- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #5.441
Canmm tebrik ederim...
Hamilelik belirtileri simdiden yuzunu gostermis
Duygusalligin erken baslamis artik ç ay goz yasi akitirsin herseye
Benim icinde dua et olur mu?
canim tebrikler ,gözünaydin inanirmisin bugün aklima geldin,dedim onunda bir oglu vardi benim gibi ,oglusinde sen düsük yapinca üzülmüstü, cok etkilenmisti,tipki benim oglusim gibi :85:öylesine aklimdan gecti iste, rabbim yavrularimizin boynunu bükük koyma dedim ,inanmiyorum ve sen hamilesin allahim banada diger arkadaslarimada nasip eylesin ne diyim cok saskinim ...oglusinede gecmis olsun ,rabbim korusun yavrunu,yavrularini allaha emanet ol canim...
fatoscum canim ,gözünaydin bebisin iyiymis masallah ona,kiz yada erkek fark etmez canimya ,saglikla kullarina gelsinde insallah ,darisi basimiza
teşekkür ederim canım benim .desene kaderlerimiz de aynıymış inşallah senin meleğinde hayırlısıyla gelir .çok zor günler geçirdim çok rabbim tekrar yaşatmasın inanırmısın bu dört aydır ne yediğimi nede içtiğimi biliyordum şimdi ise mutluluktan uçmak üzereyim canım çok yandı ama asla isyan etmedim halime hep şükrettim rabbim nasibimde varsa zaten olur sen elimdekini alma allahım diye gece gündüz dua ediyorum rabbim kimseyi evladıyla sınamasın amigüze dileklerin için sana çok çok teşekkür ederim iyiki vrsınız
kızlar size uzun uzun yazamamıştım. şimdi baştan sona anlatıcam. izne çıktığımız ilk gün anneme gittik .gittiğimiz ilk gece yeğenim oğluma bisikletle çarptı. ayağını yardı beş dikiş atıldı .5.6 gün hiç yürüyemedi .çok zor günler geçirdik ailece düğün bayram derken çok yoruldum çok.amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bugün çok mutluyum çok arkadaşlar çünkü ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok şaşkınım çok mutluyum bir okadarda endişeliyim herzaman dualarımdasınız lütfen sizerde benim ve mercimeğim için dua edin .iyiki varsınız allah hepinizden razı olsun inşallah ay ha ağlıyorum ay nolucak benim bu halim
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
SIRA|İSİM|SAT|BAT|SON DURUM|CİNSİYETİ
..| Hamilelerimiz: | | |
1| Ferhatt || | Bebeğini kucağına aldı:)| KIZ
2| Tırtılkurabiye |:naz| | :124::124:|
3| Sinem_ahmet |:naar: | | :124::124:|
4| Çelik198408 |:n: | |:124::124:| ERKEK
5| Uryhn |: | | :124::124:| KIZ
6| Bicicekbiböcek |:n: | | :124::124:|
7| Zeynep87 |: | :124::124:|
8| Meleğim08 || | :124::124:|
9| Pollyannaa || | :1224:|
10| Yaset |:| : | :124::124:|
11| Cenera |:: | :4 | :124::124:|
12| Semraozsoy |:nazarzar:: || :124::124:|
1| Seydam |? | ? | |:84::84::84:
2| Acemiera | ? | ? ||
3| Raebzeh |? | ? ||
4| Ciceklara |?| ? | |
6| Mommy |? | ? ||
7| Rgbe | | |
8| Ranay |? | ? | |
9| Baharer |? | ? |
10| | | | |
11| | | | |
merhaba arkadaşlar hatırlarmısınız bilmem beni bebek olmayınca yazamayacağım demiştimmm ara vermek istemiştimm veee bu ay bende çift çizgiyi gördüm daha bir hafta bile geçmedi test yaptım ikincisi az silikdi ama çift çizgiiidoktora daha gitmedimmm bende hiç gecikme olmaz emin gibiyimmm herşeyin hayırlısı olsun sağlıkla hepimiz alalım kucaklarımıza bebişlerimiziii
kızlar bu arada ben 5. ay denemede hamile kaldım ama bu ay hariç her ay yumurtlama günü falan takmıştım buay umutsuzdum 2 hafta eeşimden ayrıydık falan hiç takmadım beklemeiyodum heralde beklemek hesap yapmak stres yapıyo ve engelliyooo bende kilolarımımdan dolayı biraz korkuluyumm hadi doktor bana kızarsa falan ne saçma demi ama öyleyimm
