- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #4.801
olur inşallah canım ,allah zamanını biliyoramin cümlemizinkini bagıslasın rabbım,2 ay oldu canım,ben gecen senede denemiştim bi 6 ay kadar korunmadım ama olmadı..
günaydııııınsemracım sanada günaydın tatlım ayyyy bende özledim be ya böyle buralarda yalnız yalnız kaldım allahtan dün ferhat uğradı da,onunla konuştuk biraz yeni gelen arkadaşlarımıza tekrardan hoşgeldiniz diyeyim bende
ebruyada çooook geçmiş olsun,bir an önce iyleşir inş,birde adet olsaydı iyiydio adet olmayınca ben stres yapıyorum:44: canım arkadaşım en kısa zamanda bebeğine kavuşsun inş
sen neler yaptın semracım,dün nasıldı?doktor işini ne yapıyorsun,aksatmasan canım arkadaşım.ben oğlumda ilk öğrenmeye gitmiştim sonrada 3 ay dolunca bir daha doktora gitmiştim,ama şimdi o kadar ara vermem herhalde burda birsürü şey okuyoruz,ihmal etme semracım ne olur
Günaydın güzelim.. Dün akşam annemlerle beraber hep birlikte iftar pikniğine gittik. çocuklarla beraber toplam 9,5 kişiydik:))çooook güzeldi. Defne ve kuzeni bol bol enerjilerini harcadılar. Sırf onlar rahatça koşup oynayabilsinler diye göl kenarından uzakta çocuk parkı yakınında pikniğimizi yaptık. akşam çok yiyen soluğu jimnastik aletinde aldı:)) bende uzaktan baktım:)) masada bi an öyle heveslendim ki, hazır herkes biraradayken söyleyelim diye, sonra tuttum kendimi. şurda 9 gün kaldı Allahın izniyle.
Doktor işi dün yine yattı canım. Artık bende iyice sinir olmaya başladım.. Devlet hastaneleri iyice gıcık olmaya başlamış. Daha 2 sene önce hiç böyle değildi yaa( dün eve yakın, şükürki kalabalıkta olmayan bi hastaneye gittik. amaaaaa neymiş efendim sabah 7:30 da gitmem gerekiyormuş. yada tel.de randevu. geçen tel.de randevuyla aldım ölçümü :26::26: ben gebel polikliniği için randevu alıyorum kadın teyit ediyor tamam doğru güzel.. sonra hastaneye bi gidiyorum infertilite polikliniği!!!!
hayırlısı bakalım. bana özel hastane yolları görünecek sanırım. ama bizide zorlayacak gibi. Hayırlısı
yok yokacemicim sinirlenme hormanlar fırlar rahat ol gevşe bebeğini düşün belki seninledir
annemin ve kız kardeşimin haberi var canım. Doktora gideceğim zaman onlara mecburen söyledim. Diğerleride azcık daha beklesin.9,5 kişi:)))))çok güzel yaaaaeğlenceli geçmiş güzeeeel,çok taktir ettim sizi
hadi yaaa üzüldüm şimdi doktor işi olmadığına,sigortan yokmu tatlım,özellerde az bir ücret karşılığı muayene olabiliyorsunama doğum olayı nasıl bilmiyorum para falan isterlermi ekstradan:44:kendi annenindemi haberi yok daha kız ben bekleyemem herhalde bu kadar haber vermeden ay hamile kaldım da haber veriyorum millete bakarmısın
belim ve kasıklarım ağrıyor ve çoook sinirliyim bugün,sanırım tüm umutlarım suya düşmek üzerebilginiz olsun
arkadan bayat bir espride geliyor;benim en yakın zamanda umutlarıma yüzme öğretmem gerekiyorolmuyor böyle,her seferinde boğuluyorlar çok karmaşık duygular içerisindeyim,ağlayayım mı,güleyim mi her önüme gelene sinirleneyim mi bilemiyorum bugün
Yok canım ben şu anda adetim zaten dedim ya geçen ay çalıştık bekliyodum ama geneOff ya ne dir bu halimiz böyle iyice kuruduk:) çalıştıgım hastaneye 40 lı yaşlarda hamıle olanlar gelıyo.. dusuncelere dalıyorum sonra inşallah olur,peki adetinimi bekliyorsun? benım bır dahakı ay bellı olur yada 3 hafta sonra falan:)
ayyy ne güzel valla,hem kilo vermiş hemen de hamile kalmışsınamin canım darısı sizlere olsun inşallah .
ben 2010 aralıkta spiral vardı çıkarttırdıktan sonra doktorum zayıfla öyle hamile kal dedi .63 kiloydum boyum 1.58 di.tamam dedim 3 ay korundu eşim bu arada 57 kiloya indim.25 martta son adetimi oldum .31 martta başladık çalışmaya o ay hamile kaldım .ben ilk oğlumada hemen hamile kalmıştım ,stres falanda yapmıştım beklemiyordum aslında ama nasip oldu inşallah .şuandada hamileliğim iyi gidiyor sağlıcakla kucağıma alırım inşallah .
oğlum 19 aralık 2007 doğumlu ,bu bebişte oyle bir tarihte doğsun istiyorduk aralarında tam 4 yaş olacak birde aynı haftalarda doğsun diye çok istiyorduk .hayırlısı inşallah canım .
senin cocuk kaç yaşnda canım ?
