2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

tünaydın ve tünaydın bayanlar,ne güzel topik şenlenmiş,herkesler toplaşmışbi sevindim bi sevindim

inşallah canım ben geçen netten bakarken soğan suyundan sonra hemen şncir ürüne başlayın yazıyodu saraçoğlunun sayfasında sen balamışmıydın canım geçen yaptığında.
yok incire başlayamamıştık canım benim,bi kısmet olmadı şu inciri yapmak,ama yumurtam kendiliğinden büyümüştü de adet olmam gereken zamanda olmayınca bende soğan acaba kist olduysa temizleyip adetimi getirir mi ki dedim:26:ilaç kullanmaktan iyidir.....
çelikçim iyi olmana sevindim tatlım,eşinlede aran iyiymiş allah bozmasıninş soğan suyu yarar,adet olsam düzenli yetecek aslında zaten sonrasıda çorap söküğü gibi gelir diye umuyorum
canım arkadaşım benimne diyeyim ben sana şimdi,aynı durumda olan birisi olarak.......ama şunu yapma kendimde yapmamaya çalışıyorum çünkü,tamam ikinci kez anne olamıyoruz,elimizden gelen herşeyi yapıyoruz ama sonucunu alamayınca çok ama çok üzülüyoruz buda kabul ama kendine zarar verecek kadar dibe vurmamaya çalış,benimde geçen sene yüzümde mantar gibi birşey çıkmıştı,temrede değil böyle kırmızı,kaşınan ve bir yerde başlayıp boynuma kadar yayılanpskolojik dedi doktor sonra ben oturup düşündüm ben iyi olmazsam zaten gelmezki bu bebek,hem ben kötü olsam da iyi olsamda sonuca müdahale edemiyorum o yüzden koyverdim gitti,haa stres yapmıyormuyum al işte adet olmadım yapıyorum,ama kendime zarar vermesine izin vermemeye çalışıyorum,aklıma her geldiğinde hemen kendime bir iş çıkarıyorumkafamı dağıtan ne varsa kendimi onun başında buluyorum,,,,oğlum okula başlıyacak,ben de ne kadar kurs varsa yazılacağım geçen sene sırf kafa dağıtayım diye ünv.sınavlarına girdim,tarih bölümünü kazandımnasıl hırs yaptıysam ama bulunduğum şehir olmayınca gidemedimbu sene kpss ye de gircem,kazansam bir işe girip çalışırmıyım bilmiyorum ama kafam dağılsın yeterki,çünkü artık kabul etmem gerekiyor en azından kendimi öyle hazırlamam gerekiyor,benim durumumda olanların topiğine bakıyorum defalarca ama defalarca tüp deniyorlar,bense..........ama benim pko lu arkadaşım geçen hafta ikiz doğum yaptıhemde nasıl olsa hamile kalamıyacağım bari korunmayım dediği ay hamile kalmış,hiçbir tedavi görmeden:44::44::44::44:hayatı normal akışında yaşayalım canım arkadaşım,gelecekse o zaten gelecek,gelmiyeceksede gelmiyecek ama ben ikinci şıkkı daha kafamda kabul edemedim itiraf etmeliyimbütün umudum çok geç olmadan gelmesi,bugün bir yazı okudum kadının biri,ilk evlendiğinde hapla korunuyormuş ona rağmen hamile kalmış,sonra spiralle korunmaya başlamış ikinciyede o varken hamile kalmış,en son eşi korunuyormuş üçüncüyede onunla hamile kalmış,yaniii gelecekse hiçbir engel tanımayacak zaten biz boşuna kafayı yiyoruz,,,,,,,,,,,,ben sana ne yazdım bilmiyorum ama gel benim omuzumda ağla sen en iyisi ben de....ağlamamaya karar verdim,dik durup kendimi yememeye ne kadar uygulayabilirsem.damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış,yukarıda yazdıklarım da hepimize iyi gelir inş:44::44::44::44::44::44::44:

