- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #5.501
kızlar iyimisiniz:26::26::26::26::26::26:kimse uğramamış
günaydıııın güzeller
güzel bir gün olsun,tüm güzellikler bizi bulsun
şu iki günde ne kadar çok hamile arkadaşımız topiğimize uğradı değil mi,nrytkmn canım hayırlı olsun bebeğin,inş kalp atışlarını da duyup bebeğinle güzel bir dokuz ay geçirirsin
MOMMY canım sana bir sene boyunca kolay gelsin diyorum,bu arada inş tutmuşturda yeni eğitim yılında bebeğin süpriz yapar sana.
kızlar bugün nasılız bakalımben yoğunum koşuşturuyorum ev işi falan ama bir gireyim dedim,meleğim gelmiş hoşgelmiş semracım neyin var tatlım,hastamısın yoksa:26:sadece keyfin mi yok:26:
benim miniğimin doğum günü bugünbizimde evlilik yıldönümümüz:123: oğluşum tam da şu saatte birkaç dakikalıktı o benim en güzel evlilik yıldönümü hediyem :127::127::116::116::116: inş en kısa zamanda kardeşi de olur oğlumun yine uğramaya çalışırım öpüldünüz
kızlar bugün nasılız bakalımben yoğunum koşuşturuyorum ev işi falan ama bir gireyim dedim,meleğim gelmiş hoşgelmiş semracım neyin var tatlım,hastamısın yoksa:26:sadece keyfin mi yok:26:
benim miniğimin doğum günü bugünbizimde evlilik yıldönümümüz:123: oğluşum tam da şu saatte birkaç dakikalıktı o benim en güzel evlilik yıldönümü hediyem :127::127::116::116::116: inş en kısa zamanda kardeşi de olur oğlumun yine uğramaya çalışırım öpüldünüz
teşekkür ederiz bilgicim üçümüz adınadacanımmm oğlunun doğum günü kutlu olsun daha nice seneler inşallah sağlık huzur ve mutlukla.
evlilik yıldünümünüzde kutlu olsun.koçişinle birlikte dana nice yıllara..
semrammmm çokk durgun yazmışsın problem ne tatlım anlatmak ister misin.
ÖNCELİKLE SİZ İYİKİ EVLENMİŞSİNİZ VE İYİKİ DOĞMUŞ YAKIŞIKLI OĞLUŞUN...
NİCE NİCE NİCE MUTLU YILLARINIZ OLSUN İNŞALLAH AİLECE. 4-5 KİŞİ OLARAK.
tam 41 kere maşallah
sağol canım arkadaşım,şu 4-5 kişilik kısma kocaman bir amin diyorum,en kısa zamanda öyle oluruz inş semracım
benin tadım yok sadece canım, çok şükür hastalığımız filan yok.
bilgicim iyiyim canım da işte üzerimde bi durgunluk var. bide patik örmeye başladım kafam dağılsın diye, burayı da okuyup çıkıyorum.diğer topikte bile canım yazmak istemiyo.
9-10 gündür evden sadece ekmek ve ip almak için çıktım. bahçede biraz kızımı oyaladım filan. o kadar. birazda can sıkıntısı işte. eşim haftalık iznini kullanamadı(zaten 3 yıldır yıllık iznini vermiyolar), sabah erken gidip gece geç geliyo 1 haftadır.. öyle işte yaaa bunaldım daraldım ( yazık kocamda halimi anladı sanırım hafta sonu izin kullanırsak hayvanay bahçesine gidelim dedi. ve tamda o gün ben bunu düşünüyordum:) bakalım nasip olur inşallah gitmek. Ankarada oturup da bi hayvanat bahçesine gitmeye bile fırsat bulamıyoruz
öncelikle oğluşuna çooook geçmiş olsun canım.
