- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #5.361
semram canim cok cok gecmis olsun,olan olmus keskede olmasaymis ama sükürki minik kuzucugun seninleöncelikle MOMMYcim biricik kızının DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN canım.
ben dün akşam bi eşşeklik edip, nasıl olduysa hamileliğimi unuttum ve kızım yolluğa tua döktü diye onu çırptım. sonra bi bel ağrısı dadandı ki bana sormayın. sabaha kadar döndüm durdum. içim içim yiyerekten
kayınvalidemler geldi bizdeler. kızımı onlara bırakıp hemen hastaneye koştup. RABBİME, YÜCE YARADANA ŞÜKÜRLER OLSUN ki herşey yolunda. İçim öyle rahatladı ki anlatamam. ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİM SANA.
bebeğimiz 5 gün geriden geliyordu, çok şükür gününüde tamamlamış teyzeleri.
hala bel ağrım devam ediyor. doktor istirahat et, yorma kendini dedi.
böyle işte. geçmişi okuyamadım. hemen çıkıyorum şimdi.
hepinizi çok seviyorum ve kocaman kocaman öpüyorum.
canim rabbim kizina uzun uzun ömürler versin,dilerim nice yaslarinida kutlamaniz nasip olur,iyiki dogdun aycanur saglikli ve ,hayirli yasa insallahHadi hayırlı olsun canım,tebrik ederim darısı başımıza
Başınız sağolsun canım
Herkese iyi günler dileriiim
bugün benim kızımın doğum günü akşam misafirlerimiz olacak,hazırlık yapıyorum
size facebook iletimi paylaşiim
9.9.2008,
kır çiçeğim,limonlu dondurmam,kış güneşim,yaz yağmurum,papatyam,Ayçanurum,sen olmasan kolidordaki legolar ayağıma batınca bu kadar kuduracak,kışın seni yıkayıp klimayı da sıcacık olsun niyetiyle soğukta çalıştırıp yatırınca bu kadar üzülecek,kantine yeşil twister geldi diye bu kadar sevinecek,eşekli ninni dinleyince bu kadar depreşecek ne bulurdum acaba...iyiki doğurmuşum canım bebeğim.
amin canim amingünaydınnnnnnn günaydııııın herkese.Mutlu bir gün olur inşallah.Bu gün dilekleriniz kabul olur inşallah
bizde seni seviyoruz canimgünaydııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarım ciğerleriiiiiiimmmmmmm
günaydııııııııııııııııııııııınnn ballı börekleriiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:2
günaydıınnn gönlümün v.i.p. müşterileriiiiii:1
hayırlı cumalarımız olsun inşallahhhh inşallah. Rabbim daha nicelerini göstersin inşallah:119::1
bugün yine herkes için çoooook ama çok güzel çokkk özel bi gün olsun inşallahhhhhhh:119::
herbirinizi tek tek öpüyorum
ve sizleriii çoookkk seviyorummmmmmmmmmmm
sorunu hallettik kocişimle o benim yanımda:128::127::127::127::127::127::127::127:nasıl kızdıysam yalnız size bile anlattım,normalde aramızda hallederz kimse bilmez:78::78::78::78:iyi geceler kızlar hepiciğinizi öptüm,ayşecim bunlarda sana özel canım
:71
:
:2
:[/QUOTE
hep mutlu ol insallah canim, cok cok tesekkürler canim ,bunlarda benden sana :71
semram canim cok cok gecmis olsun,olan olmus keskede olmasaymis ama sükürki minik kuzucugun seninle,bak kötü görünen bir olay senin melegini görmene sebep oldu iyide oldu dikkat et canim bundan sonra insallah,allahim korusun minik kuzucugu
Semraamm çok geçmiş olsun canım ıstırahat et biraz yorulmaa.
Mommy cim canım rabbim hayırlı uzun ömürler versin kızına. Gelin oldugunda görün inşallah..
Doğum günün kutlu olsun ayçanurr
arkadaşlar size çok güzel bir hafta sonu diliyorum önümüzdeki hafta benim için çok yoğun bir hafta olucak pazartesi misafirim var salı ben gidicem çarşamba perşembe salça yapıcaz ve birkaç kışlık daha cuma nasipse ankaraya gidicem gelemezsem hepinizi öpüyorumama çarşamba akşamı en azından güzel haberler duymak için inşallah gelmeye çalışıcam
canera hayırlı olsun tatlım çok sevindim,allah kucağına almayı nasip etsinmerhaba arkadaşlar hatırlarmısınız bilmem beni bebek olmayınca yazamayacağım demiştimmm ara vermek istemiştimm veee bu ay bende çift çizgiyi gördüm daha bir hafta bile geçmedi test yaptım ikincisi az silikdi ama çift çizgiiidoktora daha gitmedimmm bende hiç gecikme olmaz emin gibiyimmm herşeyin hayırlısı olsun sağlıkla hepimiz alalım kucaklarımıza bebişlerimiziii
kızlar bu arada ben 5. ay denemede hamile kaldım ama bu ay hariç her ay yumurtlama günü falan takmıştım buay umutsuzdum 2 hafta eeşimden ayrıydık falan hiç takmadım beklemeiyodum heralde beklemek hesap yapmak stres yapıyo ve engelliyooo bende kilolarımımdan dolayı biraz korkuluyumm hadi doktor bana kızarsa falan ne saçma demi ama öyleyimm
hepinize kucak dolusu sevgilerrrrrrrrrrrrr
ferhatçııııııııııııııııııııııım canım gerçekten çok az kalmış bebeğine kavuşmana,sağlıklı bir bebek ve çoooooooooooooooooooooooooooook kolay bir doğum diliyorum sanamerhaba kızlar nasılsınız bakalım biizmide perensesle kavuşmamamıza son 4 gün kaldı kısmetseperşembeye sezeryanla alınacak çok heyecanlıyım dua edin abana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?