- 11 Mart 2016
- 11.339
- 48.952
- 598
- Konu Sahibi Pamuk Prensesiniz
-
Boşanma raddesine gelmiş adamla hala sevişip hamile kalabiliyor yani ?! Garip...Eski mesajlarina bakmadim ama oyle demisse simdi aglayip sizlanmasin. Ne ilginc insanlar var ya.
Profilinde hemsire yazmis meslegine eger dogruysa.
Tecavüz söz konusu,zorla yapıyormuş.Boşanma raddesine gelmiş adamla hala sevişip hamile kalabiliyor yani ?! Garip...
Eğer bilgileri doğruysa Hemşireymiş.Tecavüz söz konusu,zorla yapıyormuş.
3 çocuk tecavüzle olduysa niye boşanmıyor.Tecavüz söz konusu,zorla yapıyormuş.
Eğer bilgileri doğruysa Hemşireymiş.
Bana çok inandırıcı gelmedi tecavüz kısmı
Buradan gelecek tepkiler için söylenmiş birşey gibi
O kadar evli kadın tecavüze uğruyor ki inanamazsınız. Bence tecavüzün ne olduğunu bilmeyen bir toplumuz, filmlerden gördüğümüz saçmalıklardan ibaret sanıyoruz. Bunu da bağdaştıramadığımız için inanmıyoruz.
Bu konu sahibinin başka bir konuya yazdığı mesajR
sakin sakin oyle dusunme bak benim 2 tane oglum var 1 ve 2 yasinda olmalarina ragmen dun hamile oldugumu ogrendim bi da ve esim ciddi derecede psikopat ama asla bu durum evladimi kucagima alma isteginden vazgeciremez annelik bambaska inan hele bi biraz buyusun otursun yurusun dillensin o zaman daha da kendini anne hissetceksin bu yasadigini hepimiz yasadik canm geciyo emin ol ama degismeyen tek istek o eski duzeni ozluyosun ,)
Bu da bu konuya yazdığı mesajCalisiyorum iyi bi meslegim var Allaha sukur ki annem de yanimda cok sukur yoksa napardm bilemiyorum
Valla buna da pes o zaman, bu ailede buuuyen çocuktan ne hayir gelir ki simdiBu konu sahibinin başka bir konuya yazdığı mesaj
Bu da bu konuya yazdığı mesaj
Ayrıca kocasının korunduğunu da yazmış.
Ben hala aynı şeyi düşünüyorum
Eşten izinsiz kullanınca günaha giriyomuslar.aaa banlanmışsınız umarım sahtesinizdir şuan tek dileğim bu.
Hikaye bir kısmı. İnanmayanların da bir bildikleri var.Valla buna da pes o zaman, bu ailede buuuyen çocuktan ne hayir gelir ki simdi
Bu konu sahibinin başka bir konuya yazdığı mesaj
Bu da bu konuya yazdığı mesaj
Ayrıca kocasının korunduğunu da yazmış.
Ben hala aynı şeyi düşünüyorum
Tontriko ne hayatlar var inan bilmek bile istemiyorumAy dusundumde tecavuze ugramak cok kotu birseydir.. kocan bile olsa
Masallah dogurganliga bak,vay arkadass biz ölelim ya.
Kadının kariyeri cenneti ayaklarının altına almasıymışBu gece foruma gireyim de biraz kafam dağılır dedim. İbretlik bir gece yaşıyorum maşallah.
Siz kendinizde misiniz? Psikopat madem o kadar az arayla 3 çocuk niye? Düşürtmek isteyecek madem ne diye korunmadı kocanız?!
Boşansanız?
Öyle maşallah kimi üstüne ceket atsan hamile kalıyorallah verdikçe vermiş
Valla size sormalı mesleğiniz varmış boşanmayı düşünüyor muşsunuz;3.bebek?Meslegim var calisiyorum bosanmayi dusunuyodum zaten ama oldururum diyor eger ki bosanmaya ikna olursa zaten bosanmakta kararliydim ama simdi bu 3.bebek..? Bilmiyorum gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?