- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #5.521
TÜNAYDIN SEVGİLİ ANNELER:))))
dün yoktum hiç uğrayamadım ama maşallah yaset ve mommy den başkada kimse uğramamış. hayırdır nooluyooo bakiiiimmmmm
gelelim asıl konuyaaaa... dün annem belim ağrıyor doktora gideceğim deyince bende atladım gittim yanına. 16 haftalık oldu artık, hiç değilse neye benzediği belli olur diyerekten bi USGye girelim istedim:)) veee doktor amcamız bu yavrumuzu da KIZa benzetti. Rabbimden hayırlısını istedik hep. ve nasipse o bize yine bi kız evlat daha gönderecek. Şükürler olsun.
ceylincim senin düşük riskin var madem de rapor neden almadın ?en azından bebeğinide kendinide riske atmamış olurdun.yinede inşallah bi sorun olmazyatıp dinleneceğim ama çalışıyoru. izinde az ama mecbur haftaya izine ayrılacağım.
canım hayırlısını dile okuyunca üzüldüm doğrusu kısmet her sey en azından bi çocuğun var kaç yaşına giriyosun bu arada
selam kizlar,herkes iyidir insallah diyecektimki yaseminim yazini okudum,inan bende zaten bir haftadir bunalimdayim yine,ne olcak bilmiyorum aklim almiyor,herkes kardesleriyle birlikteyken ,bizim kuzularimiz yanliz icim aciyor artik,az önce eltim burdaydi,bebegiyle ......................ne denilirki ,herzamanki gibi gözyasi....bende senden farksiz sayilmam canim ....olmuyor,ve hic olmayacak sankibizede tam 7 yil olucak neolur rabbim saglikla gelsin artik .....
semram gözünaydin ,yine bir melek geliyor sana ,saglikla gelsin insallah,allahim sonunna kadar yüzünü güldürsün canim..........
polly canım minik prensesin sağlıkla gelsin
benim de 2. allah verirse kız olsun isterim,kız kardeşler
hayat boyu arkadaş,destek olurlar birbirlerine sen de günlerini
görürsün inşallah...
Yasemincim niye koyverrdin kuzucum yaa
bak bende de umut yok bu ay amaaaan dedim
ne yapalım allah verir zaar
ağzımızı doldura doldura,gevrek gevrek
ayyy hiç beklemiyoduuuum,sürpriz olduuuu demek nasip etsin allah bize..
şükürr buldumm senii güll yaaaa
bende dün dr gittim birsürü tahlil verdi
rahimde enfeksiyon varmışş fitill antibiyotik krem falan verdii kesinn başladıkk allahın iziniyer 2. çocukk calışmalarına,,
kasık batmasıı ağrısı falan vardıı belki hamişimdir dedim ama enfeksiyondanmış( artık 2 ekimi bekliyorumm regl gelecekmi diyeee
bilğicim canım çok teşekkür ederim,sende iyiki varsıngünaydınlar canlarımmmmm
hsyırlı cumalar hepimize
yaseminnnnnnnnn doğum günün kutlu olsun canımmm arkadaşım eşin ve .ÇOCUKLARINLA. birlikte daha nice sağlıklı üzun huzurlu ve mutlu yıllar sizin olsun inşallah.iyiki doğdun iyiki varsınn
semraaaaaaaaaa ne güzell yaaa prensesler ikileniyo hayırlısı olsun inan çok sevindim.Rabbim en kısa zamanda bizlerede nasip etsin inşaalah bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine
ayşeemmmm canımmmm balımmmmm üzülme onunda var demekki bi vakti zamanı yaaaa.
hayırlı zamanda hayırlı evlat diye bütün dualarımız bebeğim üzülmee
:))))Ayşeeeciiiim,şükür kavuşturana ben dedim ya sana burda takılıyorum buraya gel diye canısııı
dur bi sarıliimm
canım ben de başladım çoktan ama yok işte,hayırlısı olsun diyorum burdaki güzel arkidişlerle dertleşiyorum
aynen bende de kasık batması,bel ağrısı ve akıntı var,ben dr gitmeden zaten kendim teşhisi koydum hamişlikten diye
ümitlenmiyorum hiç.
5 aydır ciddi ciddi deniyoruz ama yok aslında ben 1 yıldır korunmuyorum ama hani
gün falan hesaplıyarak yapmıyoduk hiç,öyle de yok böyle de hayırlısı bakalım..
ben de 29 eylülü bekliyorum
polly bizi yazsın listeye lütfen polllyyyyyy
anacım bu kadın da hamile bu işlerden anlayan varsa o devrlsın
yormayalım karnı burnunda kadını
selam Rayhencım nerelerdesin güzelim yaa uzatıyosun arayı.selaaaaaaammmmmm canlar nasılsınız?
ben gezmekten ve işlerden bir türlü fırsat bulamıyorum gelmeye
uzun süreden beri olmadığım için uzzuuuuunnnn geçmiş sayfalarını
tek tek okuyamadım ama diliyorum hpiniz iyisinizdir arkadaşlar..
bende ankaradaydım abimlerde düğün vardı manayla bir kaçgün geçirdik
değişiklik oldu iyi oldu bugünde doktor kontrolüm vardı
bebişte iyimiş yarım kilo olmuşuz hehe:))
semracım duyduğuma göre sende prensesleri çiftliyomuşsun:))
rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin canım ikinci kız
annesi olmakta farklı ir duygu:)
başka duymadığım gözden kaçırdığım bir haber varmı
bilmiyorum ama artık nasipse bişey çıkmazsa
burdayım takipteyim:))
hepinizi öpüyorum arkadaşlar...
günaydınlar canlarımmmmm
hsyırlı cumalar hepimize
yaseminnnnnnnnn doğum günün kutlu olsun canımmm arkadaşım eşin ve .ÇOCUKLARINLA. birlikte daha nice sağlıklı üzun huzurlu ve mutlu yıllar sizin olsun inşallah.iyiki doğdun iyiki varsınn
semraaaaaaaaaa ne güzell yaaa prensesler ikileniyo hayırlısı olsun inan çok sevindim.Rabbim en kısa zamanda bizlerede nasip etsin inşaalah bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine
ayşeemmmm canımmmm balımmmmm üzülme onunda var demekki bi vakti zamanı yaaaa.
hayırlı zamanda hayırlı evlat diye bütün dualarımız bebeğim üzülmee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?