2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

bugün oğluşum okula başlıyor,tuhaf bir heyecan var içimde,kahvaltı hazırlarken bir bakayım kızlar uğramış mı dedim,heyecanım geçer biraz ama bu kadar güzel bir haber alacağımı düşünmüyordumo kadar heyecan varki GÜNAYDIN demeyi unuttume kolay değil ilk defa milli oluyoruzebruuuuuu kız sende benim kadar heyecanlımısınkızına başarılar tatlım

dedim ya bu kadar güzel bir haber alacağımı bilsem daha erken açardım bilgsyrıhayırlı olsun canım güzel bir hamilelik olacak inanki,hiiiç kendini üzme tamam mı biz burada senin yanındayız,sen çalışmalara başla içindeki o sevinç daha bir artacak emin olçoooook sevindim ayşecim bu sefer bebeğin gelecek

Günaydın kızlar hafta sonunuz iyi geçmiştir umarım benimki pek güzel değildi ya düzelir inşallah herşey.Bu gün de güne keyifsiz başladım ama herhalde benimki birazda hamilelikten yoğun duygular içerisindeyim.Normalde pek bişeyi kafama takmam ama bu aralar herşeyi takar oldum birçok şey beni gerer oldu stres içindeyim.

merhaba kızlar nasılsınız bakalım biizmide perensesle kavuşmamamıza son 4 gün kaldı kısmetseperşembeye sezeryanla alınacak çok heyecanlıyım dua edin abana

Dualarım seninle ferhatcım Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah .

Hayırlı uğurlu olsun canım annelik duygusu işte heyecan mutluluk hepsi biraradadır eminim.İnşallah okulunu sever ve zor günler yaşamazsınız.Bu gün yeni okula başlayan bütün kuzular ve anne babaları için tekrar hayırlı olsun diyorum

Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr

CENERA cenera cenera... tebrik ederim canım. sendende güzel haberi almak nasip oldu.
Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin.
Darısı AYŞEME; YASEMİNİME; EBRUMA BİLGİME olsun
YASEMİN canım yerim o milli olan oğlunu:))) eğitim öğretim hayatında başarılar dilerim canım. ayyy nasıl heyecanlısınsır sen şimdi. darısı hayırlısıyla bizlere olsun inşallah.

AYŞEcim canım kararına çok sevindim. hadi Allahtan hayırlısı olsun. Rabbim yar ve yardımcın olsun kuzum. ayrıca facedeki resmin bende açılmıyo nedense. uzaktan görüp beğendim yinede

EBRUUUUUUU canım zehracıkta bugünmü başlıyor anaokuluna.. onada başarılar diliyorum canım.

YASETcim hormonlar işte güzelim. bizi ne hale getiriyor

selam kızlar ya ben iş yerinden giriyorum oda sağolsun bizim kurum interneti sadece saat 12-2 arası açıyor. ilk hamileliğimde burdan çıkmazdım hiç şimdi giremiyorum bile bugün dr a gideceğim tekrar bakalım bu sefer keseyi görebilecekmiyiz. allahım bir sorun yoktur inşallah. ilk hamileliğimde çoktan bulantılarım başlamıştı. kusmalar fena çok fenaydı 4 ay bitene kadar çıkartmıştım. şimdi nasıl olur bilmiyorum. tek sağ salim doğsunda bulantılara razıyım

Gebelik takibini buradan yapabilirsiniz;

Takip çizelgesi yapmak isteyenler;

Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.. kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

ALINTI

yaseminim canim gözünaydinmi desem, tebriklermi desem,minik pasaya,rabbim zihin acikligi versin ..bizim okulumuzda yarin aciliyor ,benim kücük beyde bu sene 3. sinifa basliyor bakalim allahim yavrularimizi korusun ...canim cok sagol amin amin amin...insallah hersey güzel olur ,siz olmasniz ben neyapardimya ,bütün stresimi aliyorsunuz inan,insallah hepimiz teker teker hamile kalicaz saglikla insallah....