hepinize kucak dolusu sevgilerrrrrrrrrrrrr
merhaba kızlar nasılsınız bakalım biizmide perensesle kavuşmamamıza son 4 gün kaldı kısmetseperşembeye sezeryanla alınacak çok heyecanlıyım dua edin abana
selam kizlar
kizlar ben kesin kararimi verdim ,hayirlisiyla deniycem yeniden,insallah bu sefer bebegim benimle olur sonuna kadar , dualriniza cok ihtiyacim var ,biyanim sevinirken ,diger yanim korku icinde,allahim hakkimda hayirlisi neyse onu nasip eylesin insallah... gecmisi okuyamadim insallah herkes iyidir görüsmek üzere
selam kızlar ya ben iş yerinden giriyorum oda sağolsun bizim kurum interneti sadece saat 12-2 arası açıyor. ilk hamileliğimde burdan çıkmazdım hiç şimdi giremiyorum bilebugün dr a gideceğim tekrar bakalım bu sefer keseyi görebilecekmiyiz. allahım bir sorun yoktur inşallah. ilk hamileliğimde çoktan bulantılarım başlamıştı. kusmalar fena çok fenaydı 4 ay bitene kadar çıkartmıştım. şimdi nasıl olur bilmiyorum. tek sağ salim doğsunda bulantılara razıyım
bugün oğluşum okula başlıyor,tuhaf bir heyecan var içimde,kahvaltı hazırlarken bir bakayım kızlar uğramış mı dedim,heyecanım geçer biraz ama bu kadar güzel bir haber alacağımı düşünmüyordumo kadar heyecan varki GÜNAYDIN demeyi unuttum e kolay değil ilk defa milli oluyoruz ebruuuuuu kız sende benim kadar heyecanlımısın kızına başarılar tatlım
dedim ya bu kadar güzel bir haber alacağımı bilsem daha erken açardım bilgsyrıhayırlı olsun canım güzel bir hamilelik olacak inanki,hiiiç kendini üzme tamam mı biz burada senin yanındayız,sen çalışmalara başla içindeki o sevinç daha bir artacak emin ol çoooook sevindim ayşecim bu sefer bebeğin gelecek
polayana seydam çok saolun kızlar umarım saglıklı bi şekilde devam ederiz daha tam hamilelik psikolojisine giremedim dr haftaya gidip görene kadar giremem heralde şaka gibi
bugün benim kızım (küçük danam) anaokuluna başladı aslında 1.sınıfa gidebilirdi ama böyle oldu insan çok duygulanıyo çok güzel hissediyo kendini
hepinizi öpüyorummmm
kizlar ben hic iyi haberlerle dönmedim nedir bu kismetsizligim bilmiyorum,o prof olacak ...adi,telime 1.5 saat gecikmeli cikti ve sonra dedigi su " hamile kalmadan arayamazsin burayi, ben sana herseyi anlattim simdi neyi soruyorsun;burayi birdaha arama" dedi ve kapatti ,inanamiyorum hemde yüzüme ,benim dedigim sadece suydu hocam hamile kalmayi düsünüyorum ilaclari birkez daha gözden gecirsek ,hepsini trden aldim geldim dedim,dememle agzima tikadi lafi ,allahim bildigi gibi yapsin okadar parami aldi,hayrini görmesin,ben anladim zaten ses tonundan onun derdi benim buradaki doktorumun onu aramasi ,güya bilgisini paylasamazmis, yani söyleyecegi iki rahatlatici sözdü,hic birsey söylemiyorum allahim onuda böyle yari yolda biraksin beni biraktigi gibi...anliycaniz bir kapi daha kapandi yüzüme ,ama diyorumki zaten verecek olan rabbim degilmi,o ha§a allahmi oldu,rabbim caresizlerin ,muhtaclarin yaninda degilmi herzaman,umudum ALLAH ben kendimi ona teslim ettim ,en hayirli zamanda versin insallah hic üzülmedim ,belkide bu benim icin hayirli olandi , belkide oadamla bu yola cikmak en büyük hata olurdu benim icin rabbimin bugününe hamd olsun ama tekrar söylüyorum benden aldigi paralarin hayrini görmesin !! ..............
