- 6 Ekim 2010
- 1.195
- 89
- 363
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #5.061
tünaydın ve tünaydın bayanlar,ne güzel topik şenlenmiş,herkesler toplaşmış bi sevindim bi sevindim
inş soğan suyu yarar,adet olsam düzenli yetecek aslında zaten sonrasıda çorap söküğü gibi gelir diye umuyorum
ne diyeyim ben sana şimdi,aynı durumda olan birisi olarak.......ama şunu yapma kendimde yapmamaya çalışıyorum çünkü,tamam ikinci kez anne olamıyoruz,elimizden gelen herşeyi yapıyoruz ama sonucunu alamayınca çok ama çok üzülüyoruz buda kabul ama kendine zarar verecek kadar dibe vurmamaya çalış,benimde geçen sene yüzümde mantar gibi birşey çıkmıştı,temrede değil böyle kırmızı,kaşınan ve bir yerde başlayıp boynuma kadar yayılan pskolojik dedi doktor sonra ben oturup düşündüm ben iyi olmazsam zaten gelmezki bu bebek,hem ben kötü olsam da iyi olsamda sonuca müdahale edemiyorum o yüzden koyverdim gitti,haa stres yapmıyormuyum al işte adet olmadım yapıyorum,ama kendime zarar vermesine izin vermemeye çalışıyorum,aklıma her geldiğinde hemen kendime bir iş çıkarıyorum kafamı dağıtan ne varsa kendimi onun başında buluyorum,,,,oğlum okula başlıyacak,ben de ne kadar kurs varsa yazılacağım geçen sene sırf kafa dağıtayım diye ünv.sınavlarına girdim,tarih bölümünü kazandım nasıl hırs yaptıysam ama bulunduğum şehir olmayınca gidemedim bu sene kpss ye de gircem,kazansam bir işe girip çalışırmıyım bilmiyorum ama kafam dağılsın yeterki,çünkü artık kabul etmem gerekiyor en azından kendimi öyle hazırlamam gerekiyor,benim durumumda olanların topiğine bakıyorum defalarca ama defalarca tüp deniyorlar,bense..........ama benim pko lu arkadaşım geçen hafta ikiz doğum yaptı hemde nasıl olsa hamile kalamıyacağım bari korunmayım dediği ay hamile kalmış,hiçbir tedavi görmeden:44::44::44::44:hayatı normal akışında yaşayalım canım arkadaşım,gelecekse o zaten gelecek,gelmiyeceksede gelmiyecek ama ben ikinci şıkkı daha kafamda kabul edemedim itiraf etmeliyim bütün umudum çok geç olmadan gelmesi,bugün bir yazı okudum kadının biri,ilk evlendiğinde hapla korunuyormuş ona rağmen hamile kalmış,sonra spiralle korunmaya başlamış ikinciyede o varken hamile kalmış,en son eşi korunuyormuş üçüncüyede onunla hamile kalmış,yaniii gelecekse hiçbir engel tanımayacak zaten biz boşuna kafayı yiyoruz,,,,,,,,,,,,ben sana ne yazdım bilmiyorum ama gel benim omuzumda ağla sen en iyisi ben de....ağlamamaya karar verdim,dik durup kendimi yememeye ne kadar uygulayabilirsem.damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış,yukarıda yazdıklarım da hepimize iyi gelir inş:44::44::44::44::44::44::44:
yok incire başlayamamıştık canım benim,bi kısmet olmadı şu inciri yapmak,ama yumurtam kendiliğinden büyümüştü de adet olmam gereken zamanda olmayınca bende soğan acaba kist olduysa temizleyip adetimi getirir mi ki dedim:26:ilaç kullanmaktan iyidir.....inşallah canım ben geçen netten bakarken soğan suyundan sonra hemen şncir ürüne başlayın yazıyodu saraçoğlunun sayfasında sen balamışmıydın canım geçen yaptığında.
çelikçim iyi olmana sevindim tatlım,eşinlede aran iyiymiş allah bozmasınçok haklısın cnm biraz ilgi yetiyo kocişim beyaz çikolata sever hepte beyaz çikolata alır bende tersine bitter hastasıyımgeçen 2 tane beyaz oğlula kendine banada bitter almış çok sevindim hiç düşünmemişti teşekkür ettim beni düşündü diye hala mutluyum
ne güzel 6 kilo vermişsin bende öyle hayal ediyodum midem kötü olmasına rağmen veremedim ama çok şükür 25.haftamdayım 4*5 kilo aldım
cnm hoş geldiniz muhabbetiniz süper enerji kattınız bize
ya bide bende öğretmenim 2. gebeliğimde kaybettiğim denk getirmek için çok uğraşmıştım eşimin başının etini yemiştimşimdi olmaz şu tarihte mutlaka olcak faalan diye kaybettik bundada hesap yaparken eşim ızdı ince hesaplar yapma sonra başımıza dönüyo diye bundada4*5 ay uğraştık olmadı şimdi 1. dönemi kapatıyom 2. dönemdede rapor izin falan idare edrim inş zaten süt izni 3 saat olmuş kullanabilirsem gıcık müdürüm varda izin bile almaya bilirim
acemicim hadi hayırlı olsun inş faydasını görürsün
polyannacım kv görümceninde kaybetme korkusu olsa mutlu yuvanın torunların kıymetini bilir şimdi aslında ne kadar şanslı olduklarının farkında değiller hala onların yarinde olmak için neler vermezdi yinede herşeyin hayırlısı
bu arada eşimle aram çok iyi ailesiylede 3 maymunu oynuyorum eşime çocuğuma bakıyorum
canım arkadaşım benimyasemiinnnn geldim geldim canım..eşim evde olunca pek giremiyorum...nasılsın canıım beniim..bende iyi olmaya çalışıyorum..dr a gitmeyi bıraktım..ne yapacağımı bilemiyorum..açıkçası çalışmalarıda bıraktık yani işimize gelirse çalışıyoruz bıraktım herşeyi olağan akışına..zaten şu ters rahim canımı çok sıkıyo çok üzülüyorum kızlaarr..saçlarım döküldü kalmadı doğru düzgün.. eskiden 2 kere dolanan saç bağım şimdi 5 kere dolanıyo çok üzülüyorum..sanırım ben ikinci kez anne olamıycam bu gidişle..hergün bi sorun çıkıyo bende ooofff oofff... eşim sağolsun destek oluyo ama farkediyorum o da bebek istiyo bana hissettirmemeye çalışıyo Rabbim bizim yüzümüzü de güldürür kısa zamanda inşallah..kızlar hamile arkadaşlarım nolur bizim içinde dua edin unutmayın bizleri
kusura bakmayın kızlar moralim bozuk bir anıma denk geldi..yaseminin yazısını görünce içimi dökeyimde azcık rahatlayayım istedim:97:
hepinizi öpüyorum canlarıııımm..Allaha emanet olun hepiniz ailelerinizle birlikte inşallah...ben ara ara uğrarım inşallah..