2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

kuzenimin 3 yaşında kızı var dünya tatlısı hem güzel hemde yaramaz ama tatilde beraberdik bebekle tatili unutmuşum ben çoook zormuş yahuu ..evde zaptedmek denizde bakmak off gözüm korktu valla

bulaşacak değil mi,biliyordum,bunun bulaşıcı bi şey olduğunu biliyordume o zaman ben bulaşmasını bekleyim bari
kolay gelsin tatlım,biraz ani oldu sanki dimihadi iyi tatiller,iyi yolculuklar sana,miniğine vede bebişine,tabii ki en başta kendine dikkat et ve aramıza daha dinç bir şekilde dön,inşi döndüğündede bizden güzel haberler alırsın
kuzenimin 3 yaşında kızı var dünya tatlısı hem güzel hemde yaramaz ama tatilde beraberdik bebekle tatili unutmuşum ben çoook zormuş yahuu ..evde zaptedmek denizde bakmak off gözüm korktu valla
hoşgeldin berry,kız ne kadar çok korkuyorsun bebiştensöyleyim ben sana sen bu korkuyla sınav falan bekleme yapamazsın çocuktatlım cesaret edersin,o göbüşüne konar,konduğu gibi güzelce ordan çıkar(nasıl bir tabirdir o)sonra sevgisi seni sarar ve de bir bakarsın büyür,hem o senin kuzenin,sana ağır geldiği kadar annesine gelmiyordur emin olsen daha sık gel buraya,ben senin aklını çeleyim biraz,burdan uzakta olmaz o işyaaa kusura bakma kafam bugün dağınık,bi nasılsın diye sormadan konuya girdim,nerelerdesin nasılsın arkadaşım

Kızlar ben bugün cortladım
oruç da bozuldu,hamilelik hayalleri de
öbür aya kaldı umutlar,bakalım hayırlısı,
Ben 4-5 aydır denemedeyim,
aslında doğru dürüst hiç korunmuyorum,takvime göre korunuyoduk ama 5 aydır onu da bırakmıştık
ama işte kazara,sürpriz falan bana hiç olmuyor ,keşke sürpriz olsa ama işte ben takıyorum ya bi kere kaçsa ümitle beklemeye başlıyorum
olmuyor olmuyor sonunda gene hüsran:44:
bu ay çok ümitlenmiştim,hayal kırıklığım oldu biraz acemiera benim de bi kızım var allahtan
ama olmasa sennin dediğin gibi daha zor olurdu,zaten ona da zor hamile kaldım 2 sene bekledim kızımı
müjdeyi de burda kk da vermiştim,2.ye de nasip olur inşallah...
şimdi ağustosta hamile kalsam mayısta doğum yaparım,ağustostan sonra da bi süre uğraşmicam çünkü
doğum yaz tatiline kaynamasın,ben öğretmenim,yaz tatiliyle doğum izni kaynayınca çok kötü oluyor

Çoğunluk hamile sanırım ne güzel,allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin,bize de dua edin...

hayırlısı olsun canım,umutlar hiiiç tükenmiyor,daha öncede yaşamışsın biliyorsun az çok.bir dahaki aya güzel haberler verirsin umarımbenimde 3 yıl oldu hala bekliyorumolmayan herkese en kısa zamanda nasib olsun inş.vaktini beklemekten başka çaremiz yokherşey gönlümüze göre olur inş canım

ACEMİM bunlar sana gelsin... İçimden geldi

Ve tabiki Rabbimin izniyle seni böyle görmeyi diliyorum. Sen kabul et Ya Rabbim

ACEMİM bunlar sana gelsin... İçimden geldi

Ve tabiki Rabbimin izniyle seni böyle görmeyi diliyorum. Sen kabul et Ya Rabbim
:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin semracım

sizinde sağlıklı bir şekilde doğar bebişleriniz inş.
sevdiklerinizle çocuklarınızla mutlu bir ömrünüz olur inş
canım arkadaşım benim

maşallah canım benim kızım 3ü bitirecek eylülde
e arrtık ben de yavaş yavaş 2.kuzuyu düşünmeye başlamışstım ki
gene çok beklersin diyor içimden bi ses:44:

e hadi bakalım,böyle şeyler anneyle aileyle bile konuşulmuyor yeri geliyor
burdan birbirimize destek olalım..

