2. Çocuk bir bakın

benim gibi

Abimle benim aramda bir buçuk yaş var çocuklar için iyi birlikte büyüdük aynı okullara gittik her şey çok güzeldi bizim için ama annem zorlandı çünkü hem sağlık sorunları vardı maddi durumumuz iyi değilmiş vs .bugün sizin yerinizde olsam şimdiden içimi karartmazdim aileniz yanınıza gelsin size destek olur ayrıca en önemli şey eşinizi ve çocuğunuzu bu sürece katın .ben şuan hamileyim ilk çocuk bizim ama her şeyi onunla paylaşıyorum yani agrilarimi uykusuzluklarimi heycanimi mutlulugumu .tabi eşimin psikolojisini bozmayacak ölçüde . Siz de eşinizle bu kayginjzj paylaşın en azından ilk çocuğunuzla daha fazla ilgilenebilir .hamileliginizin tadını çıkarın Allah yardımcınız olsun

Haklısınız çok karamsarım ama bn bilemiyorum

Biraz zor olacak ama sonrası çok güzel inşallah.
Bi arada büyüyüverirler, zaman çok hızlı çok...

2.5 yaş çok güzel bir yaş farkı.benim kardeşimle aramda 7 yaş var ve hiç doğru düzgün kardeş kardeş olamadık ikimiz de yetişkin olana kadar.ama bunu yazanlarda şuna kızıyorum , bu kadar hazır değilseniz korunsaydınız yıl olmuş 2019 , kaza oldu olan oldu vs büyük bir bahane.binbir türlü yolu var korunmanın.hazır olmadan aman zamanla olurum diye yapılacak şey değil çünkü dünyaya insan getirmek.

hiç hazır değilseniz çocuğu niye yapıyorsunuz ki? çocuğu yapıyorsunuz sonra rabbim verdi diyorsunuz. kapınıza bırakıp gitmedi ya, siz yaptınız yani .

İkincide başımıza ne geleceğini bildiğimiz için kaygıyla karşılıyoruz sanırım haberi :) Bir de bakımımıza muhtaç bir çocuğun varlığı da karıştırıyor işleri..

Ben kızıma hamile kaldığımda oğlum 14 aylıktı. Şimdi biri 33 aylık diğeri 11 aylık oldu bile :) Keyfini çıkarın, endişelenmeyin. Su akar yolunu bulur.

Bence kaza kurşunu konusunda pek ön yargılı olmayın derim :) Spiralle korunup hamile kalan çok insan var mesela ki en güvenilir yöntemlerden birisidir.. Benim kızım gerçekten kaza kurşunudur, çift korunma yöntemine rağmen geldi.. Hakkaten de azimli ve çok cabbar cevaldir cimcimem :)

Benim kızım da 20 aylık. Keşke cesaretim olsa da 2.ye hamile kalabilsem.
Hep çocuklarım arasında 2 yaş olsun istemiştim ama işte cesaretim bir türlü gelmiyor. Zaman akıp geçiyor.

Kesinlikle katılıyorum
ben de yeni doğum yaptım büyük kızımla aralarında yaklaşık 5 yaş var
ve büyük kızım inanılmaz kıskanıyor ve çok uyumlu çok sakin çok vicdanlı bi kız olmasına rağmen kardeşi doğduğundan beri innaılmaz hırçın ve mutsuz bi kız oldu çıktı
şimdiki aklım olsa büyük kızımdan en çok 1 sene ya da 1,5 sene sonra ikinciyi planlardım bana zor olurdu bi 3-4 sene ama sonrası hem onlar için benim için daha kolay olurdu diye düşünüyorum

Ben de ikinciye hamileyim. Aralarında 2 buçuk yaş olacak benimkilerin de. Ben geleceği düşünüp içimi karartmak istemiyorum. Yurtdışında tek başıma olacağım bebeğim doğduğunda, çok zorlanacağımı biliyorum. Kızım daha büyüyünce başka çocuk istemeyeceğimden emindim, o yüzden bismillah dedik. İnşallah sağ salim kucağımıza alırız.

Yani hazır değilseniz korunucaktınız böyle şeyler de var bilmiyor musunuz !? Yapıcak birşey yok artık.

Yahu yanlış anlamayın ama madem bu kadar fazla tedirginlik ve düşünceleriniz var korunma konusunda daha hassas davransaydınız keşke. Bizim evliliğimizin 2. Yılı doluyor isteğimiz dışında bir durum gelişmedi çok şükür.

Zor oluyo ama buyuyunce gaymakli gadayif

Dogum yapacagimiz tarihler ayni insallah sag salim kucagimiza aliriz.kizimla kardesi arasinda dort yas olacak.

İlk cocuğun karakterine de bağlı olarak ilk bir yıl cok zor geciyor. Ama sonrası cok keyifli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…