2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

semram canim nasilsin?? CANIM ya senin bu doktor randevularin hepmi aksi gidiyor banami öyle geliyor, neyse bebisin iyi olsunda gec olsun varsin 2lisi ,3lüsü...cinsiyeti belli oldumu minik kuzunun?? defneyide öpüyorum canim

YASET çim hayırlı uğurlu olsun canım çok güzel bir haber darısı diğer arkadaşların başına başına inşallah:)

YASEMİN`CİM SEMRA`CIM çok saolun arkadaşlar yaşlılık zor işte napayım

FATOŞ`ÇUM Allah yerinde dinlendirsin inşallah babanızı canım herşey bizler için işte vakit saat dolması yetiyorrabbim geride kalanlarına sabır versin..

fatoşçum başınız sağolsun birtanem,okuyunca çok üzüldüm,allah sizlere uzun ömürler versin

kızlar herkese öpücük verip çıkıyorum
ama semracım sana ne desem bilemedim şimdi,bu doktorların sana garazi mi var kuzumüzüldüm gerçektenhaftaya testlerin güzel çıkar inş

yaseminim canim haftaya carsamba doktora gidecekmissin?? hayirla git gel insallah arkadasim güzel haberlerini bekliyoruz ...kücük pasada okula basliyor demek masallah ona kocaman abi olmus artik ,kardeside bekletmeyecek insallah....

şaka yapıyorummmmm bebeğimmmmmmmmm aşk olsunnn ne kusuruuuu.
ben seni çooookkkkk seviyorumm canımmmmmmm arkadaşımmm

semracım tahlilin haftaya kalmş..oolsun hayatım varsın kalsın geç olsun da güç olmasın

kızlar günaydınlar herkese.
hayırlı günler diliyorum.:79::79:
bugün duymayı ümit ettiğimiz sözleri duyalım beklediğimiz telefonlar mesajları alalım inşallah

tabi hepsinden önce sağlıklı bi gün geçirelimm.:94::94::94:

öpüyorumm hepinizii..:103::118:

bende hemen bu moda geçmek için hazırlanayım bari :126::126::126:
bi kaç saat sonra bu hale gelirim ben:111::111::111:

başınız sağolsun geride kalanlara Allahdan sabır dilerim.

selam arkadaslar ben sukurkı kavustum.kömür gibi olmus benim inci tanelerim.cok guzel zaman gecirmisler.bahcedeki civcivler buyumus.annemle bahceden sebze toplamislar vs....tam köy hayati yasamislar.dun evde sikildilar.ama geldiler.ben 4 dönuyom sarili sarili öpüyom sanirim sikildilar benden.aksamda beraber uyuduk.gecmisi okumadim.okuyup cevaplarim.ha...dualarinizi bekliyorum arkadaslar cumartesi asilama yapiyoruz.nasip bakalim.kendinize iyi bakin bebisleri öpüyorum

Beni tebrik eden bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.Darısı tüm isteyenlerin başına..

bu hamileliğimde doktora birazdaha geç gitmek istiyorum yedi haftalıkken filan.Kızımda hemen gitmiştim ama sadece kese görünmüştü kalp atışları yoktu 10 gün sonra tekrar gitmiştim.O on gün doğrusu çok zor geçmişti.biraz büyüsün istiyorum inşallah.

Çok sevindim kızlarının geldiğine ayrı kalmak zor doğrusu.Ben hiç ayrı kalmadım kızımdan izin de veremem herhalde gündüzleri çalışıyorum ama akşam eve geldiğimde sesini duymalıyım.dayanamam yoksa.Dua ederim bende inşallah tutar aşılamanız.

