- 6 Ekim 2010
- 1.195
- 89
- 363
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #5.041
kızlar ben klomen kullanmaya basladim gunlul 3 tablet dr.bu ayida degerlendirelim ne olur ne olmaz dedi.bilmiyorum ama ben cok umutsuz basladim bu tedaviye.yine eskisi gibi icimde ya olmazsa ya kalamazsam dusunceleri.ama her seyin hayirlisi hasan da enisteniz oluyor bu arada heyecenliyim diyor.onun heyacani beni iyice strese sokarmi bilmiyorum.neyse uzatmayim yine gelen giden olmamis.bende gelemedim misafirim var bugun.ama yinede arkadaslarim ne yapiyor dedim.yeni gelen arkadaslar hos geldiniz,hamisler yigenlere iyi bakin, benim gibi bebek yolu gözleyenlerede stressiz yimirtlamalar dileyim.hepinizi öptüm
Selam güzel annişlerya kizlar nerdesiniz ya yarin okullar acilacak hic görüsemiyecez.
ama ben bir haber vermek icin geldim
dr.um aradi kan degerlerim iyiymis.yarindan itibaren igne tedavisine baslayacakmisiz.hergun aksam iki doz igne olmam gerekiyormus.ama telefonda cok detayli konusmadik.yarina kaldi ayrintilar.esim aradi icime doguyor ceylan gözlüm dedi.hafta sonu eltimle bir sorun olmustu.bana diyorki sakin yag tenceresi dökülse önemseme bebisimiz gelsin diyor.ya ben bu adami cok seviyorum ya.sahsinizda ona tesekkürler ediyorum 15 yildir hep yeni evliyim gibi bana evlilik yasatti diye.sizleride yeni tanidim ama cok seviyorum ya.
ben gittim geldim kimse gelmemiş:26::26:uğrayan olursa akşamları bir bardak soğan suyu içmeye başladım bakalım neler olacak hep birlikte göreceğiz:44::44::44::44::44::44:
Soğan suyu niye?zayıflamak için mi canısı?:26:
yok güzelim yumurtaları harekete geçirmek için ben kısaca böle dedim daha çok faydası var yumurtalıklardki iltihabı,kisti falanda gideriyo sen en iyisimi nettende bak
acemim hadi bakalım güzelim inşlhh güzel haberler alırı bu ayda
ben gittim geldim kimse gelmemiş:26::26:uğrayan olursa akşamları bir bardak soğan suyu içmeye başladım bakalım neler olacak hep birlikte göreceğiz:44::44::44::44::44::44:
sag yumurtalık erkek bebek sol yumurtalık kızmı oluyomuz kadınlarda
Selam güzel annişler
ben de uzun zamandır giremedim,tam gireyim dedim bu defa da site kapanmıştı neyse
berilcim sen de öğretmensin sanırım,şimdi bu ay hamile kalırsak mayısta doğum e eylülde kalırsan hazirana yani bundan sonraki bi kaç ay içinde kalırsak doğum iznimiz yaz tatiline denk geliyor yani yanıyor,sen gene de çalışmalara devam mı?Beni de yüreklendir ben de çok takıyorum.Hiç bir problemim olmamasına rağmen kalamıyorum
ben de ilk hamileliğimde klomen kullanmıştım ve o ay kalmıştım,darısı sana canım benim...
Şimdi sen yazınca aklıma düştü ben de mi klomen alsam gene??Sana dr.mu verdi kendin mi başladın??
