- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #5.341
yasemincim yaa eşinle tartışmışsın üzülme canımmmm.
bizde bu aralar benim herifle hiç anlaşamıyoruz yaaa dur bakalımmm.
bizde son günlerde çok tartışır olduk.
her eş arasında oluyo böyle şeyler malesef.
tek tarafın susması lazım bi yerde ama ben kendi adıma bunu hiç mi hiç beceremiyorum malesef...
oofff bak şimdi yine sinir oldumm
ayyy semracım sorma yaaaa bu aralar bende herşee sinir vaziyetindeyim vallah.
her hareketi beni gıcık ediyo bu günlerde. oooooff bilmiyorum vallaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84:
bizde de genelde konusan taraf benim eşim pek konuşmaz.
ama konustugu zamanda accayip kırıcı oluyoo.
ve buda beni çok üzüyo hatta sinir oluyorum onaaaaaaaaaaaaaaa
aaa anacım nooldu sana böyle. Nazarmı değdirdik ne. Sabah ne güzeldi herşey.
benim eşimde tartışmaya hiiiiç girmek istemez. girersekte bağırarak konuşur buda beni uyuz eder. sonrada çeker gider balkona doğru:))) bi tüttürüp gelir:) ve hiiiç konuşmaz sakinleşene kadar:)
günaydın bayanlaaaaar
evet canım çarşamba günü akşam 4 te randevumteşekkür ederim canım,inş güzel olur bakalım bu aralar herşey ters gidiyor onun düzgün gitmesi mucize olur herhalde oğluşum gerçekten kocaman oldu hareketleri,sözleri,duruşu bile değişiyor yavaş yavaş,iyice ÇOCUK oldu kardeşi gelsede bebiş sevsek keşke,yoksa biz hep eşimle hadi bebek sevmeye gidelim deyip arkadaşlara gidiyoruz
canimya bizde trde öyleydik esimlehani sey vardirya,damadi pofpoflar kiz tarafindan , annemlerde buna öyle davraninca,bizim bey kabardida kabardi ,tabi ben dururmuyum,evde acisini aliyorum,bizim zaten bebek meselesi yüzünden beynimiz bulanmis ,birde bunlar böyle yapinca iyice sinir oluyorum ha ,noluyoya gelen vuruyor giden vuruyor ..
neyse canim sen yinede benim gibi davranma esine o haketmisti,bizdede durumlar ayni oglusim zaten sabah aksam eltimde bebek sevmek icin ,allahim bizede versin tez zamanda insallah....
ulvi: lan cevo ben abdest almayı unuttum. nasıl alınıyodu??
cevahir: lan yetersiz ulvi kapat çeneni yoksa 3 kere ağzına 3 kere burnuna patlatıcam şimdi..
ya bu replik accaayiiiiiiiipppppp hoşuma gitti yaaabende bayiliyorum bu ulviye
eniyisini yaparsin canim, bencede erken gitme ,insallah saglikla kucaklarsin meleginiBeni tebrik eden bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.Darısı tüm isteyenlerin başına..
bu hamileliğimde doktora birazdaha geç gitmek istiyorum yedi haftalıkken filan.Kızımda hemen gitmiştim ama sadece kese görünmüştü kalp atışları yoktu 10 gün sonra tekrar gitmiştim.O on gün doğrusu çok zor geçmişti.biraz büyüsün istiyorum inşallah.
canımmmmmmmmmmmmmmm ayşemmmm çok sağolllllll.
ayşem ayşem benim güzel ayşemm.......