[Bsemram canim cok sagol insalalh busefer yüzüm güler,cok heyecanliyim ,sanki ilk defa hamile kalmaya calisiyorum ve korku doluyumda tabi,allahim hayirlisini versin insallah....canim hic bilemiyorum,resmi bi daha yükleyeyim bakayim ...buarada burdanda yazicam banane banane kizlar bu semra varya,semra53:,görülmeye deger bi hatun ,tam bir fistik benden söylemesi ,merak edenler en kisa zamanda faceden baksin [/B]
cenera canim tabiki senin hatirliyoruz ,cok sevindim canim rabbim sonuna kadar güldürsün yüzünü,darisi bizlere insallah

ebrum canim sende kizini yolladin bugün demek,faceden gördün simdi,büyüyorlar iste zamanda su gibi akip geciyor ,bundan sonraki yaslarinda kardesleriyle olurlar insallah

kizlar ben biraz önce prof. aradim ,bikac sorum vardi,sekreteri yerinde yok 16.30 arayin dedi,bakalim ne diyecek ,ne diyecegi gerci bellide hamile kal diyecek..bende trye hamileyken gelemeyebilecegimi sorayim bakayim ne diyecek ,bikacta ilac ismi sormam lazim,kizlar ya bu bebis beni hem maddi yönden,hemde manevi yönden cok zorlayacaga benziyor .,allahim hayirlisiyla versinde gerci gerisi önemli degil:44::44::44::44::44::44::44::44:

Son düzenleme:
güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim kızlarherkes bu duyguyu yaşar inş,çok değişik bir şeymiş heyecan sevinç ve korku hepsi bir arada bizim ilk günümüz güzel geçti,hiç bir sıkıntı yaşamadık çok şükür,öğretmenimizi de sevdik bakalım sonrası nasıl olacak:26:dedim ya hepiniz bu güzel duyguyu yaşarsınız inş
YASET canım hormonlardan kaynaklanıyor o dediğin olay,alıştık biz her hamile kalan ilk önce bana ne oluyor diyo,daha önce ben böyle değildimsıkma canını vücudun hormon dengesine alışınca hepsi geçecek
POLLYANNAM canım güzel dileklerin için teşekkür ederim,inş darısı size olsun arkadaşım,ilk önce defneye sonrada gelecek minik bebeğine
AYŞEM sağol arkadaşım iyi dileklerin için,senin oğluşunada başarılar,o önden gidiyor maaşallahburda hem kardeşlerini konuşmak hemde onların büyüdüklerini ve başarılarını konuşmak nasip olsun inş
CEYLİNCİM inş doktora gittiğinde güzel haberlerle gelirsin,hemde keseyi görürsünbirde her hamilelik bir olmaya biliyor,ne güzel işte ikincisinde rahat bir hamilelik geçirirsin

Kız ayşeeeeee gelirsem oraya varyaaaaaaa:)))) şaka şaka.. arkadaş kendini görmüyo bana laf atıyo:))))))) kızlar bakmayın siz ayşeciğime.. dün düğüne gitmiştik orda çektiğimiz fotoyu yükledim faceye ondan bahsediyor. e düğüne giderkende haliyle süslenip püslendim:) şimdi facesi olmayan arkadaşlar merak ederler. ben KK albümüme yükleyim 1 gün dursun arkadaş listemde çoğunuz varsınız zaten, bakarsınız sonra silerim olurmu.

AYŞEM inşallah doktordan güzel haberler alırsın. Rabbim her yönde maddi manevi yardımcınız olsun canım. sen onları düşünme.

