2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

hafta sonu abimler Bartına gezmeye gidelim dediler o yıllık iznini kullanıcakmış 16 gün. 3 günlüğüne gidelim kış gelmeden dedi. eşimi aradım izin alabilirmisin 2 gün diye.zaten 1 günü kendi izni. Ama öyle gıcık bi şirkette çalışıyorki, arkadaşın düğününe gidicem Bartına, bana 2 gün izin verin demiş yine de vermemişler. bizim içinde bi değişiklik olurdu ama nasip değilmiş( çokda heveslenmiştim, Karadenizi görücem, o mis gibi havasını içime çekicem diye. yine olmadı, yine olmadı((((((( ben bu bunalımdan çıkamıycakmıyım..

ne güzel polyannaacım kızına en yakın arkadaşınıda doğuruyorsun.hep bi kız kardeşim veya ablam olsun istemişimdir ama bana nasip değilmiş eminim çok güzel bir duygudur.buna da şükür tabi efeler gibi bi abim ve ikide erkek kardeşim var.sana karadenizi gezmek nasip olmamaış ama neyse her işte bi hayır vardır bozma moralini

yatıp dinleneceğim ama çalışıyoru. izinde az ama mecbur haftaya izine ayrılacağım.
ceylincim senin düşük riskin var madem de rapor neden almadın ?en azından bebeğinide kendinide riske atmamış olurdun.yinede inşallah bi sorun olmaz

Bizde bu hafta ilk kez görcez yavrumuzu inşallah sağlıklı sıhhatlidir ve bi sorun yoktur.

merhaba güzel anneler nasılsınız?ben iyi değilim sanırım,çooook başım ağrıyor,ilaç aldım inş geçer,kullandığım ilaçlarda bitti bu arada bugün ikinci gün,yarınn öbür gün adet olmayı bekliyorum,
yaset miniğine üzüldüm tatlım çok geçmiş olsun,doktora götürmekle iyi yapmışsın,inş en kısa zamanda geçer...
pollyanna tatlım iki kız annesi oluyorsun sende))))ne kadar güzel,kızına kardeşten öte arkadaş,yoldaş sırdaş geliyor desene,yaset te söylemiş bende çook ama çok isterdim bir kız kardeşim olsun ama nasip değilmiş,aslanlar gibi bir erkek kardeşim varannemde hep söylemiştir keşke sana bir kız kardeş olsaydı diye kardeşinden başkane mutlu sana
benim oğlumda uzuuuuun bir aradan sonra bu sabah kardeş muhabbeti açtı
anne senin karnından da bir bebek çıksa ne güzel olur değil mi?
ben kardeşim olsun istiyorum sen bir bebek daha istiyormusun???peki babam istiyormu????herkes istediğine göre allah verir değil mi???
anne ona ne güzel dizlikler alırız,kıyafetler alırıııız...................................
belkide başım bu yüzden çooooooooooooooooooooooooook ağrıyor,hoş uzun bir aradan sonra ilk defada şimdi gözümden yaşlar boşalıyor
yarın doğum günüm..............bir yaş daha yaşlanıyorum,,oğlumun kardeşi olsun artık dediğim günden bu yana da üç bitti dördüncü yıla girdik.......ne kadar güçlü ve olumlu olmaya çalışsamda sözün bittiği,çaresiz kaldığım bir yer hep var işte...................keşke bende oğluma en kısa zamanda kardeşin yolda geliyor diyebilsem

canım hayırlısını dile okuyunca üzüldüm doğrusu kısmet her sey en azından bi çocuğun var kaç yaşına giriyosun bu arada

canım hayırlısını dile okuyunca üzüldüm doğrusu kısmet her sey en azından bi çocuğun var kaç yaşına giriyosun bu arada

hayırlısını dilemekten başka birşey gelmiyor zaten elimizden34 oluyorum,aslında çook güzel bir yaş ama bebek için vakit geçiyor işte maalesefoğlum hayatımda olduğu için hep şükrediyorum zaten,ilk öncede hiç olmayanlara diyorum hep,onlarla birlikte bizede nasip olur inş.......zaten hiçbirşey ve hiç kimse de canımı acıtmıyor onun kardeş isteğinden başka,birçok şey oluyor hayatta üzülüyorsun ama o böyle kardeş hayali kurunca ve de senin elinden birşey gelmeyince...............

Son düzenleme:
selam kizlar,herkes iyidir insallah diyecektimki yaseminim yazini okudum,inan bende zaten bir haftadir bunalimdayim yine,ne olcak bilmiyorum aklim almiyor,herkes kardesleriyle birlikteyken ,bizim kuzularimiz yanliz icim aciyor artik,az önce eltim burdaydi,bebegiyle ......................ne denilirki ,herzamanki gibi gözyasi....bende senden farksiz sayilmam canim ....olmuyor,ve hic olmayacak sanki bizede tam 7 yil olucak neolur rabbim saglikla gelsin artik .....

semram gözünaydin ,yine bir melek geliyor sana ,saglikla gelsin insallah,allahim sonunna kadar yüzünü güldürsün canim..........

:85::85::85::85::85::85::85:

:85::85::85::85::85::85::85::85::85::85:
herşey güzel olacak ayşecim herşey güzel olacak inanıyorum da ama ne zaman onu bilmiyorum

Son düzenleme:
yasemin ve ayşe çok teşekkür ederim.

ama sizleri böyle görmek beni çok fena etkiliyor. şuan gözyaşlarımı tutmaya çalışıyorum ama olmuyor.
Kurban olduğum Allahım öyle büyükki, inanıyorum sizlerinde kollarını dolduracak bi kez daha.

