- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #5.401
bilgicim canim ,sana aynen katiliyorum iste tam o yazdiklarina yarasir bi doktormus ogünaydınnnnnnnnnnnnnnnn canlrrııımmm ciğerlerimmmm
günaydın ballı böreklerimmmmmmmmmmm
aysem üzülme canımmmm kimsenin ahı kimsede kalmazzzz.
emin ol göremez senden aldığı paraların hayrını inşallah ş.ref.siz p.zev.nk tövbe tövbe inan sinir oldum yaa sabah sabahhhhh
neyse canımn ondan başka profmu yokkk. hııı papucumun prof u
sakın üzülme canım umarım en yakın zamanda gönlüne göre başka bi doktor bulursun
yasemincim nasıl geçmiş bakalım kuzucugunun ilk günü okulunda.
umarım beğenmiştirrr
cenera kuzuummmm seninde hayırlı olsun hemileliğin inşallah
Rabbim kucağınıza aldığınız günleride göstersin
semracım umarım kötü günler derken sağlık sorunu değildir hayatım.
bizleri merakta bırakma en kısa sürede gel anlat derdini
semrammmmmm sen napıyonn bacımmmm.
senin doktor kontrolü yarındi dimi.:26::26:
sende çoook güzel haberlerle gel inşallah..
yaa kızlarr böyle hamile haberleri alınca bende diyorum acaba artık korunmayı bıraksakta başlasakmı çalışmalara:26::26::26:
ben aslında ecrin 2 yaşını doldursun öyle başlarız diyoduma ama ne kaldı şurda RAbbim'in izniyle biar aydan kısa bisüremiz varr..
aslında sanki birazda tırsıyorum hamilelikten yaa.
ne bilim yine hergün iğne acaba kalbi atıyomu bi sorun varmı stresi çok zorlu bi o kadarda çok rahat ve keyifli bi süreçti amaaa.
geçen gün teyzemin kızı bana soruyo ikinciyi düşünmüyomusunuz diye.
bende istiyoruz ama dur bakalım dedim. bana ne dedi biliyomusunuz inşallah üçüzlerin olur senin dedi..
bende amaaan sağlıklı olsun bi tane olsun didim
Bakalım artık Yüce Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah cümlemizee..
evet canim bende diyorum herzorluktan snr muhakkak bir kolaylik varmis,bende o kolayligi diliyorum rabbimden kismet degilmis demekki...canim hepimiz ayniyiz inan bende 6 hafta oglusimi hep yanimda yatirdim ,hergünümüz beraberdi ,bu sabah yok okulu yeni acildi,ev sessiz,ben yanlizgünaydınnnn uykum kaçtı kızlar ya seydam üzüldüm ama takma psikopat çok etrafta hem belki daha iyi birileriyle karşılaşacaksın sanada dr tanımak için bi fırsat oldu öyle bak..
polyana saol canım evet rabia adım sende görürsün zaman öyle hızlı geçiyorki okul ayrı bi dönüm noktası biraz hüzünleniyorum saçma ama sabahları beraber kahvaltı yaptıgım tv için anlaşma yaptıgım kahvaltıda ben sonra senn::::::::::)) arkadaşım şimdi farklı ortamlara giriyor ben yanlız kaldımm allahım onu herzaman iyi insanlarla karşılaştırsın ve tabiki tüm yavruları...
ayşecim ne diyeyim bilemedim şimdi:26:hayır adamın terbiyesizliği kabul edilir değilpaylaşmıyacaksa paylaşmasın bilgisini terbiyesiz,bir o biliyor değil ya bu işin yolunu yöntemini sen doğru düşünüyorsun o vermiyecek sana bebeğini ama belkide iyi olmuştur,hamile kaldıktan sonra seni yarı yolda bıraksaydı daha kötü olurdu emin ol sen azminden şevkinden hiçbirşey kaybetme arkadaşım bebişin gelecekse elbet seni anlayan doktor senin ayağına kadar gelecek ve belkide doktora bile ihtiyaç kalmıyacak,miniğin sana en güzel süprizi yapacak bu işte gerçekten çok paralar dönüyor,doktorların çoğuda hastaları para olarak görüyor,biz ne hissediyoruz bu yolda ne emek harcıyoruz onların umrunda bile değil,inş bilgili ve vicdan sahibi bir doktor karşına çıkar arkadaşım
semracım bizde seni özledik te inş kötü birşey yoktur,herşey normale dönmüştür
yaseminim bende hep kendime o teselliyi veriyorum zaten, ya hamile kalinca telefonlara cikmasaydi,beni ozaman yari yolda biraksaydi, ne yapardim ben,bundada var bi hayir,hic aglamadim inan tabiki verdigim paralar aklima gelince sinirleniyorum haliyle, sonrada aman hayrini görmesin ,yemesin o parayi diyorum ,