kızlar biz geldik hastaneden. haberler şükür iyi. bebeğimiz 4 gün geriden geliyordu ŞÜKÜRLER OLSUN gününü tamamlamış +2 günde öne geçmiş MaŞALLAH.
YASEMİN canım sen ne yaptın????
kızlar bende yeni geldim hastaneden,polyyannacım sevindim minişine,öne geçmiş he:)))güzeeel,benim içinde sev karnını tatlım
banada baktı bir yumurtam çatlamış bir tanesi duruyorzaten biliyordum,ağrı yapıyordu diğeri ne zaman çatladı bilmiyoruz tabiiki:44::44:bir tanesinin kendi kendine çatlaması bile güzel progesteron verdi on gün kullanıcam,sonra adet olucağım.....ben birkaç ay ara vermek istiyordum,hem oğlumun okulu bir otursun,hem ben kurslara yazıldım bakalım nasıl olacak diye, o yüzden ben birkaç ay uğrayamıyacağım ama adet oldum olmadım stresi yaşamak istemiyorum dedim üç aylık ilaç verdi,korumuyor ama adet olmamı sağlıyacak işte,ilacı kullanırken adet olmazsan kesin hamilesin dedi,bende tebessüm ettim:)))o şans bizi nerde yakalısın ki anacım öyle işte kızlar,dönüşte hemen iğnelere başlıyoruz kısmet olursa tabiii belki bu kış tüp deniyeceğim arkadaşlar eşimle konuştuk sonra biz çok pişman oluruz dedi,iğnelerden sonra olmazsa tüpe geçecek gibi görünüyorum kısmet artık
herkesi çoooook öpüyorummidemde bugün daha iyi,yarına misafirim var uğrayamam ama aklım burada
merhabalar ,
2 yaşında oğlum var ve ben 5 haftalık hamileyim.geçen ay olmadı bu ay oldu çok şükür.araları tam 3 yaş olacak ,çok mutluyum....mayıs 2012 de doğacak nasipse.haftaya doktora gideceğiz.umarım herşey yolundadır !
