2.ci Buluşmada Eve Çağıran Erkek

Hiç çıkar mı bilmiyorum. Sevmek sevilmek istiyorum ama karşıma çıkan erkeklerin niyeti bambaşkaydı bende Allahım en uygun zamanda çıkar karşıma diye dua ettim.
Çıkar çıkar merak etme. Küçüksün belli ki yaz okulu falan diyosun. Üniversitede çok sevişmeleri lazımmış gibi geliyor erkeklere çoğu böyle.

O benim müzik zevkimi biliyor onu dinleriz yeni şarkısı çıkmış dedi bende o çıkalı haftalar oluyor ben onu kendi evimde de dinlerim dedim birde makarna yapacakmış diyetteyim dedim dalga geçtim biraz onunla tribe girdi sonra.
Planladigi gibi olmayinca hosuna gitmedi tabii.. Yuz verme derim kesinlikle..

Normalde olay şudur, sevecegi bi mekan bulup yemege davet edersin, bulabiliyosan da sevdiği ünlünün konserine bilet filan ayarlar veya albumunu filan hediye edersin.. Evde makarna eşliğinde açıp Norm Ender dinletmezsin yani daha hicbi sey değilken..

Sürekli ilgili kalsa anlarım ama seni aramamış 2 hafta sonra seni arayıp eve çağırmarı hiç normal değil bence.O süre zarfında yalnız kaldığından emin misiniz ? Hem daha ilinci buluşmanız henüz tüketmediğiniz birsürü şey var hemen neden ev safhasına geçiliyor ?

Kızlar biriyle konuşuyordum, dışarda konuştuk buraya kadar bir sorun yok ama bu erkek tam 2 hafta sonra buluşalım mı diye mesaj attı.Bende neden yazmadın diye sorduğumda da benim yaz okulumu bahane etti.Ben buna inanmadım yaz okulu da bitti buluşalım mı evimde dedi bende işi bahane ettim.Sorun şu ki ondan hoşlanmıştım daha ilk tanışmada sevgili moduna da girmedim.Ama ikinci buluşmada evine çağırması bana garip geldi.Kim var o evde amacı ne soruları aklımı kurcalıyor.Niyetinin başka olduğunu düşünüyorum haksız mıyım.Bu arada o tür konulara girmedi ama ben şüphelendim. :KK43:
Tabi ki de niyeti farklı

Planladigi gibi olmayinca hosuna gitmedi tabii.. Yuz verme derim kesinlikle..

Normalde olay şudur, sevecegi bi mekan bulup yemege davet edersin, bulabiliyosan da sevdiği ünlünün konserine bilet filan ayarlar veya albumunu filan hediye edersin.. Evde makarna eşliğinde açıp Norm Ender dinletmezsin yani daha hicbi sey değilken..
Birde 2 hafta sonra yazmazsın.

Ben dışarısı olmaz mı dediğimde evimi seviyorum dedi.Bir de burası öğrenci şehri onun evindekim var yalnız mı erkekler var mı başka.Genelleme yapmak istemesem de ikinci buluşmada tuhaf geldi birde güya okulumdan dolayı yazmamış.Sanki ben 7/24 okuldayım ders çalışıyorum.
Senin okulunu düşünmüş :))) Arayıp müsait misin? Okulun var seni rahatsız eder miyim ? Derdi. O sizden hoşlanmamış yeterince şimdi de gideri vardı takılırız diyor gibi. Ben dışarıda vakit geçirmek istiyorum deyip şans verebilirsiniz. Evde ev derse hoşlanmadığı kesinleşir. Çok açık yazdım inşallah üzülmezsiniz.

Senin okulunu düşünmüş :))) Arayıp müsait misin? Okulun var seni rahatsız eder miyim ? Derdi. O sizden hoşlanmamış yeterince şimdi de gideri vardı takılırız diyor gibi. Ben dışarıda vakit geçirmek istiyorum deyip şans verebilirsiniz. Evde ev derse hoşlanmadığı kesinleşir. Çok açık yazdım inşallah üzülmezsiniz.
Birde Pazartesi dersim olmadığını biliyordu.Kaldı ki en çalışkan bir öğrenci bile 7/24 ders çalışmaz.

Düşüncelerinde sonuna kadar haklısın. Hatta süphe bile etmene gerek yok. Açık açık amacını belli etmiş.

