2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

Canmm tebrik ederim...

Hamilelik belirtileri simdiden yuzunu gostermis

Duygusalligin erken baslamis artik ç ay goz yasi akitirsin herseye

Benim icinde dua et olur mu?

teşekkürler canım allah rağzı olsun rabbim herkeze herşeyin hayırlısını versin hiçkimsenin kucağı boş kalmsın inşallah:26:.

öncelikle oğluşuna çooook geçmiş olsun canım.

veeeee tabiki tebrikleeerrrrrr... inan o kadar çok sevindim ki nerdeyse monitöre girecektim yakından okumak için:))
İnşallah bu kez hiçbir sorunla karşılaşmadan yavrunu kucağına alırsın canım. aayyyy hala içim kıpır kıpır yaa:)))

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

SIRA|İSİM|SAT|BAT|SON DURUM|CİNSİYETİ
..| Hamilelerimiz: | | |
1| Ferhatt | | | Bebeğini kucağına aldı:)| KIZ
2| Tırtılkurabiye | | | :124::124:|
3| Sinem_ahmet | | | :124::124:|
4| Çelik198408 | | |:124::124:| ERKEK
5| Uryhn | | | :124::124:| KIZ
6| Bicicekbiböcek | | | :124::124:|
7| Zeynep87 | | | :124::124:|
8| Meleğim08 | | | :124::124:|
9| Pollyannaa | | | :124::124:|
10| Yaset | | | :124::124:|
11| Cenera | | | :124::124:|
12| Semraozsoy | | | :124::124:|
1| Seydam |? | ? | |
2| Acemiera | ? | ? ||
3| Raebzeh |? | ? ||
4| Ciceklara |?| ? | |
6| Mommy |? | ? ||
7| Rgbe | | |
8| Ranay |? | ? | |
9| Baharer |? | ? |
10| | | | |
11| | | | |

masallah masallah liste iyice uzuycak semracim,ve ben hala ilk sirayi terk edemedim:

semraozsoy yani semra2........ canim dilerim bu kez yüzün güler,tabiki bu bir sinav ve biz sabirla yenicez bu günleri insallah....

Merhaba arkadaşlar
Benim 17 aylık bir kızım var.Ocak ayı gibi çalışmalara başlamayı düşünüyorum.Hemen hamile kalırsam aralarında 2,5 yaş olacak inşallah.Erken değil değil mi?Lütfeeeen bana cesaret verinn :) Kararımdan vazgeçmek istemiyorum.Yaşım 34 bu arada.Aradan biraz zaman geçerse cesaret edemezmişim gibi geliyor.Her şey tazeyken ikisi bir arada büyüsün ama değil miii...

canım merhaba benim de 15 aylık kızım var ben de ikinciyi düşünmeye başladım bence ideal yaş ilerledikçe ikinciye cesaret edemiyor insan

Öncelikle herkese günaydın ve kucak dolusu sevgiler arkadaşlar

Baştada bahsettiğim gibi bu haftadaki yoğunluğumdan dolayı sizleri bir türlü ziyaret edemedim

en iyisi bu gün sabahın köründe geleyim dedimşimdide bir müddet geçmişi

okumakla boğuştumama çok güzel haberlerde okudum

herkese maşallah

canım hatırlamazmıyız seni hatırlıyoruz tabi hayırlı uğurlu olsun beişin rabbim inşallah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin inşallah gözünüz aymış canım
merhaba kızlar nasılsınız bakalım biizmide perensesle kavuşmamamıza son 4 gün kaldı kısmetseperşembeye sezeryanla alınacak çok heyecanlıyım dua edin abana

canım artık hayırlı uğurlu olsun demeliyim heralde bugün cuma ve dün almış olman gerekiyor bebişini kucağına çok ama çok sevindim inan rabbim sağlıklı sıhatli analı babalı büyütmeyide nasip etsin inşallah ikinci tecrübeni ve iki kardeş arasındaki diyoloğu kısa zamanda bekliyoruzdarısıda bizlere inşallah

canım benim çok sevindim inan senin adına Rabbim inşallah bekletmeden tez zamanda güzel haberi nasip etsin sanada

canım benim ilk hamileliğimde çok berbattı ölüyorum sanıyordum bazen ama 2. Allaha şükür rahat geçiyor ilk başlarda bulantı oldu yine ama ilki gibi değil bunada şükürdü yani ilkine göre aldırmadım bileinşallah seninde ikincisi sıkıntısız olur canım..

yasemincim gözünüz aymış canım ilk milliliğiniz hayırlı olsuninşallah yakışıklı oğlun okul hayatı boyunca hep başarılı bir öğrenci olur ...

canım senin kızın içinde hayırlı olsun inşallah güzel bir okul dönemi olur sizler çin

Allah bildiği gibi yapsın o profu canım elinde bir kucak parayla muaynanesine gitseydin ayakta karşılardı nekadar vicdansızlık bu yaa ama sen üzme arkadaşım kendini rabbim nasip etsin yeterki ona ihtiyacın bile olmayacak Allahın izniyle...
kızlar biz geldik hastaneden. haberler şükür iyi. bebeğimiz 4 gün geriden geliyordu ŞÜKÜRLER OLSUN gününü tamamlamış +2 günde öne geçmiş MaŞALLAH.