Bu arada ne kadar iyi bi eşin varmış ,allah razı olsun ondan, ne güzel anlatmış sana desteğşini ve sevgisini
kadınlar bunu ister işte,ne çiçeeek,ne pahalı hediye ne de başka bişey dimi ama,onun desteği herşeye bedel,benimki de beni çok tutar ama seninki gibi açık ifade edemez duygularını,kalbi temizdir beni de çok sever,bilirim ama işte hödüktür biraz
ne güzel 6 kilo vermişsin bende öyle hayal ediyodum midem kötü olmasına rağmen veremedim ama çok şükür 25.haftamdayım 4*5 kilo aldımslm kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür saglgmzda iyide şu bulantılar tamamen bi bitse çok daha iyi olacaz tam 6 kilo vermişim çok kötüydü şimdi daha iyi bakalım geçer inşallah beni merak etmişsiniz çok saolun geçmişi azcık okudum yeni gelenler var Allah hamilelerin kucagına almayı nasip etsin olmayanlarnda en kısa zamanda kucagını doldursun inşallah kendinizde iyi bakın kızlar bulantılarım el verdigi sürece yazmaya çalışırım
umarim hersey yolundadir.hayirli haberle gelirsin
bu arada kirmizi alarm aksama iftara misafirim var yine ama akrabalardan.artik sasirdim ya bugun mu olur diye.neyse vardir bir hayir.annemlere söylemiyorduk ama bugun anlatacam.o halleder zaman meselesini.bizde misafirler hep bana gelir.birincisi biz ayni binadayiz ama bir benim ev terasli daire yani genis yatili icin yerim var.ikincisi buyuk gelinim ya.aslinda kaynim bi kaynim benden önce evlenmis.buyuk abisi dururken gelinle bazen takiliriz sen ben buyuguz diye.ama misafir olunca hep ben buyuk olurum.neyse anneme söylerim artik o zaten bir yol bulur daha da olmadi gec giderim hastaneye.ama gidecem ya banane derim olmassa
kizlar bugun giremem heralde kalabalik gelecek kendinize iyi bakin arada bir selam attiriverin.ya bir söyle muabbetin beline vurup tuslara bir göbek attiramadim ona yanarim.hepinizi seviyommmmmmmmmmmm
beril ablaniz
Selam güzel annişler
ben de uzun zamandır giremedim,tam gireyim dedim bu defa da site kapanmıştı neyse
berilcim sen de öğretmensin sanırım,şimdi bu ay hamile kalırsak mayısta doğum e eylülde kalırsan hazirana yani bundan sonraki bi kaç ay içinde kalırsak doğum iznimiz yaz tatiline denk geliyor yani yanıyor,sen gene de çalışmalara devam mı?Beni de yüreklendir ben de çok takıyorum.Hiç bir problemim olmamasına rağmen kalamıyorum
ben de ilk hamileliğimde klomen kullanmıştım ve o ay kalmıştım,darısı sana canım benim...
Şimdi sen yazınca aklıma düştü ben de mi klomen alsam gene??Sana dr.mu verdi kendin mi başladın??
Bu arada ne kadar iyi bi eşin varmış ,allah razı olsun ondan, ne güzel anlatmış sana desteğşini ve sevgisini
kadınlar bunu ister işte,ne çiçeeek,ne pahalı hediye ne de başka bişey dimi ama,onun desteği herşeye bedel,benimki de beni çok tutar ama seninki gibi açık ifade edemez duygularını,kalbi temizdir beni de çok sever,bilirim ama işte hödüktür biraz
ne güzel 6 kilo vermişsin bende öyle hayal ediyodum midem kötü olmasına rağmen veremedim ama çok şükür 25.haftamdayım 4*5 kilo aldımslm kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür saglgmzda iyide şu bulantılar tamamen bi bitse çok daha iyi olacaz tam 6 kilo vermişim çok kötüydü şimdi daha iyi bakalım geçer inşallah beni merak etmişsiniz çok saolun geçmişi azcık okudum yeni gelenler var Allah hamilelerin kucagına almayı nasip etsin olmayanlarnda en kısa zamanda kucagını doldursun inşallah kendinizde iyi bakın kızlar bulantılarım el verdigi sürece yazmaya çalışırım
