2.çocuk ? Çok kararsızım

Masallah masallah :)))) ne kdr güzel İnan'ın cesaretlendımmm

Ne kadar guzel bu anneler varken ben neden düşünüyorum :))

Bende ikinci çocuğu çok istiyorum eşimde ama malesef hayat şartları malum durumunuz iyiyse olabilir

Suan 4aylık bebegim var ilk cocugum sadece anne sütü veriyorum ve oöuzlarım belim bitmiş durumda szin 4yıldr aralıksız emziriyorum dediğinizi okudugumda sok oldum.helal olsun cok zor.allah yardımcınız olsun

Suan 4aylık bebegim var ilk cocugum sadece anne sütü veriyorum ve oöuzlarım belim bitmiş durumda szin 4yıldr aralıksız emziriyorum dediğinizi okudugumda sok oldum.helal olsun cok zor.allah yardımcınız olsun
ilk aylar ben de öyleydim. mecburen alıştım :)

İlk bir sene sıkıntı çekersin sonrası kolay olur.

Kızım 22 aylık kardeşi yolda

Bazen günü kapatırken 'Allahım çok şükür bugünde hepimiz hayattayızzzz' diyorum düşün yani
Mukemmel anne değilim ama yapabilirim
Sende yapabilirsin amaaa sinirli bir insansan asabiyet varsa o başka
O zaman düşünme derim

Herkes peşpeşe doğum ve çocuk olayının güzelliğini anlatmış ama ben sizi ikinci çocuk içi hazır görmedim mesela.istemeden hamile kalınır orası ayrı ama planlayip olacaksa bence siz acele etmeyin.tek çocukla bile pertim çıkıyor gibi şeyler yazmışsınız iki çocukla daha da zor olacak elbette.

Planlayip isteyip hamile kalan ve ilk çocuğu olduğu halde ne sorunlar yaşayan anneleri okuyoruz kaç gündür o yüzden ben bir bebek dünyaya getirmeye cesaret işi olarak bakmıyorum o kadar basit olmamalı

Hayırlı olsun bebegın ınsallah güzel olur sızın ıcın

Benim de kara kara düşündüğüm bir konu,kendimi hiç tek çocuklu düşünmedim ama 2.yi dr istemekle istememek arasındayım, B Began yazmış ya büyük yanımda yürüyo diye m
benim oglum ne yanimda yürür ne elimizi tutar mesela,fırlar gider birden,2.cocuk demek benim yalnız 2 çocukla dışarı çıkamamam demek,geçen bi kadın hem yemek yiyip hem kitap okuyodu kafede,bebek arabasında çocuğu uyuyo falan,rüya gibi,bakakaldım,oğlum bebek arabasına 2 3 ay ya bindi ya binmedi oda 4 5 aylıkken,kalanı hep kucakta,hala öyle,tipik bir koç burcu,başa çıkmak zor,kırlent gibi çocuk olmasın dedim hamileyken dilek kapısı acıktı zahir Allah gönlüme göre verdi,şimdi kırlent gibi çocuk istiyorum bıraktığım yerde bin sene dursun amin :)

Kahraman denoş:-*

Maşallah demek istedim :)
Bende 2.5 yildir emziriyorum.3.5 yildirda hamilelik dogum tekrar hamilelik dogum vs 30 yildir böyleymisim gibi geliyor bazen sizi dusunemedim bir an :))
sağol canım. sana da maşallah :)

benim ortanca kızım öyle. laf dinlemez yola fırlar. araba gelir umurunda olmaz. o yüzden bir yere giderken arabada oturmak istemez, ağlar ama ne yapalım. laf dinlesin :)

Bakacak maddi ve manevi gücünüz varsa arayı fazla uzatmayın. Tek cocukluyum. Zor dönemlerden geçtik o yüzden 2. yi düşünmedim. Bu seneye kadar istemiyordum. Ama çok pişmanım bir cocuk sahibi daha olmadığıma.

sağol canım. sana da maşallah :)

benim ortanca kızım öyle. laf dinlemez yola fırlar. araba gelir umurunda olmaz. o yüzden bir yere giderken arabada oturmak istemez, ağlar ama ne yapalım. laf dinlesin :)

Biz bugün kaybettik sandık aklım oynadı 30 sn ya var ya yok ödeme sırasındaydık kayboldu ta mağaza girişine gitmiş,para atıyosun sakız veriyo ya bi zımbırtı,onun başında bulduk

Biz bugün kaybettik sandık aklım oynadı 30 sn ya var ya yok ödeme sırasındaydık kayboldu ta mağaza girişine gitmiş,para atıyosun sakız veriyo ya bi zımbırtı,onun başında bulduk
ben de büyüğü öyle kaybettim sandım da eşimi boğacaktım oracıkta.
ben wc sırasındaydım. eşim çocuğa bakacağına vitrinlere bakıyormuş.
delirmiştim.

2. De ilkteki gibi ilgi alaka olamadigi icin biraz kendi halinde büyüyor daha uslu oluyor:)
Kucuk mesela oturur oyle büyüğün cilgin gibi kosup oynamasini izler falan... Sesi ckmaz pek :) hakkinizda hayırlısı olsun..

Arkadasim sakin yapma derim benbenim 1. Cocuk 6 yaşında 2.cocuk 3 aylık.Oburu artik buyudu nasil olsa 2.rahat olur dedik biz bile yanıldığımızı anladik.Bi kere kardesi olsun diye cocuk yapilmaz cunku kardes buyuk cocuk icin nir hediye degil zulum oluyor.Zavalli oglum belli etmemeye calisiyor ama artik onunla ilgilenmek icin hic vaktim olmamasina cok üzülüyor.Psikolojisi bozuldu.Bebek surekli memede.Surekli ağlıyor.Abisine iyilik mi ettik?Belki cooook ilerisi icin evet ama son 1 senesini nerbay ettigimiz ortada.Hele bir de yaslari yakin olsa kiskanclik olacakti hep kavga dövüş Aman Allahim dusunmek istemiyorum bile.Yazik ya size de buyuk cocuga da.Doyasiya yasayin iste onunla.En guzel caglari daha cok kucuk ve size cok ihtiyaci var.Yani bence cok erken.Sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…