semram canim nasilsin?? CANIM ya senin bu doktor randevularin hepmi aksi gidiyor banami öyle geliyor, neyse bebisin iyi olsunda gec olsun varsin 2lisi ,3lüsü...cinsiyeti belli oldumu minik kuzunun?? defneyide öpüyorum canim
MErhaba ayşecim, sana öyle gelmiyor güzelim gerçek malaesef( AMa ne yapalım BİLGİninde dediği gibi geç olsunda güç olmasın. haftaya çarşamba belki bişey söylerler henüz belli değil cinsiyet canım.
YAŞLILIK HE :))

kızlar herkese öpücük verip çıkıyorum
ama semracım sana ne desem bilemedim şimdi,bu doktorların sana garazi mi var kuzumüzüldüm gerçektenhaftaya testlerin güzel çıkar inş
Galiba tatlım yaa. bana özel bi garezleri var sanırım. bizde çok üzüldük. eşim akşam geldi yaa niye bakmadılar çocuğumuza diyo. oda taktı kafayı
Rabbim kimseleri korktuğu yere uğratmasın. dün komşumun ablası bebeğinin kalbinin durduğunu öğrenmiş. 4,5 aylık hamileydi. sancıyla doğum yaptırmışlar( onu da duyunca içim öyle tuhaf oldu ki. bişey beni dürtüyo akşam eşinm gelince bi bahane bulup ACİLe mi gitsem ne yapsam.
5 haftadır göremedim kuzumu.
SAğol BİLGİcim inşallah herşey yolundadır.
Maşallah pek bi enerjik gördüm bu sabah seni. hep böyle ol inşallah

Şükür kavuşturana!
Hadi inşallah aşılamadanda güzel sonuç alırsın canım. Allah yar ve yardımcın olsun

bence en iyisini yapıyosun canım. bende öyle yaptım ikisinde de. tesadüf ki ikisinde de 6+4 te muayene oldum. keseyi kalp atışlarını bebeği görüp geldim.

ulvi: lan cevo ben abdest almayı unuttum. nasıl alınıyodu??

cevahir: lan yetersiz ulvi kapat çeneni yoksa 3 kere ağzına 3 kere burnuna patlatıcam şimdi..

ya bu replik accaayiiiiiiiipppppp hoşuma gitti yaaa

günaydın bayanlaaaaar

yaseminim canim haftaya carsamba doktora gidecekmissin?? hayirla git gel insallah arkadasim güzel haberlerini bekliyoruz ...kücük pasada okula basliyor demek masallah ona kocaman abi olmus artik ,kardeside bekletmeyecek insallah....
evet canım çarşamba günü akşam 4 te randevumteşekkür ederim canım,inş güzel olur bakalım bu aralar herşey ters gidiyor onun düzgün gitmesi mucize olur herhaldeoğluşum gerçekten kocaman olduhareketleri,sözleri,duruşu bile değişiyor yavaş yavaş,iyice ÇOCUK oldukardeşi gelsede bebiş sevsek keşke,yoksa biz hep eşimle hadi bebek sevmeye gidelim deyip arkadaşlara gidiyoruz
ne güzel bir günaydın mesajı bu böyle,keşke benim içinde böyle olsaydı sabah sabah kocacımla telefonda bir hiç yüzünden tartıştımbiraz kadınlık yaptım kabul ediyorumama o da üstüme geldiiiiiiibiz kendi adımıza hiiiç tartışmadık ama bu aralar aileler yüzünden birbirimizi kırıyoruz:bööö işte
ahanda bizde seni öpüyoooz gocumannn

gözün aydın berilcimaşılamanda güzel geçsin ikizlerine kardeş gelsiiiiinBENİM OĞLUMUNDA İKİZ KARDEŞLERİ OLSUUUN
sıkıntı yapma semracım,insan böyle şeyler duyunca kötü oluyor ama herkeste aynı olacak diye bir kaide yoksen içini ferah tutmaya çalış emi benim güzel arkadaşım.başından beri doktor konusunda biraz aksilik yaşıyorsun o kadar,bebişin seninle ve sağlıklı inşsen gerilirsen o da gerilir unutma....bir aydan fazla olmuş bebişini görmeyeli merak etmekte haklısın,biz bile merak ederkenacil değil de başka bir doktor falan varsa ona en kısa zamanda bir randevu alabilirsin belki.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…