Canım sen de benim gibi çok kaptırıp da kendinikızlar beynim durmuş gibi. ikinci kez anne olmaya çalışyıorum ama sanki hiçbirşey bilmiyormuşum gibi. bu ay ilk defa denedik 2. bebeği. adetime daha bikaç gün var ama bugün sanki adet olacakmışm gibi. az ince de biraz kan geldi. snra baktım devamı yok. öncekinde böyle olmamıştı. çok canım sıkıldı
Sen de nisan annesi mi olmak istiyordun?Öğretmen misin benim gibi?çok saol canım, insan hemen ümitsizlie kapılıyor. ben çalışıyorum, bu ay olsaydı zamanlama harika olacaktı. o nedenle çok istedim, çok üzüldüm
İyiyiz canııımmmm,sen de iyisin inşallah,minik mercimek nasıl?bulantın var mı?GÜNAYDIN güzel anneler...
Öncelikle EBRUdan haber var! Eşi evde olduğu için pek giremiyormuş, Birde biraz rahatsızlanmış boğaz ağrısı, öksürük filangeçmiş olsun) Adet olamamış daha 1 ay geçmiş adeti..
Galiba okullar açılana kadar da sık uğrayamıycak(
Sizlerde ne var ne yok.. Acemim özledim seni be ya.. Fatoşcum ne zaman gelecek acaba?
Reyhan, semra, bilgi, mommy, meleğim08 sizler nasılsınız arkadaşlar..
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Kızlaaaar Herkese merhaba!
Beni hatırladınız mı bilmiyorum ayşardır girmemiştim topiğe.Hızlıca geçmiş sohbetlerinize bir göz attım ve yine hiç birşey kaybetmemeişsiniz enerjinizden.Aranızdan yeni hamilelerin haberini alınca çok mutlu oldum rabbim hepinizin hasretine mucizelerle son versin inşallah.Ama hamile sayısı artınca insan biraz yalnız mı hissediyor kendini ne!!
Bu arada neler oldu? Kızım neredeyse 1 yaşında oldu, tayin olup taşındık ve işe başladım.6 aydır korunmuyorum ve hamile değilim. Kzımda 9 ay korunmamama rağmen hamile kalamayınca eşim varikosel ameliyatı oldu ameliyatın 3. ayında hamile kalmıştım.Bu yüzden erkenden korunmayı bıraktık.Ama moralim gayet yerinde rabbim ne zaman isterse o zaman gelsin 2. meleğim diye düşünüyorum.
Benden şimdilik bu kadar hepinizi öpüyorum
annemin ve kız kardeşimin haberi var canım. Doktora gideceğim zaman onlara mecburen söyledim. Diğerleride azcık daha beklesin.
hatırlarsın belki nisan ayında doğum günümde görümcemin eltimin filan düşükten sonra bana neler dediklerini yazmıştım. onlara az bile.!!! keşke imkanım olsada doğuma kadar söylemesem. yada ne zaman gelirler o zaman görürler:) ama işin içinde eşim var işte. inşallah senin o güzel haberini Ailelerle payaşacın günleri de görürüz canım benim.
aaaa hiç yakışıyomu sana sinirlenmek yaa.
Hıhh ağrırsa ağrısın ne var.. içerde çalışma vardır belki.. bebişin yerleşiyordur.
Canım sen de benim gibi çok kaptırıp da kendini
hüsrana uğrama,hayal kırıklığı kötü oluyor..
Sen de nisan annesi mi olmak istiyordun?Öğretmen misin benim gibi?
bana da mayıs pek uymuyor aslında doğum sonrası iznimin yarısı yaz tatiline kaynicak
ama olsun artık,nasıl olursa olsun
Bu arada başka öğretmen olup da doğumu yaza denk getirmek istemeyen var mı benim gibi????
mrb kızlar nasılsınız akşam saatinde kimse kalmamışş
bugün kontrole gittim 13 haftalık olmuşum:))cinsiyeti hakkında birazcık bilgi verdi kıza benziyormuşrabbm hayırlısını uzun ömürlüsünü versin ama içimdende hep kız geçiyordu:))
ayrıca üst solunum yolları enfk geçiriyorum yoğun faranjt olmuşum,ateşim varrr( 43:
maşallah kuzuna, ben 15+4 te öğrenmiştim kız olduğunu. ilk hamile olduğum andan cinsiyetini öğrendiğim zamana kadar hep kız hissetmiştim. anneler hisseder derler ya doğru galiba. hayırla gelsin inşallah
çok çok geçmiş olsun, inşallah kısa zamanda atlatırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?