2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

semram canim cok cok gecmis olsun,olan olmus keskede olmasaymis ama sükürki minik kuzucugun seninle,bak kötü görünen bir olay senin melegini görmene sebep oldu iyide oldu dikkat et canim bundan sonra insallah,allahim korusun minik kuzucugu

canim rabbim kizina uzun uzun ömürler versin,dilerim nice yaslarinida kutlamaniz nasip olur,iyiki dogdun aycanur saglikli ve ,hayirli yasa insallah

günaydınnnnnnn günaydııııın herkese.Mutlu bir gün olur inşallah.Bu gün dilekleriniz kabul olur inşallah
amin canim amin

bizde seni seviyoruz canim

Semraamm çok geçmiş olsun canım ıstırahat et biraz yorulmaa.

Mommy cim canım rabbim hayırlı uzun ömürler versin kızına. Gelin oldugunda görün inşallah..
Doğum günün kutlu olsun ayçanurr

Semraamm çok geçmiş olsun canım ıstırahat et biraz yorulmaa.

Mommy cim canım rabbim hayırlı uzun ömürler versin kızına. Gelin oldugunda görün inşallah..
Doğum günün kutlu olsun ayçanurr

Allah razı olsun canlarım.. çok teşekkür ederim.

şimdi Çarşamba gününü daha rahat bi şekilde bekleyebilirm Allah'ın izniyle.

Çarşamba YASEMİNinde randevusu var. bekleyin bizi anacım:)) Rabbim yardımcımız olsun hepimizin, güzel haberlerle gelelim inşallah.

Son düzenleme:
Hoşbulduk seydam arkadaşım ben de ikinci çocuk için kararsızım yaşları yakın mı olmalı yoksa yaş farkı çok mu olmalı?

Hoşbulduk seydam arkadaşım ben de ikinci çocuk için kararsızım yaşları yakın mı olmalı yoksa yaş farkı çok mu olmalı?

Seydam,Çiçeklara,Pollyanna
teşekkür ederim hanımlar
allah hepimizin evladına uzun,sağlıklı,şanslı ömürler versin inşallah

[QUOTE

kır çiçeğim,limonlu dondurmam,kış güneşim,yaz yağmurum,papatyam,Ayçanurum,sen olmasan kolidordaki legolar ayağıma batınca bu kadar kuduracak,kışın seni yıkayıp klimayı da sıcacık olsun niyetiyle soğukta çalıştırıp yatırınca bu kadar üzülecek,kantine yeşil twister geldi diye bu kadar sevinecek,eşekli ninni dinleyince bu kadar depreşecek ne bulurdum acaba...iyiki doğurmuşum canım bebeğim.[/COLOR]
[/B][/QUOTE]

Güzel kızının doğum günü kutlu olsun.Rabbim mutlu uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin.Benim kızımın adıda Ayça hatta Ayçanur koyacaktımda babası ben iki ismi sevmem deyince sadece Ayça olarak kaldı.Ben kızımın adını çok severim onada çok yakıştığını düşünürüm hep.İyikide Ayça olmuş.

topiği boykot mu ediyorsunuz hanımlar.

huu nerdesiniz. bakın ben kaynana kayınbaba dışarı çıktı diye atladım hemen pc başına.

akşma ve yarın tüm gün de siz beni bulamazsınız ona göre. bu akşam kına, yarında bi düğün bi nişan var

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler

semracım çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine şükür iyimiş bebişin inşallah çarşama günüde daha geniş güzel haberlerle gelirsin canım

tabi yasemincim sende çarşama günü kontrolünde çok güzel şeyler duyman dileğiyle canım..

mommy canım seninde kızının doğum günü kutlu olsun Rabim sağlıklı sıhatli nice uzun seneler nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
arkadaşlar size çok güzel bir hafta sonu diliyorum önümüzdeki hafta benim için çok yoğun bir hafta olucak pazartesi misafirim var salı ben gidicem çarşamba perşembe salça yapıcaz ve birkaç kışlık daha cuma nasipse ankaraya gidicem gelemezsem hepinizi öpüyorum ama çarşamba akşamı en azından güzel haberler duymak için inşallah gelmeye çalışıcam

çok teşekkür ederim REYHANcım.

yoğun bi hafta olucakmış gerçekten. sende kendini fazla yorma emi. Şimdiden kolay gelsin sana canım.

