2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

bilgicim canim ,sana aynen katiliyorum iste tam o yazdiklarina yarasir bi doktormus o,ben onu allahima havale ettim o bildigi gibi yapsin ..aslinda diyorum ara agzina geleni say ,sonrada yok yok onun seviyesine düsme ayse diyorum aman bosvermek lazim birazda canim arkadasim ... canimya bencede bekleme bak sonra aradaki yas farki cogaliyor ve stres yapiyoruz benim gibi ,oglusim 9 olucak bak hala ortada kardes yok,gerci ben o 2,5 yasindayken baslamistim ama kismet olmadi tabi ,bence sen bekleme ecrine yap bi kardes ,allahim güzel gönlüne göre versin insallah...

evet canim bende diyorum herzorluktan snr muhakkak bir kolaylik varmis,bende o kolayligi diliyorum rabbimden kismet degilmis demekki...canim hepimiz ayniyiz inan bende 6 hafta oglusimi hep yanimda yatirdim ,hergünümüz beraberdi ,bu sabah yok okulu yeni acildi,ev sessiz,ben yanliz aman rabbim yokluklarini göstermesin bunlar tatli hüzünler annesi,alisirsin yakinda,rabbim hepsine zihin acikligi versin ....

yaseminim bende hep kendime o teselliyi veriyorum zaten, ya hamile kalinca telefonlara cikmasaydi,beni ozaman yari yolda biraksaydi, ne yapardim ben,bundada var bi hayir,hic aglamadim inan tabiki verdigim paralar aklima gelince sinirleniyorum haliyle, sonrada aman hayrini görmesin ,yemesin o parayi diyorum ,ben son düsügümde burdada bir prof, bulmustum ama gitmedim kendi doktorum benim icin aramisti ,oda buna benzer bi tedavi sekli söylemisti,onu denerim diyorum :44:zaten hic süphesiz verecek rabbim ,belki bu vesileyle verir (insallah)ayy burdan baska kimseyede acilamiyorum ,okadar inandirdiki bu doktor beni herkese söylemistim ,eltimler ,kaynanamlar vs. hepsi biliyor,okadarda igne ilac aldik geldik ,simdi söylesem zaten aramiz pek iyi degil ,sevindirik olurlar heralde,ama ben napicam söylemiycem hazir degilim yapmiycam diyicem,varsin öyle bilsinler,benim hüznümden kendilerine sevinc cikaramiyacaklarsonunda bende mutlu sona ulasicam degilmi yaseminim ,allahim seninde o güzel kalbinin mükafatini tez vakitte versin canim insallah,nasil kücük pasa okulunu sevdimi??

semram canim ,neyapalim kismet degilmis dedigim gibi ben onu rabbime havale ettim,benim ahim ondan kötü cikacak ben biliyorum,demmki veridgim para az gelmis bey efendiye yemesin...neyse yine bi tesellim var oglusim rabbim ona uzun ömürler versin insallah hepimizin evlatlarina....

AYŞEEEEE fotoyu ekledim canım..albümümde.. akşama kaldıracam haberiniz ola hatunlar..
simdi bakiyorum canim ,eee sabah sabahda bu güzellik görelim degilmi ,

Boşver üzme tatlı canını canım hastasının yanında olmayan doktordan ne hayır gelecek.Çokta saygısızmış .Rabbim verirse herşekilde verir zaten.Üzülüpte strese girme bence.Allım hayırlısıyla çok bekletmesin seni.

AYŞEEEEE fotoyu ekledim canım..albümümde.. akşama kaldıracam haberiniz ola hatunlar..
Güzele bakmak sevaptır dedim bende baktım

canım valla benim kızımda Allah'ımın izniyle iki yaşını doldurmak üzere.
ve nasip olursa ben iki yaşını doldurdugu gün başlamak istiyorum çalışmlara

sagol canim allah razi olsun,benim zaten gebeliklerim riskli oldugu icin bi umut dedim bu doktor icin, ama deymezmis, hayir hayir hic stres yapmiyorum canim bosverdim coktan,rabbim en hayirli zamanda versin insallah hepimizede...

merhaba canim, 2 yas bence cok ideal bi yas hamile kalmak icin,benim oglusimde 2,5 yasindayken ben baslamistim ,tabi ogün bugün kismet olmadi ama neyse,dilerim melegin cok bekletmeden seninle olur

kızlar ben çok hastayım yatıyordum bi kalkayım kızlara bakayım dedim,midemi üşütmüşüm,bütün gece (çok afedersiniz)istifra ettimbağırsaklarımda bozuldu buna bağlı olarak çoook kötüyüm yani:94::94aşamı okula zorla götürdüm sabah,çok hevesliydi hevesini kırmak istemedim,şimdi dinleniyorum..annesinin küçüğü yanıma gelip çukulatalı çay istermisin diyor:)))ne yicen ben sana getiririm diyor:))iki bardak bir tabak vardı anne ben yıkadım onları köpükle sen yorulma diyor:)))gel ateşine bakalım deyip ateşimi ölçüyor:)))''anne 36,5 olmuş kırka yaklaşıyor seni hastaneye götüreyim mi diyor:)))))))bu halimle beni güldürüyor,iyi ki varlar kızlar,allah olmayanlarada versin herkese ayrı ayrı yazamıyacağım şimdi ama SEMRAAA gözüm gönlüm açıldı kız,şuh bir hatunsun vesselam:108::108::128:diğer kızlar öpüldünüz
bu arada biççeğin sesi hiiiç çıkmıyor umarım iyidir,tabii aileside

bu hafta sonunda ilk randevumu aldım ama emin değilim o zaman bebeğim 6 haftalık olacak kızlar sizce kalp atışları duyulurmu altı haftalıkken.çokmu erken yoksa.