YASEMİN canım sen ne yaptın????

gözünüz aydın semracım bebişin ne güzel öne bile geçmiş hep böyle devam edin inşallah canım

yani canım anlamadım ben hap kullanıpta adet olmazsan hamilesindir derken ne demek istiyor şimdiden belli olmuyormuymuş bu ama inşallah öyledir canım hem neden kendine kötü enerji veriyon ki arkadaşım inşallah tez zamanda sendende güzel haberler alıp burda sevincini paylaşıcaz sadece vaktini bekliyorsun canım..

gözün aymış canım darısı diğer bütün arkadaşlarımızın ve daha bilmediğimiz bütün bebiş isteyenlerin başına...

canım o duyguyu bende çok iyi bilirim rabbim inşallah sorunsuz bu dönemi atlatmanı nasip eder geçmiş olsun canım...

semracm bu ne güzel bir haber böyle sabah sabah aldığım çok ama çok sevindim inan arkadaşım senin adına rabbim sağlıklı sıhatli kucağınada almayı nasip eder inşallah çok güzel yaa çok sevindim inan canım

günaydıın bayanlar,reyhan gibi bende erkenciyim bugünsabah sabah yine güzel haberler aldım günüm böyle güzel geçer inş.

fatoşçum hoşgeldin tatlım,seni çok merak ettik ama iyiymişsin sevindim miniğinde iyiymiş maşallahsağlıklı olsunda tatlım gerisi önemli değil,ama yinede senin gönlüne göre olur inş
ceylin canım üzülme dinlenince herşey yoluna girer eminim,biraz kendine dikkat etmen gerekecek herhalde sanırsambak ne güzel ilkinde uğraşmışsın bu sana kolaycacık gelivermiş,annesine tutunur da hiiiç bırakmaz inş bebeğin seni
semracım sabah buraya gelirken hamile haberi almayı beklemiyordum doğrusu ama çooook iyi geldi inankiçoooook tebrik ederim canım,zorlu bir dönemin arkasından mutluluk bu olsa gereksağlıklı bir hamilelik ve sağ sağlim kucağına almanı diliyorum canım arkadaşımbu arada oğlunada çoook geçmiş olsun,onada çok güzel bir hediye olmuştur bu kardeşi

masallah masallah liste iyice uzuycak semracim,ve ben hala ilk sirayi terk edemedim:
.
canımcım ayşecim,şimdi daha ilk baştan böyle üzülmek yok arkadaşım,ben sana ne dedim o doktor senin ayağına gelecek sen hiiiiç merak etmemoralini de bozma,hevesini de kaçırmabenimde aynısı oldu çünkü2,5 sene boyunca tüp bebek merkezleri dışında hiçbir doktor benimle ilgilenmiyordu,ilgilenenlerininde özeline gitmem gerekiyordu,hem uzaktı, hem ücretleri fazlaydı hemde tahliller o kadar sorun oluyordu ki inanamazsın,ben gerçekten kara kara düşünürken bir doktora gittim adet olmamıştım yine ben ilgilenemem ama yan odadaki doktor hanım takip yapıyor dedi,peki dedim ve o doktor hiç ummadığım anda karşıma çıktı ve evimin dibi yaniseninde öyle olacak emin ol,tamam mı canım arkadaşım,şimdi sakin oluyoruz neler yapabiliriz adım adım düşünüyoruz ama kendimizi hiiiç kasmadanbi bakıyoruz herşey yoluna girmiş sen o birinci sırayı terketmişsin,hamileler listesinin sonuna yerleşmişsin ,beni önümü açmışsııııııındaha fazla üzme kendini yeterince üzüldün zaten,bırak hayat biraz doğal seyrinde aksın biz bazen unutuyoruz SU YOLUNU BULUYOR arkadaşım,
hoşgeldin canım,doğru düşünüyorsun tatlım hem aralarını çok açma hemde senin yaşın gidiyor bunu göz önünde bulundurhayırlısı olsun şimdiden iki kararın için de
canım merhaba benim de 15 aylık kızım var ben de ikinciyi düşünmeye başladım bence ideal yaş ilerledikçe ikinciye cesaret edemiyor insan
evet rahata alışınca dahada kararsız kalıyorsun,arayı çok açmamak lazım,çocuk içinde kendin içinde,

