2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

amin cümlemizinkini bagıslasın rabbım,2 ay oldu canım,ben gecen senede denemiştim bi 6 ay kadar korunmadım ama olmadı..
olur inşallah canım ,allah zamanını biliyor
ablam da korunmamıştı 6-7 ay kadar o da benden 1 ay önce hamile kaldı işte rabbim ne zaman nasip ederse.
ben doktoruma spirali çıkartmaya gittiğimde bana yumurtalama gününü ve akıntını takip et demişti .
ben de zayıflamak için 2-3 ay korunduğum sürece o aylar kendimi takip ettim.
adetten hemen sonra gün aşırı olsun derken hergün olduğuda oldu .
spermler uzun süre canlı kalıyormuş diye içerde hep sperm bulunsun diye çalşmalara devam ettik .
hatta tarih tarih yazılı görseniz gülersiniz belki
sık ilişki olduğu için şans daha çokmuş .
ben o süre zarfından adete kadar hiç yormadım kendimi hep dinlendim.tutunsun dedim eğer hamileysem dedim .
daha çok şeyler yazıcam kızlar oğlanı yatırıp geleyim geç oldu .

GÜNAYDIN güzel anneler...

Öncelikle EBRUdan haber var! Eşi evde olduğu için pek giremiyormuş, Birde biraz rahatsızlanmış boğaz ağrısı, öksürük filan geçmiş olsun) Adet olamamış daha 1 ay geçmiş adeti..
Galiba okullar açılana kadar da sık uğrayamıycak(

Sizlerde ne var ne yok.. Acemim özledim seni be ya.. Fatoşcum ne zaman gelecek acaba?
Reyhan, semra, bilgi, mommy, meleğim08 sizler nasılsınız arkadaşlar..

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

günaydııııınsemracım sanada günaydın tatlımayyyy bende özledim be yaböyle buralarda yalnız yalnız kaldım allahtan dün ferhat uğradı da,onunla konuştuk birazyeni gelen arkadaşlarımıza tekrardan hoşgeldiniz diyeyim bende
ebruyada çooook geçmiş olsun,bir an önce iyleşir inş,birde adet olsaydı iyiydio adet olmayınca ben stres yapıyorum:44:canım arkadaşım en kısa zamanda bebeğine kavuşsun inş
sen neler yaptın semracım,dün nasıldı?doktor işini ne yapıyorsun,aksatmasan canım arkadaşım.ben oğlumda ilk öğrenmeye gitmiştim sonrada 3 ay dolunca bir daha doktora gitmiştim,ama şimdi o kadar ara vermem herhalde burda birsürü şey okuyoruz,ihmal etme semracım ne olur

Günaydın güzelim.. Dün akşam annemlerle beraber hep birlikte iftar pikniğine gittik. çocuklarla beraber toplam 9,5 kişiydik:)) çooook güzeldi. Defne ve kuzeni bol bol enerjilerini harcadılar. Sırf onlar rahatça koşup oynayabilsinler diye göl kenarından uzakta çocuk parkı yakınında pikniğimizi yaptık. akşam çok yiyen soluğu jimnastik aletinde aldı:)) bende uzaktan baktım:)) masada bi an öyle heveslendim ki, hazır herkes biraradayken söyleyelim diye, sonra tuttum kendimi. şurda 9 gün kaldı Allahın izniyle.

Doktor işi dün yine yattı canım. Artık bende iyice sinir olmaya başladım.. Devlet hastaneleri iyice gıcık olmaya başlamış. Daha 2 sene önce hiç böyle değildi yaa( dün eve yakın, şükürki kalabalıkta olmayan bi hastaneye gittik. amaaaaa neymiş efendim sabah 7:30 da gitmem gerekiyormuş. yada tel.de randevu. geçen tel.de randevuyla aldım ölçümü :26::26: ben gebel polikliniği için randevu alıyorum kadın teyit ediyor tamam doğru güzel.. sonra hastaneye bi gidiyorum infertilite polikliniği!!!!
hayırlısı bakalım. bana özel hastane yolları görünecek sanırım. ama bizide zorlayacak gibi. Hayırlısı

