• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 bekar abim hala benden para istiyor sinir oluyorum

30 ar yaşlarındalar çalışıyorlar ama hiç kenara para atmiyorlar birikim yapmıyorlar paralarını bitiriveriyorlar ihtiyaçları olduğunda ya da harçlık için benden istiyorlar ben iyice sinir olmaya basladim ben evliyim evli falan demiyorlar

Hıı aynen anlarlar. İnsanlar size çözüm önerisi sunmuş begenmemişsiniz. Bazı insanlar yolunmayı hakediyor demek ki.
Begnmedigimi nerden cikardin

Koskoca heriflerin kadından para istemesi ne kadar mide bulandırıcı
Erkek adam hele de çalışan bir erkek, utanmadan sıkılmadan evli bir kadından nasıl para isteyebiliyor anlamıyorum. Erkeklik onuru haysiyeti diye bir şey var ya! Hasta vb de değil

Doğululuların da en az yarısı Türk bilgin olsun ama kız çocuklarına miras vermeyen vb bagnazliklar yapan çok doğulu-Türk aile tanıdım.
Ne varsa şu doğuda gittikçe Türkü de Kürtü de bagnazlasiyor hele Ortadoğu’dan hiç bahsetmiyorum pkjgfff
Kısacası nerelisin derken ırkını sormamışlar.
Bir de söyle bisey var zaten doğuda kız çocuktan hele hele evlendikten sonra para istenmez genelde hiç duymadım

Ne için istediğine bağlı 500 1000 demişsiniz bu meblağı istiyorsa gerçekten ıhtıyacı var dıye dusunur verırdım ben de ama daha yüksek meblağlar istemeye devam ederlerse o zaman eşimle aramda sıkıntı oluyor der vermezdım

Doğululuların da en az yarısı Türk bilgin olsun ama kız çocuklarına miras vermeyen vb bagnazliklar yapan çok doğulu-Türk aile tanıdım.
Ne varsa şu doğuda gittikçe Türkü de Kürtü de bagnazlasiyor hele Ortadoğu’dan hiç bahsetmiyorum pkjgfff
Kısacası nerelisin derken ırkını sormamışlar.
Bir de söyle bisey var zaten doğuda kız çocuktan hele hele evlendikten sonra para istenmez genelde hiç duymadım
İç Anadoludan

30 ar yaşlarındalar çalışıyorlar ama hiç kenara para atmiyorlar birikim yapmıyorlar paralarını bitiriveriyorlar ihtiyaçları olduğunda ya da harçlık için benden istiyorlar ben iyice sinir olmaya basladim ben evliyim evli falan demiyorlar
Kumar oynuyorlar kesin o yüzden yetmiyor birşeye ve sizden istiyorlar

Sizde varsa bana verin deyın. Önce verdıklerınıxı alın. Gıdıp lımon satsınlar. Alıstırmayın.

Back
X