selam kızlar giremedim pazartesiden beri. dr a gittim pazartesi alelacele. kanamam olunca erkenden gittim. kese gözüktü ama çok küçük az da olsa düşük riski var dedi. iğne verdi yat istirahat et dedi. çalışıyorum deyince 5 günlük rapor verdi. şimdi evdyim. 22 sinde kontrole gel dedi. of ya ne sıkıntılı işmiş. zaten benim hamileliklerim hep sorunlu. ilk kızıma kavuşana kadar neler çektim. aşılama ile olmuştu kızım. aralıktaki gebeliğimde düşük oldu. son iki gebelik kendiliğinden oldu. hemde hiç uğraşmadan bile diyebilirim. allah istediği zaman veriyor işte. rabbim kimseyi çocuk diye aratmasın ne kadar zor bir durum olduğunu biliyorum. şimdiki bebişimide sağ sağlim doğurmayı nesip eder inşallah rabbim. ama çok sıkıntılı bir durum her tuvalete girdiğimde kanama varmı diye korka korka bakmak, düşecekmi bişey olacakmı diye düşünmek çok zor
kızlar size uzun uzun yazamamıştım. şimdi baştan sona anlatıcam. izne çıktığımız ilk gün anneme gittik .gittiğimiz ilk gece yeğenim oğluma bisikletle çarptı. ayağını yardı beş dikiş atıldı .5.6 gün hiç yürüyemedi .çok zor günler geçirdik ailece düğün bayram derken çok yoruldum çok.amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bugün çok mutluyum çok arkadaşlar çünkü ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok şaşkınım çok mutluyum bir okadarda endişeliyim herzaman dualarımdasınız lütfen sizerde benim ve mercimeğim için dua edin .iyiki varsınız allah hepinizden razı olsun inşallah ay ha ağlıyorum ay nolucak benim bu halim
fatoşçum hoşgeldin tatlım,seni çok merak ettik ama iyiymişsin sevindim miniğinde iyiymiş maşallahtünaydın kızlar nasılsınız geçmişe bakmaya fırsatım olmadı yasetten başka hamişler varmı bakalım yada güzel haberler
bende pzrtesi gittim doktora herşey yolunda dedi gelişimi iyiymişş
cinsiyeti için erkek demişti ama dünde radyolaji uzmanına gitmiştim doktor istemişti oda kız dedi
ama bence erkek artık nasipse bi ay sonra öğrenirim herpinizi öptüm kızlarr çokkk iyi bakın kendinize
ceylin canım üzülme dinlenince herşey yoluna girer eminim,biraz kendine dikkat etmen gerekecek herhalde sanırsamselam kızlar giremedim pazartesiden beri. dr a gittim pazartesi alelacele. kanamam olunca erkenden gittim. kese gözüktü ama çok küçük az da olsa düşük riski var dedi. iğne verdi yat istirahat et dedi. çalışıyorum deyince 5 günlük rapor verdi. şimdi evdyim. 22 sinde kontrole gel dedi. of ya ne sıkıntılı işmiş. zaten benim hamileliklerim hep sorunlu. ilk kızıma kavuşana kadar neler çektim. aşılama ile olmuştu kızım. aralıktaki gebeliğimde düşük oldu. son iki gebelik kendiliğinden oldu. hemde hiç uğraşmadan bile diyebilirim. allah istediği zaman veriyor işte. rabbim kimseyi çocuk diye aratmasın ne kadar zor bir durum olduğunu biliyorum. şimdiki bebişimide sağ sağlim doğurmayı nesip eder inşallah rabbim. ama çok sıkıntılı bir durum her tuvalete girdiğimde kanama varmı diye korka korka bakmak, düşecekmi bişey olacakmı diye düşünmek çok zor
semracım sabah buraya gelirken hamile haberi almayı beklemiyordum doğrusu ama çooook iyi geldi inankikızlar size uzun uzun yazamamıştım. şimdi baştan sona anlatıcam. izne çıktığımız ilk gün anneme gittik .gittiğimiz ilk gece yeğenim oğluma bisikletle çarptı. ayağını yardı beş dikiş atıldı .5.6 gün hiç yürüyemedi .çok zor günler geçirdik ailece düğün bayram derken çok yoruldum çok.amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bugün çok mutluyum çok arkadaşlar çünkü ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok şaşkınım çok mutluyum bir okadarda endişeliyim herzaman dualarımdasınız lütfen sizerde benim ve mercimeğim için dua edin .iyiki varsınız allah hepinizden razı olsun inşallah ay ha ağlıyorum ay nolucak benim bu halim
canim öyle olucak insallah ....yanliz benim bu halim ne olacak ben bilmiyorum,doktor yok daha dogrusu bu tedaviyi uyguluyan yok,isim allahima kaldi,hayirlisindan nasip etsin insallah, ne güzel tam heveslenmistim oluckti diyordum,simdi yine basa döndüm vardir bi hayir muhakkak ,ama nasil olucak???bu kokru beni mahvetmese hemen deniycem yine aynisi olucak biliyorum ,cünkü önlemini almamis olucam ve korkuyla hazin sona yaklasicam biliyorum, allahim yardim et neolur................