veeeee tabiki tebrikleeerrrrrr... inan o kadar çok sevindim ki nerdeyse monitöre girecektim yakından okumak için:))
İnşallah bu kez hiçbir sorunla karşılaşmadan yavrunu kucağına alırsın canım: aayyyy hala içim kıpır kıpır yaa:)))
teşkkürler canım .allah razı olsun hepinizden .aminnnnnnnn
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
SIRA|İSİM|SAT|BAT|SON DURUM|CİNSİYETİ
..| Hamilelerimiz: | | |
1| Ferhatt || | Bebeğini kucağına aldı:)| KIZ
2| Tırtılkurabiye || | :124::124:|
3| Sinem_ahmet || | :124::124:|
4| Çelik198408 || |:124::124:| ERKEK
5| Uryhn || | :124::124:| KIZ
6| Bicicekbiböcek || | :124::124:|
7| Zeynep87 || | :124::124:|
8| Meleğim08 || | :124::124:|
9| Pollyannaa || | :124::124:|
10| Yaset || | :124::124:|
11| Cenera || | :124::124:|
12| Semraozsoy || | :124::124:|
1| Seydam |? | ? | |
2| Acemiera | ? | ? ||
3| Raebzeh |? | ? ||
4| Ciceklara |?| ? | |
6| Mommy |? | ? ||
7| Rgbe | | |
8| Ranay |? | ? | |
9| Baharer |? | ? |
10| | | |
çok teşekkür ederim canım çok heycanlandırdın beni
: masallah masallah liste iyice uzuycak semracim,ve ben hala i
semraozsoy yani semra2 canim dilerim bu kez yüzün güler:nazar,tabiki bu bir sinav ve biz sabirla yenicez bu günleri insallah....
inşallah canım inşallah .allahın izniyle
semracm bu ne güzel bir haber böyle sabah sabah aldığım çok ama çok sevindim inan arkadaşım senin adına rabbim sağlıklı sıhatli kucağınada almayı nasip eder inşallah çok güzel yaa çok sevindim inan canım
amin canım inşallah .inşalah bütün arkadaşlarımızın güzel haberlerini alacağızburdan allahın izniyle
günaydıın bayanlar,reyhan gibi bende erkenciyim bugün:sabah sabah yine güzel haberler aldım günüm böyle güzel geçer inş.
semracım sabah buraya gelirken hamile haberi almayı beklemiyordum doğrusu ama çooook iyi geldi inçoooook tebrik ederim canım,zorlu bir dönemin arkasından mutluluk bu olsa gereksağlıklı bir hamilelik ve sağ sağlim kucağına almanı diliyorum canım arkadaşım:bu arada oğlunada çoook geçmiş olsun,onada çok güzel bir hediye olmuştur bu kardeşi
mutluluğumu benimle paylaştığınız için hepinizeçok teşekkür ediyorum .amin canım inşallah.
kızlar günaydınlar hayırlı cumalarımız olsun inşallah.
tek tek alıntı yapamadım hem vaktim kısıtlı hende yoğun bi gün kusura bakmayın lütfen.
semracım hamileymişsin gözün aydın tatlım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
evet canım çok teşkkür ederim .aminnnnnnnnn
Oğluna çok geçmiş olsun çok üzücü olmuştur sizin için.Allahım sağlık sıhhat versin.ve ne güzel bir hamilemiz daha oldu çok sevindim senin adınasağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah yavrunu.
teşekkür ederim canım .üzücü bir olayın ardından çok mutlu olduk ailece çok şükür rabbime .amin canım inşallah
hayırlı cumaar kızlar
semracım çok sevindim hayırlı olsun bebişin oğluna da moral olmuştur ne güzel
allah razı olsun canım.evet oğlum mutluluktan uçuyor ama korkularıda yokndeğil rabbim korusun kuzucuklarımı
Pollycim canın sıkkınmış canım
eşinin yoğunluğundan dert yanmışsın amann çoğumuzun öyle be güzelim
özel sektörmüş devletmiş farketmiyor o yıllık izinleri nasıl ediyolarsa yeyip yutuyolar canım hep.
