2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

rabbim tez zamanda gönlünün muradını versin inşallah güzel yürekli arkadaşım benimmm.
Arkadaşlar size bi önerim varr.
Her hafta bi arkadaşımız için 4444 salatı tefriciye okuyalımmı ne dersiniz???

süper olur,ben zaten bu tarz dualara cok inanirim ,ve yaparimda rabbim kabul ederde insallah güzel bir vesile olur canim cok iyi düsünmüssün

canim arkadasimya,seni cok iyi anliyorum ben hamileyken yani bebegimi kaybetmeden, kücük eltimde hamile kaldi,yan yana oturuyoruz,neyse onun hamileligi beni imrendirecek kadar güzel gecti,bir ben bir allah bilir gözyaslarimi:85:,derken sancisi tuttu ,tamam ben nasil katlanicam simdi dedim,bebegiyle gelecek ve daha beter olucam biliyordum kendimineyse o arabayla hastane yollarini tutarken ben hala hüngür hüngür agliyorum,allahim ben ailem kavusunca olsaydi keske,simdi dogmasin neolur rabbom gücüm yok dayanamam bu kadarina dedim,inanirmisin yarim saat sürmedi cikip geri geldi ,yalanci sanci diye, sonra ben trye gittim ,2 gün sonra haberi geldi, dogum yapmisti,okadar üzülmedim cünkü ailemin destegi vardi,hicbisey umrumda degildi,benimde olucak diyordum artik,neyse geldim ve suan o melegi koynumda uyutuyorum hergün ,öpüp kokluyorum ,aci vermiyor bana ,sanki acim hafifledi ,anlamiyorum ... imrenmiyorumda rabbimin büyüklügü bu olsa gerek süphesiz ,artik hersey bitti dedigim anda rabbim unutturdu o aciyi bana,dilerim sanada bu gücü verir rabbim ,rabbim kimseye imrendirerek baktirmasin bizleri ,o cennet kokusunu doya doya cekebilecegimiz evlatlar nasip eylesin insallah....

:82::82::82::82::13::13::13::13::13:

kizlar birde ben hergün rabbimin güzel isimlerinden olan YA MUSAVVIR ismini 340 defa cekiyorum, nihat hatipoglu vermisti ,hayirli evlatlar isteyenler icin zaten avatarimin altindaki isimlerde bu niyetle insallah...,birde trdeyken bana bir tanidigimiz medinede bulunan bi tür ot getirmis,bebek isteyenler 2 gün boyunca suya koyup icecekmis,aklinizda bulunsun hac sezonu yaklasiyor, tanidiklarinizdan gidenler olursa getittirin muhakkak,aslinda daha cok sey var ama burdan hepsini yazamam heralde :44: allahim bunlar birer araci ,sen gönlümüze göre ver rabbim..................

YASEMİNCİM inşallah o günleri de görücez ve burda öyle bi halay çekicezki, topik değil KK sallanıcak..
Ben inanıyorum Allah'ım sana da Ayşeyede, Ebruyada en hayırlı zamanda yine tattıracak bu duyguyu. Az önce SEDAya diyordunya doğumda benim adımı hele biunut diye.. bende düşündüm bende unutmayım söylemeyi dedim, sonra da inşallah o zaman kalmaz dedim. Rabbim görüyo herşeyi.
sizleri o kadar çok seviyorumki üzülmenize dayanamıyorum.. böyle zamanlarda da elim klavyeye gitmiyo.. yazarkende saçmalamaktan çekiniyorum. ama az çok birbirimizin içini öğrendik.. sen anlıyorsun beni dimi arkadaşım.

Ayşecim Rabbim Hz. Muhammed(s.a.v.) hürmetine ettiğin dualarını kabul etsin canım benim..

