- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #5.321
merhaba hosgeldiniz,allah tamamina erdirsin, darisi bizlere insallah....slm kızlar bende 2 ci bebeğime hamileyim .....
merhaba hosgeldiniz,allah tamamina erdirsin, darisi bizlere insallah....
slm kızlar bende 2 ci bebeğime hamileyim .....
merhaba kızlarr nasılsınızz
kayınpederim vefat etti kadir gecesi anlayacağınız çok zor günler içindeyimm içindeyiz ailecekk hiç beklenmedik bi şekilde aniden ne olduğunu dahi anlayamadık neyse sizin çok moralinizi bozmak istemem yasetcim hayırlı olsun canım
kızlar daha sonra yine girrerim görüşürz inşlhhh kendinize iyi bakın
canim bilgicim hic küsermiyim ben sana neolur kusuruma bakma olurmu :26:öyle sayfalari yüzünden okuyup geciyorum kesin kacirmisim hic farkinda degilim seni kirdiysam özür dilerim bitanemmalum benim kafa dumanli yine söz daha dikkatli olucam bundan sonra
:
:
:
:
kızlar herkese öpücük verip çıkıyorum
ama semracım sana ne desem bilemedim şimdi,bu doktorların sana garazi mi var kuzumüzüldüm gerçekten haftaya testlerin güzel çıkar inş
merhaba kızlarr nasılsınızz
kayınpederim vefat etti kadir gecesi anlayacağınız çok zor günler içindeyimm içindeyiz ailecekk hiç beklenmedik bi şekilde aniden ne olduğunu dahi anlayamadık neyse sizin çok moralinizi bozmak istemem yasetcim hayırlı olsun canım
kızlar daha sonra yine girrerim görüşürz inşlhhh kendinize iyi bakın
selam arkadaslar ben sukurkı kavustum.kömür gibi olmus benim inci tanelerim.cok guzel zaman gecirmisler.bahcedeki civcivler buyumus.annemle bahceden sebze toplamislar vs....tam köy hayati yasamislar.dun evde sikildilar.ama geldiler.ben 4 dönuyom sarili sarili öpüyom sanirim sikildilar benden.aksamda beraber uyuduk.gecmisi okumadim.okuyup cevaplarim.ha...dualarinizi bekliyorum arkadaslar cumartesi asilama yapiyoruz.nasip bakalim.kendinize iyi bakin bebisleri öpüyorum
MErhaba ayşecim, sana öyle gelmiyor güzelim gerçek malaesefsemram canim nasilsin?? CANIM ya senin bu doktor randevularin hepmi aksi gidiyor banami öyle geliyor, neyse bebisin iyi olsunda gec olsun varsin 2lisi ,3lüsü...cinsiyeti belli oldumu minik kuzunun?? defneyide öpüyorum canim
YASET çim hayırlı uğurlu olsun canım çok güzel bir haber darısı diğer arkadaşların başına başına inşallah:)
YASEMİN`CİM SEMRA`CIM çok saolun arkadaşlar yaşlılık zor işte napayım
FATOŞ`ÇUM Allah yerinde dinlendirsin inşallah babanızı canım herşey bizler için işte vakit saat dolması yetiyorrabbim geride kalanlarına sabır versin..
Galiba tatlım yaa. bana özel bi garezleri var sanırım. bizde çok üzüldük. eşim akşam geldi yaa niye bakmadılar çocuğumuza diyo. oda taktı kafayıkızlar herkese öpücük verip çıkıyorum
ama semracım sana ne desem bilemedim şimdi,bu doktorların sana garazi mi var kuzumüzüldüm gerçekten haftaya testlerin güzel çıkar inş
SAğol BİLGİcim inşallah herşey yolundadır.şaka yapıyorummmmm bebeğimmmmmmmmm aşk olsunnn ne kusuruuuu.
ben seni çooookkkkk seviyorumm canımmmmmmm arkadaşımmm
semracım tahlilin haftaya kalmş..oolsun hayatım varsın kalsın geç olsun da güç olmasın
kızlar günaydınlar herkese.
