- 28 Şubat 2017
- 317
- 197
- 18
- 35
- Konu Sahibi Annelikkutsaldir
-
bnmde oglum 24 aylik yalnizliktan sıkılıyo diye cocuk dusunmeye karar verdim tabi esim istiyodu sonra bende dedim olsa fena olmaz ewet zor ama cok guzelMerhaba kızlar biz tayin sebebi ile Doğuda bir ildeyiz. 2 yıldır burdayız .15aylık bir oğlum var tek basına bakıyorum yani işim olduğunda bile bırakacağım güveneceğim kımse yok,konuştuğum insanları var ams güvenemiyorum hels ki konu çocuk olunca. Akşama kadar evde pertim çıkıyor . Evi topla ütüler bitmeyen mutfak yemek temızlık derken bitiyorum ... Eşim hafta sonu yardımcı oluyor ama hafta içi zaten geberiyorum oglumun vakit geçireceği bebekler de olmayınca oğlum da tek basına diye eşim bi kardesı olsa yaş farkı az olur güzel olur dıyor . Bazen mantıklı geliyo bazen de nasıl üstesınden gelirim ben bu işin dıyorum ... Çocuk konusunda tartışıyoruz İki cocuklu olanlar yas farkı az olanlar nasıl yürüyor bu döngü? Hamilelik bile sıkıntılı olur dıye düşünüyorum sonucta uykumu bile suan alamıyorum hamileyken cok ıhtıyacım olacak ... Ailelerde uzakta... fikirlerinizi alabilirmiyim???
Abimler arasında tam 15-16 ay var büyük abim doğduktan 6-7 ay sonra annem yeniden hamile kalmış ve kolay büyüdüklerini söyler hep oyun arkadaşı okul arkadaşı olmuşlar üniversiteye kadarMerhaba kızlar biz tayin sebebi ile Doğuda bir ildeyiz. 2 yıldır burdayız .15aylık bir oğlum var tek basına bakıyorum yani işim olduğunda bile bırakacağım güveneceğim kımse yok,konuştuğum insanları var ams güvenemiyorum hels ki konu çocuk olunca. Akşama kadar evde pertim çıkıyor . Evi topla ütüler bitmeyen mutfak yemek temızlık derken bitiyorum ... Eşim hafta sonu yardımcı oluyor ama hafta içi zaten geberiyorum oglumun vakit geçireceği bebekler de olmayınca oğlum da tek basına diye eşim bi kardesı olsa yaş farkı az olur güzel olur dıyor . Bazen mantıklı geliyo bazen de nasıl üstesınden gelirim ben bu işin dıyorum ... Çocuk konusunda tartışıyoruz İki cocuklu olanlar yas farkı az olanlar nasıl yürüyor bu döngü? Hamilelik bile sıkıntılı olur dıye düşünüyorum sonucta uykumu bile suan alamıyorum hamileyken cok ıhtıyacım olacak ... Ailelerde uzakta... fikirlerinizi alabilirmiyim???
