2 bebek 1 psikopat koca ve hamileyimmm

Niye gitti konu sahibi bilen varmı fake konumuydu acep
4 sayfa okudum,önceki konulara da gözatınca inanamadım gerçek olduğuna,inşallah gerçek değildir,sinirlerim gerildi sabah sabah.
O evde psikopat var da,tek değil bence,tövbe yarabbi

Gecende cikmisti haberde.. ameliyat sirasinda ameliyat olan kadina 3 kisi tecavuz etmis.. ee bu kadinlar sezeryan oluyo yani..?kimseye guven yok

Hep ayni konular kotu giden bir evlilik ama seks hayati super.? (Hadi neyse adam zorluyor diyelim)

Ee be kardesim psikopat koca bosanmayi dusuniyorsun hadi kocan da zorla seks yapiyor senle diyelim ; 1 degil 2 korunma uygulaman lazim

Korunmadigina eminim ama sundan da eminim ki korunurken hamile kaldim diyceksin

Nedense hep boyle olur,

Hakkinizda hayirlisi ne diyim

Bu yazdıklarınıza katılıyorum. Ama konu sahibi için geçerli olmadığını düşünüyorum
İyi forumlar

Kocası korunuyoda konu sahibi hayat kariyerini anne olmak üzere inşaa ettiği için allahın takdiri hamile kalıyormuş hep :)
Ben istemedikçe biri her yıl bana çocuk doğursa valla ben de sinirlenirim ama adamda da psikopatlık yok değil. Eve bak bi de art arda gelen çocuklara yazık vallahi

Kizlar nabcam bilmiyorum bugun adetime 3 gun var ve dun hamile oldugumu ogrendim 3yillik evliyiz diger bebeklerim 1 ve 2 yasinda nabcam bilmiyorum ogrenirse bebegi dusurtmek icin yine her turlu iskenceyi eziyeti yapar hala inanamiyorum
İnanamayacak bir şey yok. İki bebeği niye yaptın üçüncüye niye hamile kaldın. Kusura bakma da kocanın psikopat olduğunu biliyorsun niye hala elisin. Hadi diyelim evlisin niye iki de bir hamile kalıyorsun. Kendine acımıyorsun bari o bebeklere acı. Yazık günah değil mi. Hepsi yarim yamalak büyüyecek. Kocandan şikayet edene kadar bir dön d3 kendine bak. Her sabah bir hap içmek ya da spiral taktırmak çok zor değil.

Bosancam diyorum geliyo beni zorluyo zorla yapiyo mesela ve engel olamiyorum ama korunuyo cok dikkatli olarak hem de
Belli.
Cok dikkatli korunuyormus kocan

Hemsiresin güya

Psikopat kocana neden guveniyorsun icsene bir hap?
Spiral taktirsana?

Nasil guvenirsin adama?

Cok sey soylerdim de senin icin ban yememe gerek yok simdi sabah sabah

Eski yazdıklarınıza bakarak pek de kazara olmuş gibi durmuyor, ya da istemem ama yan cebimde kalsın olayı. Ne diyelim Allah yardımcınız olsun, psikopat bir kocanız varmış üstelik iyi bir mesleğim eğitimim var diyorsunuz ama buna rağmen aynı hataya düşüyorsanız söylenecek söz kalmadı.

Ben de bu olayı anlamıyorum işte, eşimle tartıştığımızda bile bırakın birlikte olmayı adamla aynı odada bile günlerce bulunmam, tepkimi koyarım ama maşallah şiddet gören veya boşanma arifesinde olan çoğu kadın kazara hamile. Cidden aklım almıyor.

Kizlar nabcam bilmiyorum bugun adetime 3 gun var ve dun hamile oldugumu ogrendim 3yillik evliyiz diger bebeklerim 1 ve 2 yasinda nabcam bilmiyorum ogrenirse bebegi dusurtmek icin yine her turlu iskenceyi eziyeti yapar hala inanamiyorum

Yahu siz şaka mısınız? Adam psikopat flan değil evliliğinin keyfini çıkarmak, gezmek istiyor. Bunu söylemişte zaten.. Her sene bir çocuk doğurmak nedir? Korunma denen şeyi eminim bir hemşire olarak gayet iyi biliyorsunuzdur. Bildiğiniz halde yapmıyorsanız ne kocanıza psikopat demeye, ne de kazara bu çocuklar oldu demeye hakkınız yok. Anne baba olmak, dünyaya bir can getirmek bu kadar mı basit sizin için yahu. Paçalarınızdan cehalet akıyor kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…