canımcım ayşecim,şimdi daha ilk baştan böyle üzülmek yok arkadaşım,ben sana ne dedim o doktor senin ayağına gelecek sen hiiiiç merak etmemasallah masallah liste iyice uzuycak semracim,ve ben hala ilk sirayi terk edemedim:
.
hoşgeldin canım,doğru düşünüyorsun tatlım hem aralarını çok açma hemde senin yaşın gidiyor bunu göz önünde bulundurMerhaba arkadaşlar
Benim 17 aylık bir kızım var.Ocak ayı gibi çalışmalara başlamayı düşünüyorum.Hemen hamile kalırsam aralarında 2,5 yaş olacak inşallah.Erken değil değil mi?Lütfeeeen bana cesaret verinn :) Kararımdan vazgeçmek istemiyorum.Yaşım 34 bu arada.Aradan biraz zaman geçerse cesaret edemezmişim gibi geliyor.Her şey tazeyken ikisi bir arada büyüsün ama değil miii...
evet rahata alışınca dahada kararsız kalıyorsun,arayı çok açmamak lazım,çocuk içinde kendin içinde,canım merhaba benim de 15 aylık kızım var ben de ikinciyi düşünmeye başladım bence ideal yaş ilerledikçe ikinciye cesaret edemiyor insan
Merhaba arkadaşlar
Benim 17 aylık bir kızım var.Ocak ayı gibi çalışmalara başlamayı düşünüyorum.Hemen hamile kalırsam aralarında 2,5 yaş olacak inşallah.Erken değil değil mi?Lütfeeeen bana cesaret verinn :) Kararımdan vazgeçmek istemiyorum.Yaşım 34 bu arada.Aradan biraz zaman geçerse cesaret edemezmişim gibi geliyor.Her şey tazeyken ikisi bir arada büyüsün ama değil miii...
Allah'ım yavrularımıza sağlık sıhhat versin hiç hasta olmasınlarr
canim cok büyük gecmis olsun,okurken inan cok kötü oldumkızlar günaydınlar hayırlı cumalarımız olsun inşallah.
tek tek alıntı yapamadım hem vaktim kısıtlı hende yoğun bi gün kusura bakmayın lütfen.
semracım hamileymişsin gözün aydın tatlım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
semraaammmm,ayşemmmmmm,fatoşummmmmm,reyhancıımmmm,ebrummmmmmm kızlar nasılsınız öpüyorum hepinizi..
kızlar benim dün çok moralim bozuktu. sabah 11.30 apar topar izin alıp çıktım işten.ecrin i doktora götürmek için.
burnunun yanında ufak bi şey çıktı böyle yanık gibi.
yanık diye önmesedik fazla. ama günden güne büyüdü ve 5-6 yerine attı o yara.
yara ama çıban gibi oldu bi kaç gü içinde. yavrum yüzüne baktıkça içim yanıyo ciğerim kan ağlıyodu.
dün annem aradı gel bunu doktora götür bu iyice kızarmış suratına yayılmı diye.
aldım götürdüm doktora. bu yanık değil dedi.
enfeksiyon kapmış bi yerde dedi.
temizlemek için bi su verdi arkasından antibiyotik krem ve bir şişede antibiyotik şurup verdi.
bakalım dünden beri kullanıyoruz ilaçları.
sabah baktım kurumaya başalmış ama.
Rabbim şifa versin inşallah ilaçlar iyi gelir...
insallah semram ya ,zaten sayili kisi kaldik ,alalhim bizlereide secmesin insallahGÜNAYDIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNN
REYHANCIM canım hoşgeldin sefalar getirdin. yoğunluğun bitmiştir inşallah. İyisin sağlıklısın çok şükür.
YASEMİNCİM Aldım kabul ettim güzelim.. öyle hoşuma gittiki bu papatyalar. ohhh mis mis.. tamda zamanında yetişti hee.. henüz kahvaltı yapmamıştım:) çooook teşekkür ederim canım arkadaşım.