bu arada kirmizi alarm aksama iftara misafirim var yine ama akrabalardan.artik sasirdim ya bugun mu olur diye.neyse vardir bir hayir.annemlere söylemiyorduk ama bugun anlatacam.o halleder zaman meselesini.bizde misafirler hep bana gelir.birincisi biz ayni binadayiz ama bir benim ev terasli daire yani genis yatili icin yerim var.ikincisi buyuk gelinim ya.aslinda kaynim bi kaynim benden önce evlenmis.buyuk abisi dururken gelinle bazen takiliriz sen ben buyuguz diye.ama misafir olunca hep ben buyuk olurum.neyse anneme söylerim artik o zaten bir yol bulur daha da olmadi gec giderim hastaneye.ama gidecem ya banane derim olmassa
kizlar bugun giremem heralde kalabalik gelecek kendinize iyi bakin arada bir selam attiriverin.ya bir söyle muabbetin beline vurup tuslara bir göbek attiramadim ona yanarim.hepinizi seviyommmmmmmmmmmm
beril ablaniz
Selam güzel annişler
beril ablaniz
EBRUUUUU PABUCU YARIM ÇIK SOKAĞA OYNAYALIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM,aşağıdasın görüyorum kaçak arkadaşımbi selam vermeden çıkma olu mu özlüyoruz seni bacım,haberleride merak ediyoruz haberin olsun ben diyim de sonra beni sormamışlar diye üzülme
yasemiinnnn geldim geldim canım..eşim evde olunca pek giremiyorum...nasılsın canıım beniim..bende iyi olmaya çalışıyorum..dr a gitmeyi bıraktım..ne yapacağımı bilemiyorum..açıkçası çalışmalarıda bıraktık yani işimize gelirse çalışıyoruz bıraktım herşeyi olağan akışına..zaten şu ters rahim canımı çok sıkıyo çok üzülüyorum kızlaarr..saçlarım döküldü kalmadı doğru düzgün.. eskiden 2 kere dolanan saç bağım şimdi 5 kere dolanıyo çok üzülüyorum..sanırım ben ikinci kez anne olamıycam bu gidişle..hergün bi sorun çıkıyo bende ooofff oofff... eşim sağolsun destek oluyo ama farkediyorum o da bebek istiyo bana hissettirmemeye çalışıyo Rabbim bizim yüzümüzü de güldürür kısa zamanda inşallah..kızlar hamile arkadaşlarım nolur bizim içinde dua edin unutmayın bizleri
kusura bakmayın kızlar moralim bozuk bir anıma denk geldi..yaseminin yazısını görünce içimi dökeyimde azcık rahatlayayım istedim:97:
hepinizi öpüyorum canlarıııımm..Allaha emanet olun hepiniz ailelerinizle birlikte inşallah...ben ara ara uğrarım inşallah..
caniskocugum meslektasim dertasim simdi ay hesabi yapmadim rabbim versin bir cikar yol bulunur.hem bu isin raporu var dogum izni var, sut izni 3 saat oldu.tatlim ne zamana kadar erteleyecezki.bir tarafta bizim beklentilerimiz bir tarafta canavar gibi zamani elimizden alan hayat,bunun icin zaman ve tatil hesabi yapmayi dogru bulmuyom.ilk evlendimdede senin gibi dusunmustum bebek icin ama 2 yilim gecti.acisida streside cabasi.ben hep bir yol olur diyorum.kiz dahada olmadi ben istifa ederim hepimizin sipaciklarina bakarim.rabbim izin versin bebisler bir yola ciksin gerisini el birligiyle dusunuruz.Selam güzel annişler
yok güzelim yumurtaları harekete geçirmek için ben kısaca böle dedim daha çok faydası var yumurtalıklardki iltihabı,kisti falanda gideriyo sen en iyisimi nettende bak
acemim hadi bakalım güzelim inşlhh güzel haberler alırı bu ayda
Günaydıııııııııııııınnnnnnnnnnnnn
Dün eşim izinliydi kıslar giremedim o yüzden. sağolsun pc başına bi geçiyo kaldırabilene aşkolsun.
