- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #5.481
inş arkadaşım ne kadar isteyen varsa kucakları boş kalmasıntamam okuyalım da ben bilmiyoruuuuuum
inş herşey gönlümüze göre olur birtanem,inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş...kimsecikler geride kalmadan ve hiçbirşey kursağımızda kalmadan herşey gönlümüze göre olur.bizimde öpüp koklayabileceğimiz kokusunu doyasıya içimize çekebileceğimiz,sağlıklı,hayırlı evlatlarımız olurdoya doya karnımızı sevip,hamileliğin sonuna kadar tadını çıkarıp kolay bir doğumla kucaklarımıza alacağımız miniklerimiz olur inş...
teşekkür ederim arkadaşım çok incesin yaaaaasanal alemdeyiz ama az çok hepimiz birbirimizi artık tanıyoruz,böyle güzel insanlarla sohbet ettiğim için kendimi şanslı sayıyorum (tüm topik ahalisi için geçerli bu dediğim tek tek isim saymayayım)ayyyyyy ne güzel sevgi pıtırcığı olduk hepimiz
ayyyy ne güzel birini daha kendimiz gibi yaptık,güzel dileklerin içinde ayrıca teşekkür ederim inş sizinde istediğiniz zaman ikinci meleğiniz bekletmeden gelir
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
SIRA|İSİM|SAT|BAT|SON DURUM|CİNSİYETİ
..| Hamilelerimiz: | | |
1| Ferhatt || | Bebeğini kucağına aldı:)| KIZ
2| Tırtılkurabiye || | :124::124:|
3| Sinem_ahmet || | :124::124:|
4| Çelik198408 || |:124::124:| ERKEK
5| Uryhn || | :124::124:| KIZ
6| Bicicekbiböcek || | :124::124:|
7| Zeynep87 || | :124::124:|
8| Meleğim08 || | :124::124:| KIZ
9| Pollyannaa || | :124::124:|
10| Yaset || | :124::124:|
11| Cenera || | :124::124:|
12| Semraozsoy || | :124::124:|
1| Seydam |? | ? | |
2| Acemiera | ? | ? ||
3| Raebzeh |? | ? ||
4| Ciceklara |?| ? | |
6| Mommy |? | ? ||
7| Rgbe | | |
8| Ranay |? | ? | |
9| Baharer |? | ? |
10| | | | |
11| | | | |
2.çocuğuma hamileyim.... 4+7 yim bugün....
canııııııım o sarmalardan banada gönderseneGünaydın yasemincim valla sabahın köründe kalktık, bize şuan akşam oldu bile..
eşimi uğurladım, kızımın kahvaltısı, benim kahvaltı, evi süpürdüm, kızıma yemek pişirdim yedirdim zar zor, akşama yaprak sardım pişiyo ve geldim:))
yorulduuuummm.. daha mutfak toplanacak(((
hoşgeldin canım inş istediğin anda gelir bebeğin,aslında zamanıda gelmiş amamerhaba bayanlar....
benim de 26 aylık bir kızım var.veee 2. bebeğimi istyiyorummmm.henüz bunun için bi çalışmamız yok ama en kısa zamanda olur inşallahh...biraz kararsızım sadece...
Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah...
amin sizinle paylaşmak güzel bir sey
hayırlı olsun clarita,zor bir süreç geçirmişsin ama inş bu sefer bebeğin iyidir.biz burdan birşey diyemeyiz ama doktorunun iyi şeyler söylemesini temenni edebilirizslm kızlar daha öncede bu topicte yazmıştım .şimdi birilerinin fikirlerine ihtiyacım var 6 yaşında kızım var 1 boş gebelik 2 gelişmeyen gebelik yaşadım artık acı çekmek istemediğim için korunmaya başladım ama şimdi hamileyim bu haplar zarar vermişmidir bebeğime ne yapmam gerek bilmiyorum korkuyorum kürtaj olmakan bıktım acı çekmek istemiyorum bebeğim iyimidir dr yarın gidicem ama çatlıyorum şu an
hayırlı olsun canım,kucağınıza almak nasip olsun inş2.çocuğuma hamileyim.... 4+7 yim bugün....
benim kızımda 3,5 yaşında bazen istıyorum bazende kararsız kalıyorum,,eşimde cok istıyr..aslında kızım okula baslamadan dıgerıde bıraz buyumuş olsa ii olur dıyorum,,okul baslayınca ufak bı bebişle ugraşmak daha zor olur heralde:) bende calışmalara başlıcam heralde bu gidişlee:))
canııııııım o sarmalardan banada gönderseneütü yaptım pestilim çıkmış vaziyette(biraz fazla birikmiş:78:)canımda şöyle ekşili bir sarma istiyorki sorma.semra yaaa aşeren karılar gibiyim zaten ilaçlar iştahımı açıyor,bu yorgunluğun üstüne sarma sardırcan sen şimdi bana afiyet olsun tatlım
amin,bekletmeden gelsin bebeğinizbende 2. çocuğu çok istiyorum kızım 12 gün sonra 2 yaşına girecek onu sütten kesip hemen çalışmalara başlayacağım. o zamana kadar da diş problemlerimi halletmiş olcam inşallah. biraz kilo problemim var ama artık ertelemek istemiyorum.Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah.
güzelim benim, ah yakın olsan varya ben neler yapcam sana ama pek uzaksın bea..
bi güzel oturdum sardım, sonrada dibini yaktım:))) şükürki sadece en alt zarar görmüş:) neyse zaten bi edi bi büdü bize yeter. sende azcık sarıver size yetecek kadar.. annemlerle sarar atardık hep dolaba da bu kez dolapta yer yok( bende kendimize yetecek kadar sarıyorum.
oturduğun yerde yorgunluğunda çıkar bacım.. Yaparsan sana da afiyet olsun canım arkadaşım
analı babalı sağlıkla büyüsün küçüğünüzbir zamanlar bende yazmistim buraya simdi kucucugum 3 aylik olduAllahima sukurler olsun cok tatli.iyikide olmus.2. bebisi dusunen herkese bu tatli his tekrar nasib olsun insaallah
merhaba güzel anneler perşembe günü sat 9 da spinal sezeryanla 4 kilo ağırlığında bir prenses doğurdum ameliyat güzel geçti ama sonrası kötüydü ama şimdi iyyiz şükür darısı hepiniizn başına
Canım hayırlı olsun,cennet kokulu bebeğine allah sağlıklı uzun ömürler versinmerhaba güzel anneler perşembe günü sat 9 da spinal sezeryanla 4 kilo ağırlığında bir prenses doğurdum ameliyat güzel geçti ama sonrası kötüydü ama şimdi iyyiz şükür darısı hepiniizn başına
ferhatım canım hayırlı olsun tekrardan,hoşgeldin diyorum prensesimizeanalı babalı büyüsün tatlım.kilosuda gayet iyi ferhatçım,iyi bakmışsın kızına bir ara fotosunu yüklesen de görsek topiğimizin ilk miniğini tekrardan anne olmak eminim çok güzeldir,inş bizde tadarız adını ne kodunuz canım?
merhaba güzel anneler perşembe günü sat 9 da spinal sezeryanla 4 kilo ağırlığında bir prenses doğurdum ameliyat güzel geçti ama sonrası kötüydü ama şimdi iyyiz şükür darısı hepiniizn başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?