2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

geçmiş olsun canım öncelikle Allah şifa versin inşallah.ne güzel cinsiyeti hakkında da az çok bilgi edinmişsin rabbim sağlıklı sıhatli kucağınada almayı nasip etsin inşallah..

iyi geceler kızlar ,bende varım ikinci bebişime hamileyim bir tane 3,5 yaşında oğlum var ,şimdilik iyi bakalım .kıskançlık falan sözkonusu değil .allahım isteyen tüm annelere versin .
gözün aymış arkadaşım sağlıcakla al inşallah kucağına..
hoş geldin aramıza.rabbim inşallah tez zamanda gönlüne göre versin bekletmesin meleğin seni..
daha ilk kez denemişsiniz neden moralini hemen ilkinde bozuyorsun ki canım öncelikle rabbim herkese hayırlı evlatlar versin bak burda bir çok kişi aylar sonra bu mutlu sona ulaşmış kişileriz hatta bir kaç arkadaşımız rabbim inşallah tez zamanda göbişlerine yerleştirsin çok daha uzunsüreden beri bekliyolar.elmet varsa nasibinde zamanı gelince seni bulacaktır sen merak etme:)

merhaba canım iyiyim bende çok şükür sıcak ve tansiyon düşüklüğü yoruyor sadece bide bugün akşam uzun süreden sonra bulantılar geri döndü umarım yarına bişey kalmaz hiç iyi değilim boğazım öyle fena yanıyo ki bide öksürük tuttu gece 2 oldu uyku tutmuyor uyuyamadım hala
ama lütfen arkadaşım heer bel ve kasık ağrısına üzülmeyelim

bak ben bu bebişte 1 ayı aşkın çektim bel kasık ağrısını şimdi ara sıra halende çekiyoruum :)umutlu tarafından bakıcak olursak belki meleğimiz kendine yer arıyodur ..
inşallah Allahım inşallah,inşallah,inşallah:18:

GÜNAYDIIIIIIIN BAYANLAR
ben biraz yorgun hissediyorum kendimi sanki hasta olcakmış gibi,hafif başımda ağrıyor ama moral olarak daha iyiyim
pollyannam korkma kötü hiiiiç birşey olmayacakama gidip bebeğini görmende fayda var,pıt pıt larını duymak sana çoook iyi gelecek canım arkadaşım,pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum
meleğim çok geçmiş olsun biran önce iyleşirsin umarımbebişini görmüşsün ne güzel,inş cinsiyetide gönlünden geçtiği gibi olur
reyhancım hoşgelmişsinmoraliniz için çoook teşekkür ederim,inş kendine yer açıyordur diyorum dünden beri bende kendime,ve bol bol diliyorum;ne olur benimle olsun diyeiyiki varsınız

meleğim ve reyhan canlarım çoook geçmiş olsun.. Dikkat edin kendinize.

Yasemincim topiğimizin Günaydın Güzeli seninde yorgunluğun baş ağrın çabucak geçsin inşallah.

HAyırlı Cumalar Hepinize

:2: Günayyydınn Herkese
Umarım herkes için keyifli bir gün olur:79::79:Rahatsız olan arkadaşlar hepinize geçmiş olsunBen de dün akşam acile gitmek zorunda kaldım .İnanmayacaksınız ama orta kulak iltihabı olmusum Daha önce yetişkinlerin de orta kulak iltihabı olduğunu duymamıştım.İşin kötüsü doktor ilaçları kullanırken emziremezsin dedi.bugün kbb doktoruna gidicem Kızımı 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum çünkü.

canım sanada çok geçmiş olsun. Ama emzirememek kötü olmuş cidden. oyy kıyamam yaa. bende kızım 17 aylıkken ilaçlar nedeniyle kesmek zorunda kalmıştım. ama zaten kızımda gece bir kez emiyordu o zaman.

canım sanada çok geçmiş olsun. Ama emzirememek kötü olmuş cidden. oyy kıyamam yaa. bende kızım 17 aylıkken ilaçlar nedeniyle kesmek zorunda kalmıştım. ama zaten kızımda gece bir kez emiyordu o zaman.

sağol canım.Bakalım belki doktor emzirmeme engel olmayacak bir ilaç verir diye ümit ediyorum.Çünkü o ilaçları acildeki doktor vermişti.Benim kızım da çok düşkün emmeye gecede 3 kez bazen daha fazla emiyo.Bir de hiç hazır değilim memeden kesmeye.oooof... Neyse rabbim elbet bir hayır düşünmüştür.Seninle de inşallah doktordan sonra o mucize sesleri (pıt pıt) duymanın verdiği mutluluğu paylaşırız buradan

Yasemincim topiğimizin Günaydın Güzeli seninde yorgunluğun baş ağrın çabucak geçsin inşallah.