diyetisyndende randevu almak istiyorum kontrollü kilo almak ve özellikle benim değil bebeğimin kilo alması için aksi gibi oda bu hafta yokmuş ikisine bir gidiyim demiştim olmadı maalesef.

canım valla benim kızımda allah'ımın izniyle iki yaşını doldurmak üzere.
Ve nasip olursa ben iki yaşını doldurdugu gün başlamak istiyorum çalışmlara

çalışmasam kesinlikle dediğinizi yapardım ama çalışıyorumm...sizin içinde hakkınızda hayırlısı...

merhaba canim, 2 yas bence cok ideal bi yas hamile kalmak icin,benim oglusimde 2,5 yasindayken ben baslamistim ,tabi ogün bugün kismet olmadi ama neyse,dilerim melegin cok bekletmeden seninle olur

teşekkür ederim..hepimiz için allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versın ...benım dişlerimden tedavı goruyorum sanırım kışa bıtıcekk...onu bı atlatayımm dıyorum sonra esım zaten hazır calışmalara..

ah canııımm çok çok çok geçmiş olsun bitanem yaaa...
dün çok iyiydin be kuzum.. nazar değdi sana.

Allahım yaa binlerce kez maşallah oğluşuna.. kıyamam nasılda ilgileniyor annesiyle.

ayrıca iltihafın için çook mersi
biran önce iyileşmen dileğiyle canım. tekrar geçmiş olsun.

YASETcim 6.haftada karından usg ile zorda, vaj.usg ile görülebilir..
hayırlısı olsun canım.. diyetisyenle de görüşünce bilgileri paylaşırsan çoook sevinirim.

FATOŞun kayınbabası vefat etmişti ama bayağı da oldu. kadir gecesi vefat ettiğini söylemişti. İnşallah şuan herşey yolundadır. ARKADAŞIM MERAKTA BIRAKMA BİZİ.

amin canim...insallah tedavini bitirdiginde bekletmeden melegin göbüsüne konar canim..:78::78:hepsi ayni canim hepsi

canim benim 7. haftada genelde görülüyor ,hayirlisi olsun hakkinda ,olmadi bir hafta sonra yine gidersin,allaha emanet olsun minik kuzun....

yaseminim canim ,topigin nesesi nazarmi degdi nedir bitanem ,cok cok gecmis olsun cabucak atlatirsin insallah ,dikkat et kendine ....yerim ben o kücük pasayi ,aferim ona emin ellerdesin canim,rabbimden baska ne istenirki,dedigin gibi iyikide varlar allahim korusun yavrularimizi

kızlar merhabalar 6.haftada karından ultrasonda zor görünür kalp atışı diyorsunuz acaba bir hafta ertelesemmiki doktor işini.kalp atışı görünmezse sık sık ultrasona girmekte istemiyorum zararlı nede olsa ama herhangi bir olumsuzluktada erken teşhis için fazla geciktirmeden gideyim diyordum kafam karıştı iyice :44: :44: :44:.

Bide kızlar kızım 4,5 yaşında anaokuluna başlıyacak hepatit a aşısı yaptırmak istiyorum bunu özel doktora mı gidip yaptırcam siz nasıl yaptırdınız.kendim için doktora gitmezsem bu hafta sonu onu bari halledeyim diyorum.

selam kızlarrr
evde bebek ve nikah şekeri yapmaya başladım,tabi iş alabilirsem işte,aklınızda olsun belki çevrenizde yaptıracak vardır,piyasadan uygun yapıyorum,ev almaya niyetleniyoruz 3-5 elime bişey geçsin 2 kuzuyla çalışamıyorum.Arkadaşlarınıza tavsiye ederseniz çok memnun olurum.

slm kızlar iyi haberlerinizi bekliorum semra ve yasemin hastaneye gidecekti yasemincim kendine dikkat et nane limon iyi gelir bi dene istersen

kızlar biz geldik hastaneden. haberler şükür iyi. bebeğimiz 4 gün geriden geliyordu ŞÜKÜRLER OLSUN gününü tamamlamış +2 günde öne geçmiş MaŞALLAH.

YASEMİN canım sen ne yaptın????

kızlar bende yeni geldim hastaneden,polyyannacım sevindim minişine,öne geçmiş he:)))güzeeel,benim içinde sev karnını tatlım
banada baktı bir yumurtam çatlamış bir tanesi duruyorzaten biliyordum,ağrı yapıyordudiğeri ne zaman çatladı bilmiyoruz tabiiki:44::44:bir tanesinin kendi kendine çatlaması bile güzelprogesteron verdi on gün kullanıcam,sonra adet olucağım.....ben birkaç ay ara vermek istiyordum,hem oğlumun okulu bir otursun,hem ben kurslara yazıldım bakalım nasıl olacak diye, o yüzden ben birkaç ay uğrayamıyacağım ama adet oldum olmadım stresi yaşamak istemiyorum dedim üç aylık ilaç verdi,korumuyor ama adet olmamı sağlıyacak işte,ilacı kullanırken adet olmazsan kesin hamilesin dedi,bende tebessüm ettim:)))o şans bizi nerde yakalısın ki anacımöyle işte kızlar,dönüşte hemen iğnelere başlıyoruz kısmet olursa tabiiibelki bu kış tüp deniyeceğim arkadaşlar eşimle konuştuk sonra biz çok pişman oluruz dedi,iğnelerden sonra olmazsa tüpe geçecek gibi görünüyorum kısmet artık
herkesi çoooook öpüyorummidemde bugün daha iyi,yarına misafirim var uğrayamam ama aklım burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…