Benim eşim subay bak ama her yıl yıllık izninden alacaklı yılı kapatır inan ki.
hafta sonu çıkın gönlünüzce bi yerlere,gezin bak,geçer bunalma o kadar...
bu arada avatar resmine her defasında bayılıyorum hamile kalayım da çalacam,daha önce söylemişmiydim
Kızlar ben çok yoğunum sabahçıyım ama okul çok yoğun sınıflar kalabalık hergün üstüste 6 saat ders.
bi de lise 1-2-3 lere ingilizce haftada 2 ders sadeec onu da ayrı ayrı günlere koymuşlar blok değil yani napacambilmiyorum
oturdun,kalktın kitap açtın diyene kadar zil çalıyor
bugün 6 derse girdim hepsi de ayrı sınıflar:26:
yaset ne sinir bozucu bişey yaa bu sivriler var yaa
bizim burası da ağaçlık,orman gibi arka tarafım sivri çok oluyor
özellikle de rüzgar olmazsa,biz likit ilaç takıyoruz gece,tavsiye ederim
acaba minnoşun alerjisi mi var kuzum yaa,benimkininde yanağından yemiş
kör olasıca nasıl kıydın gül gibi yanağa diyorum
eli,yüzü sinek ısırıklı çocuk görmeye dayanam hiç
TÜNAYDIN SEVGİLİ ANNELER:))))
dün yoktum hiç uğrayamadım ama maşallah yaset ve mommy den başkada kimse uğramamış. hayırdır nooluyooo bakiiiimmmmm
gelelim asıl konuyaaaa... dün annem belim ağrıyor doktora gideceğim deyince bende atladım gittim yanına. 16 haftalık oldu artık, hiç değilse neye benzediği belli olur diyerekten bi USGye girelim istedim:)) veee doktor amcamız bu yavrumuzu da KIZa benzetti. Rabbimden hayırlısını istedik hep. ve nasipse o bize yine bi kız evlat daha gönderecek. Şükürler olsun.
TÜNAYDIN SEVGİLİ ANNELER:))))
dün yoktum hiç uğrayamadım ama maşallah yaset ve mommy den başkada kimse uğramamış. hayırdır nooluyooo bakiiiimmmmm
gelelim asıl konuyaaaa... dün annem belim ağrıyor doktora gideceğim deyince bende atladım gittim yanına. 16 haftalık oldu artık, hiç değilse neye benzediği belli olur diyerekten bi USGye girelim istedim:)) veee doktor amcamız bu yavrumuzu da KIZa benzetti. Rabbimden hayırlısını istedik hep. ve nasipse o bize yine bi kız evlat daha gönderecek. Şükürler olsun.
teşekkür ederim arkadaşım. inşallah hayırlı bi şekilde kucağımıza alıp, sonrasında da hayırlı bi şekilde yetiştirmek nasip olur.merhaba pollyannaa arkadasımm...arada yazıyorum belkı tanırsın benı ...takıp edıyorum sızı sıklıkla...hakkınızda hayırlısı...demek bı kızın daha olucak ..hayırlısı..2 kız annesı 2 kızınıda duzgun yetıstırıse obur dunyada mukafatlandırılırmıs...sende buna layık oldun sayılır...en azından aday oldun...hakkında hayırlısı...
hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın kzını. benim kızımda hep kız kardeş istiyor ama bakalım bizimki ne olacak. bugün dr kontrolüm vardı. geç döllenme olduğu için 6 haftalık dedi. sat a göre 8 ama. zar zorda olsa kalp atışını duydum. kalbi atıyor dedi. ama içerde kanama varmış hala düşük riskim devam ediyor. geçebilirde bebeğe zararda verebilir dedi. düşük riskine karşı yine iğne verdi. offf ne zormuş ya beklemek 15 gün sonra tekrar kontrolüm var. hayırlısıyla düşük olmadan tamam artık korkulacak bişey kalmamış dese dr içim rahat edecek ama bakalım. hakkımızda hayırlısı ne ise olsun. rabbim en iyisini bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?