doğru söylüyorsun canım,burdaki arkadaşlarımın bildiği birçok şeyi benim ailem bilmiyorbi eşim birde burdaki kızlar işte,sağolsunlar çok iyiler,hem destek oluyoruz birbirimize,hemde sevinçlerimizi paylaşıyoruzbende oğlum üçünü bitirince düşünmeye başlamıştım,hala bekliyorum,en kısa zamandada bu bekleyişin son bulmasını ümid ediyorum,sen bu kadar beklemeden kavuşursun umarım ikinci bebeğine

KAÇAK EBRUUUU,KAÇAK EBRUUUU,kaçaksın işte kaçaaaaaaaakbi uğrasana bacım yaaa,bi beğen de çık dimi semranın dediği gibihasta oldun mu merak ettik herhalde

acem sen şimdi 3 yıldır korunmuyosun ama olmuyor mu canım??
sen de hani 2. nerde ,bak kızım 2.yi de yap ardan çıksın arkadaş gibi büyürler
laflarından çooook bunaldın mıııı????

acem sen şimdi 3 yıldır korunmuyosun ama olmuyor mu canım??
sen de hani 2. nerde ,bak kızım 2.yi de yap ardan çıksın arkadaş gibi büyürler
laflarından çooook bunaldın mıııı????

evet canım 3 yıldır korunmuyorum ve olmuyor maalesefama benim hormonlarımla ilgili bir sorunum var,ama iki aydır gayet güzel çıkıyorlar o yüzden biraz umudum var bu ayinş da suya düşmezler
benimki daha kötü canımilk zamanlar tepkiler öyleydi ama oğlum büyüdükçe lafların şeklide değişti;hadi oğlun büyüdü yap artık bir tane dahaarayı çok açtın bak sonra çok zor olacak,bu çocuğa kardeş düşünmüyormusun sen, şeklinde en yakınımdan en uzağıma bilimum laflar işitiyorum her daimbende düşünmüyorum,çok istiyorsanız doğurun sevelim şeklinde başımdan savuyorum,herkese dert anlatamıyorsun çünkü,birkaç anlatayım dedim herkes doktor kesiliyor başınatıp çok ilerleditüp bebek yapıyorlartedavi olsanız vs vs vs vsben bunları düşünüp bilemediğim için!!!!!!!
ne dertliymişim yav
senin sorunun neydi canım,yazmışmıydın yoksa ben mi kaçırdım:26:birde yaşın kaç

bizim kızlar nerdesiniz:26:herkes iyi değil mi:26:
semracııım sesin çıkmıyor canım herşey yolunda değil mi

Son düzenleme:
güanydın güzel anneler ben yeni yeni uyandım malum oruçlu olunca en iyisi vakit geçin diye yatmak ramazanla aranız nasıl eşim çok kızsada bugün oruçluyum bakalım nasıl geçecek hayırlısıyla tamamlarım inşallh şu sıcaklar olmasa hiç acıkmıyorumda çok susuyorum yasemincim ben hamile kalmadan önce eürekli oğlum kardeş kardeş diyordu şimdi oluncada ne zaman çıkacak artık çıksın diyor az kaldı diyorum hep öyle diyorsunuz ama gelmiyor bugünde eşime diyor artık annemi doktora götürelim karnını kesip bebeğimiiz allaım diyor artık innamıyor galiba kardeşi olacak ee haklı 8 aydır gelecek gelecek diyoruz zocukta nerde kaldı diyor ben bu ay senden umutluyum inşşalh hamile kalacaksın artık oğluşunda sevinecek bu bereketli ayda isteyen herkesin gönlüne göre versin inşahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…