- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #5.121
esin saginda yatinca kiz olunuyormus solunda yatinca erkek
caniniz eksi isterse erkek tatli isterse kiz oluyor diyor ibrahim saracoglu emmim
hey yarapbim yakinda soyle bum bum yapin kiz,böyle bum bum yapin erkek diyecekler.
esin saginda yatinca kiz olunuyormus solunda yatinca erkek
caniniz eksi isterse erkek tatli isterse kiz oluyor diyor ibrahim saracoglu emmim
hey yarapbim yakinda soyle bum bum yapin kiz,böyle bum bum yapin erkek diyecekler.
tatlim ben hic kendimi kontrol altinda tutmazdim onun icin bilemiyorum ki her ay varmiydi.ama mesela bugun arada sizi vardi simdi yok ama gögüslerim sanki pamuk gibi yumusacik ya diyorum ya kendimi takip ediyorum.insallah canim ya rabbim nasip eder anne olma serefini bir kez daha.birde görümcem 40 yasini bitirmek uzere ve hamile ay bir bilsen ne imreniyom.yazik garibim menepoze giriyom sanmis dr. bile gitmemis.ates basiyor diye gitti yaklasik 8 mi yalan olmasin iste bayagilik bir hamisti.
ay simdi kendimin yazdigini okuyunca guldum bum bum da nerden aklima gelmis komik olmusum.ama ne deyim bacim simdi.zaten yeterince acik konusuyoz
kızlar cvpları tek tek yazıyorum toptan alıntı yapamıyorum şu sıralar biraz sayfa kalabalığı yapıyorum sanırım ama kusurabakmayın sizlerdede varmı bilmiyorum ama bende diğer sitelerde olmuyor k.kda birtek cvp gönderirken donup kalıyor bazen gitmiyor yada 10 dk bekletiyor nerdeyse o yüzden her yazdığımın hepsinin zayii olmasını istemiyorum:)
ne bileyim cin takvimi vardi bir ara simdi hergun yeni birsey cikiyor eger hamilelikten önce tuzlu etli yersen erkek yok hamurlu v.dersen kizmis
ya ben inanmıyorum bunlara yaa hatta töbe haşa şirk koşar gibi ne bu
Allahtan başka kimse bilemez ki çocuk cinsiyetini belki rabbim daha gelmeden bie yazdı bebeğin cinsiyetini
tamam kürlerini anlarım ama bu tür şeyleri heç onaylamıyorum:
canimsin gul kiz bende güldüm valla ne deyim ama ha guldun ya yimrta gevsedi ohhhh sefan olsun
ilahi ne diyim ki şimdi ben sana gece gece çok güldürdün
ilahi ne diyim ki şimdi ben sana gece gece çok güldürdün
ne bileyim cin takvimi vardi bir ara simdi hergun yeni birsey cikiyor eger hamilelikten önce tuzlu etli yersen erkek yok hamurlu v.dersen kizmis
ay kiz benim kiz olacak yine o zaman cunku hamurcunun ön tekeriyim valla
canimsin gul kiz bende güldüm valla ne deyim ama ha guldun ya yimrta gevsedi ohhhh sefan olsun
ay kiz benim kiz olacak yine o zaman cunku hamurcunun ön tekeriyim valla
canim sen kac haftaliksin simdi dogru hatirliyom demi hamissin hem cizelgende var da
evet canım doğru hatırlıyorsun:)
artık 19.u haftada olduğumu söyleyebilirim yarından sonra 19 a basıyoruz
evet canım doğru hatırlıyorsun:)
artık 19.u haftada olduğumu söyleyebilirim yarından sonra 19 a basıyoruz
ne mutlu sana canim ya allah cocugunu kucagina almayi nasip etsin bizede resimlerinizi görmeyi
sen ne zaman ögrendin
planli bebekmi yoksa hani kazami
belirtiler
dökül bakiyimmmmmmmmmmm
cicegi burnunda anne bulmusum kacirmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?