9,5 kişi:)))))çok güzel yaaaaeğlenceli geçmiş güzeeeel,çok taktir ettim sizi
hadi yaaa üzüldüm şimdi doktor işi olmadığına,sigortan yokmu tatlım,özellerde az bir ücret karşılığı muayene olabiliyorsunama doğum olayı nasıl bilmiyorum para falan isterlermi ekstradan:44:kendi annenindemi haberi yok daha kızben bekleyemem herhalde bu kadar haber vermedenay hamile kaldım da haber veriyorum millete bakarmısın

belim ve kasıklarım ağrıyor ve çoook sinirliyim bugün,sanırım tüm umutlarım suya düşmek üzerebilginiz olsun
arkadan bayat bir espride geliyor;benim en yakın zamanda umutlarıma yüzme öğretmem gerekiyorolmuyor böyle,her seferinde boğuluyorlarçok karmaşık duygular içerisindeyim,ağlayayım mı,güleyim mi her önüme gelene sinirleneyim mi bilemiyorum bugün

yok yokacemicim sinirlenme hormanlar fırlar rahat ol gevşe bebeğini düşün belki seninledir

onun benimle olmasını o kadar çok isterdim ki ferhatçım,o kadar çok isterdim ki anlatamam,her lavobaya gidipte birşeyin gelmediğini gördüğümde tuhaf bir sevinç duyuyorum,ama her kasığım veya belim sızladığında da dünya başıma geçiyor sanki,,bazen dayanamıyacakmışım gibi geliyor.....(((keşke benimle olsaydı,keşke

Kızlaaaar Herkese merhaba!
Beni hatırladınız mı bilmiyorum ayşardır girmemiştim topiğe.Hızlıca geçmiş sohbetlerinize bir göz attım ve yine hiç birşey kaybetmemeişsiniz enerjinizden.Aranızdan yeni hamilelerin haberini alınca çok mutlu oldum rabbim hepinizin hasretine mucizelerle son versin inşallah.Ama hamile sayısı artınca insan biraz yalnız mı hissediyor kendini ne!!

Bu arada neler oldu? Kızım neredeyse 1 yaşında oldu, tayin olup taşındık ve işe başladım.6 aydır korunmuyorum ve hamile değilim. Kzımda 9 ay korunmamama rağmen hamile kalamayınca eşim varikosel ameliyatı oldu ameliyatın 3. ayında hamile kalmıştım.Bu yüzden erkenden korunmayı bıraktık.Ama moralim gayet yerinde rabbim ne zaman isterse o zaman gelsin 2. meleğim diye düşünüyorum.

Benden şimdilik bu kadar hepinizi öpüyorum

annemin ve kız kardeşimin haberi var canım. Doktora gideceğim zaman onlara mecburen söyledim. Diğerleride azcık daha beklesin.
hatırlarsın belki nisan ayında doğum günümde görümcemin eltimin filan düşükten sonra bana neler dediklerini yazmıştım. onlara az bile.!!! keşke imkanım olsada doğuma kadar söylemesem. yada ne zaman gelirler o zaman görürler:) ama işin içinde eşim var işte. inşallah senin o güzel haberini Ailelerle payaşacın günleri de görürüz canım benim.

aaaa hiç yakışıyomu sana sinirlenmek yaa.
Hıhh ağrırsa ağrısın ne var.. içerde çalışma vardır belki.. bebişin yerleşiyordur.

Yok canım ben şu anda adetim zaten dedim ya geçen ay çalıştık bekliyodum ama gene
hüsran oldu bakalım ağustosta inşallah,mayıs annesi oluruz biz de
ayyy ne güzel valla,hem kilo vermiş hemen de hamile kalmışsın
darısı bize de bulaşsın inşallah,ne azimliymişsin,bayılıyorum senin gibi insanlara
Canım sen de benim gibi çok kaptırıp da kendini
hüsrana uğrama,hayal kırıklığı kötü oluyor..
çok saol canım, insan hemen ümitsizlie kapılıyor. ben çalışıyorum, bu ay olsaydı zamanlama harika olacaktı. o nedenle çok istedim, çok üzüldüm
Sen de nisan annesi mi olmak istiyordun?Öğretmen misin benim gibi?
bana da mayıs pek uymuyor aslında doğum sonrası iznimin yarısı yaz tatiline kaynicak
ama olsun artık,nasıl olursa olsun
İyiyiz canııımmmm,sen de iyisin inşallah,minik mercimek nasıl?bulantın var mı?
bu arada avatar resmine hastayım hamile kalınca çalacam haberin olsun

