- 2 Ekim 2018
- 1.356
- 2.365
- 53
- 35
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
-
Ben xd ikinciye hamileyim hazir degilim diyordum ama vakit ilerledikce heyecan ve mutluluk artiyor hazir olmasak Allah bize bu guzel duyguyu yasatmazdi sukredelim en guzeli:)Öncelikle herkese mutlu haftasonları diliyorum.
Konum şu; 19 aylık kızım var ve 2. Bebeğime hamileyimm.
Hiç hazır değilim kızlar lohusalığım çok sıkıntılı geçti. Bilmiyorum nasıl olacak 2,5 yaş farkı çok mu küçük Tamm rabbim verdi şükürler olsun ama hiç mi hiç sevinemiyorum
İlla ki ama bilmiyorum çok garip duygular içerisindeyimHayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Yani artık yapacak bişey yok sonuçta. Ne güzel birlikte büyürler. Çok sıkmayın canınızı su akar yolunu bulur :)
Sizin için zor olabilir ama çocuklarınız hem kardeş hem arkadaş olacaklar...hep birbirlerine yetecekler... kızlarımin arasında 3 yaş var, mükemmel arkadaşlıkları var...bana karşı bile birlik olurlarÖncelikle herkese mutlu haftasonları diliyorum.
Hiç hazır değilim kızlar lohusalığım çok sıkıntılı geçti. Bilmiyorum nasıl olacak 2,5 yaş farkı çok mu küçük Tamm rabbim verdi şükürler olsun ama hiç mi hiç sevinemiyorum
Evet çok haklısınız aslında ama bn hiç hazır değilimSizin için zor olabilir ama çocuklarınız hem kardeş hem arkadaş olacaklar...hep birbirlerine yetecekler... kızlarımin arasında 3 yaş var, mükemmel arkadaşlıkları var...bana karşı bile birlik olurlar
Yeni olduğu için böyle hissetmeniz normal üzülmeyin:)İlla ki ama bilmiyorum çok garip duygular içerisindeyim
Alışırsınız...ben planlı gebeliğime bile bebek hareket etmeden alışamıyordumEvet çok haklısınız aslında ama bn hiç hazır değilim
Ayy kucukmus daha bebegnz ama kismet nasip hayirlisi olsunÖncelikle herkese mutlu haftasonları diliyorum.
Evet cnmBenimde suan kizim 19 aylık ve bende 2.yi istiyorum ama cesaret edemiyorum henüz
bence ileride iyiki olmus dersinz
Korunma olduğu haldemi oldu?
Teşekkür ediyorumAyy kucukmus daha bebegnz ama kismet nasip hayirlisi olsun
4. cu cocuguma hamileyim. en kucukle simdikinin arasi 14 aylik olcak digeelerin arsida 2 yasÖncelikle herkese mutlu haftasonları diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?