iyiyim şekerim sen nasılsın,eb ruya üzüldüm onunla birlikte tabii kendime,amaaaan ne yapayım yani üç yıldır ben peşinde koşuyorum o kaçıyor,şimdi ben kaçayım o kovalasın diyorum ama nasıl olcak o iş bilmiyorumçözersem herkese yazcam burdan

canim manen yanindayiz ben baskalarina okuyacam onlardan sonrada hepimiz senin icin 4444 dua okuyacaz.sen dua iste be tatlim allah peygamber herkesten razi olsun hic tereddütsüz kabul ettiler.ama sende böyle yazip uzme beni bizi anlastik artik ayrintilari okursun burdan

bende cok uzuldum gerci bebek isteyen herkese cok uzuluyorum ama yine bizim var.hoc olmayanlarin yaninda inanki utaniyorum iki tane var demeye.oda bana teselli oluyor topiklerde ilk cocuk icin ugrasanlari görünce vallahi.en azindan uyandinizda anne diyeniniz var.be canim ebruyu okudumda cok etkilendim.bakalim dua okuyacaz belki biraz rahatlatir.sanada kiyamam canim ya.3 yil dile kolay.ama bu veletler niye böyle nazli ki.....
bende igneye basladim gerci benimde dr.unda umudu yok ama ay bosa gitmesin dedik.bakalim benim gebelik var mi yoksa ne yapacaz ayin 31 inde belli olacak.inanki sizleri okudukca kendimi unutuyorum.rabbim yar ile yardimdimcimiz olsun su mubarek gunlerde.oruclu agizlarin duasini kabul etsin.

Son düzenleme:

berilcim güzel dileklerin için teşekkür ederim,bende hergün şükrediyorum bir evladım olduğuna ve ne kadar şanslı olduğumu düşünüp mutlu olmaya çalışıyorum,dedim ya benim durumumda olan arkadaşlar tüp bebek bölümündeler ve birinci çocuk için yıllarını ve servetlerini harcıyorlar,bende uğraşıyorum kabul ama onlar kadar ümitsiz değilim çünkü evde bir ses varyalnız o küçük ses her''anne benim ne zaman kardeşim olcak''dediğinde kahroluyor insan,eşim çocuk hastası zaten ve biz bebek sevmeyi çok özledik....bunun biride bir ikiside üçüde istedikten ve olmadıktan sonra diye düşünüyorum,aynı acı yani(tabii daha büyük dert vermesin)ebruda uzun zamandır uğraşıyor inş allah gönlüne göre verir benim canım arkadaşımın,daha fazla gözyaşı dökmez biran öncede bebişine kavuşur,ayşe arkadaşıma da aynı dileklerim ve tüm bebek isteyenlerin kucağı boş kalmasın artık,biran önce gelsi sıpalar

Merhaba canlarım
birkaç gündür giremedim iş yerinde servisim değişti artık pek rahat giremiyorum ama aklım sizdeydi. Ne oldu size böle bıraktığımda herkes iyiydi ne olur yıpratmayın kendinizi hayat o kadar kısa ki biz hep bişeyleri beklerken avucumuzdan akıp gidiyor.çocuk sahibi olmaya çalışırken aylar (adet olma üzüntüsü yeniden olmama beklentis derken) birbirini kovalıyor.ailemize dünyalar tatlısı yavrularımıza vereceğimiz enerjiyi içimizdeki fırtınayı bastırmaya çalışarak heba ediyoruz.ama her şeye rağmen bu duygular bizlere böle güzel dostlukların paylaşıldığı bir ortam sundu hadi hep birlikte moralleri düzeltelim olur mu

hamile arkadaşlar allahtan size kolaylıklar diliyorum tatlı bebişlere de sağlıklar
henüz olamayanlara da müjdeli haberler
bu arada ramazan girdiğinden beri inanılmaz bir uyku hali vardı.Pek ümidim olmasa da öle yoğun bir uyku haliydiki acaba dedim hamilelik mi? benim kızımda ilk belirtim uyku haliydi çünkü.ama iki gündür normale döndü gibi adetime de var daha 3-4 gün.Hayırlısı rabbimden :18::18::18:
Hepinize kocaman öpüyorum kendinize iyi bakın