kızlar şöyle bir uğradım çıkıcam ama yazmadan geçemedim,
SEMRACIIIIM çok geçmiş olsun,neyseki bebeğine birşey olmamış,bir daha böyle şeylere kalkışma ama onu görmenede neden olmuş o yüzden için rahat artıkçarşamba ikimizde güzel haberlerle döneriz inş...ama ben tahmin edebiliyorum yumurtam çatlamadı
MOMMY kızının doğum günü geçmişte olsa nice mutlu yıllara diyorum sağlıkla ve sıhhatle
diğer arkadaşlar hepinizi öpüyorum,düğüne kurtlarımı dökmeye gidiyoruuuuuuuuum:118::118::118::118::118::118::118:

günaydın kızlar çarşamba bende buralardayım inş güzel haberler bekliyorum

mommy kızının doğum günü kutlu olsun

hepinize kucak dolusu öpücükler

ben yazamasamda ara ara giriyorum takipteyim ona göre

ilk çocuğum 4 yaşında bu yaza gelene kadar 2.bir çocuğu istemiyordum.ama,bu yaz içime bir sevinç,heyecan geldi bir anda.
eşim istemiyorum,diyordu.şimdi ise bir kaç yıl sonra olabilir,düşünebiliriz diyor.
ben de aradaki yaş farkının çok fazla olacağını düşünüyorum.oğlum evde kendini yalnız hissetmeye başladı.inşallah Allah hayırlısını nasip eder bizlere.

inşallah,Allahım bu sefer o güzel batan sona o güzel anları hayırlısıyla yaşatır.

merhaba arkadaşlar hatırlarmısınız bilmem beni bebek olmayınca yazamayacağım demiştimmm ara vermek istemiştimm veee bu ay bende çift çizgiyi gördüm daha bir hafta bile geçmedi test yaptım ikincisi az silikdi ama çift çizgiii doktora daha gitmedimmm bende hiç gecikme olmaz emin gibiyimmm herşeyin hayırlısı olsun sağlıkla hepimiz alalım kucaklarımıza bebişlerimiziii

kızlar bu arada ben 5. ay denemede hamile kaldım ama bu ay hariç her ay yumurtlama günü falan takmıştım buay umutsuzdum 2 hafta eeşimden ayrıydık falan hiç takmadım beklemeiyodum heralde beklemek hesap yapmak stres yapıyo ve engelliyooo bende kilolarımımdan dolayı biraz korkuluyumm hadi doktor bana kızarsa falan ne saçma demi ama öyleyimm
hepinize kucak dolusu sevgilerrrrrrrrrrrrr

merhaba kızlar nasılsınız bakalım biizmide perensesle kavuşmamamıza son 4 gün kaldı kısmetseperşembeye sezeryanla alınacak çok heyecanlıyım dua edin abana

canera hayırlı olsun tatlım çok sevindim,allah kucağına almayı nasip etsingelişmeleri bize haber ver,doktora falan gidersenbirde kiloları takma,hangi doktorun haddine kilolu diye hamile bir bayana kızmakdikkat edersin herşey güzel olur
merhaba kızlar nasılsınız bakalım biizmide perensesle kavuşmamamıza son 4 gün kaldı kısmetseperşembeye sezeryanla alınacak çok heyecanlıyım dua edin abana
ferhatçııııııııııııııııııııııım canım gerçekten çok az kalmış bebeğine kavuşmana,sağlıklı bir bebek ve çoooooooooooooooooooooooooooook kolay bir doğum diliyorum sanayanındayız canım unutma tüm iyi dileklerimizle,doğum yaptım haberlerini almakta nasip olsun inş

selam kizlar

kizlar ben kesin kararimi verdim ,hayirlisiyla deniycem yeniden,insallah bu sefer bebegim benimle olur sonuna kadar , dualriniza cok ihtiyacim var ,biyanim sevinirken ,diger yanim korku icinde ,allahim hakkimda hayirlisi neyse onu nasip eylesin insallah... gecmisi okuyamadim insallah herkes iyidir görüsmek üzere

acemicimm teşekkür ederim güzel dileklerin için dr işte kızar kızar sırf bu yüzden direk özele gidecem dibimde dr var gitmicem gelişmeleri paylaşırım zaten ilk ögrendiğimde size yazmak geldi aklıma en kısa zaman tüm arkadaşlarımın güzel haberlerini okurum inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…