2 bebek 1 psikopat koca ve hamileyimmm

Bosancam diyorum geliyo beni zorluyo zorla yapiyo mesela ve engel olamiyorum ama korunuyo cok dikkatli olarak hem de
Yok ben sizi anlamadım. Daha önce de hamileyim diye konu açmışsınız. Evliliğiniz bu derece kötü ise en azından doğum kontrol hapı kullanırsınız ki eşinizin bile haberi olmaz. Neyse daha fazla bir şey yazmayayım

aaa banlanmışsınız umarım sahtesinizdir şuan tek dileğim bu.

Çalışıyorsun,iyi bir işin var ve hâlâ bu adamla berabersin öyle mi?Üstelik korunma işini böyle bi adama bırakarak birlikte oluyosun?Ne içiyorsun hanım abla sen?Yemin ederim o masumlara yazık!İnsan keşke annesini,babasını secebilse..

Esim istemiyo ama cok buyuk konusuyo korunuyo zaten ama mesela diyo ki eger ki bi da dogur yemin ederim oldurum ya da bi cocuk daha olursa bilmem ne gibi hani cok buyuk konusup diline doluyo

m
Böle diyen bir adamla nasıl birlikte oluyorsunuz?Bence sizde de bir sorun var Allahım çocuklarınız korusun

+++
Ayrıyetten Ağustos’ta hamilelik düşündüğünü yazmış.
Bile bile lades bu :)

Bide hemşireymiş öylemi kadın bildiğin terminatör gibi gelde inan şimdi

İlk mesajı gencannee ye...
11 Ocak 2018
Bilemiyorum.
Gerçekse de ve üzüldüyse yorumlara en azından evliliğine devam edecekse bile bir yol arasın.

Sırf sizi kaybetmekten korktuğu için doğurmanızı istemedi,bu yüzden işkence etti öyle mi?
Bu polyannacılığın kaçıncı seviyesi acaba?
Bakın bu önceki konunuz,korunurken olduğunu söylemişsiniz,hangi yöntemle korunuyorsunuz söyleyin de o yöntemi kullanmayalım. Maşallah 3 seneye 3 evlat sığdırmışsınız. Keşke doğru dürüst korunsaydınız.

Bu arada bu 3. Değil 4. Gebeliğiymiş.
Bundan 2 ay önce düşük yapmış hanımefendi.

Esim istemiyo ama cok buyuk konusuyo korunuyo zaten ama mesela diyo ki eger ki bi da dogur yemin ederim oldurum ya da bi cocuk daha olursa bilmem ne gibi hani cok buyuk konusup diline doluyo

m

Düzgünce korunsa bu kadar sık hamile kalmazsın. Sen korun eşin beceremiyorsa, git bir aile planlama merkezine yığınla yol gösterirler. Bu gidişle 34 yaşında 10. çocuğunu doğuracak gibisin maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…