reyhancım günaydın tatlım,bak bende erkenciyim
canım milli olan yakışıklım için dileklerine teşekkür ediyorum
hap olayı şöyle oluyor,ben şimdi on gün sonra hamile olacamallahmı yazdırdı neadet olcam(ayyy silmek istemedim,yazması bile güzel)neyse....ondan sonra iki veya üç ay dilimi kadar bir zaman adet olmak için doğum kontrol hapına benzer bir hap kullanmaya başlıyacağım,doğum kontrolden farkı,sirkülasyonun devam etmesi yani yumurtayı baskılamayacak yumurta büyüyecek ve çatlıyacak olursa da döllenmesine izin verecek,yok bunların herhangi biri olmadı hap bittikten üç dört gün sonra kesinlikle adet olmam gerekiyor çünkü kanamayı sağlıyacak,doktor da diyorki hapı kullandıktan sonra adet olmazsan kesin hamilesin,durum bu yani anlatabildim sanırım uzunda olsa
canım çıkmam lazım HERKESİ ÇOOOK ÇOK

SEMRAAAAAAAAAAAAA bunlar benden sana sabah hediyesi

kavanoza koy kahvaltı masasına yerleştir tatlım,sonrada beni hatırla

GÜNAYDIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNN

REYHANCIM canım hoşgeldin sefalar getirdin. yoğunluğun bitmiştir inşallah. İyisin sağlıklısın çok şükür.

YASEMİNCİM Aldım kabul ettim güzelim.. öyle hoşuma gittiki bu papatyalar. ohhh mis mis.. tamda zamanında yetişti hee.. henüz kahvaltı yapmamıştım:) çooook teşekkür ederim canım arkadaşım.

AYŞECİM inşallah en yakın en hayırlı zamanda sende yukarı çıkacaksın listemizde. veee peşi sıra dizileceğiz Allahın izniyle.

Hepinizi seviyorum

kızlar günaydınlar hayırlı cumalarımız olsun inşallah.
tek tek alıntı yapamadım hem vaktim kısıtlı hende yoğun bi gün kusura bakmayın lütfen.

semracım hamileymişsin gözün aydın tatlım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.

semraaammmm,ayşemmmmmm,fatoşummmmmm,reyhancıımmmm,ebrummmmmmm kızlar nasılsınız öpüyorum hepinizi..

kızlar benim dün çok moralim bozuktu. sabah 11.30 apar topar izin alıp çıktım işten.ecrin i doktora götürmek için.
burnunun yanında ufak bi şey çıktı böyle yanık gibi.
yanık diye önmesedik fazla. ama günden güne büyüdü ve 5-6 yerine attı o yara.
yara ama çıban gibi oldu bi kaç gü içinde. yavrum yüzüne baktıkça içim yanıyo ciğerim kan ağlıyodu.
dün annem aradı gel bunu doktora götür bu iyice kızarmış suratına yayılmı diye.
aldım götürdüm doktora. bu yanık değil dedi.
enfeksiyon kapmış bi yerde dedi.
temizlemek için bi su verdi arkasından antibiyotik krem ve bir şişede antibiyotik şurup verdi.
bakalım dünden beri kullanıyoruz ilaçları.
sabah baktım kurumaya başalmış ama.
Rabbim şifa versin inşallah ilaçlar iyi gelir...
Allah'ım yavrularımıza sağlık sıhhat versin hiç hasta olmasınlarr

Oğluna çok geçmiş olsun çok üzücü olmuştur sizin için.Allahım sağlık sıhhat versin.ve ne güzel bir hamilemiz daha oldu çok sevindim senin adına sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah yavrunu.

Hoşgeldin melek bencede erken değil yeterli bir yaş aralığı vazgeçme kararından. zaten yaş ilerledikçe riskler artıyor hiç gerek yok risk almaya

Allah'ım yavrularımıza sağlık sıhhat versin hiç hasta olmasınlarr

BİLGİCİİİMMM çok geçmiş olsun kızına canım.. Son zamanlarda farklı, hiç gitmediği bi yere gitmişmiydi. İnşallah ilaçlar etkisini çabuk gösterirde iz filan kalmadan geçer.. kıyamam yaa.. çoook geçmiş olsun, Rabbim beterinden saklasın.. Sana da kolay gelsin canım.

