2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

ben gittim geldim kimse gelmemiş:26::26:uğrayan olursa akşamları bir bardak soğan suyu içmeye başladım bakalım neler olacak hep birlikte göreceğiz:44::44::44::44::44::44:

Selam güzel annişler
ben de uzun zamandır giremedim,tam gireyim dedim bu defa da site kapanmıştı neyse
berilcim sen de öğretmensin sanırım,şimdi bu ay hamile kalırsak mayısta doğum e eylülde kalırsan hazirana yani bundan sonraki bi kaç ay içinde kalırsak doğum iznimiz yaz tatiline denk geliyor yani yanıyor,sen gene de çalışmalara devam mı?Beni de yüreklendir ben de çok takıyorum.Hiç bir problemim olmamasına rağmen kalamıyorum
ben de ilk hamileliğimde klomen kullanmıştım ve o ay kalmıştım,darısı sana canım benim...
Şimdi sen yazınca aklıma düştü ben de mi klomen alsam gene??Sana dr.mu verdi kendin mi başladın??

Bu arada ne kadar iyi bi eşin varmış ,allah razı olsun ondan,ne güzel anlatmış sana desteğşini ve sevgisini
kadınlar bunu ister işte,ne çiçeeek,ne pahalı hediye ne de başka bişey dimi ama,onun desteği herşeye bedel,benimki de beni çok tutar ama seninki gibi açık ifade edemez duygularını,kalbi temizdir beni de çok sever,bilirim ama işte hödüktür biraz

Hadi yaa,benim haberim yoktu bu etkisinden
ben de adaçayı diye biliyorum adet döneminde başlıyosun
bi daha ki adet olmana 5 gün kalaya kadar içiyosun,ben kızıma hamile kalmadan önce
klomenle beraber denemiştim
etkisi var mı bilmem tabi ama duydum yaptım ve o ay hamiş kalmıştım.
bunu çok seviyorum yaa ne tatlı şey pembiş de kurdelesi

ben gittim geldim kimse gelmemiş:26::26:uğrayan olursa akşamları bir bardak soğan suyu içmeye başladım bakalım neler olacak hep birlikte göreceğiz:44::44::44::44::44::44:

inşallah canım ben geçen netten bakarken soğan suyundan sonra hemen şncir ürüne başlayın yazıyodu saraçoğlunun sayfasında sen balamışmıydın canım geçen yaptığında.

Günaydıııııııııııııınnnnnnnnnnnnn

Dün eşim izinliydi kıslar giremedim o yüzden. sağolsun pc başına bi geçiyo kaldırabilene aşkolsun.
birde eşimin halasının oğlu yani kuzeni eşinden ayrılmış( hemde daha 1 yıllık evlilerdi! Allah kimselere göstermesin. onlara gittik. yazık halası nasıl çökmüş kadıncağız.

dün göbüşümü saklamak için siyah giyinmiştim ama gözlerinden kaçmadı söylemek zorunda kaldım. öyle bi zamanda söylemek istemezdim ama onlara da biraz moral oldu. İNANIRMISINIZ KAYNANAMDAN, GÖRÜMCEMDEM ELTİMDEN, DAHA ÇOK SEVİNDİLER. ONLARIN SÖYLEMESİ GEREKENLERİ EŞİMİN HALASI SÖYLEDİ.

çok haklısın cnm biraz ilgi yetiyo kocişim beyaz çikolata sever hepte beyaz çikolata alır bende tersine bitter hastasıyımgeçen 2 tane beyaz oğlula kendine banada bitter almış çok sevindim hiç düşünmemişti teşekkür ettim beni düşündü diye hala mutluyum

ne güzel 6 kilo vermişsin bende öyle hayal ediyodum midem kötü olmasına rağmen veremedim ama çok şükür 25.haftamdayım 4*5 kilo aldım

cnm hoş geldiniz muhabbetiniz süper enerji kattınız bize

ya bide bende öğretmenim 2. gebeliğimde kaybettiğim denk getirmek için çok uğraşmıştım eşimin başının etini yemiştimşimdi olmaz şu tarihte mutlaka olcak faalan diye kaybettik bundada hesap yaparken eşim ızdı ince hesaplar yapma sonra başımıza dönüyo diye bundada4*5 ay uğraştık olmadı şimdi 1. dönemi kapatıyom 2. dönemdede rapor izin falan idare edrim inş zaten süt izni 3 saat olmuş kullanabilirsem gıcık müdürüm varda izin bile almaya bilirim