Son düzenleme:

bende yazacaktım merak ettim bu fıstık nasıl bir fotoğraf yükledi diye ama nasıl olsa göremiyeceğim diye vazgeçtim,evet hemen yükle merak ettim.AYŞE kız sende birşeyler yüklüyecektin tekrardan hani ne oldu?bakın ben meraklı bir kadınım fazla bekletmeyin,şöyle havalı havalı bişeyler yükleyin de kıskananlar çatlasın:82::82::82::82::82::82::82::82::82::82:sizin yüzünüzden face abone olcam varya:))))))))

Son düzenleme:
polayana seydam çok saolun kızlar umarım saglıklı bi şekilde devam ederiz daha tam hamilelik psikolojisine giremedim dr haftaya gidip görene kadar giremem heralde şaka gibi
bugün benim kızım (küçük danam) anaokuluna başladı aslında 1.sınıfa gidebilirdi ama böyle oldu insan çok duygulanıyo çok güzel hissediyo kendini
hepinizi öpüyorummmm

CENERA tatlım ismin Rabia idi sanırım unutmadıysam...
kızına tüm eğitim öğretim hayatı boyunca başarılar diliyorum canım. inşallah bizlerde görürüz o günleri.

Son düzenleme:
kizlar ben hic iyi haberlerle dönmedim nedir bu kismetsizligim bilmiyorum,o prof olacak ...adi,telime 1.5 saat gecikmeli cikti ve sonra dedigi su " hamile kalmadan arayamazsin burayi, ben sana herseyi anlattim simdi neyi soruyorsun;burayi birdaha arama" dedi ve kapatti ,inanamiyorum hemde yüzüme ,benim dedigim sadece suydu hocam hamile kalmayi düsünüyorum ilaclari birkez daha gözden gecirsek ,hepsini trden aldim geldim dedim,dememle agzima tikadi lafi , allahim bildigi gibi yapsin okadar parami aldi,hayrini görmesin,ben anladim zaten ses tonundan onun derdi benim buradaki doktorumun onu aramasi ,güya bilgisini paylasamazmis, yani söyleyecegi iki rahatlatici sözdü,hic birsey söylemiyorum allahim onuda böyle yari yolda biraksin beni biraktigi gibi...anliycaniz bir kapi daha kapandi yüzüme ,ama diyorumki zaten verecek olan rabbim degilmi,o ha§a allahmi oldu,rabbim caresizlerin ,muhtaclarin yaninda degilmi herzaman,umudum ALLAH ben kendimi ona teslim ettim ,en hayirli zamanda versin insallah hic üzülmedim ,belkide bu benim icin hayirli olandi , belkide oadamla bu yola cikmak en büyük hata olurdu benim icin rabbimin bugününe hamd olsun ama tekrar söylüyorum benden aldigi paralarin hayrini görmesin !! ..............

hayırlı geceler hepini çok özledim .çok zor günler geçirdik ailece daha sonra uzun uzun anlatırım inşallah .allah emanet olun bayyyyyyyyyyyyyyyy..........

ayşecim ne diyeyim bilemedim şimdi:26:hayır adamın terbiyesizliği kabul edilir değilpaylaşmıyacaksa paylaşmasın bilgisini terbiyesiz,bir o biliyor değil ya bu işin yolunu yönteminisen doğru düşünüyorsun o vermiyecek sana bebeğini ama belkide iyi olmuştur,hamile kaldıktan sonra seni yarı yolda bıraksaydı daha kötü olurdu emin olsen azminden şevkinden hiçbirşey kaybetme arkadaşım bebişin gelecekse elbet seni anlayan doktor senin ayağına kadar gelecek ve belkide doktora bile ihtiyaç kalmıyacak,miniğin sana en güzel süprizi yapacakbu işte gerçekten çok paralar dönüyor,doktorların çoğuda hastaları para olarak görüyor,biz ne hissediyoruz bu yolda ne emek harcıyoruz onların umrunda bile değil,inş bilgili ve vicdan sahibi bir doktor karşına çıkar arkadaşım
hayırlı geceler hepini çok özledim .çok zor günler geçirdik ailece daha sonra uzun uzun anlatırım inşallah .allah emanet olun bayyyyyyyyyyyyyyyy..........
semracım bizde seni özledik te inş kötü birşey yoktur,herşey normale dönmüştür

