- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
-
benim gibiAralarının az olması daha iyi bence
Benimkilerin arası 5,5 yaş
Büyüsün diye bekledim güya daha kolay olacaktı
Hiçte kolay falan olmadı
Kızım alışkın olduğu düzeni geri istedi
İkimiz gezelim,sinemaya gidelim,alışveriş yapalım,gece kek yapalım :)
Olmayınca da çok kıskandı
Huysız dikkat çekmek için herşeyi yapan hırçın bir çocuk oldu çıktı
Bebeğim 10 aylık olacak
Daha yeni yeni alışıyor ablası onunla hayata
Ben çöktüm bu 10 ayda :)
Araları fazla açmamak mümkünse peşpeşe doğurmak lazımmış
Hayırlı olsun bebişin
Abimle benim aramda bir buçuk yaş var çocuklar için iyi birlikte büyüdük aynı okullara gittik her şey çok güzeldi bizim için ama annem zorlandı çünkü hem sağlık sorunları vardı maddi durumumuz iyi değilmiş vs .bugün sizin yerinizde olsam şimdiden içimi karartmazdim aileniz yanınıza gelsin size destek olur ayrıca en önemli şey eşinizi ve çocuğunuzu bu sürece katın .ben şuan hamileyim ilk çocuk bizim ama her şeyi onunla paylaşıyorum yani agrilarimi uykusuzluklarimi heycanimi mutlulugumu .tabi eşimin psikolojisini bozmayacak ölçüde . Siz de eşinizle bu kayginjzj paylaşın en azından ilk çocuğunuzla daha fazla ilgilenebilir .hamileliginizin tadını çıkarın Allah yardımcınız olsunÖncelikle herkese mutlu haftasonları diliyorum.
Konum şu; 19 aylık kızım var ve 2. Bebeğime hamileyimm.
Hiç hazır değilim kızlar lohusalığım çok sıkıntılı geçti. Bilmiyorum nasıl olacak 2,5 yaş farkı çok mu küçük Tamm rabbim verdi şükürler olsun ama hiç mi hiç sevinemiyorum
Haklısınız çok karamsarım ama bn bilemiyorumAbimle benim aramda bir buçuk yaş var çocuklar için iyi birlikte büyüdük aynı okullara gittik her şey çok güzeldi bizim için ama annem zorlandı çünkü hem sağlık sorunları vardı maddi durumumuz iyi değilmiş vs .bugün sizin yerinizde olsam şimdiden içimi karartmazdim aileniz yanınıza gelsin size destek olur ayrıca en önemli şey eşinizi ve çocuğunuzu bu sürece katın .ben şuan hamileyim ilk çocuk bizim ama her şeyi onunla paylaşıyorum yani agrilarimi uykusuzluklarimi heycanimi mutlulugumu .tabi eşimin psikolojisini bozmayacak ölçüde . Siz de eşinizle bu kayginjzj paylaşın en azından ilk çocuğunuzla daha fazla ilgilenebilir .hamileliginizin tadını çıkarın Allah yardımcınız olsun
Bizde öyle diyoruz allah verdiyse vardır hikmetiAllah vermişse vardır bir hikmeti. Hayırlısı olsun, sağlıcakla büyüsün inşallah.
Siz annesiniz anneler her şeyin üstünden gelebilir ben hamileliği yaşayınca anladım . Biz güçlüyüzHaklısınız çok karamsarım ama bn bilemiyorum
Bence kaza kurşunu konusunda pek ön yargılı olmayın derim :) Spiralle korunup hamile kalan çok insan var mesela ki en güvenilir yöntemlerden birisidir.. Benim kızım gerçekten kaza kurşunudur, çift korunma yöntemine rağmen geldi.. Hakkaten de azimli ve çok cabbar cevaldir cimcimem :)2.5 yaş çok güzel bir yaş farkı.benim kardeşimle aramda 7 yaş var ve hiç doğru düzgün kardeş kardeş olamadık ikimiz de yetişkin olana kadar.ama bunu yazanlarda şuna kızıyorum , bu kadar hazır değilseniz korunsaydınız yıl olmuş 2019 , kaza oldu olan oldu vs büyük bir bahane.binbir türlü yolu var korunmanın.hazır olmadan aman zamanla olurum diye yapılacak şey değil çünkü dünyaya insan getirmek.
Benim kızım da 20 aylık. Keşke cesaretim olsa da 2.ye hamile kalabilsem.Öncelikle herkese mutlu haftasonları diliyorum.
Hiç hazır değilim kızlar lohusalığım çok sıkıntılı geçti. Bilmiyorum nasıl olacak 2,5 yaş farkı çok mu küçük Tamm rabbim verdi şükürler olsun ama hiç mi hiç sevinemiyorum
Kesinlikle katılıyorumAralarının az olması daha iyi bence
Benimkilerin arası 5,5 yaş
Büyüsün diye bekledim güya daha kolay olacaktı
Hiçte kolay falan olmadı
Kızım alışkın olduğu düzeni geri istedi
İkimiz gezelim,sinemaya gidelim,alışveriş yapalım,gece kek yapalım :)
Olmayınca da çok kıskandı
Huysız dikkat çekmek için herşeyi yapan hırçın bir çocuk oldu çıktı
Bebeğim 10 aylık olacak
Daha yeni yeni alışıyor ablası onunla hayata
Ben çöktüm bu 10 ayda :)
Araları fazla açmamak mümkünse peşpeşe doğurmak lazımmış
Hayırlı olsun bebişin
Zor oluyo ama buyuyunce gaymakli gadayifÖncelikle herkese mutlu haftasonları diliyorum.
Dogum yapacagimiz tarihler ayni insallah sag salim kucagimiza aliriz.kizimla kardesi arasinda dort yas olacak.Ben de ikinciye hamileyim. Aralarında 2 buçuk yaş olacak benimkilerin de. Ben geleceği düşünüp içimi karartmak istemiyorum. Yurtdışında tek başıma olacağım bebeğim doğduğunda, çok zorlanacağımı biliyorum. Kızım daha büyüyünce başka çocuk istemeyeceğimden emindim, o yüzden bismillah dedik. İnşallah sağ salim kucağımıza alırız.
İlk cocuğun karakterine de bağlı olarak ilk bir yıl cok zor geciyor. Ama sonrası cok keyifli :)Öncelikle herkese mutlu haftasonları diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?