Başka bişey yazamıycam kusura bakmayın. sizleri çok seviyorum.

polly canım minik prensesin sağlıkla gelsin
benim de 2. allah verirse kız olsun isterim,kız kardeşler
hayat boyu arkadaş,destek olurlar birbirlerine sen de günlerini
görürsün inşallah...

Yasemincim niye koyverrdin kuzucum yaa
bak bende de umut yok bu ay amaaaan dedim
ne yapalım allah verir zaar
ağzımızı doldura doldura,gevrek gevrek
ayyy hiç beklemiyoduuuum,sürpriz olduuuu demek nasip etsin allah bize..

şükürr buldumm senii güll yaaaa
bende dün dr gittim birsürü tahlil verdi
rahimde enfeksiyon varmışş fitill antibiyotik krem falan verdii kesinn başladıkk allahın iziniyer 2. çocukk calışmalarına,,
kasık batmasıı ağrısı falan vardıı belki hamişimdir dedim ama enfeksiyondanmış ( artık 2 ekimi bekliyorumm regl gelecekmi diyeee

Ayşeeeciiiim,şükür kavuşturana ben dedim ya sana burda takılıyorum buraya gel diye canısııı
dur bi sarıliimm
canım ben de başladım çoktan ama yok işte,hayırlısı olsun diyorum burdaki güzel arkidişlerle dertleşiyorum
aynen bende de kasık batması,bel ağrısı ve akıntı var,ben dr gitmeden zaten kendim teşhisi koydum hamişlikten diye
ümitlenmiyorum hiç.
5 aydır ciddi ciddi deniyoruz ama yok aslında ben 1 yıldır korunmuyorum ama hani
gün falan hesaplıyarak yapmıyoduk hiç,öyle de yok böyle de hayırlısı bakalım..
ben de 29 eylülü bekliyorum

polly bizi yazsın listeye lütfen polllyyyyyy
anacım bu kadın da hamile bu işlerden anlayan varsa o devrlsın
yormayalım karnı burnunda kadını

selaaaaaaammmmmm canlar nasılsınız?

ben gezmekten ve işlerden bir türlü fırsat bulamıyorum gelmeye

uzun süreden beri olmadığım için uzzuuuuunnnn geçmiş sayfalarını

tek tek okuyamadım ama diliyorum hpiniz iyisinizdir arkadaşlar..

bende ankaradaydım abimlerde düğün vardı manayla bir kaçgün geçirdik

değişiklik oldu iyi oldu bugünde doktor kontrolüm vardı

bebişte iyimiş yarım kilo olmuşuz hehe:))

semracım duyduğuma göre sende prensesleri çiftliyomuşsun:))

rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin canım ikinci kız

annesi olmakta farklı ir duygu:)

başka duymadığım gözden kaçırdığım bir haber varmı

bilmiyorum ama artık nasipse bişey çıkmazsa

burdayım takipteyim:))

hepinizi öpüyorum arkadaşlar...

günaydınlar canlarımmmmm

hsyırlı cumalar hepimize

yaseminnnnnnnnn doğum günün kutlu olsun canımmm arkadaşım eşin ve .ÇOCUKLARINLA. birlikte daha nice sağlıklı üzun huzurlu ve mutlu yıllar sizin olsun inşallah.iyiki doğdun iyiki varsınn

semraaaaaaaaaa ne güzell yaaa prensesler ikileniyo hayırlısı olsun inan çok sevindim.Rabbim en kısa zamanda bizlerede nasip etsin inşaalah bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine

ayşeemmmm canımmmm balımmmmm üzülme onunda var demekki bi vakti zamanı yaaaa.
hayırlı zamanda hayırlı evlat diye bütün dualarımız bebeğim üzülmee

slm kızlar nasılsınız

bilğicim canım çok teşekkür ederim,sende iyiki varsıncanım arkadaşım

bu arada doğum günün kutlu olsun canım ya ben çalışıyorum 16 aylık kızım var ijkinci çocuğu şimdi mi yapsam kararsızım kendimi vakit ayıramıyorum kimisi de ikisi de aradan çıkar diyo ne yapayım kızlar;(

İYİKİ DOĞDUN YASEMİİİİİNNNNN
İYİKİ DOĞDUN YASEMİİİİİNNNNN
İYİKİ DOĞDUN İYİKİ DOĞDUN İYİKİ DOĞDUN YASEMİİİİİİİİNNNNNN

NİCE NİCE NİCE MUTLU YILLARA CANIM ARKADAŞIM. YENİ YAŞIN SANA YENİ MUTLULUKLAR GETİRSİN, YENİ KAPILAR AÇSIN, VE KUCAĞINI Bİ KEZ DAHA DOLDURSUN ALLAH'IN İZNİYLE.

:)))) Daha karnım burnuma gelmedi:))) hayırlısıyla oda olur inşallah. şimdilik benden bi kaç cm önde gidiyor:)) ekleyeyim canım listeye..
benim topikteki listeyi bi görsen, burdaki de listemi dersin. hergün kaç kez güncelliyorum

selam Rayhencım nerelerdesin güzelim yaa uzatıyosun arayı.
çok teşekkür ederim. hayırlısını diledik Rabbimden, bi kız daha nasip ediyor inşallah.
Ankaraya geliyorsunda bi haber vermiyosun aşkolsun

Bilgicim çoook teşekkür ederim canım benim. Güzel duana da kocaman AMİİİİİNNN diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…