hayırlı cumaar kızlar

semracım çok sevindim hayırlı olsun bebişin oğluna da moral olmuştur ne güzel

bilgicim geçmiş olsun cnm dikkat et kuzucuğa

ayşem hadi inş senide hamişlerin arasında görelim tedavi konusunda da Rabbimin bir bildiği vardır yeni kapılar açar inş belkide dr uygulayacağı fos bi yöntemdi seni biraz daha sömürecekti ve sonunda mutsuz olacaktınbelkide yeni dr la oyüzden paylaşmadı utandı utanma duygusu varsa tabi yani herşey beklenir böylesinden
pollyanna hadi seninde az kalmış cinsiyetini öğrenmene hayırlısı olsun aslında ben 13. haft öğrendim bi sorsaydın sende

yasemincim hadi güzel haberleriniizi bekliorum

doğum anında yapılan dualar kabul olurmuş inş o zaman gelsin hepinizin adını anacağım geçen doğumda kardeşlerim için dilemiştim nasip oldu çok şükür i

hepinizi çok seviyorum

unutuyodum inş ferhatcım gelirse çok tebrik ediyorum darısı başımıza inş

canim cok büyük gecmis olsun,okurken inan cok kötü oldum ,yavrum benim, insallah düzelir ilaclarin etkisiyle ,üzme kendini olurmu ,babam hep derki cocuk güle benzer bir solar,bir acar, cok dogru aslinda zaman zamna böyle beklenmedik durumlar oluyor iste :44:allahim daha büyük acilar vermesin canim, rabbim sifasini verir insallah....
,
insallah semram ya ,zaten sayili kisi kaldik ,alalhim bizlereide secmesin insallah

canimim ici senin o rahatlatici sözlerin yokmu,allahim güzel gönlüne göre versin ,hep söylüyorum zaten verecekde,inan moralimi bi anda düzeltiyorsun iyiki varsin canim arkadasim.....

melek merhaba canim benim hatirladinmi?? seni burda 2. yi düsünerek görmek cok mutlu etti beni gercekten ,duruya kardes gelicek demek ,bence erken degil canim ,insallah istedigin zamanda hayirla tekrar kucagina alirsin yavrunu,rabbim gönlüne göre versin ..

REYHAN cim canim evet malesef tam tedaviyi uygulayacaktimki ,böyle bir sorun cikti,neyse diyorum" rabbim neyler neylerse güzel eyler "muhakkak,güzel dileklerin icin ayrica tesekkürler canim....

sedacim canim amin insallah, daha hayirlisiyla karsilastirir rabbim,benim canimi sIKan nokta bütün ilaclarima kadar aldirip, yari yolda birakmasi oldu,bir sürü para verdim ben onlara,neyse sinirlenmiycem rabbime havale ettim ben o insani....canim arkadasim dualarini eksik etme, hamilelerin duasi kabul olurmus olurmu ,insallah bizlerde teker teker sizlerin gectigi yollardan geceriz

bilgicim canım şimdi ben benim adım orda neden yok diye avazım çıktığı kadar ağlardım:84::84::84::84::84::84:amaaaaa ecrinin başına gelenleri okuyunca çok üzüldüm,biran önce iyleşir inş.çocuklar ne kadar korusanda onlar bir yolunu bulup hasta olabiliyorlarçok geçmiş olsun tatlım
çeliiiiik doğum anında bir benim ismimi unut var ya çok kötü bozuşuruz ona görecanım arkadaşım bende senin beklediğin o güzel haberi veririm inş

AYŞEEEEEEEEEEEEE
SEMRAAAAAAAAAA

bebeğimmm yaaa çok özür dilerimmm inan kafam o kadar dalgın o kadar canım sıkılıyoki anlatamamm.

yazarken kendi kendime didim ama sankim bi eksik var diyeee

bunlar özür hediyen hayatıımmmm. kabul et lütfenn

KIZLAR YAAA size birşey diyeceğim bir haftadır nasıl moralim bozuk nassıl bir bilseniz.bizim oğlanın sınıfındaki çocukların annelerinin yarısı karnı burnunda hamilenassıl kendimi kötü hissediyorum yaaa,keyfim yerinde de kendimi tuhaf hissediyorumarkadaşlara hep şakaya vuruyorum,güne falan girmeyelim yarı sınıfa doğum hediyesi alırız valla ben zaten doğuramıyorum geri dönüşüde olmaz falan diyorum da. da işte
içimde kalmasın size söyleyim dedimBENDE YENİDEN ANNE OLMAK İSTİYORUM BENDE BENDE İŞTEEEEEE:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

aşkolsun tatlım yaa arkadaşlığımıza binaen takılıyorum,zaten kızın hastaymış kafan ister istemez orda,ama yinede çiçeklere teşekkür ederim:78:beni şımartıyorsunuz:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…