bunlarda benden sana gelsin o zaman bacımmmmmmmmmbilgim kiz sendemi enistemle bozustun ,sakin olmaliyiz kizlar ,bebek icin bize lazimlar dagilmi ama :86:
semram kusum bencede sen bu 5 haftalik süreci göz ardi etme,baska bi doktora git gör melegini ,ayy nasil sabrediyorsun sasiriyorum sana ,neyse hayirla git gel insallah canim bizlerede haber ver olurmu
yuhhh artik enisteye, kizma diyordumda kiz bacim sen kiz,buneya seni hizmetci yapmis iyice ,tamam hepimiz yapiyoruz yeri geldigi zaman senin söylediklerini ama,is bölümü yaparak ,sonucta senin öz baban degil bu,kizi ne güne duruyor ..enistede biraz tavrini belli etmeli bence,sanada yazik ama ,canim benim iyilik melegisin sen yabiraz sakinleyip geldimyemek yaptım,kırmızı biber almıştım bolca,közleyip dolaba atmak için onları da yaptım,benim gıcık kocacım menemeni sever kış için yapıp atıyorum dolaba,koca bir tencere onu da yaptım(soğusun onlarıda buzluğa atıcam)böylelikle sakinlediiiiiiiiiiim......mutfakta işi olan bayanlar bi koşu geleyim havaya girmişken hallediveririm
yaa sinirle yazdım da çok birşey yok aslında,biraz birikim olmuştu o çıkıyor bu günlerde....kısaca size anlatayım biraz daha rahatlarım belki
benim kayınvalidem vefat etti üç yıl kadar önce belki dörttür işte,malum kayınpeder yalnız kaldı,,,,,daha öncede söylemiştim biz karı ve koca olaraktan her işin altına elimizi sokuyoruz diye,kayınvalidem hastaykende çok sorumluluk aldık(şimdi düşünüyorum da keşke almasaymışım)neyseee.....benim görümce gayet rahat,her hafta alışveriş merkezlerinde,orda burda geziyo.akrabalarına gidiyo,babasının evinin dibi uğramıyor,bu adam bekar yemeği var çamaşırı var ütüsü var(bu arada kendi evimde kalcam diyor inatla)bunların hepsi bana bakıyor,ben her hafta sono diken üzerinde,hiçbiryere gitmiyorum bir gün kayınpederde birgün annemde,anneme giderkende canı sıkılmasın diye yanımıza alıyoruz,bu biiir ikiii derken ben yavaş yavaş dolmaya başladım,e canım tek benmiyim herkesin arkasını topluyorum,,,bu arada görümceminde işleri oluyor eşime sen hallediver benim adam çalışıyor diyorkısaca bu üç senedir böyle devam ediyor,bende yavaş yavaş kızıyorum çok sorumluluk alma özel hayatımız kalmadı,herkesin peşini toplucaz diye,ban deme babama yemek yapılcak ara ablanı babamın yemeği yokmuş de,her yere gitmesini biliyor gelsin iki kaşık yemek yapsın,sorumluluk alsın benden büyük kadın,,,,tamam o da kızıyor annem bunu böyle alıştırdı diyor ama sende arkasını toplarsan öğrenemez ki bu şimdide enişte ameliyat oldu,ben izin alayım ablam dinlensin diyo,bende kızdım sana düşmezki bu,adamın anası var babası var abisi var sen ne karışıyon,ablan söylesin kayınvalidesine birgün inlensin sanane......ben böyle deyince o da birşeyler söyledi kısacası bu yani......sonrada arıyor sen bana çok mu kızın diyor kızdım,kızdım işte yani............sanane sanane.bak yine kızdım ben mutfağa gidiyorum
yuhhh artik enisteye, kizma diyordumda kiz bacim sen kiz,buneya seni hizmetci yapmis iyice ,tamam hepimiz yapiyoruz yeri geldigi zaman senin söylediklerini ama,is bölümü yaparak ,sonucta senin öz baban degil bu,kizi ne güne duruyor ..enistede biraz tavrini belli etmeli bence,sanada yazik ama ,canim benim iyilik melegisin sen ya
hg canım inaşşallah hepimize hayırlı ugurlu olurkaydirigubbakcemile5
demekki enistede arada kalmis,sanada kiyamiyor ama babasindanda gecemiyor,burda tek yapilacak sey ,senin görümcene acik acik söylemen galiba canim,yetisemiyorum artik , sende biraz yardim et beraberce halledelim isleride ,olmazmi:44::44::44::44:,bilemiyorum gerci yapacak insan kendiliginde yapar ama :26::26::44:,neyse canim insallah bi cikar yol bulunurbu yazdıklarım üstten yani,daha neler var da ben bunlara takılmak istemiyorum,yapılan yapıldı.ben görümceme gıcık oluyorum,iyice dolmuşum araya mesafe koy böyle olmuyor,her hareketi batıyor çünkü onun yapması gereken işi ben yapıyorum diyorum,o daha izin alıp onların işine gitmeyi planlıyor......eşim böyle değil aslında annesi vefat ettikten sonra böyle korumacı oldu,biz 7 yıl neredeyse hiiiç tartışmadık,benide hiiiiiç ama hiç ezdirmedi ben kendimi onun yerine koyuyorum çoğu zaman hak veriyorum babası konusunda,ablam yapmıyor ortada mı kalsın babam diyor haklı sonuna kadar,,,,ama bu son dediği benim taşmama neden oldu.....dengeyi tam kuramadı desem daha doğru,herşeyi yapmak istiyor,erkek olduğu için yetişemiyor bana yükleniyor tamam da,,,,,kaynana yok ama bu görümceden çekeceğe benziyorum ben, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
AMAAAN NEYSE SIKAMIYACAĞIM TATLI CANIMIyarım saate gelir bakalım ne olacak
slm topiniz hayirli olsun:)ben cocuk istiyorum ama olmuyor
Merhaba arkadaşlar,ben de yeni katılldım aranıza.Ben de ikinci çocuğu istiyorum ama kızım daha 15 aylık
hosgeldiniz kizlar ,dilerim istediginiz zamanda melekleriniz bekletmeden gelir,rabbim yardimciniz olsun.....merhaba arkadaşlar bende 2. çocuğuma hamileyim. 3,5 yaşında bir kızım var. aslında pek planlı bir şey değil
bir gelecek sene başında istiyorduk ama kısmet bu zamanaymış. ilk kızım aşılamayla oldu..aralıkta bir düşük yaptım bununda düşük riski var gibi. adet tarihime göre 6 haftalık hamileyim ama hala kese gözükmedi. cumartesi kan tahlilim 135 çıktı. pazartesi tekrar kontrole gideceğim. hayırlısıyla şu kese bir gözükse.
