- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.263
- 73
O zaman ıyı gunlerı yasamamıs say hep kotu yonlerı hatırla . Zaten bır zaman sonra sogursun kendılıgınden .Dönmeyi düşünmüyorum. Herşeyden önce kendime saygım olduğu için. Evet sevmemiş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman ıyı gunlerı yasamamıs say hep kotu yonlerı hatırla . Zaten bır zaman sonra sogursun kendılıgınden .Dönmeyi düşünmüyorum. Herşeyden önce kendime saygım olduğu için. Evet sevmemiş.
Tabiki de hayır. Mağdur olan ben engellenen ben. Zoruma gitti birazArkadaşım engellemesine bile takılmamanız gerekirken sebebini sorguluyorsunuz.
Beni niye engelledi?
Ne önemi var sebebin? Adamın paşa gönlü öyle istemiş demek ki.
Sebebini bilmek size ne katacak?
Geçerli bir sebep varsa adamı affedip geri mi döneceksiniz?
Gitmesin,bırakın düşünmeyi.Tabiki de hayır. Mağdur olan ben engellenen ben. Zoruma gitti biraz
Aynen öyle teşekkürlerGitmesin,bırakın düşünmeyi.
Adam karaktersizin teki,davranışlarını analiz etmeye gerek yok.
Arkadaşı aslinda çok şey biliyordu ama söylemedi. Onun için önemli olan kim olduğu ne olduğu değil ten seviyo falan dedi. Beni sevdiğinden de şüpheliyim o kadar evlenme teklifi falan yalan mıydı yani aklım almıyoİğrenç ya, hala bir ilişkiniz varken, başka bir kadına, al şu kadar para seninle sevişicem zihniyetinde olabilen bir insan nasıl özlenir?Siz aynısını yapsanız o sizi özler miydi? Benden öncesinde bile parayla sevişen bir insanı içim almazdı sanırım. Hayvanlar bile öncesinde koklaşıyor, bir bağ kuruyor.
Ay boşver, sevmesin zaten böyle karaktersiz pislik. Kim olduğu önemli değil, ten seviyor ne demek...önüne gelenle....töbe töbe.Arkadaşı aslinda çok şey biliyordu ama söylemedi. Onun için önemli olan kim olduğu ne olduğu değil ten seviyo falan dedi. Beni sevdiğinden de şüpheliyim o kadar evlenme teklifi falan yalan mıydı yani aklım almıyo
2 kez aldatılma gereksiz mi lütfen kendinize değer verin.Adam size değer vermiş olsaydı peşinizde koşardı sosyal medyada engellemezdi.Bu kadar çok özlediysen gti barış ama artık Hiç değerin kalmaz yine aldatılırsınBugün bir yakinimiz vefat etti onda bile aslında yaşadığımış şeylerin gereksiz kırgınlıkların ne kadar boş olduğunu düşündüm. Onu özlediğimi hissettim onunla bu durumu paylaşmak istedim ama
Haklısınız ama bu zamanlarda özlem duygusula en çok karıştırılan şey hırstır.Bazen içimizde hırs edip geri dönmesini o kadar çok istiyoruz ki takıntı haline geliyor bir süre sonra ve biz zannediyoruz ki çok seviyoruz ve çok özlüyoruz.Sizi anlıyorum ama yapacağınız en akıllıca şey tüm duygularınızı serbest bırakın kendinizi belirli olgulara şartlamazsanız eğer bu süreci daha kolay atlatırsınızEvet o kadar şey duydum hakkında etkisi 1 ay sürdü sanki herşeye rağmen özlüyorum, gözlerim doluyor. İt gibi pişman olup dönmeye yüzü olmamasını istiyorum.
Hiç bir şey. Beni aldattığı kız iş yerindeki kızlara da cıvık davrandığını soylemişti. Bende patronuna şikayet etmekle tehdit ettim
Evet şükürler olsun ki kurtuldumBoyle bir erkek icin gerckten üzülüyor olamazsinkendinizi bir daha yoklayin ve evlenmeden sizi aldatan birinden kurtuldunuz icin ne kadar şansli oldugunuzu düsünup dua edin.