2 bebek 1 psikopat koca ve hamileyimmm

"Kadinin kariyeri Cenneti ayaklarinin altina almasıdır" yazmişsiniz profilinize. Eğer böyle saçma bir anlayışı benimsenmeydiniz hiç yoktan kaçıp kurtulunca yapacak bir işiniz olurdu.
Kaçıp kurtulmaya cesaretiniz olurdu.
Konunuz böyle düşünen kadınlara ibret olur umarım..
Bu bebek dogsa da, bir şekilde dünyaya gelmese de mutlaka kadın sağlığı merkezine gidin. 3 aylık iğne falan yaptırın. Eğer evden çıkmanıza izin vermeyen biriyse 'cok kaşıntım var, mantarsa sana da bulaşır.bir aile sağlığı merkezine gideyim' deyin. Bu bencil iş kendine gelecekse öyle izin verir

Gelmiş işte “niye” diyen güruh.

Can konu Sahibi çocuk iki kişinin ortak kararıyla dünyaya gelmeli, keşke korunsaydın ama bilemiyorum ki belki sen diretsen de kabul etmedi kocan korunmayı

Aldırın, henüz vakit varken.

Valla ne diyeyim, öğrenilmiş çaresizlikle işin zor. 24 yaşındasın genceciksin, önünde belki upuzun bir hayat var. Ama kendine reva gördüğün muameleye bak. Psikopat kocanın seni sadece kuluçka makinesi olarak kullanması ve şimdilik 3 tane çocuk. Böyle böyle kaç tane daha doğurmayı düşünüyorsun? 4? 5?

Bu çocuğu doğuracağını hepimiz biliyoruz ama bari bundan sonra bir aile planlama merkezine git de orada spiral falan bir şey taksınlar sana. Belli ki korunmuyorsun. Bari korun bundan sonra. En azından bu kadar ard arda doğurmazsın artık sanırım.

Kizlar ben adetime 3gunn kala ogrendm bugun 3.kez anne olcam insallah darisi size olsun :)
23 Ekim 2018 yani iki ay önce yine benzer bir yazıyı yazmışsın?
Kafa mı buluyorsun yoksa 23 Ekim’de öğrendiğin bebeği aldırdın üstüne yine mi hamile kaldın?
Lütfen açıklar mısın?

Kizlar nabcam bilmiyorum bugun adetime 3 gun var ve dun hamile oldugumu ogrendim 3yillik evliyiz diger bebeklerim 1 ve 2 yasinda nabcam bilmiyorum ogrenirse bebegi dusurtmek icin yine her turlu iskenceyi eziyeti yapar hala inanamiyorum
İsteksiz bir beraberlik mi oldu tam anlayamadım. Çocukların da çok küçük.

Esim istemiyo ama cok buyuk konusuyo korunuyo zaten ama mesela diyo ki eger ki bi da dogur yemin ederim oldurum ya da bi cocuk daha olursa bilmem ne gibi hani cok buyuk konusup diline doluyo
m

O nasıl bir başlıktır ya tüylerim diken diken oldu, kanım çekildi ! Düşürmek için dövmek yerine şeyine sahip çıkamıyor mu bu adam ! Sende kalkıp seni döven adama üçüncüyü niye hamile kalıyorsun.

Esim istemiyo ama cok buyuk konusuyo korunuyo zaten ama mesela diyo ki eger ki bi da dogur yemin ederim oldurum ya da bi cocuk daha olursa bilmem ne gibi hani cok buyuk konusup diline doluyo

m
23 Ekim’de düşük yapıp tekrar hamile kaldın ve eşin korunuyor?
Mutsuz bir evlilik dayakçı koca ve hala hala...
Allah akıl fikir versin size.
Gerçek olduğuna inanmıyorum dalga geçiyorsun resmen. Ya da kendini kuluçka makinası görüyorsun...

Bu kafayla giderseniz aşiret kurarsınız. Adam korunuyor da psikopat diyorsun. Niye ona bırakıyorsun bu işi. Demek korunmasa yılda 1 degil 9 ayda bir hamile kalacaksın. Azcık çalıştırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…