2 bebek 1 psikopat koca ve hamileyimmm

Belli.
Cok dikkatli korunuyormus kocan

Hemsiresin güya

Psikopat kocana neden guveniyorsun icsene bir hap?
Spiral taktirsana?

Nasil guvenirsin adama?

Cok sey soylerdim de senin icin ban yememe gerek yok simdi sabah sabah

Korunma dediği geri çekilmedir muhtemelen. Korunmuyor, korunduğunu sanıyor.

3 yila uc cocuksa, 10 yila kac cocuk sorusuna cevap veremedim.. bosanmayacaksin, ayri da yatmayacaksin bir de ustune sezeryan olmussun.. zaten uc yilda uc sezaryen imkansiz bir sey soyleyeyim.. hicbir doktor bu riski almaz bence.. yazik size denk gelen cocuklara yahu, sana degil onlara cok uzuldum..

Sistematik bir aile içi tecavüz varsa buna karşı uygulanabilecek yaptırımlar (şikayet, boşanma vs) konu sahibinin inisiyatifinde.

Ama eğer kocası hep bu şekilde yaklaşıyorsa, dediğiniz gibi konu sahibi alışıyor/umursamıyorsa, o zaman korunacak. Bu çok zor değil. Eğer evliliğindeki cinsel yaşamın aile içi tecavüz şeklinde olması süregelen bir durumsa o zaman en azından gebeliğe karşı kendi tedbirini alacak. Bu kadın hemşire, köyde yaşayan 15 yaşında cahil kız değil. Ha bütün bunlara rağmen korunmuyorsa o zaman gebeliklerinden de sorumlu olup "napacam napacam" demeyecek.

İşte bi kadın isterse hamile kalmaz korunduğunu iğne vurulduğunu hap içtiğini bilemez kocan
Heleki senin gibi arka arkaya hamile kalmış bi kadın daha dikkatli olur

Hepsini geçtim de anne karnındaki evladına kıyabilecek bi adamdan 2 tane çocuğu neden yaptın be kardeşim yazık günah o çocuklara

Orasi kesin canim
Bosanma asamasinda olanlar kocasiyla anlasamayanlar hep kazayla hamile kaliyor zaten
Nasil is anlamadim gitti.
Bi çocuk daha evliliği kurtarır mantığı bitmediği sürece bu adamlar ağzınıza etmeye devam edecek.valla aynen bende anlamadım ben 3sene condom ile korundum hiç bişe olmadı ,2 senedir yine condom kullanıoz yine bişe olmadı.demekki neymiş gerçekten istemeyince olmuyormuş.

hiç bir kadına bebeği aldırın deme hakkınız yok saçmalamayın

Kamu spotu: istenmeyen gebelikten korunmak için; kondom, spiral, hap ,en kötü geri çekilme yöntemi deneyebilirsiniz. Diyelim ki oldu yine şüpheli ilişki yaşadınız 24 saat içinde ertesi gün hapı kullanabilirsiniz. Sevgiler...

Meslegim var calisiyorum bosanmayi dusunuyodum zaten ama oldururum diyor eger ki bosanmaya ikna olursa zaten bosanmakta kararliydim ama simdi bu 3.bebek..? Bilmiyorum gercekten
Bebeği düşürtürken kan kaybından ölürseniz boşanmış sayılıyorsunuz.
Biraz daha bekleyin.

Kocanızdan bu kadar şikayetçisiniz neden yatağına giriyorsunuz hadi girdiniz neden ilişki yaşıyorsunuz hadi yaşadınız neden çocuk yapıyorsunuz ,neden yani?

Calisiyorum iyi bi meslegim var Allaha sukur ki annem de yanimda cok sukur yoksa napardm bilemiyorum
Evde kürtaj sağlıklı değil.
Sevgili kocanızın yöntemi tartışmalı.
Sayın kariyer sahibi hanım, boşanmak ayıp değil.

Aklınızda olsun.

Kizlar nabcam bilmiyorum bugun adetime 3 gun var ve dun hamile oldugumu ogrendim 3yillik evliyiz diger bebeklerim 1 ve 2 yasinda nabcam bilmiyorum ogrenirse bebegi dusurtmek icin yine her turlu iskenceyi eziyeti yapar hala inanamiyorum
Soyle adama gidin aldirin... neden cunku 1. Adam kotu 2. Daha 1 yasinda bebeklerin var. 3. Belli ki evliliginin gelecegi yok... 2 tanesini buyutmeye calis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…