2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

sağol canım. hep beraber inşallah.

slm kızlar nasılsnız....çok çok teşekkür ederim msjlar,güzel dilekleriniz için ...rabbm hepinizin isteğini hayırlısından versin inş..
ferhatt arkadaşımız doğum yapmış rabbm anneli babalı büyütsün..geçmiş olsun darısı bizlere nasıl beslemiş acaba o 4 kilo tosuncuğu bizde bilgi versin..
kızlar artık eskisi gibi giremiyorum nete oğlumdan zaman kalmıyor sürekli onunla ilgileniyorumR]

kızlar bugün nasılız bakalımben yoğunum koşuşturuyorum ev işi falan ama bir gireyim dedim,meleğim gelmiş hoşgelmişsemracım neyin var tatlım,hastamısın yoksa:26:sadece keyfin mi yok:26:
benim miniğimin doğum günü bugünbizimde evlilik yıldönümümüz:123:oğluşum tam da şu saatte birkaç dakikalıktıo benim en güzel evlilik yıldönümü hediyem:127::127::116::116::116:inş en kısa zamanda kardeşi de olur oğlumunyine uğramaya çalışırım öpüldünüz

canımmm oğlunun doğum günü kutlu olsun daha nice seneler inşallah sağlık huzur ve mutlukla.

evlilik yıldünümünüzde kutlu olsun.koçişinle birlikte dana nice yıllara..

semrammmm çokk durgun yazmışsın problem ne tatlım anlatmak ister misin.

ÖNCELİKLE SİZ İYİKİ EVLENMİŞSİNİZ VE İYİKİ DOĞMUŞ YAKIŞIKLI OĞLUŞUN...
NİCE NİCE NİCE MUTLU YILLARINIZ OLSUN İNŞALLAH AİLECE. 4-5 KİŞİ OLARAK.

tam 41 kere maşallah

benin tadım yok sadece canım, çok şükür hastalığımız filan yok.

Son düzenleme:
bilgicim iyiyim canım da işte üzerimde bi durgunluk var. bide patik örmeye başladım kafam dağılsın diye, burayı da okuyup çıkıyorum.diğer topikte bile canım yazmak istemiyo.
9-10 gündür evden sadece ekmek ve ip almak için çıktım. bahçede biraz kızımı oyaladım filan. o kadar. birazda can sıkıntısı işte. eşim haftalık iznini kullanamadı(zaten 3 yıldır yıllık iznini vermiyolar), sabah erken gidip gece geç geliyo 1 haftadır.. öyle işte yaaa bunaldım daraldım ( yazık kocamda halimi anladı sanırım hafta sonu izin kullanırsak hayvanay bahçesine gidelim dedi. ve tamda o gün ben bunu düşünüyordum:) bakalım nasip olur inşallah gitmek. Ankarada oturup da bi hayvanat bahçesine gitmeye bile fırsat bulamıyoruz

Son düzenleme:
teşekkür ederiz bilgicim üçümüz adınada

evi ilaçlıyacaklar devam ediceğim sonra tatlım

arkadaşlar yazılarım çok karışık çıkıyor sebebini bulamadım güzel dilklerde bulunan akadaşlarıma çok teşekkür ediyorm allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız nolur kusuruma bakmayın

Pollycim canın sıkkınmış canım
eşinin yoğunluğundan dert yanmışsın amann çoğumuzun öyle be güzelim
özel sektörmüş devletmiş farketmiyor o yıllık izinleri nasıl ediyolarsa yeyip yutuyolar canım hep.
Benim eşim subay bak ama her yıl yıllık izninden alacaklı yılı kapatır inan ki.
hafta sonu çıkın gönlünüzce bi yerlere,gezin bak,geçer bunalma o kadar...
bu arada avatar resmine her defasında bayılıyorum hamile kalayım da çalacam,daha önce söylemişmiydim

Kızlar ben çok yoğunum sabahçıyım ama okul çok yoğun sınıflar kalabalık hergün üstüste 6 saat ders.
bi de lise 1-2-3 lere ingilizce haftada 2 ders sadeec onu da ayrı ayrı günlere koymuşlar blok değil yani napacam bilmiyorum
oturdun,kalktın kitap açtın diyene kadar zil çalıyor
bugün 6 derse girdim hepsi de ayrı sınıflar:26:

pöffff demekki her sektörde var bu durum(( neyse inşallah pazara izin kullanırda bunalımdan çıkarım:)

daha önce bi kaç arkadaş söylemişti ama sende varmıydın içinde bilmiyorum. alın canım kurban olsun size avatar..