AYŞECİM inşallah en yakın en hayırlı zamanda sende yukarı çıkacaksın listemizde. veee peşi sıra dizileceğiz Allahın izniyle.
Hepinizi seviyorum
canimim icigünaydıın bayanlar,reyhan gibi bende erkenciyim bugünsabah sabah yine güzel haberler aldım günüm böyle güzel geçer inş.
fatoşçum hoşgeldin tatlım,seni çok merak ettik ama iyiymişsin sevindim miniğinde iyiymiş maşallahsağlıklı olsunda tatlım gerisi önemli değil,ama yinede senin gönlüne göre olur inş
ceylin canım üzülme dinlenince herşey yoluna girer eminim,biraz kendine dikkat etmen gerekecek herhalde sanırsambak ne güzel ilkinde uğraşmışsın bu sana kolaycacık gelivermiş,annesine tutunur da hiiiç bırakmaz inş bebeğin seni
semracım sabah buraya gelirken hamile haberi almayı beklemiyordum doğrusu ama çooook iyi geldi inankiçoooook tebrik ederim canım,zorlu bir dönemin arkasından mutluluk bu olsa gerek sağlıklı bir hamilelik ve sağ sağlim kucağına almanı diliyorum canım arkadaşım bu arada oğlunada çoook geçmiş olsun,onada çok güzel bir hediye olmuştur bu kardeşi
canımcım ayşecim,şimdi daha ilk baştan böyle üzülmek yok arkadaşım,ben sana ne dedim o doktor senin ayağına gelecek sen hiiiiç merak etmemoralini de bozma,hevesini de kaçırma benimde aynısı oldu çünkü 2,5 sene boyunca tüp bebek merkezleri dışında hiçbir doktor benimle ilgilenmiyordu,ilgilenenlerininde özeline gitmem gerekiyordu,hem uzaktı, hem ücretleri fazlaydı hemde tahliller o kadar sorun oluyordu ki inanamazsın, ben gerçekten kara kara düşünürken bir doktora gittim adet olmamıştım yine ben ilgilenemem ama yan odadaki doktor hanım takip yapıyor dedi,peki dedim ve o doktor hiç ummadığım anda karşıma çıktı ve evimin dibi yani seninde öyle olacak emin ol,tamam mı canım arkadaşım,şimdi sakin oluyoruz neler yapabiliriz adım adım düşünüyoruz ama kendimizi hiiiç kasmadan bi bakıyoruz herşey yoluna girmiş sen o birinci sırayı terketmişsin,hamileler listesinin sonuna yerleşmişsin ,beni önümü açmışsııııııın daha fazla üzme kendini yeterince üzüldün zaten,bırak hayat biraz doğal seyrinde aksın biz bazen unutuyoruz SU YOLUNU BULUYOR arkadaşım,
hoşgeldin canım,doğru düşünüyorsun tatlım hem aralarını çok açma hemde senin yaşın gidiyor bunu göz önünde bulundurhayırlısı olsun şimdiden iki kararın için de
evet rahata alışınca dahada kararsız kalıyorsun,arayı çok açmamak lazım,çocuk içinde kendin içinde,
melek merhaba canim benim hatirladinmi?? seni burda 2. yi düsünerek görmek cok mutlu etti beni gercekten ,duruya kardes gelicek demekMerhaba arkadaşlar
sedacim canim amin insallah, daha hayirlisiyla karsilastirir rabbim,hayırlı cumaar kızlar
semracım çok sevindim hayırlı olsun bebişin oğluna da moral olmuştur ne güzel
bilgicim geçmiş olsun cnm dikkat et kuzucuğa
ayşem hadi inş senide hamişlerin arasında görelim tedavi konusunda da Rabbimin bir bildiği vardır yeni kapılar açar inş belkide dr uygulayacağı fos bi yöntemdi seni biraz daha sömürecekti ve sonunda mutsuz olacaktınbelkide yeni dr la oyüzden paylaşmadı utandı utanma duygusu varsa tabi yani herşey beklenir böylesinden
pollyanna hadi seninde az kalmış cinsiyetini öğrenmene hayırlısı olsun aslında ben 13. haft öğrendim bi sorsaydın sende
yasemincim hadi güzel haberleriniizi bekliorum
doğum anında yapılan dualar kabul olurmuş inş o zaman gelsin hepinizin adını anacağım geçen doğumda kardeşlerim için dilemiştim nasip oldu çok şükür i
hepinizi çok seviyorum
unutuyodum inş ferhatcım gelirse çok tebrik ediyorum darısı başımıza inş
bilgicim canım şimdi ben benim adım orda neden yok diye avazım çıktığı kadar ağlardım:84::84::84::84::84::84:amaaaaa ecrinin başına gelenleri okuyunca çok üzüldüm,biran önce iyleşir inş.çocuklar ne kadar korusanda onlar bir yolunu bulup hasta olabiliyorlarkızlar günaydınlar hayırlı cumalarımız olsun inşallah.
