2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

hoşgeldin ferhatçım,ne güzel yüzdün yüzdün kuyruğna geldin,oğlun da haklı onlar için zaman kavramı biraz farklı,hemen olsun istiyorlar,e sekiz ayda ona çooook uzun gelmiştiraz daha sabretsin kardeşi gelecek inşoruçluymuşsun dikkat et kendine,açlık,susuzluk bir yere kadarda tansiyonun falan düşmesin,çok iş falan yapma allah korusun canm kötü birşey olmasınbende bu ay umutluyum ama bir yanım buruk işte,kendimi kötüyede alıştırmaya çalışıyorum,sonra çok üzülüyorsun çünkü...zaten doktor bugün hamilesin dese inanamam bir süre herhaldeo kadar uzun zaman oldu kibenim oğlumda beklemez inş kardeşini çok fazla,güzel dileklerin içinde ayrıca teşekkür ederim canım.........
bu arada sen normal doğum mu sezeryan mı yapmayı düşünüyorsun? e vakti geldi artık:)))))

inanki yasemincim bende asla hamiel kalmam diyordum bide tek tüplüydüm yarı yarıya düşüyordu şans bie ben çok yıprandım ameliyat kürtaj artık olmaz dedim hiç takmadım olursa olsun olmasa daha ne yapayım dedim bir anda oldu inanamadım sevinemdeim keseyi göreyim kalp atışını göreyim öyle hamileyim dedim ama kanda bile artık doktor hamilesin dedi yok dedim kalp atışını göreyim ultrasona bir girdim kalp atışı vardı ve çok güzel atıyordu bide bulantılarda başlamıştı artık ben hamileyim dedim annem bile innamamaıştı hamile olduğuma yüce rabbim verrirse verir yeterki umutlu ol canım ben oğluma sezeryan oldum ama bu sefer 5 yıl geçti normal istiyorum ama doktorlar yanaşmıyor gerçi burda imkanlar yok iyi bir doktor bulsam normal doğumu çok istiyorum bakalam hayırlısyla nasıl olacak sağlıkla kucağımıza alırız inşalah tez zamanda seninde göbüşün dolar

Merhaba arkadaşlar, Eşim izinli bugün o yüzden uğrayamadım. Hemen yazıp kaçayım akşama hazırlık yapmam lazım. Annemlerle buluşup gezmeye gitcez:)

Hepinize selamlar ve öpücükler

Son düzenleme:
Canım aynen dediğin gibi millete laf anlatamıyosun
evlenirsin hadi çocuk,o olur biraz beklerler hadi 2. diye
benim annem ve kayınvalidem yapıyor en büyük baskıyı
elimiz kolumuz tutuyorken yap da bakalım diyolar
benim kızm 2 taraftan da tek torun şu anda o yüzden resmen bi yarışa girdiler
çocuk bakma yarışına,ben de zaten düşünüyorum bari vakitli olsun araları çok açılmasın diyorum
bütün bu düşünceler gece gündüz kafamda dolaşıyor takıntı haline getiriyorum,yoksa bi sorunum yok
herşeyim,adetlerim falan normal canım,yaşım DA 30
taktıkça da olmuyor heralde ama nasıl takmayim yani
bi de öğretmenim anacım bizim okulda millet nisan,mayıs da hamile kalıyor şakır şakır doğuruyor izinleri falan da yaz tatiline kaynamıyor
kaç arkadaş var öyle,gelecek aya hamile kalacam dyor mesela giyim alışverişi yapmadı ve kaldı ben bravo diyorum
tek atışta hedefi vuruyor millet

Sağol canım yaa,sen de sağlıkla kucaklarsın inşallahh
hamilelein duası kabul olur derler bize de dile bebekler gelsin inşallahh
bayılıyorum böyle umut dolu hikayelere
darısı başımıza inşallahhh

Arkadaşlar bende geldim aranıza:) Hayırlı ramazanlar öncelikle,,ee kızlar adet gunlerını kım yazıyor? basından okuyamadım yada takıp edemedım dıyım,benımde 5 yasında bı kızım var 1 sene belırlı aralıklarla denemıstım olmadı bebek sımdı tekrardan basladık hadı hayırlısı hakkımızda:)

Hoşgeldin canım,
gerçi ben de yeniyim ama olsun gene de hoşgeldin çiçeğini ben vereyim

Benim de 3 yaşında bi kızım var canım
2.ye de 6 aydır falan çalışıyoruz ama yokkkk

Benim de 3 yaşında bi kızım var canım
2.ye de 6 aydır falan çalışıyoruz ama yokkkk

