2 bebek 1 psikopat koca ve hamileyimmm

Bdv de kafa dagitmak.. bir derdim var derdim dert, der, d e r t ☺

Acilen dr gidin ve çocuk oluşmadan çaresine bakin .
Böyle kocanin ne size nede çocuklara hayiri var .
Lütfen cinselllik yaşamayin !.
Birde adami ödüllendirir gibi sürekli koynuna girmek ney ya!!

Esim istemiyo ama cok buyuk konusuyo korunuyo zaten ama mesela diyo ki eger ki bi da dogur yemin ederim oldurum ya da bi cocuk daha olursa bilmem ne gibi hani cok buyuk konusup diline doluyo

m

Bosancam diyorum geliyo beni zorluyo zorla yapiyo mesela ve engel olamiyorum ama korunuyo cok dikkatli olarak hem de

Demek istedigim adam zorla yapmadiysa kendi istegiyle girdiyse iliskiye konu sahibinin hatasi... kocasi zorla mu yapmis yani

Cevaplar burada.

Boşanmak istediğini söylediği halde zorla cinsel ilişkiye giriyormuş.
Tecavüz de var ama kocası diye sorun etmemiş gibi.

Konu sahibi boşanmak istemiyor ki.
Yorumlarına azıcık göz gezdirin,hep bir bahanesi var.Sanırım sağlıklı düşünemiyor,yani başka türlü ne desem bilemedim bu konuya.
Çocuklara üzüldüm.

Konu sahibi boşanmak istemiyor ki.
Yorumlarına azıcık göz gezdirin,hep bir bahanesi var.Sanırım sağlıklı düşünemiyor,yani başka türlü ne desem bilemedim bu konuya.
Çocuklara üzüldüm.
Bence de.
Öylesine açmış konuyu.
Halinden memnun.

Bütün yorumlari okudum .
Kadin demekki eşinden korkuyor ,öldürürüm diye tehdit ediyormuş .
Şimdi nereye kacacak?annesinin evini biliyordur ,elbette bulur.
Korktuğu için herşeyi sineye çekmiş.
Artik o eşinin tecavüzlerinide fark etmiyordu .
Konu sahibine anca bir destekle bu adamdan kurtulur.
Birde kimse böyle çook çokk şiddetli aile içindeki mevzulari kimsenin duyulmasini istenmediği için yardim alamiyor .
Annesi bile bilmiyordur dört duvar arasinda ne yaşadiğini .
Yazik ben kadinada şimdi üzüldüm .
Tabiki koruna bilirdi o başka bir konu.

Ha
Kizlar nabcam bilmiyorum bugun adetime 3 gun var ve dun hamile oldugumu ogrendim 3yillik evliyiz diger bebeklerim 1 ve 2 yasinda nabcam bilmiyorum ogrenirse bebegi dusurtmek icin yine her turlu iskenceyi eziyeti yapar hala inanamiyorum
hanımefendi bu kadar bilinçmisiniz gerçekten bu adam böyleydide neye dayanarak yaptınız o üç çocuğu o üç masumun günahına nasıl girdiniz korunmayı eşiniz istemiyor desem bilgilerinizde hemşire olduğunuz yazıyor sizde mi korunmak için bir adım atamadınız önlem alamadınız bu ülkenin sağlıkçılarıda bu haldeyse vay bizim halimize gerçekten çok üzücü

Ben dünkü haberden sonra artık kadınları da kabahatli buluyorum.

Adana'da bir manyak 20 yıllık karısını çekiçle dövüp öldürdü. Ama bu manyakla 20 yıldır yaşayan kadının hiç mi suçu yok?
Hadi ilk zamanlar korktu. Ölmekten, dul kalmaktan, çocuklarını babasız büyütmekten vs. Sonuç; yine öldü.
Üstelik ölmeden birkaç ay önce büyük oğlu babasının yaptıklarına dayanamadığı için babasını bıçaklıyor ve evden kaçıyor. Ölen annenin babasız büyütmek istemediği evlatlarına yaptığı kötülüğü nereye koyalım?
Bir manyak yüzünden psikolojisi bozuk, sabıkalı evlatlar doluşuyor topluma. Ve oğlunu babasını bıçaklamaya azmettirdi diye öldürüyor kocası.

Bdv deki konuların çoğunun sonu bu olacak korkarım.

Belki yarın, belki 5-10 yıl sonra bu kadınlar ya ölecek ya sakat kalacak.
Çünkü şiddet ve psikopatlık zamanla düzelecek, tolere edilecek, çocuklar için idare edilecek şeyler değil.
Bir aile mahvoluyor.

Yani korkunun ecele faydası olmadığı gibi, bu vb benzeri kadınlar şiddete ilk uğradığında boşansaydı belki de ölmeyeceklerdi.

Banlandığım konuya bakın canlı örnek.
@Umutsuz-vaka1995 in konusuna bakın.
Ölen, öldürülen kadınların daha işin başında aldıkları yanlış kararların sonucu Adana'daki o zavallı kadın.

yazdıklarınıza aynen katılıyorum ve gönderi sahibi hemşireymiş bir de

Eskiden bie pamukprensens gibi bir nick vardı.
Bu kisi o hanimsa persembenin gelisi carsambadan belliydi.
Annelerin cennet ayaklarinin altindadir ancak bilinçli annelerin sanırım.
Üzgünüm ama böyle bir evliliğe doğan cocuk olmak istemezdim.

Şimdi benim benzetmem biraz tuhaf olacak ama insanlar herşeye alişiyor.
Vahşi hayvanlari uzun zaman bir kafeste tutmuşlar ,iyice insanlardan beslenmeye aliştirmişlar .Sonra kafesin kapisini acmişlar ama hayvanlarin hiç biri kacmamiş.Sadece bir ortaya bakmişlar ve yine kafese girmişler .
Yani birileri özgür yaşamayi yalniz şiddetten kkorunmayi öğretmesi gerekiyor.
Ellinden tutacak yolyordam olacak birine ihtiyac var .
Keşke böyle bir kurum veya dernek olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…