acemicim hadi hayırlı olsun inş faydasını görürsün

polyannacım kv görümceninde kaybetme korkusu olsa mutlu yuvanın torunların kıymetini bilir şimdi aslında ne kadar şanslı olduklarının farkında değiller hala onların yarinde olmak için neler vermezdi yinede herşeyin hayırlısı

bu arada eşimle aram çok iyi ailesiylede 3 maymunu oynuyorum eşime çocuğuma bakıyorum

çok haklısın cnm biraz ilgi yetiyo kocişim beyaz çikolata sever hepte beyaz çikolata alır bende tersine bitter hastasıyımgeçen 2 tane beyaz oğlula kendine banada bitter almış çok sevindim hiç düşünmemişti teşekkür ettim beni düşündü diye hala mutluyum

ne güzel 6 kilo vermişsin bende öyle hayal ediyodum midem kötü olmasına rağmen veremedim ama çok şükür 25.haftamdayım 4*5 kilo aldım

ya bide bende öğretmenim 2. gebeliğimde kaybettiğim denk getirmek için çok uğraşmıştım eşimin başının etini yemiştimşimdi olmaz şu tarihte mutlaka olcak faalan diye kaybettik bundada hesap yaparken eşim ızdı ince hesaplar yapma sonra başımıza dönüyo diye bundada4*5 ay uğraştık olmadı şimdi 1. dönemi kapatıyom 2. dönemdede rapor izin falan idare edrim inş zaten süt izni 3 saat olmuş kullanabilirsem gıcık müdürüm varda izin bile almaya bilirim

polyannacım kv görümceninde kaybetme korkusu olsa mutlu yuvanın torunların kıymetini bilir şimdi aslında ne kadar şanslı olduklarının farkında değiller hala onların yarinde olmak için neler vermezdi yinede herşeyin hayırlısı

bu arada eşimle aram çok iyi ailesiylede 3 maymunu oynuyorum eşime çocuğuma bakıyorum

yasemiinnnn geldim geldim canım..eşim evde olunca pek giremiyorum...nasılsın canıım beniim..bende iyi olmaya çalışıyorum..dr a gitmeyi bıraktım..ne yapacağımı bilemiyorum..açıkçası çalışmalarıda bıraktık yani işimize gelirse çalışıyoruzbıraktım herşeyi olağan akışına..zaten şu ters rahim canımı çok sıkıyo çok üzülüyorum kızlaarr..saçlarım döküldü kalmadı doğru düzgün..eskiden 2 kere dolanan saç bağım şimdi 5 kere dolanıyoçok üzülüyorum..sanırım ben ikinci kez anne olamıycam bu gidişle..hergün bi sorun çıkıyo bende ooofff oofff...eşim sağolsun destek oluyo ama farkediyorum o da bebek istiyo bana hissettirmemeye çalışıyoRabbim bizim yüzümüzü de güldürür kısa zamanda inşallah..kızlar hamile arkadaşlarım nolur bizim içinde dua edin unutmayın bizleri

kusura bakmayın kızlar moralim bozuk bir anıma denk geldi..yaseminin yazısını görünce içimi dökeyimde azcık rahatlayayım istedim:97:

hepinizi öpüyorum canlarıııımm..Allaha emanet olun hepiniz ailelerinizle birlikte inşallah...ben ara ara uğrarım inşallah..

sen üzüldükçe saçlarına yansıyor dökülüyor,moral sıfır,eşinde üzülüyor pekiyi söylermisin üzülmenin faydası oldumu?
ilk çocuğunun olmasına senmi karar verdinki 2.kez anne olamıyacağm diyorsun
herşey Rabbmde o ol derse olur ve sen şuan çok zorlu bi sınavdan geçiyorsun
mübarek aydayız bence umutsuz olmak yerine daha çok sıkı sıkı bağlan,kendine güven çok çok dua et
bu mübarek ayı değerlendirmeni tavsiye ederim Rabbm herşeyin en iyisini en hayırlısını bilir kuşkusuz ama sana böyle umutsuz olmak hiç yakışmıyor

