2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

CANIM BENİİİİİİİİİMMMMMM haberler güzel.. çok sevindim. bak hiçbir müdahale olmadan yumurtan çatlamış o yazıldığın kurslar kafanı dağıtmaya bayağı yardımcı olur ne güzel:)) bu yukardaki işaretli cümleyi sevmedim. Rabbim öyle büyükki, belkide umudunu kestiğin, hiç beklemediğin anda gelecek minik kuşun.
ayrıca tüp bebek denemek istemenize de çok sevindim. Rabbim yar ve yardımcın olsun canım.
sen tam iyileştinmi de misafir ağırlıyorsun canım yaa.. Dikkat et yinede kendine. kocaman öpüldün.

Bugün kimse uğramadı(

SEDAcım gelmiş uzun bi aradan sonra.. canım anlatsaydın bari ne var ne yok.. daha sık gel ne olur.

gelmemm mi şekerim siz böyle güzel haberler verin ben hep gelirim aslında her bilgisayarıaçtığımda bakıyorum ama yazmıyorum yoksa hep takiptyim

benim bebişte32 haftalık gözüküo çok şiştim yaklaşık 6 -7 kilo aldım bebişim 1600 gr boyu 40 cm olmuş zaman azalıo ben hiç bişey almadım ama almıycamda heralde oğlumun herşeyi yepyeni duruyo bi eksiğimiz yok ama yinede haksızlık apıomuşum gibime gelio maddi durumda sıkışık bu aralar fuzuli harcamalar yapmak istemiyorum hayırlısı kısmetiyle gelir bebişim inş

okula da başlamıştım ama artık gitmiycem yeni öğretmen başalsın çocuklar bocalamasın 10 gün rapor alıp izne ayrılacağım oğullarımlayım mutluyum yani

seydam sendende güzel haberler bekliorum bu arada yaset cim tebrik ederim

hepinizi kocaman öptm

merhabalar ,
2 yaşında oğlum var ve ben 5 haftalık hamileyim.geçen ay olmadı bu ay oldu çok şükür.araları tam 3 yaş olacak ,çok mutluyum....mayıs 2012 de doğacak nasipse.haftaya doktora gideceğiz.umarım herşey yolundadır !

günaydınnnnnnnnnnn kızlarrrr.

yasemincim ve semram ne süzel haberlerle gelmişsiniz maşallah size..

ben dün izinliydim o yüzden yazamadı kusura bakmayın olurmu canlarr.

kız çelikkk maşallah sende sona gelmişsin ne güzell yaa.Sağ salim al kucağına paşanı inşallah

aysem senden ne var ne yok nasılsın kuzummmm

SEDAcım oyy çok sevindim canım MAŞALLAH kuzucuğuna. kocaman olmuş.
Bi hastane çıkışı alsan yeter sanırım dimi. Oğluşunun kıyafetleri duruyomuş madem. bende geçen gün onu düşünüyorum. henüz cinsiyet belli değil, kız olursa Defneninkilerden giyer az bişey alırım diyorum. Oğlan olursa yapacak bişey yok:)) defnenin hem kıza hem erkeğe olabilecek renkteki kıyafetlerinden giyer ama yinede. Rabbim nasip etsinde hayırlısıyla.

arkadaşlar bugün FERHATT doğuma giriyor. Sağlıkla bebeğini kucağına alır inşallah.

BİLGİcim aynı anda yazıyormuşuz:)) evet canım şükürler olsun Allahıma güzel haberlerle geldik. inşallah devamıda hep böyle olur.

HEPİNİZE GÜNAYDIIIIINNNNNNN

Son düzenleme:
Günaydın kızlar herkese kocaman kocaman günaydınlar...Gününüz mutlu ve umut dolu olsun..

Bencede canım birkaç ay ara vermek en iyisi kafa dağıtmak için.Bakarsın stresin geçince oluvermiş.Allah büyük ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz Allah sabır versin ve geçmiş olsun tekrar.

kızlar biz geldik hastaneden. haberler şükür iyi. bebeğimiz 4 gün geriden geliyordu ŞÜKÜRLER OLSUN gününü tamamlamış +2 günde öne geçmiş MaŞALLAH.

YASEMİN canım sen ne yaptın????

Ne güzel bi haber çok sevindim kendini toparlamayı başarmış demekki rabbim hayırlısıyla kavuşturur inşallah.bakalım benimki ne alemde bu hafta sonu gitmekten vazgeçtim öbür hafta sonu giderim inşallah
.