HAyırlı Cumalar Hepinize

anladın sen onu
sanada çok geçmiş olsun ranayeminim poliklinik doktoru emzirmene mani olmayacak bir ilaç yazacaktır,yoksa minik için çok üzücü bir durum olur.hem sen hastasın hem o gereğinden fazla huysuzluk yapar çoook zor olur çoook

tabi canım düşünceni söyleyebilirsin..bunda bişey yok ama daha öncedende tutmadığm ve borcum olduğu için tutuyorum sonradan zorlanıyorum..drla konuştuk canm oda tutmamı istemiyo zaten 2 gündür oruç yok bakalım gittiği yere kadar
geçmiş olsun canım öncelikle Allah şifa versin inşallah.ne güzel cinsiyeti hakkında da az çok bilgi edinmişsin rabbim sağlıklı sıhatli kucağınada almayı nasip etsin inşallah..
saoll canmm amin..inş doktorum yanılmıyordur dktorm dediki 10 tahminden ya 3 de yada 2 de yanılırım dedi hayırlısı olsun sağlıklı olsunda ........

HAyırlı Cumalar Hepinize
saoll polyanacğmm teşk ederim canm...hamileyken enfk geçirmek çok zor..rabbm yardımcımız olsun..

geçmiş olsun canım emzirememen kötü olmuş .bncede bir danış

sağol canım hakikatten çok zor. işten geliyorum bir yandan iftar hazırlığı bir yandan meleğim beni bütün gün özlediği için kucağımdan ayrılmıyo bir yandan da kulak ağrısı ve oruç.Ama allah beterinden korusun hepimizi inşallah.Sen de kendine dikkat et kendine sen bu topiğin moral vitamini gibisin

bugün hep bakındım ama sönük geçti.

eee 2 günde haftasonu yine uğrayan pek olmaz.

Ezan okunuyo, sanki oruçmuşum gibi bi tuhaf oldum

Hadi hayırlı akşamlar

HAyırlı Cumalar Hepinize

sağol canım benim geçti çok şükür arada bir yokluyor iştesenin nasıl geçiyor dün yanlış okumadıysam randevu aldım demiştin sanırım ne zaman gidiceksin doktora canım..

teşekkür ederiz ranaycım sanada çook geçmiş olsun kulak ağrısı çok zor kötü olsa gerek Allah şifa versin inşallah tez zamanda antibiyotik kullanman gerektiği içinn emziremicen sanırım inşallah kkb doktoru uygun bir yol bulur...

.............................................................Kimse yokmu:)..............................................

günaydın bayanlar,hafta sonu pek uğrayan olmaz ama,güzel bir gün dileyim herkese dedimhasta olan arkadaşlarda daha iyi olmuşlardır umarım:94:

günaydın bayanlar,hafta sonu pek uğrayan olmaz ama,güzel bir gün dileyim herkese dedimhasta olan arkadaşlarda daha iyi olmuşlardır umarım:94:

günaydın canımmm.....saol dileklerin için..sennde hafta sonun güzel geçsin bebiş getirsin....
saol canmm biraz daha iyi olmak isterdim ama aynıı yaa( değişen bişey yokk off 3 gündür tutamıyorum boğazım çok ağrıyoo

sende sağol:)))) çok geçmiş olsun tekrardan,boğazını yumşatacak birşeyler içsen sık sık,sıcakta sıcak birşeyler çekilmez ama denemekte fayda var...veya adaçayı gargarası iyi geliyor bak aklıma geldi,adaçayını yap,soğuduktan sonra sadece gargara yapmak boğazlara iyi geliyor diye biliyorum araştır istersen:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…