caniskocugum meslektasim dertasim simdi ay hesabi yapmadim rabbim versin bir cikar yol bulunur.hem bu isin raporu var dogum izni var, sut izni 3 saat oldu.tatlim ne zamana kadar erteleyecezki.bir tarafta bizim beklentilerimiz bir tarafta canavar gibi zamani elimizden alan hayat,bunun icin zaman ve tatil hesabi yapmayi dogru bulmuyom.ilk evlendimdede senin gibi dusunmustum bebek icin ama 2 yilim gecti.acisida streside cabasi.ben hep bir yol olur diyorum.kiz dahada olmadi ben istifa ederim hepimizin sipaciklarina bakarim.rabbim izin versin bebisler bir yola ciksin gerisini el birligiyle dusunuruz.
esim ve ailesi allah peygamber razi olsun gercekten iyi insanlar.birde buyuk gelinim ya.unutmayalim.ama bunlar zamanla oldu.birbirimize alisip kabul etmek bu sonucu verdi.birde sanirim fazla nayifim.ayni binada ailece ozuruyoruz.bir bakima mecburuz birbirimizi idare etmeye bunca yilda sunu ögrendimki eltilerimde göz önüne alinirsa bir erkekle iyi bir ilski aileninde seni sevmesiyle oluyor.aaman canim bazen ben gelinim bazen onlar gelin yasiyoruz iste.
klomenide dr.verdi yani dr.kontrolunde aliyorum herseyi.

sogan suyunun rahmi bosalttigida bir gercek her bunye ayni degil bunu göz önüne alin kizlar

bende annemler söylememistim bebek dusundumuzu sanki hamileyim gibi sevindiler.birde görümcem hamile ya kadin cocuk manyagi.kücük eltimede diyor yap bir tane evdesin diye.ama hamile kalayim karnimi gere gere gezerim valla.birinden sevgi görmek biz kadinlara hazine vermek gibi degilmi.insallah kucanda da görürüz canim

bende cok mutluyum sizlerle tanistima.bende senin gibi dusunuyorum rapor vs.gecmis olsun canim gebelinin kötü sonlandigi icin.ama allah saglikli kucana verir umarim ikinci dönemde bekledine kavusursun.

gunaydin canlarim nasilsiniz.ben dun ilk ignemi oldum cok uyku yapiyor.ama deger degilmi.hani lise yillarinda bir duvar yazisi vardi CEKILEN IZDIRAP KUTSALDIR:BEKLENEN GELECEKSE diye.ayni oyle olduk valla.kimseler gelmemis.kizlar size birsey soracam ya.difrize sebze koyan varmi aranizda.ben yaparim kis icinde.cumartesi biz ayas tarafina gidecez yemege.oralarda bahceler var.kendin topluyon oduyon.organik yani.alsammi diye dusunuyom yoksa erkenmi daha.ne dersiniz.

arada gelecem bak topigi koruyalim ya küme düsecez.kendinize iyi bakin hamisler kendinizi bosverin bebis icin yemenize icmenize dikkat edin.sivi alimini unutmayin.bebislerimizi size emanet ediyorum.öpüldünüz.ha ben bu sene 4.sinifi aliyorum yazmadim sanirim

bence kendine yapacagin en buyuk iyilik suan herseyi zamana kendi haline birakman.saclarina uzulme sac kurleri var.hem mevsimden, sicaktan,stresten yada orucluyken metobolizmandan dökülebilir.sen uzuldukcede artar uzmanlar gunde 100 tel döküm normal diyor.senin cocugunun esinin cani sag olsun sacta kiymet olsa g...bitmez derler.uzulme ve sakin buyuk konusma su ramazanda ne demek ikinci olmayacak.kizdirma beni allahin isinden sual olunurmu.stres yumurtayida spermide etkilerken duymayim canim bir daha.bu arada ben beril canim

acemiera canim gördüm seni.nasilsin sekerim

kizlar ben gidiyom isler bitsin gelirim tabi siz olmassiniz da.farkettinizmi harflerdeki sitemi............

dualar hepimiz icin biliyorsun ama ben senin icin bir topikten selavati tevriciye yardimi istedim kimse cevap vermessede ben sana okurum.uzulme tamammi bitirincede bitti diye yazarim duani yaparsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…