ben geldiiim,herşey bazen üst üste gelir ya ve de genelde böyle olur ya bugün tamda öyle bir gündü işteiki yeni doğum yapmış arkadaşı arayıp tebrik edip o çok istediğim yeni doğan muhabbeti yapıp,bebişlerin emip emmediklerinden,anne sütünden,bir haftada aldıkları kilolardan bahsedip güzel bir sınav verdikten sonra başka bir arkadaşa gezmeğe gittik,çok sevdğimiz başka arkadaşlarımızda oraya geldiler ve bilin bakalım ne haberi getirdiler!!!!!!!!!!doktordan geliyorlarmış ellerinde bir ultrason ve minicik bir çekirdek,sevinçlerini paylaştık tabii ki,isteyerek ve büyük bir mutluluklaçünkü onlar benim canım arkadaşlarım değil dostlarımama içim burkuldu ben böyle bir haber veremiyorum diyenapalım,sonra eşimle bir haftalık bir tatil planı yapmıştık biraz kafa dağıtmak için o da gecenin bu saati iptal olduaçık yüreklilikle söylüyorum AĞLAMADIMağlamıyacağımda........geçecek bu günlerde geçecek elbet güzel günler gelecek

yasemincim canım benim Rabbim inşallah seninde senin gibi sabırla karşılayan her arkadaşıda inşallah tez zamanda sabrın sonuna selamete erdirir ..bir önceki yazdığındaki olay gibi kadın 3 ündede korunuyomuş engel tanımamış doktorlar asla çocuğun olmayacak dediği kişilerin bile kısa süre sonra çocukları olduğunu duyuyoruz ama çok şükür ki binlerce sizlerde öyle birşey yok her an bir umut var belki kiiminizin 3yıl kiminizin daha az kiminizin daha fazla süredir beklediği bu bebişlerin biraz daha zamanı vardır bilemiyoruz ki rabbim ne zaman nasip edecek ama inanıyorum arkadaşlar sizinde inandığınızı biliyorum ne olur her hastalığın başı olan sitres bebiş oluşumundada çok büyük etkisi var ondan uzak durun belki karşıdan sölemesi kolay diye düşünebilirsiniz ama Rabbim gönlünüzdeki güzellikleri karşılıksız bırakmayacaktır eminim Mevlam yardımcınız olsun inşallah inanın dualarım sizlerle hep aklımdasınız.......

günaydın kızlaaaaaaaaaaaarrrrr ...hepiniz için güzel bir gün olur inşallah.Hepinizin dilekleri bu mübarek cuma gününde kabul olur inşallah.

slm arkadaşlar herkese gün yada tünaydın :))

hepinize hayırlı cumalar

rabbim herkesin gönülden istediği hayırlı duaları kabul eder inşallah

güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle....

günaydın herkese kızlaaaar,sedacım aşağıda ismini görüyorum günaydın sanada canım nasılsın bebiş nasıl?oğlun da iyidir umarım..
semraaaaa beğenip çıkmışsın dün konuşamadık nasılsın arkadaşım halsizmisin yine,sanki çok keyfin yokmuş gibi geldi bana,bi günaydın dememişsinözledim seni tatlış
berilcim sanada günaydın canım
reyhanım canım arkadaşım tüm güzel dileklerin için teşekkür ederim siz iyiki varsınız:29
:
yaset canım sanada günaydın,

Son düzenleme:
hele sukur geldiniz
birsey soracaktim gebe arkadaslara
adetten kac gun önce ne gibi belirtileriniz oldu.

kizlar benim dun 3. ignem yapildi bugun sanki gögüs sizim var arada ya bilemiyorum ki her ay varmiydi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…