Sürekli ilgili kalsa anlarım ama seni aramamış 2 hafta sonra seni arayıp eve çağırmarı hiç normal değil bence.O süre zarfında yalnız kaldığından emin misiniz ? Hem daha ilinci buluşmanız henüz tüketmediğiniz birsürü şey var hemen neden ev safhasına geçiliyor ?
Dışarda buluşalım dedim kabul etmedi bir erkek ev ev diye sürekli ısrar edemez ilk buluştuğu kadına.

Kızlar şaka maka çok gücüme gidiyor bu erkekler her kıza cinsellikle mi yanaşıyor yoksa sadece bana mı? Ben hoşlandım mutlulukla gittim yanına.Bunu hakedecek naptım ki ben.
3 yıl önce ben de masum düşüncelerle ben de biriyle buluşmaya gitmiştim. Ona karşı ilk izlenimim gayet olumluydu. Sonra 2.buluşmada evine geleyim demeye başladı. O zamanlar ev arkadaşım vardı. Gel hem ev arkadaşımla tanışırsınız dedim o zaman gelmeyeyim dedi. Aslında o gün bıraksaymışım keşke. Ben yine de devam ettim. Zamanla anladım ciddi ilişki arayan biri olmadığını. Sonra net bir şekilde artık görüşmek istemediğimi söyledim. Sonra bana dedi ki istesem bu gece kaç kızın evine gider birlikte olurum ama ben seni istiyorum. Meğer sapığın tekiymiş. Her yerden engelledim çok şükür kurtuldum. Böylelerine kendimizi kullandırtmayalım. Zaten niyetlerini belli ediyorlar da biz hep iyi düşünmeye çalıştığımız için kaybediyoruz.

Erkekler bu konuları beyinleri ile düşünmüyor. O kibarca bahane uydurmuş.
Birde makarna yaparım sana yeriz sevdiğin rapçinin yeni teklisi çıkmış dedi bendo şarkı çıkalı haftalar oluyor telefonumda bile o şarkı dedim makarnayı da dün yedim dedim işim var memlekete gideceğim yarın yazdım.Keşke ağzının payını verseydim.Ya da bana lüks bir yerde yemek ısmarla bir de konser bileti alsaydın deseydim.Oysa ki ven onunla buluşmaya heyecanlı gitmiştim.

3 yıl önce ben de masum düşüncelerle ben de biriyle buluşmaya gitmiştim. Ona karşı ilk izlenimim gayet olumluydu. Sonra 2.buluşmada evine geleyim demeye başladı. O zamanlar ev arkadaşım vardı. Gel hem ev arkadaşımla tanışırsınız dedim o zaman gelmeyeyim dedi. Aslında o gün bıraksaymışım keşke. Ben yine de devam ettim. Zamanla anladım ciddi ilişki arayan biri olmadığını. Sonra net bir şekilde artık görüşmek istemediğimi söyledim. Sonra bana dedi ki istesem bu gece kaç kızın evine gider birlikte olurum ama ben seni istiyorum. Meğer sapığın tekiymiş. Her yerden engelledim çok şükür kurtuldum. Böylelerine kendimizi kullandırtmayalım. Zaten niyetlerini belli ediyorlar da biz hep iyi düşünmeye çalıştığımız için kaybediyoruz.
Bende iyi niyetle düşündüm.Çünkü sevmek sevilmek biz kadınların hassas noktası.Instagramı dondurdum okul süresince.Hayırlısını diledim.Birde başıma bir şey gelse yanımda ailem de yok.Dünyanın binbir türlü hali var.Ben biraz olaylara şüpheci yaklaşırım sonuçta ne olacağı belli değil.Geçmiş olsun.

Hoslandi ise demiri tavinda doverdi zaten, dovmeliydi..
Whatsappta notlarımı paylaşmıştım emeklerime değdi diye onu görüp de yazdı galiba.Öteki türlü umrunda bile değildim.25 yaşındaki koskoca adam nasıl bu kadar ciddiyetsiz olur anlayamıyorum.

Birde makarna yaparım sana yeriz sevdiğin rapçinin yeni teklisi çıkmış dedi bendo şarkı çıkalı haftalar oluyor telefonumda bile o şarkı dedim makarnayı da dün yedim dedim işim var memlekete gideceğim yarın yazdım.Keşke ağzının payını verseydim.Ya da bana lüks bir yerde yemek ısmarla bir de konser bileti alsaydın deseydim.Oysa ki ven onunla buluşmaya heyecanlı gitmiştim.
Boşver canım, Niye üzüyorsun kendini. O kim ki ? Kimler çıkacak karşına. İnşallah değerini bilen biri çıkar karşına.

Back
X