- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.019
- 548
- Konu Sahibi Hayatsahnem
-
Bu mantıktayım hamilelik bulantılar yorgunluk sonrasında uykusuzluk vs vs sorumluluğun çoğu bende olduğuna göre cidden benim kararım olmalı,yeni yeni ısınıyorum ikinci çocuğa,Allah ne zaman verirse artık.. bana da sorup duruyolar çok önemli olduğundan değil laf olsun diye..2. Çocuğu yalnızca kendiniz istediğinizde dünyaya getirin.İki kardeş arası kaç yaş olmalı safsatalarina kulak asmayin.Dogru zaman sizin hazır olduğunuz zamandir.Hamileliginiz sıkıntılı geçebilir,bebeğiniz farklı gelişen bir çocuk olabilir.Bile isteyen gebe kalmakla,toplumsal baskıdan dolayı 2.cocugu dünyaya getirmek kişi de aynı duygulara neden olmuyor.
ben de üçüncü yü istiyorum etrafımdakiler delilik desede. Kızım 8,5 oğlum 2,5 yaşında seneye istiyorum Allah nasip ederse eşimi de ikna edebilirsemBen üçüncüyü istiyorumikisi arasında beş yaş var ve o bile çok bence. Çocuk ne kadar erken olursa onunla o kadar çok vakit geçirirsiniz, çok yaş olunca çocuğun en önemli zamanlarında insan yanında olamayabiliyor (tabi ecelin ne zaman geleceği belli olmaz)
İşte bunlar hep kk' da fazla takilmaktanbende istemiyorumesim cok istiyor. ama yapmicam sanirim. dogumu, yorgunlugumu bastan yasamak istemiyorum. ve esit sevemem diye cok korkuyorum.
esim illa kiz ister dünyalar tatlisi oglumuz oldu babasinin askisi ama gercekten kiz olursa... bide oglan büyümüs olur babasi sen büyüksün diip durusa diye düsüncelerim böyle uzayip gidiyor. yada öldügümüzde kardesler bir birine girerse. yada esleri ortaligi karistirirsa.
size şöyle diyeyim kızım da 4 ay meme yarası oldu kanaya ağlaya emzirdim. Hamileliklerim aşırı zor geçti. Kalp sorunu, varis göz sorunu ne ararsan var bulantı desen feci. Bana yardımcı olan bir ailem de yok Çocuklarım da çok hareketli beni aşırı yoran çocuklar ama ben mücadeleyi zoru başarmayı seven bir insanım her şey geçiyor gençlikte ne yapılırsa kardır ben de çocuklarıma bir kardeş daha istiyorum iki tane çok az geliyor gözüme.boyle insanlari gorunce dusunuyorum ben neden yapamiyorum dye. kalabalik aileleri cok seviyorum ama 2.ye bile cesaretim yok. hayir sizin depresyonunuz meme yaraniz falan olmazmi :)
İşte bunlar hep kk' da fazla takilmaktanHakkınızda hayırlısı olsun.iki çocuğum arasında 8 yaş var.Evimizin balı oldu resmen.Ama dedim ya önce anne isteyecek evde anneeee diye seslenen ikinci bir sesi
Çook küçükmus kuzunuz daha güle güle buyutun ....Ben o zamanlar rüyamda hamile olduğumu görünce bile panik atak nöbeti geciriyordumistemiyorummmm su an 11 aylik belki ilerde fikrim degisir.
Kesinlikle yaslada alakali bi durum bu.. ben bazen derim keske 20 yasinda filan anne olsaydim simdiye boyuma gelirdi cocuklarim dite :) ama kismet boyleymisEsim istemedi ben israr ettim ...40 yasinda ikinci kez hem pisman olurum dogurayim diye hemde o guzel his icin.Allah saglik versin evlatlarima fakat bir tane yetermis.gecem gunduzum yok kiskancliklar kaos nereye gitsen rezillik kavga.esim kendi halinde kaldi cocuklari uyutayim derken uyuyup kaliyorum.enerjim yetmiyor belki yasim geregidir buyuk kizima hic zaman yok kucuk cok yaramaz en buyuk vicdan azabimda bu .esim yardimci olmasa yetisemezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?