- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #4.761
bulaşacak değil misaoll canımmm bide burası sıcakkk(.....emir+bebiş+oruç rabbm yardımcım olsun
aşkolsunnn acemiiii aşkolsun nasıl bi yazı nasıl bi düşüncedir buuuu seni esefle şiddetle,şöle böle kınıyorum bişeyler ediyom işte saaa
biliyosunki hamilelik bulaşıcı sanada hayırlısıyla yakın zamanda bulaşacak
kolay gelsin tatlım,biraz ani oldu sanki dimikızlar bana yol göründü memlekete gidiyorum yarın akşam izne ayrıldı eşim....kendinize çok iyi bakın döndüğümde güzel haberler almak istiyorum canlarım...hazırlık malum yarın giremeye bilirim nete öpüldünüzzz
hoşgeldin berry,kız ne kadar çok korkuyorsun bebiştenkuzenimin 3 yaşında kızı var dünya tatlısı hem güzel hemde yaramaz ama tatilde beraberdik bebekle tatili unutmuşum ben çoook zormuş yahuu ..evde zaptedmek denizde bakmak off gözüm korktu valla
haklısın ne diyeyim arkadaşımebru yazmıyor,ayşe türkiyede,bir ben kaldım burda hamile olmayan bazen bende diyorum onlar ne güzel kendi aralarında bebişlerini konuşuyorlar ben hiiiç yazmayım ama sonra vazgeçiyorum, belki sizden bulaşırda benimde bebişim gelir belki aranızda takıla takıla:))))))))))))))))))))
inş bende sizin aranıza katılırım en kısa zamanda,ama sen kendini suçlama sizin konuşmalarınızla bir alakası yok ki bunun,ben hiiç alınmıyorum emin olun,keyifle okuyorum inan aynı keyiflede mutluluğunuzu paylaşıyorum,ama arada şöyle bir hüzün çöküyor,hiç çocuğum olmasaydı belki herşey çok ağır gelirdi,uzun zaman bebek için uğraşan arkadaşların yazılarını okumuşsundur onlar çok ve çok daha hassaslar bu konuda ama çok şükür bir çocuğum var,bir kere bu yoldan geçtim,konuşulan konularda fikrim var az çok yani o yüzden yadırgamıyorum inan,dedim ya sadece hüzün çöküyor biraz,o da bazen 34: hassasiyetin için teşekkür ederim canım arkadaşım
bulaşacak değil mi,biliyordum,bunun bulaşıcı bi şey olduğunu biliyordum e o zaman ben bulaşmasını bekleyim bari
tabikimdee bulaşıcııı ne sandınnnnn:))) bekle canm o gün çokk yakın inşallahh
Kızlar ben bugün cortladım
oruç da bozuldu,hamilelik hayalleri de
öbür aya kaldı umutlar,bakalım hayırlısı,
Ben 4-5 aydır denemedeyim,
aslında doğru dürüst hiç korunmuyorum,takvime göre korunuyoduk ama 5 aydır onu da bırakmıştık
ama işte kazara,sürpriz falan bana hiç olmuyor ,keşke sürpriz olsa ama işte ben takıyorum ya bi kere kaçsa ümitle beklemeye başlıyorum
olmuyor olmuyor sonunda gene hüsran:44:
bu ay çok ümitlenmiştim,hayal kırıklığım oldu biraz acemiera benim de bi kızım var allahtan
ama olmasa sennin dediğin gibi daha zor olurdu,zaten ona da zor hamile kaldım 2 sene bekledim kızımı
müjdeyi de burda kk da vermiştim,2.ye de nasip olur inşallah...
şimdi ağustosta hamile kalsam mayısta doğum yaparım,ağustostan sonra da bi süre uğraşmicam çünkü
doğum yaz tatiline kaynamasın,ben öğretmenim,yaz tatiliyle doğum izni kaynayınca çok kötü oluyor
Çoğunluk hamile sanırım ne güzel,allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin,bize de dua edin...
ACEMİM bunlar sana gelsin... İçimden geldi
Ve tabiki Rabbimin izniyle seni böyle görmeyi diliyorum. Sen kabul et Ya Rabbim
ACEMİM bunlar sana gelsin... İçimden geldi
Ve tabiki Rabbimin izniyle seni böyle görmeyi diliyorum. Sen kabul et Ya Rabbim
:
tenk yuuuuu:92::92:
Hamişler bana da dua etsiiin
Acem senin oğluşun kaç yaşında???
maşallah canım benim kızım 3ü bitirecek eylülde
e arrtık ben de yavaş yavaş 2.kuzuyu düşünmeye başlamışstım ki
gene çok beklersin diyor içimden bi ses:44:
e hadi bakalım,böyle şeyler anneyle aileyle bile konuşulmuyor yeri geliyor
burdan birbirimize destek olalım..
acem sen şimdi 3 yıldır korunmuyosun ama olmuyor mu canım??
sen de hani 2. nerde ,bak kızım 2.yi de yap ardan çıksın arkadaş gibi büyürler
laflarından çooook bunaldın mıııı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?