hayırlı günler diliyorum.:79::79:
bugün duymayı ümit ettiğimiz sözleri duyalım beklediğimiz telefonlar mesajları alalım inşallah
tabi hepsinden önce sağlıklı bi gün geçirelimm.:94::94::94:
öpüyorumm hepinizii..:103::118:
bende hemen bu moda geçmek için hazırlanayım bari :126::126::126:
bi kaç saat sonra bu hale gelirim ben:111::111::111:
selam arkadaslar ben sukurkı kavustum.kömür gibi olmus benim inci tanelerim.cok guzel zaman gecirmisler.bahcedeki civcivler buyumus.annemle bahceden sebze toplamislar vs....tam köy hayati yasamislar.dun evde sikildilar.ama geldiler.ben 4 dönuyom sarili sarili öpüyom sanirim sikildilar benden.aksamda beraber uyuduk.gecmisi okumadim.okuyup cevaplarim.ha...dualarinizi bekliyorum arkadaslar cumartesi asilama yapiyoruz.nasip bakalim.kendinize iyi bakin bebisleri öpüyorum
Beni tebrik eden bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.Darısı tüm isteyenlerin başına..
bu hamileliğimde doktora birazdaha geç gitmek istiyorum yedi haftalıkken filan.Kızımda hemen gitmiştim ama sadece kese görünmüştü kalp atışları yoktu 10 gün sonra tekrar gitmiştim.O on gün doğrusu çok zor geçmişti.biraz büyüsün istiyorum inşallah.
evet canım çarşamba günü akşam 4 te randevumyaseminim canim haftaya carsamba doktora gidecekmissin?? hayirla git gel insallah arkadasim güzel haberlerini bekliyoruz...kücük pasada okula basliyor demek masallah ona kocaman abi olmus artik ,kardeside bekletmeyecek insallah....
ne güzel bir günaydın mesajı bu böyle,keşke benim içinde böyle olsaydı sabah sabah kocacımla telefonda bir hiç yüzünden tartıştımşaka yapıyorummmmm bebeğimmmmmmmmm aşk olsunnn ne kusuruuuu.
ben seni çooookkkkk seviyorumm canımmmmmmm arkadaşımmm
semracım tahlilin haftaya kalmş..oolsun hayatım varsın kalsın geç olsun da güç olmasın
kızlar günaydınlar herkese.
hayırlı günler diliyorum.:79::79:
bugün duymayı ümit ettiğimiz sözleri duyalım beklediğimiz telefonlar mesajları alalım inşallah
tabi hepsinden önce sağlıklı bi gün geçirelimm.:94::94::94:
öpüyorumm hepinizii..:103::118:
bende hemen bu moda geçmek için hazırlanayım bari :126::126::126:
bi kaç saat sonra bu hale gelirim ben:111::111::111:
ahanda bizde seni öpüyoooz gocumannn
gözün aydın berilcimselam arkadaslar ben sukurkı kavustum.kömür gibi olmus benim inci tanelerim.cok guzel zaman gecirmisler.bahcedeki civcivler buyumus.annemle bahceden sebze toplamislar vs....tam köy hayati yasamislar.dun evde sikildilar.ama geldiler.ben 4 dönuyom sarili sarili öpüyom sanirim sikildilar benden.aksamda beraber uyuduk.gecmisi okumadim.okuyup cevaplarim.ha...dualarinizi bekliyorum arkadaslar cumartesi asilama yapiyoruz.nasip bakalim.kendinize iyi bakin bebisleri öpüyorum
sıkıntı yapma semracım,insan böyle şeyler duyunca kötü oluyor ama herkeste aynı olacak diye bir kaide yokMErhaba ayşecim, sana öyle gelmiyor güzelim gerçek malaesef( AMa ne yapalım BİLGİninde dediği gibi geç olsunda güç olmasın. haftaya çarşamba belki bişey söylerler henüz belli değil cinsiyet canım.
:YAŞLILIK HE :))
Galiba tatlım yaa. bana özel bi garezleri var sanırım. bizde çok üzüldük. eşim akşam geldi yaa niye bakmadılar çocuğumuza diyo. oda taktı kafayı
Rabbim kimseleri korktuğu yere uğratmasın. dün komşumun ablası bebeğinin kalbinin durduğunu öğrenmiş. 4,5 aylık hamileydi. sancıyla doğum yaptırmışlar( onu da duyunca içim öyle tuhaf oldu ki. bişey beni dürtüyo akşam eşinm gelince bi bahane bulup ACİLe mi gitsem ne yapsam.
5 haftadır göremedim kuzumu.
SAğol BİLGİcim inşallah herşey yolundadır.
Maşallah pek bi enerjik gördüm bu sabah seni. hep böyle ol inşallah
Şükür kavuşturana!
Hadi inşallah aşılamadanda güzel sonuç alırsın canım. Allah yar ve yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?