Kendini hiiiç yalnız hissetme canım,hamile olanlar da burda olmayanlar da ,benim gibi yeni gelenler de
sen takıl,burdan paylaşalım,beraber bekleyelim,sevinelim

Bu arada başka öğretmen olup da doğumu yaza denk getirmek istemeyen var mı benim gibi????

eveeeet hatırladım,arkandayım pollyannacım söyleme hiçbirinebende görürmüyüm ki o günleribazen eşime bile nasıl söylerim diye hayal kuruyorum o bile yarım kalıyor vazgeçiyorumamaaaaaaan bunalım takılmayacağım işte,takılmayacağım,takılmayacağım:84::84:
valla bu mübarek günlerde,ne güzel cümleler kuruyorsunuz siz öyleayyy çalışma vardır belki dimi,zaten bu ay hormonlar normal,moral tavan yapmış,neden olmasın değil mikırmızıları görene kadar üzmeyeyim bari tatlı canımısiz bana iyi geliyorsunuz hakikatten yaaa

selam kızlaarrr.nasıl geçiyo ramazan ayı

semracııım,yaseminiiiimm..çok teşekkür ederim canlarım ..iyiyim çok şükür.öksürük devam ediyo,biraz öncedekahverengi lekem oldu sanırım adet geliyo..çoookk şüküüürrrrr...:81::81:sorma yesmin çok canım sıkıldı bu adet yüzünden kaç gündür ağrı sızı mahvoldum..ama olan oruçlarıma oldu.artık bir hafta tutamam..neyse hayırlısı böyleymiş diyelim..

sizler nasılsınız canlarıımm..eşim evde tatil olduğu için pek giremiyorum nete..ama ara ara vakit buldukça yazdıklarınızı okuyorum.

ayşeden de haber yok daha eve gelmedi herhalde..

öptüm canlarıımm çıkmam lazım ..herkese hayırlı iftarlar..

Yasemincim aldım randevumu canım. Allah'ın izniyle pzartesi gidiyorum doktora. Eşim benden daha telaşlı. az önce aradı ne zamn gitcen, Allah korusun bişey varsa sonradan öğrensen daha mı iyi dedi( bende telaşlandım. Onada bişey diyemiyorumki. önceki düşüğüm geliyo demekki aklına.

mrb kızlar nasılsınız akşam saatinde kimse kalmamışş
bugün kontrole gittim 13 haftalık olmuşum:))cinsiyeti hakkında birazcık bilgi verdi kıza benziyormuşrabbm hayırlısını uzun ömürlüsünü versin ama içimdende hep kız geçiyordu:))
ayrıca üst solunum yolları enfk geçiriyorum yoğun faranjt olmuşum,ateşim varrr(43:

aynen canım, öğretmenim ve nisan annesi olmayı çooooook istiyordum :2:
benim kırmızılar gelmek üzere, bir daha denemicem sanırım

maşallah kuzuna, ben 15+4 te öğrenmiştim kız olduğunu. ilk hamile olduğum andan cinsiyetini öğrendiğim zamana kadar hep kız hissetmiştim. anneler hisseder derler ya doğru galiba. hayırla gelsin inşallah
çok çok geçmiş olsun, inşallah kısa zamanda atlatırsın

saoll canım teşk ederim...anneler hissediyor canım yüzde 70 doğru çıkıyor:))
inş atlatırım canmm hem oruç tutyorum hem hastayım çevremdekiler çokk tepkii veriyoo oruç tututğm için(

canım oruç konusunda kimse kimseye karışamaz, ben sadece fikrimi söylemek isterim; bencede tutma. sen aç kalınca bebişinde aç kalıyo, susuz kalıyo. sen onun hakkını yiyorsun. onun tam gelişmeye büyümeye başladığı zaman. vitamine ihtiyacı var. o hayırlısıyla doğsun sen tutamadığın bu günleri tutarsın. Allah bu konuda kolaylık sağlıyor zaten. sen bebeğini düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…