?:44:
semram sorma içimi yidiler o çekmeceyi itinceye kadar karşısı boş kaldı yaa...neyse iyim biraz ddha ama oğlum soğuk almış sanırımbiraz rahatsızz son deniz seferimiz bize beyaa pahalıya patladı
ben hiç senin gibi tatlı bi arkadaşla küsebilirmiyim yavrum yaaaa
hakkını kaybettin gülüm, bitti yemek memek yok..
Sen bu dinamikliğinle MAŞALLAH hepimizden gençsin güzelim. Birde senin ikinci bebiş geldimmi ohhhhh değmeyin keyfimize.
Canım çok dikkat et kendine.. sen de benim gibi rahat duramıyosun anlaşılan.. ama hamileliğimden beri frenledim kendimi.. İnsan bilmedende olsa bi kayıp yaşayıncatedbiri elden bırakmıyor..
BU ARADA HEPİNİZE GÜNAYDIN KIZLAAAARRR
Aaaaaaaaaa ama yapma böyle ne olur... seni böyle üzgün smileylerle görmeyi sevmiyorum
Rabbim büyük.. bak ne güzel 2 aydır çok güzel gelişmeler var.Sendende hayırlısıyla Allahımın izniyle ne kısa zamanda güzel haberi alıcaz inşallah. Canım arkadaşım bundan sonra konuşmalara daha dikkat edicem
saoll canımmm bide burası sıcakkkgünaydın hamişlerşuan burda sadece hamileler var o zaman banada günaydın bide kendime öpücük vereyim bari size yook şaka şaka herkesi kocamaaaaannn
polyannam canım benim canım benim ben seni pek çok pek çok severim
çiçeklara işten ara bulup uğramış yine kaçamak kaçamak,hoşgelmiş
meleğiiiim kolaylıklar diliyorum sana arkadaşım valla,üç yaşındaki minikte bayağı bir ilgi bekler,hem hamilelik ağır geçiyor,haklısın nete girememekte
aşkolsunnn acemiiii aşkolsun nasıl bi yazı nasıl bi düşüncedir buuuu seni esefle şiddetle,şöle böle kınıyorum bişeyler ediyom işte saaahaklısın ne diyeyim arkadaşımebru yazmıyor,ayşe türkiyede,bir ben kaldım burda hamile olmayan bazen bende diyorum onlar ne güzel kendi aralarında bebişlerini konuşuyorlar ben hiiiç yazmayım ama sonra vazgeçiyorum, belki sizden bulaşırda benimde bebişim gelir belki aranızda takıla takıla:))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?