Teşekkür ederim tebriğin için .pek haksızlık sayılmaz aslında nede olsa doğduğunda kıyafetin idrakında olmayacak büyüdüksıra aklı erince başlarsınız onada yeni ciciler almaya bence eniyisi küçülenleri giydirmek.

YASETcim günaydın canım. sende benim gibisin valla tebrik ederim. en iyisi haftaya gidersin hayırlısıyla herbişeyini görüp gelirsin.

günaydin kizlarr

semram gözünaydin canim masallah minik kuzucuguna allahim sonuna kadar yüzünü güldürsün canim sen hakediyorsun

yaseminim canim bak gördünmü yavas yavasda olsa daha iyiye gidiyor senin yumurtalar ,en kisa zamanda sendende tüp bebege gerek kalmadan hayirli haberler alicaz gibime geliyor iNSALLAH daah iyi olmanada sevindim canim sensiz olmuyor bilesin

bilgicim canim iyiyim ne olsun ,mutsuz ,umutsuz bir bekleyis iste benimki ,henüz burdan bi doktor ayarlayamadim kendime bakalim kismet

celik canim senin bebisinede masallah ,arayi baya acmis ,büyük bir bebek olucak sanirim ,allahim saglikla kucagina aldigin günleride göstersin canim

ferhatta sagsaglim ,insallah bebegine kavusmustur ,darisi bizlere insallah...

[/B]

gunaydın kızlar herkese merhaba benimde 1 oglum var 1 yasında 2.yi henuz dusunemıyorm belkı 5-6 sene sonra dıyıorum ama topic ide gornce merklandm nekdr sure sonra 2. yı dusunmus kk bayanları dıye.
2. cocugu mutlaka dusunuyorum oglum tek kardes olmasın istıyorm . ama suan tabıkı hazır deılım henuz cok erken.

kızlar ben bir uğradım dayanamadım,daha doğrusu FERHATI hatırladım,bugün doğuma girecektiprensesini sağ sağlim,sağlıkla kucağına alır inş.GÜNAYDIN hepinize bu arada ben kaçıyorum,iyi dilekler için sağolun vede HERŞEY GÜZEL OLACAK emin olun.....:80::80::80::80::80::80::80::80:AYŞEEE hadi doktor bul kendine biran önce,beraber hamile kalıcaz unuttun mubizden başka kimseyede birşey söyleme aramızda kalsın
YASEEEET bencede haftaya git ,hem kalp atışlarınıda duyarsın tatlım,ayyy ne heyecan vardır sende
SEMRAAAAAM inş senin dediğin olur da gelir meleğim,bende tüp yapmak zorunda kalmam,hatta ben iğnelere bile gerek kalmasın istiyorum çok şey mi istiyorum ki acabaçooooooook öpüldün
SEDACIM tatlım yolun sonuna gelmişsin artık ne güzel,oğluşuna kavuşmana az kalmış,iyi olmana da sevindim,okula tabii ki gitme artık kendi sağlığın içinde geçerli bu,daha sık uğrayıp oğluşundan ve kendinden haberler ver canım
BİLGİCİM canım çoook öptüm canım
ben kaçıyorum dedim birsürü şey yazdım,birde yazacak olsaymışım ne olacakmış acaba HEPİNİZİ SEVİYORUUUUM

merhaba, güle güle büyüt yavrunu. gerçekten 1 yaş ikinciyi düşünmek için erken. gerçi bende 1 yaşında düşünmeye başlamıştım ama faaliyetsiz tabi:))) düşünceden öteye geçmemişti. şimdi kızım 25 aylık ve ben hamileyim.araları Allahın izniyle 2,5 yaş olucak. ama 5-6 yıl sonra tamda okula başladığı dönem olucak. tam ilkokula başladığı zamana gelmesini uzmanlarda önermiyor. ya daha erken yada daha geç.. karar senin. hakkında hayırlısı olsun

saol cnm evet haklsn onudda dusunmuyor deılım bakalım belkıde oglum 2-3 yasına geldgnde dusnmeye baslayabılr işte zaman gostereck 15 aylıgız hala uykulrmz duzelmedı :):) çalışmasam aradn 2.yıde cıkarrdm aslnda ztn uykulr tam dııl 2 sı bırdn cıkrdı aradn

tünaydın kızlar nasılsınız geçmişe bakmaya fırsatım olmadı yasetten başka hamişler varmı bakalım yada güzel haberler

