- 23 Ağustos 2025
- 1.146
- 1.962
- 48
- Konu Sahibi zeynep90128
Hıı aynen anlarlar. İnsanlar size çözüm önerisi sunmuş begenmemişsiniz. Bazı insanlar yolunmayı hakediyor demek ki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
30 ar yaşlarındalar çalışıyorlar ama hiç kenara para atmiyorlar birikim yapmıyorlar paralarını bitiriveriyorlar ihtiyaçları olduğunda ya da harçlık için benden istiyorlar ben iyice sinir olmaya basladim ben evliyim evli falan demiyorlar
Begnmedigimi nerden cikardinHıı aynen anlarlar. İnsanlar size çözüm önerisi sunmuş begenmemişsiniz. Bazı insanlar yolunmayı hakediyor demek ki.
kocan da senden gızlı gorumcelerıne para versın de sonra cıddıyetı anlarsınVeriyorum kocamın haberi olmuyor
:) oyle deme hangı evlat hayırlı hangısı hayırsız vefasız ya da cani cinsiyetle alakası yok..İyiki oğlum yok![]()
![]()
Doğululuların da en az yarısı Türk bilgin olsun ama kız çocuklarına miras vermeyen vb bagnazliklar yapan çok doğulu-Türk aile tanıdım.Türküm
Onlar daha para demeden siz borcumuz çok deyin. Yetişemiyoruz, hep borçla geçiyor deyin ağlayın....Veriyorum kocamın haberi olmuyor
İç AnadoludanDoğululuların da en az yarısı Türk bilgin olsun ama kız çocuklarına miras vermeyen vb bagnazliklar yapan çok doğulu-Türk aile tanıdım.
Ne varsa şu doğuda gittikçe Türkü de Kürtü de bagnazlasiyor hele Ortadoğu’dan hiç bahsetmiyorum pkjgfff
Kısacası nerelisin derken ırkını sormamışlar.
Bir de söyle bisey var zaten doğuda kız çocuktan hele hele evlendikten sonra para istenmez genelde hiç duymadım
Yemin ederim tahmin ettim de linc yememek için söylemedimİç Anadoludan
NedenYemin ederim tahmin ettim de linc yememek için söylemedim
Kumar oynuyorlar kesin o yüzden yetmiyor birşeye ve sizden istiyorlar30 ar yaşlarındalar çalışıyorlar ama hiç kenara para atmiyorlar birikim yapmıyorlar paralarını bitiriveriyorlar ihtiyaçları olduğunda ya da harçlık için benden istiyorlar ben iyice sinir olmaya basladim ben evliyim evli falan demiyorlar
Sizde varsa bana verin deyın. Önce verdıklerınıxı alın. Gıdıp lımon satsınlar. Alıstırmayın.30 ar yaşlarındalar çalışıyorlar ama hiç kenara para atmiyorlar birikim yapmıyorlar paralarını bitiriveriyorlar ihtiyaçları olduğunda ya da harçlık için benden istiyorlar ben iyice sinir olmaya basladim ben evliyim evli falan demiyorlar
Biraz düşün anlarsın. Bu arada neden tek bana cevap veriyorsun ben konunun özü hakkında bile yazmadım ki
Senin yazdığın dikkatimi çekti olamaz miBiraz düşün anlarsın. Bu arada neden tek bana cevap veriyorsun ben konunun özü hakkında bile yazmadım ki![]()