Bunlar sizlere...yesamin, ayşe, bilgi

Arkadaşlar rabbim tez zamanda size ikinci çocuk versin sizin yazılarınızı okudukça ikinci çocuğu düşünmeyen ben çocuk ister oldum

kızlar yazdıklarınız için teşekkürler ben iyi olmaya çalışıyorum
şöle bi göz gezdirdimde ooo ferhatcım doğum yapmış allah analı babalı büyütsün inşllhhh
canera ve semrada hamişmiş çokk sevindim darısı diğer arkadaşların başına inşlhhh

ama ben hep bugünlerde kötü haberler alıyorum ve hepde ölüm haberii üst üste geliyo sanki allahım hayrolsun inşlhh sonumuzz

kendimizi alıştırmaya çalışıyoruz çok zormuşş allahım yardımcımız olsunn

yasemincim sende üzme canını canım sizlerde en yakın zamanda alacaksınız güzel haberleri ben inanıyorum beklemk çok zor olsada sonuç inşilhh iyi olcak bu diğer arkadaşalrımım içinde geçerli

inş arkadaşım ne kadar isteyen varsa kucakları boş kalmasıntamam okuyalım da ben bilmiyoruuuuuum

inş herşey gönlümüze göre olur birtanem,inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş...kimsecikler geride kalmadan ve hiçbirşey kursağımızda kalmadan herşey gönlümüze göre olur.bizimde öpüp koklayabileceğimiz kokusunu doyasıya içimize çekebileceğimiz,sağlıklı,hayırlı evlatlarımız olurdoya doya karnımızı sevip,hamileliğin sonuna kadar tadını çıkarıp kolay bir doğumla kucaklarımıza alacağımız miniklerimiz olur inş...
teşekkür ederim arkadaşım çok incesin yaaaaasanal alemdeyiz ama az çok hepimiz birbirimizi artık tanıyoruz,böyle güzel insanlarla sohbet ettiğim için kendimi şanslı sayıyorum(tüm topik ahalisi için geçerli bu dediğim tek tek isim saymayayım)ayyyyyy ne güzel sevgi pıtırcığı olduk hepimiz
Arkadaşlar rabbim tez zamanda size ikinci çocuk versin sizin yazılarınızı okudukça ikinci çocuğu düşünmeyen ben çocuk ister oldum
ayyyy ne güzel birini daha kendimiz gibi yaptık,güzel dileklerin içinde ayrıca teşekkür ederim inş sizinde istediğiniz zaman ikinci meleğiniz bekletmeden gelir

tatlım hoşgeldin,dahada iyi ol inş,ama birinin yokluğuna alışmak biraz zaman alıyor,ve o zaman uzadıkça hasret ve yokluğunu hissetme daha fazla oluyor maalesefama yinede sabrını veriyor işte,hayat bir şekilde devam ediyorçok karışık oldu anlatımım ama öyle işte ilk şoku atlatınca sudan çıkmış balığa dönüyorsun sonra tamam herşey yeniden yerine oturdu derken hasret artıyor böyle zıt bişi işte neyse acını deşmeyeyim daha fazla,,,,bizim buralarda (ya muhakkak siz daha iyi biliyorsunuzda bazen insanın aklına gelmeyebiliyor)üst üste kötü birşey,olduğu zaman çocuklara birşeyler dağıt falan derler,,,hani bulunduğun yerde muhakkak çoluk çocuk vardır birer çikolatayla gönüllerini alsan.....
benim için bulunduğun temennilerede inş diyorum canım,daha sık gelmeye çalış kafanı dağıtırsın ve miniğine dikkat et senden çoook fazla etkileniyor unutma

canim benim allah razi olsun ,insallah hepimizin gönlüne göre versin ,tabiki sende unutma kiz bizleri dogum yaparken ,bu gidisle senide dogurturuz biz ,tabiki isin espirisi, bu süre kisa olur bizim icin insallah:

amin canim ,insallah düsünüyorsan ,bekletmeden rabbim sanada nasip etsin ...

canim rabbim acinizi hafifletsin , sabir versin son olur insallah sizin icin bu aci .... sagol arkadasim ,insallah ...

amin AMIN amin canim arkadasim ...ayy semranin dedigi gibi bizlerin hamile oldugunu buraya yazdigimizi bi düsünsene gercekten kk sallanir ,ayy negüzel bi mutluluk olur ,hadi yaseminim cok calismamiz lazim cok,bilgi,ebru sizlerde tabi:78::78:

