- 6 Ekim 2010
- 1.195
- 89
- 363
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #5.381
dedim ya bu kadar güzel bir haber alacağımı bilsem daha erken açardım bilgsyrıselam kizlar
kizlar ben kesin kararimi verdim ,hayirlisiyla deniycem yeniden,insallah bu sefer bebegim benimle olur sonuna kadar , dualriniza cok ihtiyacim var ,biyanim sevinirken ,diger yanim korku icinde,allahim hakkimda hayirlisi neyse onu nasip eylesin insallah... gecmisi okuyamadim insallah herkes iyidir görüsmek üzere
acemicimm teşekkür ederim güzel dileklerin için dr işte kızar kızar sırf bu yüzden direk özele gidecem dibimde dr var gitmicem gelişmeleri paylaşırım zaten ilk ögrendiğimde size yazmak geldi aklıma en kısa zaman tüm arkadaşlarımın güzel haberlerini okurum inş
merhaba kızlar nasılsınız bakalım biizmide perensesle kavuşmamamıza son 4 gün kaldı kısmetseperşembeye sezeryanla alınacak çok heyecanlıyım dua edin abana
bugün oğluşum okula başlıyor,tuhaf bir heyecan var içimde,kahvaltı hazırlarken bir bakayım kızlar uğramış mı dedim,heyecanım geçer biraz ama bu kadar güzel bir haber alacağımı düşünmüyordumo kadar heyecan varki GÜNAYDIN demeyi unuttum e kolay değil ilk defa milli oluyoruz ebruuuuuu kız sende benim kadar heyecanlımısın kızına başarılar tatlım
yaseminim canim gözünaydinmi desem, tebriklermi desem,minik pasaya,rabbim zihin acikligi versin ..bizim okulumuzda yarin aciliyor ,benim kücük beyde bu sene 3. sinifa basliyor bakalim allahim yavrularimizi korusun ...canim cok sagol amin amin amin...insallah hersey güzel olur ,siz olmasniz ben neyapardimya ,bütün stresimi aliyorsunuz inan,insallah hepimiz teker teker hamile kalicaz saglikla insallah....bugün oğluşum okula başlıyor,tuhaf bir heyecan var içimde,kahvaltı hazırlarken bir bakayım kızlar uğramış mı dedim,heyecanım geçer biraz ama bu kadar güzel bir haber alacağımı düşünmüyordumo kadar heyecan varki GÜNAYDIN demeyi unuttum e kolay değil ilk defa milli oluyoruz ebruuuuuu kız sende benim kadar heyecanlımısın kızına başarılar tatlım
dedim ya bu kadar güzel bir haber alacağımı bilsem daha erken açardım bilgsyrıhayırlı olsun canım güzel bir hamilelik olacak inanki,hiiiç kendini üzme tamam mı biz burada senin yanındayız,sen çalışmalara başla içindeki o sevinç daha bir artacak emin ol çoooook sevindim ayşecim bu sefer bebeğin gelecek
Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
CENERA cenera cenera... tebrik ederim canım. sendende güzel haberi almak nasip oldu.
Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin.
Darısı AYŞEME; YASEMİNİME; EBRUMA BİLGİME olsun
YASEMİN canım yerim o milli olan oğlunu:))) eğitim öğretim hayatında başarılar dilerim canım. ayyy nasıl heyecanlısınsır sen şimdi. darısı hayırlısıyla bizlere olsun inşallah.
AYŞEcim canım kararına çok sevindim. hadi Allahtan hayırlısı olsun. Rabbim yar ve yardımcın olsun kuzum. ayrıca facedeki resmin bende açılmıyo nedense. uzaktan görüp beğendim yinede
EBRUUUUUUU canım zehracıkta bugünmü başlıyor anaokuluna.. onada başarılar diliyorum canım.