biraz sakinleyip geldimyemek yaptım,kırmızı biber almıştım bolca,közleyip dolaba atmak için onları da yaptım,benim gıcık kocacım menemeni sever kış için yapıp atıyorum dolaba,koca bir tencere onu da yaptım(soğusun onlarıda buzluğa atıcam)böylelikle sakinlediiiiiiiiiiim......mutfakta işi olan bayanlar bi koşu geleyim havaya girmişken hallediveririm
yaa sinirle yazdım da çok birşey yok aslında,biraz birikim olmuştu o çıkıyor bu günlerde....kısaca size anlatayım biraz daha rahatlarım belki
benim kayınvalidem vefat etti üç yıl kadar önce belki dörttür işte,malum kayınpeder yalnız kaldı,,,,,daha öncede söylemiştim biz karı ve koca olaraktan her işin altına elimizi sokuyoruz diye,kayınvalidem hastaykende çok sorumluluk aldık(şimdi düşünüyorum da keşke almasaymışım)neyseee.....benim görümce gayet rahat,her hafta alışveriş merkezlerinde,orda burda geziyo.akrabalarına gidiyo,babasının evinin dibi uğramıyor,bu adam bekar yemeği var çamaşırı var ütüsü var(bu arada kendi evimde kalcam diyor inatla)bunların hepsi bana bakıyor,ben her hafta sono diken üzerinde,hiçbiryere gitmiyorum bir gün kayınpederde birgün annemde,anneme giderkende canı sıkılmasın diye yanımıza alıyoruz,bu biiir ikiii derken ben yavaş yavaş dolmaya başladım,e canım tek benmiyim herkesin arkasını topluyorum,,,bu arada görümceminde işleri oluyor eşime sen hallediver benim adam çalışıyor diyorkısaca bu üç senedir böyle devam ediyor,bende yavaş yavaş kızıyorum çok sorumluluk alma özel hayatımız kalmadı,herkesin peşini toplucaz diye,ban deme babama yemek yapılcak ara ablanı babamın yemeği yokmuş de,her yere gitmesini biliyor gelsin iki kaşık yemek yapsın,sorumluluk alsın benden büyük kadın,,,,tamam o da kızıyor annem bunu böyle alıştırdı diyor ama sende arkasını toplarsan öğrenemez ki bu şimdide enişte ameliyat oldu,ben izin alayım ablam dinlensin diyo,bende kızdım sana düşmezki bu,adamın anası var babası var abisi var sen ne karışıyon,ablan söylesin kayınvalidesine birgün inlensin sanane......ben böyle deyince o da birşeyler söyledi kısacası bu yani......sonrada arıyor sen bana çok mu kızın diyor kızdım,kızdım işte yani............sanane sanane.bak yine kızdım ben mutfağa gidiyorum
Hadi hayırlı olsun canım,tebrik ederim darısı başımızagünaydın.akşam testi yaptım çift çizgiyi gördüm kızlarçok mutluyum buda ayrı bir güzelmiş kızıma kardeş geliyor inşallah darısı tüm isteyenlerin başına
Başınız sağolsun canımmerhaba kızlarr nasılsınızz
kayınpederim vefat etti kadir gecesi anlayacağınız çok zor günler içindeyimm içindeyiz ailecekk hiç beklenmedik bi şekilde aniden ne olduğunu dahi anlayamadık neyse sizin çok moralinizi bozmak istemem yasetcim hayırlı olsun canım
kızlar daha sonra yine girrerim görüşürz inşlhhh kendinize iyi bakın
günaydınnnnnnn günaydııııın herkese.Mutlu bir gün olur inşallah.Bu gün dilekleriniz kabul olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?