2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

:
Kızlaaaar ben geldim.İnanmayacaksınız ama benim bu uyku hali vahim bir hal aldı ve bugün işe gidemedim.Aradım biraz rahatsızım dedim.allahtan evde görümcem bakıyo bebeişimi de o baktı ben 11 buçuğa kadar uyumuşum.Ya bir de normalde uykuyla arası olan biri hiç değilim.Hamile miyim diye ciddi ciddi düşünüyordum ama bugün sanki adet olacakmışım gibi kasık ve bel ağrım başladı.adetimin 22. günü ama zaten birkaç aydır 24 günde bir oluyorum.Bir an şeytan diyorki git kan testi yaptır ama bu kadar erken çıkmaz herhalde değilmi?Gerçi ben kızımda 20 günden sonra uyku hali sıcak basması belirtilerin den emin olup 26. günümde direk kan testi yaptırmıştım ve hamile olduğumu öğrenmiştim.Ama o zaman farklı olarak hiç adet belirtisi yoktu. Ne dersiniz kızlaaar?

Kendinize ve meleklerinize iyi bakın şekerler...

adetinin 22. günüymüş canım zaten normalde 21 günde bir olarak hesaplanır istersen bu hesaplayıcılardan sat tarihini bir hesapla ama bana göre hamileysen eğer kan tahlilinde şuan %100 çıkar:))

gözünüz aydın canım senin çocukların nerede şuan .evinize bir bebiş geliyor yani ne güzel belki sana şans getiriri:))

hakikaten maşallah bu gün güzel sohbet etmişsiniz:)bende kaçırmışım

iyi geceler canim
nerde sohbet etmedik ayri zamanlarda girdik genelde.birde asagida okuyan oluyor ama katilmiyorlar hep ayni kisiler yazisiyoruz.
nasilsin seker

hakkında hayırlısı canım inşallah çok bekletmeden gelir bebişin ....

iyi geceler canim
nerde sohbet etmedik ayri zamanlarda girdik genelde.birde asagida okuyan oluyor ama katilmiyorlar hep ayni kisiler yazisiyoruz.
nasilsin seker

iyiyim çok şükür canım sen nasılsın?

benim saatler gündüz mesaisine pek uymuyor

daha doğrusu eşim vardiyalı çalışıyor bende ona göre:)

gündüzde uğradım ama çok kalamadım bende sonradan böyle cevaplara katılıyorumartık:))

gözünüz aydın canım senin çocukların nerede şuan .evinize bir bebiş geliyor yani ne güzel belki sana şans getiriri:))
ya geliyor benim kizlar annemdeler bayrama gelecekler bakali benimkilerde eltiminkilerde bilmiyor insallah getirir canim ya bende kendimi dinleyip duruyom

ben aksam giremiyom bugun esim terminale gitti onlari bekliyom senin gelmen iyi oldu

iyiyim canım benim maşallah sana ne güzel domatesleri yapmışsın banada artık şöle bir iş aşkı gelsede bende başlasam artıknette geçen patlıcan domates biber karışımı konserve gördüm onu yapıcam bende bu hafta malzeme alıp ben daha önceden hiç domates atmadım dolaba bu sene bende düşünüyorum inşallah ama biz kavonaza yapıyoduk aynı senin gibi hafif haşlayıp kabuk soyup kavanozlara koyuyoruz sonra kavonozları kaynatıyoruz kışında yiyiyoruz öyle turşu gibi yemeklere koymadım hiç ama bu sene dolaba atıcam bende şimdiye kadar bitek bezelye atabildim ben en kolayı o yaah bi silkelensem çok iş yapıcamda Allahın izniyle...

soguk kanli olmaya calissamda,dr.pek umut vermesede icim kipir kipir sanirim evde bir bebek sesi duymayi özlemisim.ama daha 10 gun var dr.un dedigi test tarihine.bende bilemiyom ama insallah bayram öncesi belki arefe gunu yaparim yoksa bayram zehir olur ya

ya geliyor benim kizlar annemdeler bayrama gelecekler bakali benimkilerde eltiminkilerde bilmiyor insallah getirir canim ya bende kendimi dinleyip duruyom

ben aksam giremiyom bugun esim terminale gitti onlari bekliyom senin gelmen iyi oldu

misafirlerinizi almaya gitti sanırım ay ne güzel yaa günlerdir camdan dışarı bakmıyorum hani insan olur ya bazen kalkıp yerinden su bile içmek istemez tv izlemek istemez hatta konuşmak bile istemez ya ha öyleyim işye boş boş boş gezenin boş kalfasıyımnedendir bilmem ama bazen böyle oluyor bu gün yazdıklarınızı okuyunca birinize misafir geliyor biriniz kışlık hazırlıyo biriniz geziyo biriniz memlekete gidiyo canım çekti valla

ben sırayla cvp yazıyodum şimdi senin soruna gelmiştim:))

canım benim çok uzun süre göğüslerim sızladı ve kasıklarımda müthiş ağrı vardı ben anladım çünkü adet dönemlerimde asla bu ağrılardan olmaz bende:)sende şuan birden kendimi gördüm adetime 10 gün kala başlardım acaba diye belirtiler hissetmeye :)rabbim inşallah tez zmanda nasip eder canım sanada ama test için çok erken bence en azından adet günün gelsin biliyorum beklemek çok zor ama

bende daha birsey yapmadim.dun alacaktim onada erken merken dedi annem kaldi.ama mecbur hazir oluyor elinin altinda merak etme bir baslayinca yapiliyor.

biz ailece ayni binada oturuyoz birde yatili gelen bana gelir hem benim ev daha genis hemde severim eltilerimi biz 4 eltiyiz 3 muz cok iyi anlasiriz birde yeni eltim var ama bir garip daha cözemedik.bazen bende de oluyor yerimden kalkmak istemiyom ama gelen giden hadi beril bir gayret diyom. hatta temizlik yaparken her odayi temizledimde mola verdimi bilirim. bu birazda esinin calisma duzenindendir canim ya su an tnt yyi seyrediyom bir bak cok ilginc seyler konusuluyor bebek hamilelik vs. konularda.

kızlar cvpları tek tek yazıyorum toptan alıntı yapamıyorum şu sıralar biraz sayfa kalabalığı yapıyorum sanırım ama kusurabakmayın sizlerdede varmı bilmiyorum ama bende diğer sitelerde olmuyor k.kda birtek cvp gönderirken donup kalıyor bazen gitmiyor yada 10 dk bekletiyor nerdeyse o yüzden her yazdığımın hepsinin zayii olmasını istemiyorum:)

esin saginda yatinca kiz olunuyormus solunda yatinca erkek
caniniz eksi isterse erkek tatli isterse kiz oluyor diyor ibrahim saracoglu emmim

hey yarapbim yakinda soyle bum bum yapin kiz,böyle bum bum yapin erkek diyecekler.

tatlim ben hic kendimi kontrol altinda tutmazdim onun icin bilemiyorum ki her ay varmiydi.ama mesela bugun arada sizi vardi simdi yok ama gögüslerim sanki pamuk gibi yumusacik ya diyorum ya kendimi takip ediyorum.insallah canim ya rabbim nasip eder anne olma serefini bir kez daha.birde görümcem 40 yasini bitirmek uzere ve hamile ay bir bilsen ne imreniyom.yazik garibim menepoze giriyom sanmis dr. bile gitmemis.ates basiyor diye gitti yaklasik 8 mi yalan olmasin iste bayagilik bir hamisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…