günaydınnnn uykum kaçtı kızlar ya seydam üzüldüm ama takma psikopat çok etrafta hem belki daha iyi birileriyle karşılaşacaksın sanada dr tanımak için bi fırsat oldu öyle bak..
polyana saol canım evet rabia adım sende görürsün zaman öyle hızlı geçiyorki okul ayrı bi dönüm noktası biraz hüzünleniyorum saçma ama sabahları beraber kahvaltı yaptıgım tv için anlaşma yaptıgım kahvaltıda ben sonra senn::::::::::)) arkadaşım şimdi farklı ortamlara giriyor ben yanlız kaldımm allahım onu herzaman iyi insanlarla karşılaştırsın ve tabiki tüm yavruları...

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn canlrrııımmm ciğerlerimmmm
günaydın ballı böreklerimmmmmmmmmmm

aysem üzülme canımmmm kimsenin ahı kimsede kalmazzzz.
emin ol göremez senden aldığı paraların hayrını inşallah ş.ref.siz p.zev.nk tövbe tövbe inan sinir oldum yaa sabah sabahhhhh
neyse canımn ondan başka profmu yokkk. hııı papucumun prof u
sakın üzülme canım umarım en yakın zamanda gönlüne göre başka bi doktor bulursun

yasemincim nasıl geçmiş bakalım kuzucugunun ilk günü okulunda.
umarım beğenmiştirrr

cenera kuzuummmm seninde hayırlı olsun hemileliğin inşallah
Rabbim kucağınıza aldığınız günleride göstersin

semracım umarım kötü günler derken sağlık sorunu değildir hayatım.
bizleri merakta bırakma en kısa sürede gel anlat derdini

semrammmmmm sen napıyonn bacımmmm.
senin doktor kontrolü yarındi dimi.:26::26:
sende çoook güzel haberlerle gel inşallah..

yaa kızlarr böyle hamile haberleri alınca bende diyorum acaba artık korunmayı bıraksakta başlasakmı çalışmalara:26::26::26:
ben aslında ecrin 2 yaşını doldursun öyle başlarız diyoduma ama ne kaldı şurda RAbbim'in izniyle biar aydan kısa bisüremiz varr..

aslında sanki birazda tırsıyorum hamilelikten yaa.
ne bilim yine hergün iğne acaba kalbi atıyomu bi sorun varmı stresi çok zorlu bi o kadarda çok rahat ve keyifli bi süreçti amaaa.
geçen gün teyzemin kızı bana soruyo ikinciyi düşünmüyomusunuz diye.
bende istiyoruz ama dur bakalım dedim. bana ne dedi biliyomusunuz inşallah üçüzlerin olur senin dedi..
bende amaaan sağlıklı olsun bi tane olsun didim
Bakalım artık Yüce Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah cümlemizee..

Son düzenleme:
günaydın kızlar.

AYŞECİM canım o doktor bozuntusunu ALLAH'a havale et, başkada bişey deme canım. pis herif bide prof olacak. saygısız şey
senin türkiyeye gelip de türk doktorla görüşmeni gururuna yediremedi harelde. boşver canım böylesi hayırlıymış demekki. balık baştan kokmuş. ya ilerleyen zamanlarda yapsaydı bunu. o senin için daha kötü olmazmıydı.
HER ŞERDE Bİ HAYIR VARDIR demişler. hayırlısı olsun güzelim

BİLGİcim evet canım yarın kontrolüm. inşallah güzel haberlerle geliriz YASEMİNle beraber:))

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar...arada sizin topiği ziyaret ediyorumm...içim gidiyor bebeklerinizi görünce...benımde 2 yasında kızım var annem bakıyor ben calısıyorum...2. Bebeği ne zaman alsakk...karar veremedik..kızıma soruyorum kardes ıstıyormusun dıye evet dıyor oda cook sevıyor bebeklerı sızce aralarındakı yas farkı ne kadar olmalı tecrubelı anneler bana fıkır verırsenız coook sevınırımm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…