birde eşimin halasının oğlu yani kuzeni eşinden ayrılmış( hemde daha 1 yıllık evlilerdi! Allah kimselere göstermesin. onlara gittik. yazık halası nasıl çökmüş kadıncağız.
dün göbüşümü saklamak için siyah giyinmiştim ama gözlerinden kaçmadı söylemek zorunda kaldım. öyle bi zamanda söylemek istemezdim ama onlara da biraz moral oldu. İNANIRMISINIZ KAYNANAMDAN, GÖRÜMCEMDEM ELTİMDEN, DAHA ÇOK SEVİNDİLER. ONLARIN SÖYLEMESİ GEREKENLERİ EŞİMİN HALASI SÖYLEDİ.
çok haklısın cnm biraz ilgi yetiyo kocişim beyaz çikolata sever hepte beyaz çikolata alır bende tersine bitter hastasıyımgeçen 2 tane beyaz oğlula kendine banada bitter almış çok sevindim hiç düşünmemişti teşekkür ettim beni düşündü diye hala mutluyum
ne güzel 6 kilo vermişsin bende öyle hayal ediyodum midem kötü olmasına rağmen veremedim ama çok şükür 25.haftamdayım 4*5 kilo aldım
cnm hoş geldiniz muhabbetiniz süper enerji kattınız bize
ya bide bende öğretmenim 2. gebeliğimde kaybettiğim denk getirmek için çok uğraşmıştım eşimin başının etini yemiştimşimdi olmaz şu tarihte mutlaka olcak faalan diye kaybettik bundada hesap yaparken eşim ızdı ince hesaplar yapma sonra başımıza dönüyo diye bundada4*5 ay uğraştık olmadı şimdi 1. dönemi kapatıyom 2. dönemdede rapor izin falan idare edrim inş zaten süt izni 3 saat olmuş kullanabilirsem gıcık müdürüm varda izin bile almaya bilirim
acemicim hadi hayırlı olsun inş faydasını görürsün
polyannacım kv görümceninde kaybetme korkusu olsa mutlu yuvanın torunların kıymetini bilir şimdi aslında ne kadar şanslı olduklarının farkında değiller hala onların yarinde olmak için neler vermezdi yinede herşeyin hayırlısı
bu arada eşimle aram çok iyi ailesiylede 3 maymunu oynuyorum eşime çocuğuma bakıyorum
yasemiinnnn geldim geldim canım..eşim evde olunca pek giremiyorum...nasılsın canıım beniim..bende iyi olmaya çalışıyorum..dr a gitmeyi bıraktım..ne yapacağımı bilemiyorum..açıkçası çalışmalarıda bıraktık yani işimize gelirse çalışıyoruz bıraktım herşeyi olağan akışına..zaten şu ters rahim canımı çok sıkıyo çok üzülüyorum kızlaarr..saçlarım döküldü kalmadı doğru düzgün.. eskiden 2 kere dolanan saç bağım şimdi 5 kere dolanıyo çok üzülüyorum..sanırım ben ikinci kez anne olamıycam bu gidişle..hergün bi sorun çıkıyo bende ooofff oofff... eşim sağolsun destek oluyo ama farkediyorum o da bebek istiyo bana hissettirmemeye çalışıyo Rabbim bizim yüzümüzü de güldürür kısa zamanda inşallah..kızlar hamile arkadaşlarım nolur bizim içinde dua edin unutmayın bizleri
kusura bakmayın kızlar moralim bozuk bir anıma denk geldi..yaseminin yazısını görünce içimi dökeyimde azcık rahatlayayım istedim:97:
hepinizi öpüyorum canlarıııımm..Allaha emanet olun hepiniz ailelerinizle birlikte inşallah...ben ara ara uğrarım inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?