2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

merhaba bayanlar....
benim de 26 aylık bir kızım var.veee 2. bebeğimi istyiyorummmm.henüz bunun için bi çalışmamız yok ama en kısa zamanda olur inşallahh...biraz kararsızım sadece...
Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah...

amin sizinle paylaşmak güzel bir sey

slm kızlar daha öncede bu topicte yazmıştım .şimdi birilerinin fikirlerine ihtiyacım var 6 yaşında kızım var 1 boş gebelik 2 gelişmeyen gebelik yaşadım artık acı çekmek istemediğim için korunmaya başladım ama şimdi hamileyim bu haplar zarar vermişmidir bebeğime ne yapmam gerek bilmiyorum korkuyorum kürtaj olmakan bıktım acı çekmek istemiyorum bebeğim iyimidir dr yarın gidicem ama çatlıyorum şu an

2.çocuğuma hamileyim.... 4+7 yim bugün....

benim kızımda 3,5 yaşında bazen istıyorum bazende kararsız kalıyorum,,eşimde cok istıyr..aslında kızım okula baslamadan dıgerıde bıraz buyumuş olsa ii olur dıyorum,,okul baslayınca ufak bı bebişle ugraşmak daha zor olur heralde:) bende calışmalara başlıcam heralde bu gidişlee:))

canııııııım o sarmalardan banada gönderseneütü yaptım pestilim çıkmış vaziyette(biraz fazla birikmiş:78:)canımda şöyle ekşili bir sarma istiyorki sorma.semra yaaa aşeren karılar gibiyim zaten ilaçlar iştahımı açıyor,bu yorgunluğun üstüne sarma sardırcan sen şimdi banaafiyet olsun tatlım
hoşgeldin canım inş istediğin anda gelir bebeğin,aslında zamanıda gelmiş ama
amin sizinle paylaşmak güzel bir sey

hayırlı olsun clarita,zor bir süreç geçirmişsin ama inş bu sefer bebeğin iyidir.biz burdan birşey diyemeyiz ama doktorunun iyi şeyler söylemesini temenni edebilirizinş korktuğun başına gelmez ve bu seferki bebeğin sağlıkla dünyaya gelir
2.çocuğuma hamileyim.... 4+7 yim bugün....
hayırlı olsun canım,kucağınıza almak nasip olsun inş

hayırlısı olsuuuun,bizim felsefemiz zaten çoook çalışmakçalışkan bir arkadaş olarak sizide aramızda görmek isterizşimdiden hayırlı olsun vereceğiniz karar

bende 2. çocuğu çok istiyorum kızım 12 gün sonra 2 yaşına girecek onu sütten kesip hemen çalışmalara başlayacağım. o zamana kadar da diş problemlerimi halletmiş olcam inşallah. biraz kilo problemim var ama artık ertelemek istemiyorum.Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah.

güzelim benim, ah yakın olsan varya ben neler yapcam sana ama pek uzaksın bea..
bi güzel oturdum sardım, sonrada dibini yaktım:))) şükürki sadece en alt zarar görmüş:) neyse zaten bi edi bi büdü bize yeter. sende azcık sarıver size yetecek kadar.. annemlerle sarar atardık hep dolaba da bu kez dolapta yer yok( bende kendimize yetecek kadar sarıyorum.
oturduğun yerde yorgunluğunda çıkar bacım.. Yaparsan sana da afiyet olsun canım arkadaşım

bir zamanlar bende yazmistim buraya simdi kucucugum 3 aylik olduAllahima sukurler olsun cok tatli.iyikide olmus.2. bebisi dusunen herkese bu tatli his tekrar nasib olsun insaallah

amin,bekletmeden gelsin bebeğiniz
canım arkadaşım benim:)))))bilmezmiyim ne hamarat olduğunu,eminim yaparsın tatlım....dibini yaktın demek,nazarım değdi kesinafiyet olsun tatlım,bugün cesaret edemiyeceğime karar verip bamya yapmaya karar verdimona bol limon sıkarım artık:44:adet te olcam ama tatlı yerine ekşi istiyorum:44::44::44::44:hormonlarıma yetişemiyorum artık
bir zamanlar bende yazmistim buraya simdi kucucugum 3 aylik olduAllahima sukurler olsun cok tatli.iyikide olmus.2. bebisi dusunen herkese bu tatli his tekrar nasib olsun insaallah
analı babalı sağlıkla büyüsün küçüğünüz,inş bizlerede nasip olur,teşekkür ederiz

Son düzenleme:
Lm milet ben en son 24 agustosda adtet oldum surukli tualet deyim karinimda agri belimde surekli hic boyle olmazdim arada kasiklarimda kramp var gogs arrimiyor test icin erkenmi adetim bazen 2 gun geckir cok isdiyorum ikinci bebisi nedir bu belirti varmi bise sizce;((5:

merhaba güzel anneler perşembe günü sat 9 da spinal sezeryanla 4 kilo ağırlığında bir prenses doğurdum ameliyat güzel geçti ama sonrası kötüydü ama şimdi iyyiz şükür darısı hepiniizn başına

ferhatım canım hayırlı olsun tekrardan,hoşgeldin diyorum prensesimizeanalı babalı büyüsün tatlım.kilosuda gayet iyi ferhatçım,iyi bakmışsın kızınabir ara fotosunu yüklesen de görsek topiğimizin ilk miniğinitekrardan anne olmak eminim çok güzeldir,inş bizde tadarızadını ne kodunuz canım?

Canım hayırlı olsun,cennet kokulu bebeğine allah sağlıklı uzun ömürler versin

Darısı da bize olsun dimi yaa
Pollycim sen nasılsın?
ben pek yoğunum giremiyorum pek ama aklımdasınız valla billa

bu arada benim SAT 31 agst
BAT 29 eylül (dedim ya bu ay hiç umudum yok,bekliyorum kendisini)

yarın okullar açılıyor benim de sancılarım başlıyor bakalım,ders prog.belli olmuş sabahçıyım
bu sene hep,29 saat derse giricem off off çok yoğun yani ama olsun biraz sıkışığız rahatlarız
biraz olsun ne yapalım,babamın okulu değilki girmem deyim ama diyenler müdürle çatır çatır kavga edenler var
ben edemem ne verirlerse girerim,9.yılıma başlicam daha ben bu sınıfa girmem,ben bu çocuğu okutmam demedim
neyse güzeller,meslek sorunlarıyla bunatmayim sizi:81:
hepinizi öpüyorum

çok oldu girmeyeli ama sayfalar okadar çoğalmışki.
kızım 3.5 yaşında 8+4 hamileyim şimdi. yanlızca 6 haftalık ken kalp atışını duyamadık perşemde randv var. hayırlısıyla kalp atışlarını bi duyabilsem.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

günaydıııın güzeller
güzel bir gün olsun,tüm güzellikler bizi bulsun
şu iki günde ne kadar çok hamile arkadaşımız topiğimize uğradı değil mi,nrytkmn canım hayırlı olsun bebeğin,inş kalp atışlarını da duyup bebeğinle güzel bir dokuz ay geçirirsin
MOMMY canım sana bir sene boyunca kolay gelsin diyorum,bu arada inş tutmuşturda yeni eğitim yılında bebeğin süpriz yapar sana.

Hayırlı uğurlu olsun bebeğin sağlıklı mutlu vatana millete hayırlı bir evlat olur inşallah.Maşaallah iyi büyütmüşün sonrası niye kötüydü hep ikinci sezeryanlar daha kolay oluyor diyorlar bilgi verirsen sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…