2.cocuga cesaretim yok

Bende düşünmüyorum 2. Yi. Bence istemediğiniz bi dönemde değil de sizin de istediğiniz bi dönemde yapmalısınız 2. Çocuğu

Bu dönemde çocuk "lüks bir ihtiyaç "Ken 2.çocuk delilik bence. .. bi süre sonra eşiniz vazgeçer çocuğunuz da büyümüş olur rahat rahat gezer tozarsiniz.

Konu sahibi ilk oglum 2,5 yasindaydi 2. Oldugunda.. 3. Oldugundada 2. Cocugum 2,5 yasindaydi.. kucukle buyugun arasi 5 yas yani..

Maddi manevi gucun varsa 5 sene sonra olacagina simdi olmasi daha cazip bence..cunku gercekten butun cocuklarin yuruyunce konusunca yemek yemeye baslayinca cislerini soyleyince vs. Hele hele birlikte carsi pazar park gezip takilabildigin zmnlar yapmak istemezsin..cunku rahatliga alismak kolay..

evet hala bunalimdayim birde cok dikkatli korundum emin olun .. Ay cidden ben ne yapim desenize bi ve daha 2 yil olmadi evleneli
Benim arkadaşımın da başına geldi. Bende demek ki korunmadı diye dÜşünmüştüm. Ama korunurken de olabiliyor demek ki.. üzülme tabiki elinde olan bi durum yok beraber büyüyecekler işte ne güzel

Benim arkadaşımın da başına geldi. Bende demek ki korunmadı diye dÜşünmüştüm. Ama korunurken de olabiliyor demek ki.. üzülme tabiki elinde olan bi durum yok beraber büyüyecekler işte ne güzel
burda bir bayan konu acmisti bebegim 11 aylik ve hamileyim esim yardim etmiyor demisti gidip ablama anlattim ..yeni dogum yapmistim ..ikimizde bir ALLAH KORUSUN cektik ..onunda 6 aylikti bebegi ... Ama geldi basima iste espiri sakayla yapilan idrar testi bizi kapak etti

Hiç belli olmaZ bende korunuyorum ana geçen ay durduk yere bi mide ağrısı bulantısı oldu bende, adetim zaten hala düzensiz oğlum 1.5 yaşında ama... test aldım hemen. Hiçbi yöntem yüzde yüz korumuyor malesef. Bi noktadan sonra bizim elimizde değil öyle şeyler sakın Canını sıkma

Opuyorum yanaktan

Ne diyecegimi bilemedim 4.5aylik bebegim var 2aylik hamileymisim aldiramadim
İlk önce ikinci bebeğin hayırlı olsun annemde senin gibi kardeşimë hamile kalmış ben ocak doğumluyum kardeşim aralık doğumlu ikimizde 1986 yılında dogduk görenler ikiz zannediyor birbirimizin kıyafetlerini giyiyor uz geziyoruz çok güzel olucak buyuduklerinde

Bende 2. Cocugu dusunuyorum sizin gibi asiri duzen takıntim var fakat pco oldugumu ogrendim simdi bir an evvel hamile kalabilmeyi umuyorum. Yapabiliyorken yapın bence

Aynı durumdayız valla birebir çok zor, esimde hiç yardım etmez pertim

cok tesekkurederim umarim sabirli guzel bi anne olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…