- Konu Sahibi Pamuk Prensesiniz
-
Yok ben sizi anlamadım. Daha önce de hamileyim diye konu açmışsınız. Evliliğiniz bu derece kötü ise en azından doğum kontrol hapı kullanırsınız ki eşinizin bile haberi olmaz. Neyse daha fazla bir şey yazmayayımBosancam diyorum geliyo beni zorluyo zorla yapiyo mesela ve engel olamiyorum ama korunuyo cok dikkatli olarak hem de
aaa banlanmışsınız umarım sahtesinizdir şuan tek dileğim bu.Yok ben sizi anlamadım. Daha önce de hamileyim diye konu açmışsınız. Evliliğiniz bu derece kötü ise en azından doğum kontrol hapı kullanırsınız ki eşinizin bile haberi olmaz. Neyse daha fazla bir şey yazmayayım
ay inşallah sahtedir.Niye gitti konu sahibi bilen varmı fake konumuydu acep
Niye gitti konu sahibi bilen varmı fake konumuydu acep
Hamilelik bölümüne açılması gereken konusunu da buraya açtığı için banlı, kurallar gereği bdvye uygun olmayan konular taşınır ve üyeye konu dışı uyarısı verilir.aaa banlanmışsınız umarım sahtesinizdir şuan tek dileğim bu.
Niye gitti konu sahibi bilen varmı fake konumuydu acep
Böle diyen bir adamla nasıl birlikte oluyorsunuz?Bence sizde de bir sorun var Allahım çocuklarınız korusunEsim istemiyo ama cok buyuk konusuyo korunuyo zaten ama mesela diyo ki eger ki bi da dogur yemin ederim oldurum ya da bi cocuk daha olursa bilmem ne gibi hani cok buyuk konusup diline doluyo
m
Yani gerçek olma ihtimali var bu daha kötüHamilelik bölümüne açılması gereken konusunu da buraya açtığı için banlı, kurallar gereği bdvye uygun olmayan konular taşınır ve üyeye konu dışı uyarısı verilir.
+++23 Ekimde hamile oldugunuzu ogrendiniz.
Dusuk yaptiniz.
24-25 Aralikta tekrar hamile oldugunuzu ogrendiniz.
Yani iki ayda dusuk yapip tekrar hamile kalip testte cikacak seviyeye geldiniz.
Esiniz korunuyor cocuk istemiyor.
Siz hemsiresiniz.
Beynim yandi bu nasil bir sey ya.
Bide hemşireymiş öylemi kadın bildiğin terminatör gibi gelde inan şimdi23 Ekimde hamile oldugunuzu ogrendiniz.
Dusuk yaptiniz.
24-25 Aralikta tekrar hamile oldugunuzu ogrendiniz.
Yani iki ayda dusuk yapip tekrar hamile kalip testte cikacak seviyeye geldiniz.
Esiniz korunuyor cocuk istemiyor.
Siz hemsiresiniz.
Beynim yandi bu nasil bir sey ya.
İlk mesajı gencannee ye...Ikinci bebegine 40iciktiktan sonra kazayla hamile kalmis, da 2.ye hamile kalip 3.ye nasil hemen hamile kaliyosa onu ben de anlamadim.Aman tovbe deyim 2.den sonra 3.de olur neyim kazayla daaa ayyy dusunemiom :d Allah olmayanlara versin olanlarimizi bagislasin..
Eski mesajlarina bakmadim ama oyle demisse simdi aglayip sizlanmasin. Ne ilginc insanlar var ya.+++
Ayrıyetten Ağustos’ta hamilelik düşündüğünü yazmış.
Bile bile lades bu :)
Profilinde hemsire yazmis meslegine eger dogruysa.Bide hemşireymiş öylemi kadın bildiğin terminatör gibi gelde inan şimdi
Sırf sizi kaybetmekten korktuğu için doğurmanızı istemedi,bu yüzden işkence etti öyle mi?Kizlar 23yasindaym biri 17aylik biri 3aylik 2oglum var esim 2sini de istemedi ha cinsiyetlerini ogrenince vay oglum olcak bee diye havalara girdi 2sinde de 2gun 3.gun yine basa sardi ilk geceden hamile kaldm ilk ogluma 2.de gercekten korunmamiza ragmen oldu, demek ki nasibi varms yavrumun.. 2si de sezaryen bu arada arka arkaya oldugu icin bana bise olur diye de cok korktu, cok kotu seyler yasatti sirf dogurmayaym diye; dayak hakarer kufur hee turlu saygiszlk ama asla vazgecmedm yavrularmdan... Zaten sinirli biri ustelik askeriyede iyice psikolojisi yiprandi. 2.yi dogurdm diye uzman oldu parasi iyi diye, cocuklara iyi bi gelecek sunalm diye ama hic degsmedi.Her gun her Allahin gunu 2cocuk dogurdun, 2ayagmi bi pabuca soktun, sen lisede unide yeternce yasamssn demek ki ama ben yasayamdm bise, senle yasayacktm bu hayati ne guzel senin yuznden adim cikti 2cocukla, rezil kepaze ettin beni vs vs diyip duruyo, istisnasz her gunu boyle ve asiri kiskanc; basortume taktigim minicik ignenin rengne bile karisir, asla renkli taktrmaz illa siyah olcak belli olmayacak artk benm de benligm kalmadi 2cocuga bakck takaatim kalmadi Allahtan annem geldi de rahatladm biraz..
Esim istemiyo ama cok buyuk konusuyo korunuyo zaten ama mesela diyo ki eger ki bi da dogur yemin ederim oldurum ya da bi cocuk daha olursa bilmem ne gibi hani cok buyuk konusup diline doluyo
m
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?