2 ders blok olsaymış çok iyi olurmuş ya senin için, ama daha program tam oturmamıştır dimi.. bi kaç kez daha değişir. şlççççğş < bunları ben pc başından kalkınca kızım yazmış. silmeye kıyamadım:)
Öpüldünüz canım. şeker kızınla beraber

Günaydınnn kızlar merhabalar herkese.

Benim kızımın yüzünü ve elini sivriler ısırmış göz kapağınıda ısırmış gözü kocaman şişmiş dün okuldan gelince çocuğun o halini görünce çok moralim bozuldu yumruk yemiş gibi olmuş.ne yapacağımı bilemedim doğrusu göz kapağına. daha önce bi kez olmuştu o zamanda elinde 8-10 ısırık vardı ve eli davul gibi şişmişti o zamn doktorun verdiği bi şurup vardı gece onu verdim biraz hafifletsin diye . bu gün o şekilde gitti kreşe ya inşallah iner şişlik.

Oğluşunun doğum günü ve evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canım.nice nice yılları beraber geçirmeniz dileğiyle sana bide benden çiçek

yaset ne sinir bozucu bişey yaa bu sivriler var yaa
bizim burası da ağaçlık,orman gibi arka tarafım sivri çok oluyor
özellikle de rüzgar olmazsa,biz likit ilaç takıyoruz gece,tavsiye ederim

acaba minnoşun alerjisi mi var kuzum yaa,benimkininde yanağından yemiş
kör olasıca nasıl kıydın gül gibi yanağa diyorum
eli,yüzü sinek ısırıklı çocuk görmeye dayanam hiç

sivrimi başka bişeymi onu bile anlamadık sivri bu kadar şişirmez diyorlar.doktora götürdük gözüne bişey süremeyiz içine girebilir dedi.bi şurup verdi onu içirdim bende. öğretmenide örümcek işi bu diyor belki de örümcek ısırdı ne biliyim. yüzünde toplam 6-7 ısırık var. çok sinir bozucu kaşınmıyor diyor bide

TÜNAYDIN SEVGİLİ ANNELER:))))

dün yoktum hiç uğrayamadım ama maşallah yaset ve mommy den başkada kimse uğramamış. hayırdır nooluyooo bakiiiimmmmm

gelelim asıl konuyaaaa... dün annem belim ağrıyor doktora gideceğim deyince bende atladım gittim yanına. 16 haftalık oldu artık, hiç değilse neye benzediği belli olur diyerekten bi USGye girelim istedim:)) veee doktor amcamız bu yavrumuzu da KIZa benzetti. Rabbimden hayırlısını istedik hep. ve nasipse o bize yine bi kız evlat daha gönderecek. Şükürler olsun.

merhaba pollyannaa arkadasımm...arada yazıyorum belkı tanırsın benı ...takıp edıyorum sızı sıklıkla...hakkınızda hayırlısı...demek bı kızın daha olucak ..hayırlısı..2 kız annesı 2 kızınıda duzgun yetıstırıse obur dunyada mukafatlandırılırmıs...sende buna layık oldun sayılır...en azından aday oldun...hakkında hayırlısı...

hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın kzını. benim kızımda hep kız kardeş istiyor ama bakalım bizimki ne olacak. bugün dr kontrolüm vardı. geç döllenme olduğu için 6 haftalık dedi. sat a göre 8 ama. zar zorda olsa kalp atışını duydum. kalbi atıyor dedi. ama içerde kanama varmış hala düşük riskim devam ediyor. geçebilirde bebeğe zararda verebilir dedi. düşük riskine karşı yine iğne verdi. offf ne zormuş ya beklemek 15 gün sonra tekrar kontrolüm var. hayırlısıyla düşük olmadan tamam artık korkulacak bişey kalmamış dese dr içim rahat edecek ama bakalım. hakkımızda hayırlısı ne ise olsun. rabbim en iyisini bilir

teşekkür ederim arkadaşım. inşallah hayırlı bi şekilde kucağımıza alıp, sonrasında da hayırlı bi şekilde yetiştirmek nasip olur.

çok teşekkür ederim. bol bol yatın dinlenin, ayaklarınızı yukarı kaldırın. inşallah bebeğiniz sağlıklıdır da atlatırsınız bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…