Son düzenleme:
sallarız dimi ayşe kız kk yıben düşünemiyorum bile ama size söz avazım çıktığı kadar bağıracağımdüşüncesi bile güzel,,,,,,
e madem ben gidip çalışayım:78::78::78::78::78::78::78::78:allah boş duranı sevmezmiş

calis yaseminim calis:90::90::90:92::92::92::92::90::90::90::90::90::78:

Kızlar selam,ne zamandır çok yoğundum girremedim.
bu ay benim hiiç umudum yok,ev misafir doluydu
pek çalışamadım önemli günler geçti hep
artık bu işi düşünmicem,özellikle yapmicam gelişine bırakıcam

bi de kilo vermem lazım acilen offff
:125:

bende şu haftasonu geçsin de kaçakları çağırayım diye düşünüyodum ki, kaçağın biri gelmiş.

hayırlısı olsun be canım.. hiç ummadığın anda gelir inşallah.

selam kizlar ben pazartesi kursa basliyorum,almancami dahada gelistirmek icin,hem böylece calisma iznim olucak ve kendi isimi kurabilecegiminsallah ,artik burayi istemeyerek aksaticam galiba kizlar , yinede ara ara yazarim mutlaka kendinize iyi bakin olurmu hepinizi cok cok öpüyorum..........

mrhbalar canlar,kızlar,anneler,anne adayları..........naparsınız..epeydir yoktum ankaradaydım,sonra nette sorun vardı,emir vs derken net aram iyice açıldııı..
bugün dr kontrolüm vardı 19 haftalık ollmuşum
bebeğim kızmış
herşey yolunda çok şükür
sizler nasılsınız

hadi hayırlı olsun güzelim benim.. senin için çook iyi olacak eminim. başarılar canım.. öpüyorum.

hoşgeldim meleğim, oh maşallah bebiş kocaman olmuş Allah gönlünün muradını da vermiş çok şükür kızın oluyormuş. ne güzel

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

SIRA|İSİM|SAT|BAT|SON DURUM|CİNSİYETİ
..| Hamilelerimiz: | | |
1| Ferhatt | | | Bebeğini kucağına aldı:)| KIZ
2| Tırtılkurabiye | | | :124::124:|
3| Sinem_ahmet | | | :124::124:|
4| Çelik198408 | | |:124::124:| ERKEK
5| Uryhn | | | :124::124:| KIZ
6| Bicicekbiböcek | | | :124::124:|
7| Zeynep87 | | | :124::124:|
8| Meleğim08 | | | :124::124:| KIZ
9| Pollyannaa | | | :124::124:|
10| Yaset | | | :124::124:|
11| Cenera | | | :124::124:|
12| Semraozsoy | | | :124::124:|
1| Seydam |? | ? | |
2| Acemiera | ? | ? ||
3| Raebzeh |? | ? ||
4| Ciceklara |?| ? | |
6| Mommy |? | ? ||
7| Rgbe | | |
8| Ranay |? | ? | |
9| Baharer |? | ? |
10| | | | |
11| | | | |

GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN kızlaaarSEMRAAAAAAAAAAAAAAA günaydın tatlım,nasılsın:79::79::79::79:

mommy hoşgeldin canım,hiiiç kendini sıkma be tatlım,hiç olmaz dediğin ay geldi birçok arkadaşımızın meleğiönemli günlere pek bakma sen,nasıl oluyor bilmiyoruz ama oluyor
ayşecim çok güzel olur tatlım,çok iyi yapmışsın.arayı çok açma o doktoru buluncada hemen yaz bizde bilelim
meleğim gözün aydın tatlım,kızın oluyormuşgönlüne göre olmuş ne güzel,sağlığıda iyi,allah tamamına erdirsin

Günaydın yasemincim valla sabahın köründe kalktık, bize şuan akşam oldu bile..

eşimi uğurladım, kızımın kahvaltısı, benim kahvaltı, evi süpürdüm, kızıma yemek pişirdim yedirdim zar zor, akşama yaprak sardım pişiyo ve geldim:))
yorulduuuummm.. daha mutfak toplanacak(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…