- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #4.821
mrb kızlar nasılsınız akşam saatinde kimse kalmamışş
bugün kontrole gittim 13 haftalık olmuşum:))cinsiyeti hakkında birazcık bilgi verdi kıza benziyormuşrabbm hayırlısını uzun ömürlüsünü versin ama içimdende hep kız geçiyordu:))
ayrıca üst solunum yolları enfk geçiriyorum yoğun faranjt olmuşum,ateşim varrr( 43:
gözün aymış arkadaşım sağlıcakla al inşallah kucağına..iyi geceler kızlar ,bende varım ikinci bebişime hamileyim bir tane 3,5 yaşında oğlum var ,şimdilik iyi bakalım .kıskançlık falan sözkonusu değil .allahım isteyen tüm annelere versin .
hoş geldin aramıza.rabbim inşallah tez zamanda gönlüne göre versin bekletmesin meleğin seni..Arkadaşlar bende geldim aranıza:) Hayırlı ramazanlar öncelikle,,ee kızlar adet gunlerını kım yazıyor? basından okuyamadım yada takıp edemedım dıyım,benımde 5 yasında bı kızım var 1 sene belırlı aralıklarla denemıstım olmadı bebeksımdı tekrardan basladık hadı hayırlısı hakkımızda:)
kızlar beynim durmuş gibi. ikinci kez anne olmaya çalışyıorum ama sanki hiçbirşey bilmiyormuşum gibi. bu ay ilk defa denedik 2. bebeği. adetime daha bikaç gün var ama bugün sanki adet olacakmışm gibi. az ince de biraz kan geldi. snra baktım devamı yok. öncekinde böyle olmamıştı. çok canım sıkıldı
GÜNAYDIN güzel anneler...
Öncelikle EBRUdan haber var! Eşi evde olduğu için pek giremiyormuş, Birde biraz rahatsızlanmış boğaz ağrısı, öksürük filangeçmiş olsun) Adet olamamış daha 1 ay geçmiş adeti..
Galiba okullar açılana kadar da sık uğrayamıycak(
Sizlerde ne var ne yok.. Acemim özledim seni be ya.. Fatoşcum ne zaman gelecek acaba?
Reyhan, semra, bilgi, mommy, meleğim08 sizler nasılsınız arkadaşlar..
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
ama lütfen arkadaşım heer bel ve kasık ağrısına üzülmeyelimbelim ve kasıklarım ağrıyor ve çoook sinirliyim bugün,sanırım tüm umutlarım suya düşmek üzerebilginiz olsun
arkadan bayat bir espride geliyor;benim en yakın zamanda umutlarıma yüzme öğretmem gerekiyorolmuyor böyle,her seferinde boğuluyorlar çok karmaşık duygular içerisindeyim,ağlayayım mı,güleyim mi her önüme gelene sinirleneyim mi bilemiyorum bugün
pollyannam korkma kötü hiiiiç birşey olmayacakYasemincim aldım randevumu canım. Allah'ın izniyle pzartesi gidiyorum doktora. Eşim benden daha telaşlı. az önce aradı ne zamn gitcen, Allah korusun bişey varsa sonradan öğrensen daha mı iyi dedi( bende telaşlandım. Onada bişey diyemiyorumki. önceki düşüğüm geliyo demekki aklına.
meleğim çok geçmiş olsunmrb kızlar nasılsınız akşam saatinde kimse kalmamışş
bugün kontrole gittim 13 haftalık olmuşum:))cinsiyeti hakkında birazcık bilgi verdi kıza benziyormuşrabbm hayırlısını uzun ömürlüsünü versin ama içimdende hep kız geçiyordu:))
ayrıca üst solunum yolları enfk geçiriyorum yoğun faranjt olmuşum,ateşim varrr( 43:
reyhancım hoşgelmişsingözün aymış arkadaşım sağlıcakla al inşallah kucağına..
hoş geldin aramıza.rabbim inşallah tez zamanda gönlüne göre versin bekletmesin meleğin seni..
daha ilk kez denemişsiniz neden moralini hemen ilkinde bozuyorsun ki canım öncelikle rabbim herkese hayırlı evlatlar versin bak burda bir çok kişi aylar sonra bu mutlu sona ulaşmış kişileriz hatta bir kaç arkadaşımız rabbim inşallah tez zamanda göbişlerine yerleştirsin çok daha uzunsüreden beri bekliyolar.elmet varsa nasibinde zamanı gelince seni bulacaktır sen merak etme:)
merhaba canım iyiyim bende çok şükür sıcak ve tansiyon düşüklüğü yoruyor sadece bide bugün akşam uzun süreden sonra bulantılar geri döndü umarım yarına bişey kalmaz hiç iyi değilim boğazım öyle fena yanıyo ki bide öksürük tuttu gece 2 oldu uyku tutmuyor uyuyamadım hala
ama lütfen arkadaşım heer bel ve kasık ağrısına üzülmeyelim
bak ben bu bebişte 1 ayı aşkın çektim bel kasık ağrısını şimdi ara sıra halende çekiyoruum :)umutlu tarafından bakıcak olursak belki meleğimiz kendine yer arıyodur ..