İnşallah güzel bi kardesı olur :))bnmde oglum 24 aylik yalnizliktan sıkılıyo diye cocuk dusunmeye karar verdim tabi esim istiyodu sonra bende dedim olsa fena olmaz ewet zor ama cok guzel
Çevredekiler çok korkutuyor nasıl başedeceksin diye hevesi kırılıyor insanınAbimler arasında tam 15-16 ay var büyük abim doğduktan 6-7 ay sonra annem yeniden hamile kalmış ve kolay büyüdüklerini söyler hep oyun arkadaşı okul arkadaşı olmuşlar üniversiteye kadar
Youtubeda gurbetçi aile var bilir misiniz bilmem onun çocukları arasındada çok fark yok ve uyumları muhteşem maşallah kimse mükemmel anne değil bir yorum okumuştum "bir çocuklada rezilsin iki çocuklada" aynen öyle bence kimse kusursuz olamaz ama ikinci bir çocuk sizi daha çok eve bağlayabilir heryerde rahat edemeyebilirsinizÇevredekiler çok korkutuyor nasıl başedeceksin diye hevesi kırılıyor insanın(
Yok bilmiyorum bi göz atayım :)) eve bağlanmak sorun olmaz sımdı bıle çoğunlukla evdeyiz çok teşekkür ederımYoutubeda gurbetçi aile var bilir misiniz bilmem onun çocukları arasındada çok fark yok ve uyumları muhteşem maşallah kimse mükemmel anne değil bir yorum okumuştum "bir çocuklada rezilsin iki çocuklada" aynen öyle bence kimse kusursuz olamaz ama ikinci bir çocuk sizi daha çok eve bağlayabilir heryerde rahat edemeyebilirsiniz
Önemli değil hayırlısı neyse o olur inşallah :)Yok bilmiyorum bi göz atayım :)) eve bağlanmak sorun olmaz sımdı bıle çoğunlukla evdeyiz çok teşekkür ederım
hazır değilsiniz, önemli olan çocuklar arasındaki yaş farkı değil SİZİN hazır olmanız...şöyle düşünün hazır olduğunuzda bu soruları bize değil kendinize bile sormayacaksınız...Merhaba kızlar biz tayin sebebi ile Doğuda bir ildeyiz. 2 yıldır burdayız .15aylık bir oğlum var tek basına bakıyorum yani işim olduğunda bile bırakacağım güveneceğim kımse yok,konuştuğum insanları var ams güvenemiyorum hels ki konu çocuk olunca. Akşama kadar evde pertim çıkıyor . Evi topla ütüler bitmeyen mutfak yemek temızlık derken bitiyorum ... Eşim hafta sonu yardımcı oluyor ama hafta içi zaten geberiyorum oglumun vakit geçireceği bebekler de olmayınca oğlum da tek basına diye eşim bi kardesı olsa yaş farkı az olur güzel olur dıyor . Bazen mantıklı geliyo bazen de nasıl üstesınden gelirim ben bu işin dıyorum ... Çocuk konusunda tartışıyoruz İki cocuklu olanlar yas farkı az olanlar nasıl yürüyor bu döngü? Hamilelik bile sıkıntılı olur dıye düşünüyorum sonucta uykumu bile suan alamıyorum hamileyken cok ıhtıyacım olacak ... Ailelerde uzakta... fikirlerinizi alabilirmiyim???
Merhaba kızlar biz tayin sebebi ile Doğuda bir ildeyiz. 2 yıldır burdayız .15aylık bir oğlum var tek basına bakıyorum yani işim olduğunda bile bırakacağım güveneceğim kımse yok,konuştuğum insanları var ams güvenemiyorum hels ki konu çocuk olunca. Akşama kadar evde pertim çıkıyor . Evi topla ütüler bitmeyen mutfak yemek temızlık derken bitiyorum ... Eşim hafta sonu yardımcı oluyor ama hafta içi zaten geberiyorum oglumun vakit geçireceği bebekler de olmayınca oğlum da tek basına diye eşim bi kardesı olsa yaş farkı az olur güzel olur dıyor . Bazen mantıklı geliyo bazen de nasıl üstesınden gelirim ben bu işin dıyorum ... Çocuk konusunda tartışıyoruz İki cocuklu olanlar yas farkı az olanlar nasıl yürüyor bu döngü? Hamilelik bile sıkıntılı olur dıye düşünüyorum sonucta uykumu bile suan alamıyorum hamileyken cok ıhtıyacım olacak ... Ailelerde uzakta... fikirlerinizi alabilirmiyim???
Yazdıklarınızı okuyunca o kdr keyfi aldım kı keşke komşum olmanızı istedim :)). Durumu öyle güzel özetlemişsiniz ki masallah dıyorumKizlarimin arasi 23 ay.. küçüğü 6 büyüğü 29 aylik...