tek tek alıntı yapamadım hem vaktim kısıtlı hende yoğun bi gün kusura bakmayın lütfen.
semracım hamileymişsin gözün aydın tatlım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
semraaammmm,ayşemmmmmm,fatoşummmmmm,reyhancıımmmm,ebrummmmmmm kızlar nasılsınız öpüyorum hepinizi..
kızlar benim dün çok moralim bozuktu. sabah 11.30 apar topar izin alıp çıktım işten.ecrin i doktora götürmek için.
burnunun yanında ufak bi şey çıktı böyle yanık gibi.
yanık diye önmesedik fazla. ama günden güne büyüdü ve 5-6 yerine attı o yara.
yara ama çıban gibi oldu bi kaç gü içinde. yavrum yüzüne baktıkça içim yanıyo ciğerim kan ağlıyodu.
dün annem aradı gel bunu doktora götür bu iyice kızarmış suratına yayılmı diye.
aldım götürdüm doktora. bu yanık değil dedi.
enfeksiyon kapmış bi yerde dedi.
temizlemek için bi su verdi arkasından antibiyotik krem ve bir şişede antibiyotik şurup verdi.
bakalım dünden beri kullanıyoruz ilaçları.
sabah baktım kurumaya başalmış ama.
Rabbim şifa versin inşallah ilaçlar iyi gelir...
çeliiiiik doğum anında bir benim ismimi unut var ya çok kötü bozuşuruz ona görehayırlı cumaar kızlar
semracım çok sevindim hayırlı olsun bebişin oğluna da moral olmuştur ne güzel
bilgicim geçmiş olsun cnm dikkat et kuzucuğa
ayşem hadi inş senide hamişlerin arasında görelim tedavi konusunda da Rabbimin bir bildiği vardır yeni kapılar açar inş belkide dr uygulayacağı fos bi yöntemdi seni biraz daha sömürecekti ve sonunda mutsuz olacaktınbelkide yeni dr la oyüzden paylaşmadı utandı utanma duygusu varsa tabi yani herşey beklenir böylesinden
pollyanna hadi seninde az kalmış cinsiyetini öğrenmene hayırlısı olsun aslında ben 13. haft öğrendim bi sorsaydın sende
yasemincim hadi güzel haberleriniizi bekliorum
doğum anında yapılan dualar kabul olurmuş inş o zaman gelsin hepinizin adını anacağım geçen doğumda kardeşlerim için dilemiştim nasip oldu çok şükür i
hepinizi çok seviyorum
unutuyodum inş ferhatcım gelirse çok tebrik ediyorum darısı başımıza inş
bebeğimmm yaaa çok özür dilerimmm inan kafam o kadar dalgın o kadar canım sıkılıyoki anlatamamm.
yazarken kendi kendime didim ama sankim bi eksik var diyeee
bunlar özür hediyen hayatıımmmm. kabul et lütfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?