inşallah Allahım inşallah,inşallah,inşallah:18:
:2: Günayyydınn Herkese
Umarım herkes için keyifli bir gün olur:79::79:Rahatsız olan arkadaşlar hepinize geçmiş olsunBen de dün akşam acile gitmek zorunda kaldım .İnanmayacaksınız ama orta kulak iltihabı olmusum Daha önce yetişkinlerin de orta kulak iltihabı olduğunu duymamıştım.İşin kötüsü doktor ilaçları kullanırken emziremezsin dedi.bugün kbb doktoruna gidicem Kızımı 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum çünkü.
canım sanada çok geçmiş olsun. Ama emzirememek kötü olmuş cidden. oyy kıyamam yaa. bende kızım 17 aylıkken ilaçlar nedeniyle kesmek zorunda kalmıştım. ama zaten kızımda gece bir kez emiyordu o zaman.
meleğim ve reyhan canlarım çoook geçmiş olsun.. Dikkat edin kendinize.
Yasemincim topiğimizin Günaydın Güzeli seninde yorgunluğun baş ağrın çabucak geçsin inşallah.
HAyırlı Cumalar Hepinize
sanada çok geçmiş olsun ranay:2: Günayyydınn Herkese
Umarım herkes için keyifli bir gün olur:79::79:Rahatsız olan arkadaşlar hepinize geçmiş olsunBen de dün akşam acile gitmek zorunda kaldım .İnanmayacaksınız ama orta kulak iltihabı olmusum Daha önce yetişkinlerin de orta kulak iltihabı olduğunu duymamıştım.İşin kötüsü doktor ilaçları kullanırken emziremezsin dedi.bugün kbb doktoruna gidicem Kızımı 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum çünkü.
tabi canım düşünceni söyleyebilirsin..bunda bişey yok ama daha öncedende tutmadığm ve borcum olduğu için tutuyorum sonradan zorlanıyorum..drla konuştuk canm oda tutmamı istemiyo zaten 2 gündür oruç yok bakalım gittiği yere kadarcanım oruç konusunda kimse kimseye karışamaz, ben sadece fikrimi söylemek isterim; bencede tutma. sen aç kalınca bebişinde aç kalıyo, susuz kalıyo. sen onun hakkını yiyorsun. onun tam gelişmeye büyümeye başladığı zaman. vitamine ihtiyacı var. o hayırlısıyla doğsun sen tutamadığın bu günleri tutarsın. Allah bu konuda kolaylık sağlıyor zaten. sen bebeğini düşün.
saoll canmm amin..inş doktorum yanılmıyordur dktorm dediki 10 tahminden ya 3 de yada 2 de yanılırım dedi hayırlısı olsun sağlıklı olsunda ........geçmiş olsun canım öncelikle Allah şifa versin inşallah.ne güzel cinsiyeti hakkında da az çok bilgi edinmişsin rabbim sağlıklı sıhatli kucağınada almayı nasip etsin inşallah..
saoll polyanacğmm teşk ederim canm...hamileyken enfk geçirmek çok zor..rabbm yardımcımız olsun..meleğim ve reyhan canlarım çoook geçmiş olsun.. Dikkat edin kendinize.
Yasemincim topiğimizin Günaydın Güzeli seninde yorgunluğun baş ağrın çabucak geçsin inşallah.
HAyırlı Cumalar Hepinize
sanada çok geçmiş olsun ranayeminim poliklinik doktoru emzirmene mani olmayacak bir ilaç yazacaktır,yoksa minik için çok üzücü bir durum olur.hem sen hastasın hem o gereğinden fazla huysuzluk yapar çoook zor olur çoook
meleğim ve reyhan canlarım çoook geçmiş olsun.. Dikkat edin kendinize.
HAyırlı Cumalar Hepinize
günaydın bayanlar,hafta sonu pek uğrayan olmaz ama,güzel bir gün dileyim herkese dedimhasta olan arkadaşlarda daha iyi olmuşlardır umarım:94:
günaydın canımmm.....saol dileklerin için..sennde hafta sonun güzel geçsin bebiş getirsin....
saol canmm biraz daha iyi olmak isterdim ama aynıı yaa( değişen bişey yokk off 3 gündür tutamıyorum boğazım çok ağrıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?