- 17 Ağustos 2011
- 25.667
- 163.473
- 798
- Konu Sahibi Pamuk Prensesiniz
-
Calisiyorum iyi bi meslegim var Allaha sukur ki annem de yanimda cok sukur yoksa napardm bilemiyorumSenin ne yapacagin belli profil yazindan. Cenneti ayaklarının altina alacagina kariyer yapaydin, simdi ne istemediğin bi bebegin oolurdu ne de psikopat bi kocan.
23 Ekim 2018 yani iki ay önce yine benzer bir yazıyı yazmışsın?Kizlar ben adetime 3gunn kala ogrendm bugun 3.kez anne olcam insallah darisi size olsun :)
Meslegim var calisiyorum bosanmayi dusunuyodum zaten ama oldururum diyor eger ki bosanmaya ikna olursa zaten bosanmakta kararliydim ama simdi bu 3.bebek..? Bilmiyorum gercekten
23 Ekim 2018 yani iki ay önce yine benzer bir yazıyı yazmışsın?
Kafa mı buluyorsun yoksa 23 Ekim’de öğrendiğin bebeği aldırdın üstüne yine mi hamile kaldın?
Lütfen açıklar mısın?[/QUO dusuk yaptim
İsteksiz bir beraberlik mi oldu tam anlayamadım. Çocukların da çok küçük.Kizlar nabcam bilmiyorum bugun adetime 3 gun var ve dun hamile oldugumu ogrendim 3yillik evliyiz diger bebeklerim 1 ve 2 yasinda nabcam bilmiyorum ogrenirse bebegi dusurtmek icin yine her turlu iskenceyi eziyeti yapar hala inanamiyorum
mValla ne diyeyim, öğrenilmiş çaresizlikle işin zor. 24 yaşındasın genceciksin, önünde belki upuzun bir hayat var. Ama kendine reva gördüğün muameleye bak. Psikopat kocanın seni sadece kuluçka makinesi olarak kullanması ve şimdilik 3 tane çocuk. Böyle böyle kaç tane daha doğurmayı düşünüyorsun? 4? 5?
Bu çocuğu doğuracağını hepimiz biliyoruz ama bari bundan sonra bir aile planlama merkezine git de orada spiral falan bir şey taksınlar sana. Belli ki korunmuyorsun. Bari korun bundan sonra. En azından bu kadar ard arda doğurmazsın artık sanırım.
Bosancam diyorum geliyo beni zorluyo zorla yapiyo mesela ve engel olamiyorum ama korunuyo cok dikkatli olarak hem deİsteksiz bir beraberlik mi oldu tam anlayamadım. Çocukların da çok küçük.
23 Ekim’de düşük yapıp tekrar hamile kaldın ve eşin korunuyor?Esim istemiyo ama cok buyuk konusuyo korunuyo zaten ama mesela diyo ki eger ki bi da dogur yemin ederim oldurum ya da bi cocuk daha olursa bilmem ne gibi hani cok buyuk konusup diline doluyo
m
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?