bende pzrtesi gittim doktora herşey yolunda dedi gelişimi iyiymişş

cinsiyeti için erkek demişti ama dünde radyolaji uzmanına gitmiştim doktor istemişti oda kız dedi
ama bence erkek artık nasipse bi ay sonra öğrenirim herpinizi öptüm kızlarr çokkk iyi bakın kendinize

kızımında uykuları hala aynı( 25 aylık bi çocuğun artık uyuması lazım ama yok yok!!! gerçi ben çalışmıyorum, 2 yıldır uykusuzluğa da alışkınım. biraz daha dişimi sıkarım artık. olmadı kızımı babasına veririm, küçüğe ben bakarım geceleri:)))

FATOŞcum hoşgeldin canım yaaa nerelerdesin. bayağıdır uğramadın merak ettik. cinsiyette hayırlısı olsunda farketmez dimi. sende kendine iyi bak arkadaşım. özletme, daha çok gelmeye çalış.

allah kolaylık versin cnm hakkımzda hayırlısı bakalım.

selam kızlar giremedim pazartesiden beri. dr a gittim pazartesi alelacele. kanamam olunca erkenden gittim. kese gözüktü ama çok küçük az da olsa düşük riski var dedi. iğne verdi yat istirahat et dedi. çalışıyorum deyince 5 günlük rapor verdi. şimdi evdyim. 22 sinde kontrole gel dedi. of ya ne sıkıntılı işmiş. zaten benim hamileliklerim hep sorunlu. ilk kızıma kavuşana kadar neler çektim. aşılama ile olmuştu kızım. aralıktaki gebeliğimde düşük oldu. son iki gebelik kendiliğinden oldu. hemde hiç uğraşmadan bile diyebilirim. allah istediği zaman veriyor işte. rabbim kimseyi çocuk diye aratmasın ne kadar zor bir durum olduğunu biliyorum. şimdiki bebişimide sağ sağlim doğurmayı nesip eder inşallah rabbim. ama çok sıkıntılı bir durum her tuvalete girdiğimde kanama varmı diye korka korka bakmak, düşecekmi bişey olacakmı diye düşünmek çok zor

kızlar size uzun uzun yazamamıştım. şimdi baştan sona anlatıcam. izne çıktığımız ilk gün anneme gittik .gittiğimiz ilk gece yeğenim oğluma bisikletle çarptı. ayağını yardı beş dikiş atıldı .5.6 gün hiç yürüyemedi .çok zor günler geçirdik ailece düğün bayram derken çok yoruldum çok. amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bugün çok mutluyum çok arkadaşlar çünkü ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok şaşkınım çok mutluyum bir okadarda endişeliyim herzaman dualarımdasınız lütfen sizerde benim ve mercimeğim için dua edin .iyiki varsınız allah hepinizden razı olsun inşallahay ha ağlıyorum ay nolucak benim bu halim

Canmm tebrik ederim...

Hamilelik belirtileri simdiden yuzunu gostermis

Duygusalligin erken baslamis artik ç ay goz yasi akitirsin herseye

Benim icinde dua et olur mu?

canim tebrikler ,gözünaydin inanirmisin bugün aklima geldin,dedim onunda bir oglu vardi benim gibi ,oglusinde sen düsük yapinca üzülmüstü, cok etkilenmisti,tipki benim oglusim gibi :85:öylesine aklimdan gecti iste, rabbim yavrularimizin boynunu bükük koyma dedim,inanmiyorum ve sen hamilesin allahim banada diger arkadaslarimada nasip eylesin ne diyim cok saskinim...oglusinede gecmis olsun ,rabbim korusun yavrunu,yavrularini allaha emanet ol canim...
fatoscum canim ,gözünaydin bebisin iyiymis masallah ona,kiz yada erkek fark etmez canimya ,saglikla kullarina gelsinde insallah ,darisi basimiza

canim öyle olucak insallah ....yanliz benim bu halim ne olacak ben bilmiyorum,doktor yok daha dogrusu bu tedaviyi uyguluyan yok,isim allahima kaldi,hayirlisindan nasip etsin insallah, ne güzel tam heveslenmistim oluckti diyordum,simdi yine basa döndüm vardir bi hayir muhakkak ,ama nasil olucak???bu kokru beni mahvetmese hemen deniycem yine aynisi olucak biliyorum ,cünkü önlemini almamis olucam ve korkuyla hazin sona yaklasicam biliyorum,allahim yardim et neolur................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…