Zor bir hamilelik gecirdim, buyuk kizim uzun sure emdi, burda kimsem var da yok. Tek basima dogum yaptim esim buyuk kiza bakti oyle aglamis ki dogum yaptigimin gecesinde hastane odasinda benimle kaldi. O yatagimda yatti ben kivrildim
Demem su ki az yas farki cok buyuk sabir istiyor. Buyugun tam simdi disarda yasitlariyla oynama vakti. Kucuk acikiyor susuyor uykusu geliyor buyukle pek ilgilenemiyorum..
Onun disinda plansiz bir gebelikti ama iyiki olmus diyorum. Beraber oynuyorlar, kardesine oyuncaklarini taşıyor, onlari izlemek cok keyifli..
tabiki ben tukendim:) ama insan bir yolunu buluyor. Mesela günlük 2 saat dinlenmek uyumak icin ikisini ayni anda yatiriyorum. Biri memede digeri ne yazikki ayağımda sallayarak.. hop sonra 3 muzde uyuyoruz..
İnsan durumu daha iyi kılmak icin kendince yontemler geliştiriyor sabriniz varsa düşünün. Benimde kimsem yok mesela. Komsu,arkadas,akraba kimse yok. Kayınvalidem burda ama faydasi yok.
Biz kizlarla her yere birlikte gidiyoruz . Kucuk kanguru da buyuk yanimda yurumedigi oraya buraya kaçtığı icin bebek arabasinda.. market kuaför vs hep biraradayiz . İnanin zevkli.kendinizde o sabri goruyorsaniz az yas farki olmasi guzel bir durum..
çocuklarım 4 - 2,5 - 1 yaşında.Yazdıklarınızı okuyunca o kdr keyfi aldım kı keşke komşum olmanızı istedim :)). Durumu öyle güzel özetlemişsiniz ki masallah dıyorum
Canım benim ilk çocuğumla ikincisi arasında tam 18 ay var eşimin iş yeri batmıştı k.v yanındaydım kv.m bebeği aşdır bakamazsın dediMerhaba kızlar biz tayin sebebi ile Doğuda bir ildeyiz. 2 yıldır burdayız .15aylık bir oğlum var tek basına bakıyorum yani işim olduğunda bile bırakacağım güveneceğim kımse yok,konuştuğum insanları var ams güvenemiyorum hels ki konu çocuk olunca. Akşama kadar evde pertim çıkıyor . Evi topla ütüler bitmeyen mutfak yemek temızlık derken bitiyorum ... Eşim hafta sonu yardımcı oluyor ama hafta içi zaten geberiyorum oglumun vakit geçireceği bebekler de olmayınca oğlum da tek basına diye eşim bi kardesı olsa yaş farkı az olur güzel olur dıyor . Bazen mantıklı geliyo bazen de nasıl üstesınden gelirim ben bu işin dıyorum ... Çocuk konusunda tartışıyoruz İki cocuklu olanlar yas farkı az olanlar nasıl yürüyor bu döngü? Hamilelik bile sıkıntılı olur dıye düşünüyorum sonucta uykumu bile suan alamıyorum hamileyken cok ıhtıyacım olacak ... Ailelerde uzakta... fikirlerinizi alabilirmiyim???
Bayıldımmm:)))) cok güzel yazmıssınız5 sene sonrasini düşün ileri görüşlülük iyidir :)
Bende 18;ay arayla iki kizimi büyütürken birde üçüncü haberini aldığımdaahanda bu emoji gibi olmuştum.
Çok şükür ki şimdi hepsi büyüdü bir aradan çıktılar, iyi ki öyle olmus, ara verseymişim suan bebekle çocukla uğraşmaya cesaretim hiç yok.
Bir çocuk anayı, iki cocuk birbirini yermiş
3 çocuk düşün birdeİleri daima ileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?