Off ya ne dir bu halimiz böyle iyice kuruduk:) çalıştıgım hastaneye 40 lı yaşlarda hamıle olanlar gelıyo.. dusuncelere dalıyorum sonra inşallah olur,peki adetinimi bekliyorsun? benım bır dahakı ay bellı olur yada 3 hafta sonra falan:)

iyi geceler kızlar ,bende varım ikinci bebişime hamileyim bir tane 3,5 yaşında oğlum var ,şimdilik iyi bakalım .kıskançlık falan sözkonusu değil .allahım isteyen tüm annelere versin .

iyi geceler kızlar ,bende varım ikinci bebişime hamileyim bir tane 3,5 yaşında oğlum var ,şimdilik iyi bakalım .kıskançlık falan sözkonusu değil .allahım isteyen tüm annelere versin .

Ne guzel canım ya hayırlı saglıklı bır evladın olur inşallah..Ne kadar sure sonra oldu? hemen hamile kalabıldınmı?

Ne guzel canım ya hayırlı saglıklı bır evladın olur inşallah..Ne kadar sure sonra oldu? hemen hamile kalabıldınmı?
amin canım darısı sizlere olsun inşallah .
ben 2010 aralıkta spiral vardı çıkarttırdıktan sonra doktorum zayıfla öyle hamile kal dedi .63 kiloydum boyum 1.58 di.tamam dedim 3 ay korundu eşim bu arada 57 kiloya indim.25 martta son adetimi oldum .31 martta başladık çalışmaya o ay hamile kaldım .ben ilk oğlumada hemen hamile kalmıştım ,stres falanda yapmıştım beklemiyordum aslında ama nasip oldu inşallah .şuandada hamileliğim iyi gidiyor sağlıcakla kucağıma alırım inşallah .
oğlum 19 aralık 2007 doğumlu ,bu bebişte oyle bir tarihte doğsun istiyorduk aralarında tam 4 yaş olacak birde aynı haftalarda doğsun diye çok istiyorduk .hayırlısı inşallah canım .

senin cocuk kaç yaşnda canım ?

Son düzenleme:

Hayırlısı olsun canım hemen olmuş ne guzel:) benım de 5 yasında kızım var :)

kızlar beynim durmuş gibi. ikinci kez anne olmaya çalışyıorum ama sanki hiçbirşey bilmiyormuşum gibi. bu ay ilk defa denedik 2. bebeği. adetime daha bikaç gün var ama bugün sanki adet olacakmışm gibi. az ince de biraz kan geldi. snra baktım devamı yok. öncekinde böyle olmamıştı. çok canım sıkıldı

bende hastayım tek atışta hedefi vuranlara diye söze başlamak isterdim ama bende ilkini tek atışta vurdumşimdi ise tuttur tutturabilirsen:82::82::82::82:sende istediğn zaman hamile kalırsın umarım,şööööyle ara çok uzamadan,izin tarihleri ayarlı bir şekilde
hoşgeldin canımen kısa zamanda gelir umarım ikinci bebeğin,daha fazla seni bekletmez.pollyanna arkadaşımız ilgileniyor listeyle ama bugün gezmelerdegelince listede ayarlama yapıcaktır eminim
sende hoşgeldin ayyildizimhayırlı olsun ikinci bebişin,sağlıkla kucağına almak nasib olur inş

allah bağışlasın canım .inşallah şu mübarek ayda dualarımız kabul olur tüm isteyenler ikinci kez anneliği tadar .
ne kadardır korunmuyorsun canım .

amin cümlemizinkini bagıslasın rabbım,2 ay oldu canım,ben gecen senede denemiştim bi 6 ay kadar korunmadım ama olmadı..

Canını sıkma arkadasım rabbım yerı ve zamanını bılır,biz geregının yapalımda fazla strese gırme rahat ol o konuda,benımde dusuncelerım var sankı bır daha anne olamıcam gıbı gelıyor,ama ıcımızı ferah tutmalıyız,mutluluk hormonları ne kadar fazla salgılanırsa sansımız o kadar yuksek olur canım:)

çok saol canım, insan hemen ümitsizlie kapılıyor. ben çalışıyorum, bu ay olsaydı zamanlama harika olacaktı. o nedenle çok istedim, çok üzüldüm

çok saol canım, insan hemen ümitsizlie kapılıyor. ben çalışıyorum, bu ay olsaydı zamanlama harika olacaktı. o nedenle çok istedim, çok üzüldüm

Yok canım üzülme bak hepimiz çalışıyoz:) İnşallah olacak:) sakın stres yapma sakın hayırlı geceler:) birbirimizden haberdar oluruz yıne buradan gorusmek uzere:):)..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…