2. Çocuk bir bakın

olmuyorsensiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
1.356
2.365
53
35
Öncelikle herkese mutlu haftasonları diliyorum.
Konum şu; 19 aylık kızım var ve 2. Bebeğime hamileyimm.
Hiç hazır değilim kızlar lohusalığım çok sıkıntılı geçti. Bilmiyorum nasıl olacak 2,5 yaş farkı çok mu küçük Tamm rabbim verdi şükürler olsun ama hiç mi hiç sevinemiyorum

Ben xd ikinciye hamileyim hazir degilim diyordum ama vakit ilerledikce heyecan ve mutluluk artiyor hazir olmasak Allah bize bu guzel duyguyu yasatmazdi sukredelim en guzeli:)

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Yani artık yapacak bişey yok sonuçta. Ne güzel birlikte büyürler. Çok sıkmayın canınızı su akar yolunu bulur :)

Sizin için zor olabilir ama çocuklarınız hem kardeş hem arkadaş olacaklar...hep birbirlerine yetecekler... kızlarımin arasında 3 yaş var, mükemmel arkadaşlıkları var...bana karşı bile birlik olurlar

Sizin için zor olabilir ama çocuklarınız hem kardeş hem arkadaş olacaklar...hep birbirlerine yetecekler... kızlarımin arasında 3 yaş var, mükemmel arkadaşlıkları var...bana karşı bile birlik olurlar
Evet çok haklısınız aslında ama bn hiç hazır değilim

Benimde suan kizim 19 aylık ve bende 2.yi istiyorum ama cesaret edemiyorum henüz
bence ileride iyiki olmus dersinz

Korunma olduğu haldemi oldu?

Ayy kucukmus daha bebegnz ama kismet nasip hayirlisi olsun

Benim çocuklarım arasında 2 buçuk yaş var, zor oluyor evet ama 2 çocuklu hayata da alışıyor insan, hayırlı olsun şimdiden.

Canim suan cok yeni diye oyle hissediyosun bak burda ne cok kadin anne olmak icin ne zorluklar cekiyo onlari dusun allahin size hediyesini sende kabullen hem daha guzel ayni anda büyür ikiside

Hayırlı olsun.
Ücretli veya ücretsiz yardım alırsanız daha kolay olur mutlaka.
Mümkün değilse de o tempoya da alışırsınız, geçici bir süreç en zor kısmı.

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.benim kızlarım arasında da 2.5 yaş var küçük daha 11.5 aylık.evet zor oluyor ilk zamanlar özellikle.ilk kızım ilk zamanlar çok kıskanıyordu haliyle onu öyle görünce çok üzüldük ama şimdi kardeşini kimseyle paylaşmıyor ona da şimdiden arkadaş oldu.iyki olmuş diyorum.ben de tek bakıyorum ücretsiz izindeyim yorucu ama çok güzel.endişeli olmanız çok normal zamanla üstesinden gelirsiniz.

4. cu cocuguma hamileyim. en kucukle simdikinin arasi 14 aylik olcak digeelerin arsida 2 yas

Aralarının az olması daha iyi bence
Benimkilerin arası 5,5 yaş
Büyüsün diye bekledim güya daha kolay olacaktı
Hiçte kolay falan olmadı
Kızım alışkın olduğu düzeni geri istedi
İkimiz gezelim,sinemaya gidelim,alışveriş yapalım,gece kek yapalım :)
Olmayınca da çok kıskandı
Huysız dikkat çekmek için herşeyi yapan hırçın bir çocuk oldu çıktı
Bebeğim 10 aylık olacak
Daha yeni yeni alışıyor ablası onunla hayata
Ben çöktüm bu 10 ayda :)
Araları fazla açmamak mümkünse peşpeşe doğurmak lazımmış
Hayırlı olsun bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…