- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #5.101
bende seni gördümmm
oh be görüstük sonunda masallah bugun kalabaligiz
:
Kızlaaaarben geldim.İnanmayacaksınız ama benim bu uyku hali vahim bir hal aldı ve bugün işe gidemedim.Aradım biraz rahatsızım dedim.allahtan evde görümcem bakıyo bebeişimi de o baktı ben 11 buçuğa kadar uyumuşum.Ya bir de normalde uykuyla arası olan biri hiç değilim.Hamile miyim diye ciddi ciddi düşünüyordum ama bugün sanki adet olacakmışım gibi kasık ve bel ağrım başladı.adetimin 22. günü ama zaten birkaç aydır 24 günde bir oluyorum.Bir an şeytan diyorki git kan testi yaptır ama bu kadar erken çıkmaz herhalde değilmi?Gerçi ben kızımda 20 günden sonra uyku hali sıcak basması belirtilerin den emin olup 26. günümde direk kan testi yaptırmıştım ve hamile olduğumu öğrenmiştim.Ama o zaman farklı olarak hiç adet belirtisi yoktu. Ne dersiniz kızlaaar?
Kendinize ve meleklerinize iyi bakın şekerler...
oh be görüstük sonunda masallah bugun kalabaligiz
selam hanımlar yine ben aksama eltim geliyor tatvandan cok özlemisim cocuklarda geliyor ama benimkiler yok bakalim cocuklar duyunca ne yapacak.eltimin bir oglu var 6 aylik sanirim ay simdi onu görünce bu sizlayan gögüsle sute gelirim yaaaaaaa
hakikaten maşallah bu gün güzel sohbet etmişsiniz:)bende kaçırmışım
ben henüz bebek çalışmalarına başlamadım.dokuz aylık düşünme evresini yeni bitirdimBir kızım var 5 yaşında çok istiyor kardeşi olmasını eşim zaten 2 yıldır istiyordu,ama ben korkuyordum hazır değildim.en sonunda karar verdim korksamda hamilelik sürecini sevmesemde artık bende istiyorum yalnız kalmasın kuzucum.Allah izin verirse bu ay başlıycaz çalışmalara İnşallah bekletmez bizi
forumdaki arkadaşlara bakıyorumda bir çocuğun hemen oldu ikinciside hemen olur diye bişey yok, belkide kolay olmayacak ve ben bu kadar beklediğime pişman olcam.Neyse n'apalım anca verdim kararımı.Hayırlısı, inşallah yakında size güzel haberler veririm.
iyi geceler canim
nerde sohbet etmedik ayri zamanlarda girdik genelde.birde asagida okuyan oluyor ama katilmiyorlar hep ayni kisiler yazisiyoruz.
nasilsin seker
ya geliyor benim kizlar annemdeler bayrama gelecekler bakali benimkilerde eltiminkilerde bilmiyor insallah getirir canim ya bende kendimi dinleyip duruyomgözünüz aydın canım senin çocukların nerede şuan .evinize bir bebiş geliyor yani ne güzel belki sana şans getiriri:))
ben aksam giremiyom bugun esim terminale gitti onlari bekliyom senin gelmen iyi olduiyiyim çok şükür canım sen nasılsın?
benim saatler gündüz mesaisine pek uymuyor
daha doğrusu eşim vardiyalı çalışıyor bende ona göre:)
gündüzde uğradım ama çok kalamadım bende sonradan böyle cevaplara katılıyorumartık:))
Tünaydın canım arkadaşlarım, hayırlı cumalar...
ACEMİM fıstığım dün senin mesajını okuyunca bişey yazmak elimden gelmedi( Maşallah bugün iyisin ve hep iyi ol
bugünde 3 saattir kış için dolaba domates koyucam onunla uğraşıyorum. defne ve domates yordu beni. ve daha 5 kg varonuda Defne hanımı uyutunca devam ederim. İlk parti soğumayı bekliyo şimdilik.
BERİLcim adet belirtisi hamileik belirtisi hep birbiine benzediği için ve daha 10 günün olduğu için hiiiiiç belirti arama canım. Yaseminin de dediği gibi iğnelerden olabilir.
REYHANcım sanada tünaydın ve hayırlı cumalar tatlım. iyisindir inşallah
ya geliyor benim kizlar annemdeler bayrama gelecekler bakali benimkilerde eltiminkilerde bilmiyor insallah getirir canim ya bende kendimi dinleyip duruyom
ben aksam giremiyom bugun esim terminale gitti onlari bekliyom senin gelmen iyi oldu
soguk kanli olmaya calissamda,dr.pek umut vermesede icim kipir kipir sanirim evde bir bebek sesi duymayi özlemisim.ama daha 10 gun var dr.un dedigi test tarihine.bende bilemiyom ama insallah bayram öncesi belki arefe gunu yaparim yoksa bayram zehir olur ya
bende daha birsey yapmadim.dun alacaktim onada erken merken dedi annem kaldi.ama mecbur hazir oluyor elinin altinda merak etme bir baslayinca yapiliyor.iyiyim canım benim maşallah sana ne güzel domatesleri yapmışsın banada artık şöle bir iş aşkı gelsede bende başlasam artıknette geçen patlıcan domates biber karışımı konserve gördüm onu yapıcam bende bu hafta malzeme alıp ben daha önceden hiç domates atmadım dolaba bu sene bende düşünüyorum inşallah ama biz kavonaza yapıyoduk aynı senin gibi hafif haşlayıp kabuk soyup kavanozlara koyuyoruz sonra kavonozları kaynatıyoruz kışında yiyiyoruz öyle turşu gibi yemeklere koymadım hiç ama bu sene dolaba atıcam bende şimdiye kadar bitek bezelye atabildim ben en kolayı o ya ah bi silkelensem çok iş yapıcamda Allahın izniyle...
biz ailece ayni binada oturuyoz birde yatili gelen bana gelir hem benim ev daha genis hemde severim eltilerimi biz 4 eltiyiz 3 muz cok iyi anlasiriz birde yeni eltim var ama bir garip daha cözemedik.bazen bende de oluyor yerimden kalkmak istemiyom ama gelen giden hadi beril bir gayret diyom. hatta temizlik yaparken her odayi temizledimde mola verdimi bilirim. bu birazda esinin calisma duzenindendir canim ya su an tnt yyi seyrediyom bir bak cok ilginc seyler konusuluyor bebek hamilelik vs. konularda.misafirlerinizi almaya gitti sanırım ay ne güzel yaa günlerdir camdan dışarı bakmıyorum hani insan olur ya bazen kalkıp yerinden su bile içmek istemez tv izlemek istemez hatta konuşmak bile istemez ya ha öyleyim işye boş boş boş gezenin boş kalfasıyımnedendir bilmem ama bazen böyle oluyor bu gün yazdıklarınızı okuyunca birinize misafir geliyor biriniz kışlık hazırlıyo biriniz geziyo biriniz memlekete gidiyo canım çekti valla
ben sırayla cvp yazıyodum şimdi senin soruna gelmiştim:))
canım benim çok uzun süre göğüslerim sızladı ve kasıklarımda müthiş ağrı vardı ben anladım çünkü adet dönemlerimde asla bu ağrılardan olmaz bende:)sende şuan birden kendimi gördüm adetime 10 gün kala başlardım acaba diye belirtiler hissetmeye :)rabbim inşallah tez zmanda nasip eder canım sanada ama test için çok erken bence en azından adet günün gelsin biliyorum beklemek çok zor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?