2.çocuk ? Çok kararsızım

Öylede olmaz ya sevdınler ama nedır o yapışma

Öylede olmaz ya sevdınler ama nedır o yapışma
Sevsinler ama bunlar çok farklı canım, oğlumun bana anne demesini benim kucağıma gelmesini bile istemiyorlar oğlumu benden çok aşırı kıskanıyorlar, beni taşıyıcı anne olarak görüyorlar bu beni çok üzüyor, kucagimdan çekip alıyorlar oğlumu.Oglum ağustosta az bir zaman sonra 2 yaşına gircek,2 senedir ben eşimin ailesinden çok çekiyorum oğlum konusunda herşeye müdahele. Senin yerinde olsam uzak şehirde olsam oğlum 2 buçuk yaşını biraz geçince direk hamile kalirdim belki

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM BENİM
RABBİM İNŞ EŞLERİMİZ AİLELERİNİ SEVDİRSİN BİZLERE. BİZLERİDE ONLARA., SEVGİ YUMAĞI OLALIM İNŞ

Benımkıde nısan 14 doğumlu :))
AY MAŞALLAH . BENİMKİ İKİ GÜNLE ABİ SAYILIR..
CANIM EVLADIN NASIL. BENİMKİ ÇOK YARAMAZ . KÖSTEBEK GİBİ BİR YERDEN BİR YERE TAŞIYOR EŞYALARI..

DEDE DİYORDU. ŞİMDİ DEDESİNİ ADI İLE ÇAĞIRIYOR.
ANNE DİYOR CANI İSTERSE
SABAH GÖZÜNÜ AÇAR AÇMAZ MAMAMA DİYOR. BABAYI GÖRÜNCE BABA DİYİP SARILIYOR..
KEDİ GÖRÜNCE DEDİ GEL DİYOR O KADAR

Ben kızım 15 aylıkken isteyerek hamile kaldım ,zor oldu tabi birini emzirirken diğerini dizimde sallardım ,gece bir beşikten diğerine on yirmi kere giderdim :)
Ama verdiğim en doğru karar oldu,hiç yalnızlık çekmiyorlar ,ikiz gibi hep beraber oynuyorlar ,yaş farkı az olduğu için kıskançlık da olmadı bence kardeş olacaksa yaş farkı az olmalı .Etraf hep konuşur boşverin sizin bebeğinize onlar bakmıyor ya:)

Şuan yaşadıklarınızı üç dörtle çarpın, benim bebeğim de 14 aylık aynı düşünceler inanın bende de var çocuklarla oynadığında kendi kendime vicdan yapıyorum. Tabi ki olunca çok güzel çok seviliyor ama olmaması sizin elinizde. Gece uykusuzluklarınız yenidoğanla birlikte daha da artacak, iki yaşında daha derdini anlatamayan çocuğun ilgi istemesi de üzerine eklenecek. Ben biraz rahata ereyim en azından insan gibi uyuyup dinleneyim sonra tekrar düşünürüm dedim rafa kaldırdım. Uykusuz yaşamak bir insanı ruhsal olarak çok yıpratıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…