- 6 Ekim 2010
- 1.195
- 89
- 363
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #5.081
kizlar benim dun 3. ignem yapildi bugun sanki gögüs sizim var arada ya bilemiyorum ki her ay varmiydi bu.
merhaba berilcim o sızı büyük ihtimalle iğnelerden kaynaklanıyor,adetinin kaçıncı günündesin birde hangi iğneyi kullanıyorsun
selam canim adetimin 18.gunundeyim.beklenen adetede daha 10 gun var progestoran hapi alerji yaptigi icin ignesini kullaniyorum gunde iki tane
Tünaydın canım arkadaşlarım, hayırlı cumalar...
ACEMİM fıstığım dün senin mesajını okuyunca bişey yazmak elimden gelmedi( Maşallah bugün iyisin ve hep iyi ol
bugünde 3 saattir kış için dolaba domates koyucam onunla uğraşıyorum. defne ve domates yordu beni. ve daha 5 kg varonuda Defne hanımı uyutunca devam ederim. İlk parti soğumayı bekliyo şimdilik.
BERİLcim adet belirtisi hamileik belirtisi hep birbiine benzediği için ve daha 10 günün olduğu için hiiiiiç belirti arama canım. Yaseminin de dediği gibi iğnelerden olabilir.
REYHANcım sanada tünaydın ve hayırlı cumalar tatlım. iyisindir inşallah
bu kadar erken bir belirti vermez diye düşünüyorum:44::44::44:
iste merak canim
cadilar bana bir cevap yazmadiniz dun.bir soru sormustum dolaba sebze koymak icin erkenmi diye.sen baslamisin koymaya.canim sen nasil yapiyorsun domatesi bir de bakiyim
görmemişim canım kusura bakma.
şimcik ben şöyle yapıyorum... domatesleri kaynar suya atıp kabuklarının kolayca soyulmasını sağlıyorum. onları iri iri doğruyorum. sonra biberleri de doğrayıp tencerede yağla biraz kavuruyorum, üstünede domatesleri ekleyip en fazla 7-8 dk çeviriyorum. sonra da soğuyunca poşetleyip dolaba. fasülyem köyden geliyo ben onu çiğden koyuyorum. bamyayı da öyle çiğ.
hele sukur geldiniz
birsey soracaktim gebe arkadaslara
adetten kac gun önce ne gibi belirtileriniz oldu.
canım bamyayı duymuştum öle yaptıklarını, bende bi deneyeyim bu senekileri. domatesi hafif öldürüyorum canım, sadece menemen olarak değilde, yemeklere de kullanmak için. yemekle beraberde pişsin diye.kiz dun almadim bahcelere gitmistik yanarim simdi.bende fasulye yi biraz domatesle cok az öldurup sogutup dolaba koyuyom
bamyayi limonlu kaynar suya daldirip cikartiyom bi ozaman sünmüyor pisince
patlicani fasulye gibide yapiyom.birde kizartiyom karni yarik gibi yada halka halka
ha birde melemen yapiyom ayni yedimiz gibi
canim ya domatesi melemen gibi mi yapiyon cikarinca biraz daha pisiriyonmu
ama bamya yi bir dene
tünaydın kızlar hayırlı cumalar
doktordan geldim şimdi yorgunluk çöktü üzerime şükür iyi tahlillerim
berilcim benim her iki gebeliğimdede öncelikli olarak kasık ağrısı çektim bundada bel ağrısı tabi adet bekliyodum ama hamişmişim....diğer belirtier sonradan çıktı bide bu gebeliğimde taa adetim gecikmeden uyuyakalıyodum akşam erkenden halada öleyimm...ama herkeste aynı olamayabiliyo semramın deii gibi erken belirtiler için
ohh kızlar hamaratsınız valla dolaba sebzeler atıluıyo ohh bende bi tur daha köye gidicem kızlar haftabaşı gidebilirim ve ordan getirecem sebzelerimi...
tarhanaydı şehriyeydi falan
semracım ankaranın ucundan geçiyoruz güzelim karabük benim memleket ahh keşke uğrayabilmek gibi bi şansım olsaydı sizleri gömeyi o kadar çok isrtiyorumkii
sagol canimda ister istemez hep aklima geliyor erken erken haklisiniztünaydın kızlar hayırlı cumalar
berilcim benim her iki gebeliğimdede öncelikli olarak kasık ağrısı çektim bundada bel ağrısı tabi adet bekliyodum ama hamişmişim....diğer belirtier sonradan çıktı bide bu gebeliğimde taa adetim gecikmeden uyuyakalıyodum akşam erkenden halada öleyimm...ama herkeste aynı olamayabiliyo semramın deii gibi erken belirtiler için
ohh kızlar hamaratsınız valla dolaba sebzeler atıluıyo ohh bende bi tur daha köye gidicem kızlar haftabaşı gidebilirim ve ordan getirecem sebzelerimi...
semracım ankaranın ucundan geçiyoruz güzelim karabük benim memleket ahh keşke uğrayabilmek gibi bi şansım olsaydı sizleri gömeyi o kadar çok isrtiyorumkii
canım bamyayı duymuştum öle yaptıklarını, bende bi deneyeyim bu senekileri. domatesi hafif öldürüyorum canım, sadece menemen olarak değilde, yemeklere de kullanmak için. yemekle beraberde pişsin diye.
ayyyyy ayyyyyy keşke öle bi fırsat olsa da görüşsek valla. ben can atıyorum zaten.. geçen sene konuşurken, bu yaz EBRU ankaraya gelicem demişti taaaaa o zaman bile nasıl heyecanlanmıştım. ama kısmet değilmiş.
canim sende durum nasil bu ay umutlumusun yada hamilemisin peek konusamadik
canim sende durum nasil bu ay umutlumusun yada hamilemisin peek konusamadik
hayırlısı olsun canım ama göğüs hassasiyeti iğnelerden büyük ihtimalle,inş bebeğin seni bekletmezselam canim adetimin 18.gunundeyim.beklenen adetede daha 10 gun var progestoran hapi alerji yaptigi icin ignesini kullaniyorum gunde iki tane
canım kolay gelsin valla balamışsınız işlere,ben bayramdan sonra düşünüyorum bu sene az koycam,belki domatesi biraz fazla,geçen sene çok doldurmuşum buzluğu bu sene zor boşalttımTünaydın canım arkadaşlarım, hayırlı cumalar...
ACEMİM fıstığım dün senin mesajını okuyunca bişey yazmak elimden gelmedi( Maşallah bugün iyisin ve hep iyi ol
bugünde 3 saattir kış için dolaba domates koyucam onunla uğraşıyorum. defne ve domates yordu beni. ve daha 5 kg varonuda Defne hanımı uyutunca devam ederim. İlk parti soğumayı bekliyo şimdilik.
BERİLcim adet belirtisi hamileik belirtisi hep birbiine benzediği için ve daha 10 günün olduğu için hiiiiiç belirti arama canım. Yaseminin de dediği gibi iğnelerden olabilir.
REYHANcım sanada tünaydın ve hayırlı cumalar tatlım. iyisindir inşallah
biraz daha bekle 25 i erken en azından adet tarihini bekle,çıkmayabilirkizlar benim dr.um gebelik olursa ayin 30-31 belli olur demisti ama
hani diyorumki 4 gun once yapilan testlerle 25inde belli olmazmiki
tahliller güzeeeeeel,bebiş iyi sorun yok desene,amma heveslendim ya kalkıp dolaba kışlık atasım geldiiii,ama ben çok yorgunum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatünaydın kızlar hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?