- 10 Aralık 2017
- 318
- 75
- 98
- Konu Sahibi Hayatsahnem
-
Bende sizin gibi 4 yaşta düşünürdüm ama insan rahatlığa alışınca olmuyor tam rahatça uyuyorsun gezmeye başlıyorsun sonra başa dön çok zorBen çok istiyordum 2. çocuğu. 19 aylık şuan. Ama yorgunluktan kilo verir oldum.Özellikle diş dönemleri çok zorladı beni. Her ay bir tramva. O yüzden bende sizin gibi 2.yi düşünemiyorum. Ama benim ertelediğim tarih 4 yaş. Şuan kreşee yollayabilirsiniz. 2. Sınıfa kadar diğeride 4 yaşına gelir.
Haklısınız çocuk için kardeş çok önemli zaten kızımı düşündüğüm için ilerde istiyorum ama eşimde yaş gitmeden büyüsün diye dusunuyorÇalışan mısınız? Ben kardeşlerimle büyüdüm onlarsız bir hayat düşünemiyorum tek kardeş olsaydım sıkıntıdan patlardım heralde bence çocuğunuz için bir tane daha yapın ne zaman hazır hissediyorsanız
Allah yardım etsin.küçükken zor ilerisi için iyi 2 cocukEsim istemedi ben israr ettim ...40 yasinda ikinci kez hem pisman olurum dogurayim diye hemde o guzel his icin.Allah saglik versin evlatlarima fakat bir tane yetermis.gecem gunduzum yok kiskancliklar kaos nereye gitsen rezillik kavga.esim kendi halinde kaldi cocuklari uyutayim derken uyuyup kaliyorum.enerjim yetmiyor belki yasim geregidir buyuk kizima hic zaman yok kucuk cok yaramaz en buyuk vicdan azabimda bu .esim yardimci olmasa yetisemezdim
Aynen benim annem de öyle üzülüyorum bir yandan ama anlamiyorlar.bende anksiyete var bir de ilaç kullanmam gerekiyor düzen takıntısı da var bir çocukla ancak baş ediyorum her şeyi güzel olsun istiyorum hayırlısı artikBende çok istiyorum ikinci çocuk, kızım üç buçuk yaşında, tek çocuk olduğum için yalnızlığın zorluğunuda biliyorum ama,hiç ama hiç cesaretim Yok, aynı sizin gibi büyüsede yok cesaret.Eşim değil ama ailem çok baskı yapıyor, özellikle annem ağlatır derecesinde duygu sömürüsü yapıyor, aramaya korkuyorum artık şartlanmış takılı plak gibi hep aynı şeyi söylüyor.
Başta ikisi zor diyoruz. Sonra rahatladık. E sonra da çocuk çok büyüyor tecrübeler unutuluyor. En iyisi yakın yaş aslında. Eşiniz yardımcı oluyorsa düşünün bence.Bende sizin gibi 4 yaşta düşünürdüm ama insan rahatlığa alışınca olmuyor tam rahatça uyuyorsun gezmeye başlıyorsun sonra başa dön çok zor
Umarim oyledir hakkinizda hayirlisiAllah yardım etsin.küçükken zor ilerisi için iyi 2 cocuk
boyle insanlari gorunce dusunuyorum ben neden yapamiyorum dye. kalabalik aileleri cok seviyorum ama 2.ye bile cesaretim yok. hayir sizin depresyonunuz meme yaraniz falan olmazmi :)Ben üçüncüyü istiyorumikisi arasında beş yaş var ve o bile çok bence. Çocuk ne kadar erken olursa onunla o kadar çok vakit geçirirsiniz, çok yaş olunca çocuğun en önemli zamanlarında insan yanında olamayabiliyor (tabi ecelin ne zaman geleceği belli olmaz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?