2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

esin saginda yatinca kiz olunuyormus solunda yatinca erkek
caniniz eksi isterse erkek tatli isterse kiz oluyor diyor ibrahim saracoglu emmim

hey yarapbim yakinda soyle bum bum yapin kiz,böyle bum bum yapin erkek diyecekler.

ya ben inanmıyorum bunlara yaa hatta töbe haşa şirk koşar gibi ne bu

Allahtan başka kimse bilemez ki çocuk cinsiyetini belki rabbim daha gelmeden bie yazdı bebeğin cinsiyetini

tamam kürlerini anlarım ama bu tür şeyleri heç onaylamıyorum:

esin saginda yatinca kiz olunuyormus solunda yatinca erkek
caniniz eksi isterse erkek tatli isterse kiz oluyor diyor ibrahim saracoglu emmim

hey yarapbim yakinda soyle bum bum yapin kiz,böyle bum bum yapin erkek diyecekler.

ay simdi kendimin yazdigini okuyunca guldum bum bum da nerden aklima gelmis komik olmusum.ama ne deyim bacim simdi.zaten yeterince acik konusuyoz

oy oy oy oy maşallah
şu sıralar nekadar çok duyuyorum böyle
öğreniyosun bir Ay sonrada kucağına alıyosun ne güzel

sekerim bak simdi alinti ile cevapla yazan bir yazi varya sag altta onun hemen yaninda sag yaninda + isareti olan bir kutu var cevap yazmak istedigin mesajlarin sag oltindaki +olan kucuk kutucugu tikla sonra hepsi bitince cevap ver de acilan sayfada mesajlari görürsün bir deneyelimmi beraber rastgele mesaji sec altina bir iki birsey yaz bakalim olacakmi

ne bileyim cin takvimi vardi bir ara simdi hergun yeni birsey cikiyor eger hamilelikten önce tuzlu etli yersen erkek yok hamurlu v.dersen kizmis
ay kiz benim kiz olacak yine o zaman cunku hamurcunun ön tekeriyim valla

ilahi ne diyim ki şimdi ben sana gece gece çok güldürdün
canimsin gul kiz bende güldüm valla ne deyim ama ha guldun ya yimrta gevsedi ohhhh sefan olsun

4-5 gram biberiyeyi 9 dk kaynatıp günde 3 öğün bir ay içince evvel Allah başağrısı falan kalmaz diyo saraç abi eşimde müthiş baş ağrsı var yapalım bari belki sizde yada etrafınızdada böle migren vs. varsa yazayım dedim belki işe yarar arkadaşlar..konu dışı ama cebimizde dursun

adaçayı,nane ve maydonoz hamişler kesinlikle yememeliymiş ...

yemesi gerekenler sabah öğlen 1 tatlı kaşığı bal almalıymış

yarım bardak suya yarım limon sıkıp içilecekmiş

canlı canlı yayından anında haberlerde sizlere benden

canim sen kac haftaliksin simdi dogru hatirliyom demi hamissin hem cizelgende var da

çin takviminin kocaman bir yalan olduğunu ben ikinci kez tescillemiş bulunuyordum çinde yaşasaydım 9 ay erkek hazırlığı yapardım heralde her ikisindede hehe

çin takviminin kocaman bir yalan olduğunu ben ikinci kez tescillemiş bulunuyordum çinde yaşasaydım 9 ay erkek hazırlığı yapardım heralde her ikisindede hehe

evet canım doğru hatırlıyorsun:)

artık 19.u haftada olduğumu söyleyebilirim yarından sonra 19 a basıyoruz

ne mutlu sana canim ya allah cocugunu kucagina almayi nasip etsin bizede resimlerinizi görmeyi
sen ne zaman ögrendin
planli bebekmi yoksa hani kazami
belirtiler
dökül bakiyimmmmmmmmmmm
cicegi burnunda anne bulmusum kacirmam

herkez gitmis hadi bende gideyim kendinize iyi bakin muhtemelen uyuyorsunuz ama
benden önce uyanipta yoklama cekenlere ilk gunaydin bendennnnnnnnnnnnnn

ne mutlu sana canim ya allah cocugunu kucagina almayi nasip etsin bizede resimlerinizi görmeyi
sen ne zaman ögrendin
planli bebekmi yoksa hani kazami
belirtiler
dökül bakiyimmmmmmmmmmm
cicegi burnunda anne bulmusum kacirmam

planlı canım :)

bende burda başladım bebeğime benide 5 ay bekletti kuzucum

ben de adet olmama 1 gün kala test yapyım malesef çizgi tekti

sonra baktı hala olmadım 1 hafta sonra tekrar denedim ozaman silik çift çizgiydi

dr a gittim bebek yine gözükmedi dış gebelikten şüphelenildi

derken 10 gün daha geçti kesinleşti :)biraz üzücü oldu ama geçti çok şükür

sonra düşük tehlikesi başladı derken 3 ayı devirdik çok şükür:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…