YASETcim hormonlar işte güzelim. bizi ne hale getiriyor
yaseminim canim gözünaydinmi desem, tebriklermi desem,minik pasaya,rabbim zihin acikligi versin ..bizim okulumuzda yarin aciliyor ,benim kücük beyde bu sene 3. sinifa basliyor bakalim allahim yavrularimizi korusun ...canim cok sagol amin amin amin...insallah hersey güzel olur ,siz olmasniz ben neyapardimya ,bütün stresimi aliyorsunuz inan,insallah hepimiz teker teker hamile kalicaz saglikla insallah....
semram canim cok sagol insalalh busefer yüzüm güler,cok heyecanliyim ,sanki ilk defa hamile kalmaya calisiyorum ve korku doluyumda tabi,allahim hayirlisini versin insallah....canim hic bilemiyorum,resmi bi daha yükleyeyim bakayim ...buarada burdanda yazicam banane banane kizlar bu semra varya,semra53:,görülmeye deger bi hatun ,tam bir fistik benden söylemesi ,merak edenler en kisa zamanda faceden baksin [/B]
cenera canim tabiki senin hatirliyoruz ,cok sevindim canim rabbim sonuna kadar güldürsün yüzünü,darisi bizlere insallah
ebrum canim sende kizini yolladin bugün demek,faceden gördün simdi,büyüyorlar iste zamanda su gibi akip geciyor ,bundan sonraki yaslarinda kardesleriyle olurlar insallah
kizlar ben biraz önce prof. aradim ,bikac sorum vardi,sekreteri yerinde yok 16.30 arayin dedi,bakalim ne diyecek ,ne diyecegi gerci bellide hamile kal diyecek..bende trye hamileyken gelemeyebilecegimi sorayim bakayim ne diyecek ,bikacta ilac ismi sormam lazim,kizlar ya bu bebis beni hem maddi yönden,hemde manevi yönden cok zorlayacaga benziyor .,allahim hayirlisiyla versinde gerci gerisi önemli degil:44::44::44::44::44::44::44::44:
Kız ayşeeeeee gelirsem oraya varyaaaaaaa:)))) şaka şaka.. arkadaş kendini görmüyo bana laf atıyo:))))))) kızlar bakmayın siz ayşeciğime.. dün düğüne gitmiştik orda çektiğimiz fotoyu yükledim faceye ondan bahsediyor. e düğüne giderkende haliyle süslenip püslendim:) şimdi facesi olmayan arkadaşlar merak ederler. ben KK albümüme yükleyim 1 gün dursun arkadaş listemde çoğunuz varsınız zaten, bakarsınız sonra silerim olurmu.
AYŞEM inşallah doktordan güzel haberler alırsın. Rabbim her yönde maddi manevi yardımcınız olsun canım. sen onları düşünme.
ayşecim ne diyeyim bilemedim şimdi:26:hayır adamın terbiyesizliği kabul edilir değilkizlar ben hic iyi haberlerle dönmedim nedir bu kismetsizligim bilmiyorum,o prof olacak ...adi,telime 1.5 saat gecikmeli cikti ve sonra dedigi su " hamile kalmadan arayamazsin burayi, ben sana herseyi anlattim simdi neyi soruyorsun;burayi birdaha arama" dedi ve kapatti ,inanamiyorum hemde yüzüme ,benim dedigim sadece suydu hocam hamile kalmayi düsünüyorum ilaclari birkez daha gözden gecirsek ,hepsini trden aldim geldim dedim,dememle agzima tikadi lafi ,allahim bildigi gibi yapsin okadar parami aldi,hayrini görmesin,ben anladim zaten ses tonundan onun derdi benim buradaki doktorumun onu aramasi ,güya bilgisini paylasamazmis, yani söyleyecegi iki rahatlatici sözdü,hic birsey söylemiyorum allahim onuda böyle yari yolda biraksin beni biraktigi gibi...anliycaniz bir kapi daha kapandi yüzüme ,ama diyorumki zaten verecek olan rabbim degilmi,o ha§a allahmi oldu,rabbim caresizlerin ,muhtaclarin yaninda degilmi herzaman,umudum ALLAH ben kendimi ona teslim ettim ,en hayirli zamanda versin insallah hic üzülmedim ,belkide bu benim icin hayirli olandi , belkide oadamla bu yola cikmak en büyük hata olurdu benim icin rabbimin bugününe hamd olsun ama tekrar söylüyorum benden aldigi paralarin hayrini görmesin !! ..............
semracım bizde seni özledik te inş kötü birşey yoktur,herşey normale dönmüştürhayırlı geceler hepini çok özledim .çok zor günler geçirdik ailece daha sonra uzun uzun anlatırım inşallah .allah emanet olun bayyyyyyyyyyyyyyyy..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?