- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi Annelikkutsaldir
-
bende ailemden uzağım .Merhaba kızlar biz tayin sebebi ile Doğuda bir ildeyiz. 2 yıldır burdayız .15aylık bir oğlum var tek basına bakıyorum yani işim olduğunda bile bırakacağım güveneceğim kımse yok,konuştuğum insanları var ams güvenemiyorum hels ki konu çocuk olunca. Akşama kadar evde pertim çıkıyor . Evi topla ütüler bitmeyen mutfak yemek temızlık derken bitiyorum ... Eşim hafta sonu yardımcı oluyor ama hafta içi zaten geberiyorum oglumun vakit geçireceği bebekler de olmayınca oğlum da tek basına diye eşim bi kardesı olsa yaş farkı az olur güzel olur dıyor . Bazen mantıklı geliyo bazen de nasıl üstesınden gelirim ben bu işin dıyorum ... Çocuk konusunda tartışıyoruz İki cocuklu olanlar yas farkı az olanlar nasıl yürüyor bu döngü? Hamilelik bile sıkıntılı olur dıye düşünüyorum sonucta uykumu bile suan alamıyorum hamileyken cok ıhtıyacım olacak ... Ailelerde uzakta... fikirlerinizi alabilirmiyim???
Konu sahibi senin yerinde olsam çocuk 2 yaşına girince hamile kalmayı düşünürdüm, hazır kaynanan kayınbaban görümcen falan da uzakta sanslısın karışan görüşen çocuğunu çekistiren olmucak, benim oglum 2 yaşına girmek üzere ama eşimin ailesi yüzünden düşünemiyorum mesela 2.çocuk.Keşke bizde başka bir şehirde olsaydıkNeden peki)
Sana birşey sorabilir miyim. Kendi ailen sana uzaktaymiş, eşinin ailesi dibinizdeymiş, ben korkardım valla, sen nasıl cesaret ettin tekrar hamileliğe, eşinin ailesiyle aran çok iyi anlaşılan çocuk konularında falanbende ailemden uzağım .
eşimin ailesi dibimizde
ama onlar daha da uzak .
neyse
bir oğlum var .nisan 2016 doğumlu.
oğlum paylaşmayı bilmiyor diye.
kardeş yapmaya karar verdik şuan 11 haftalık
inş sağlıkla gelir dünyaya
kardeş yapacaksanız sana bir tavsiye hamileliğini sakın yaza getirme. sıcaklar mahvediyor
eşimin ailesiyle resmiyimSana birşey sorabilir miyim. Kendi ailen sana uzaktaymiş, eşinin ailesi dibinizdeymiş, ben korkardım valla, sen nasıl cesaret ettin tekrar hamileliğe, eşinin ailesiyle aran çok iyi anlaşılan çocuk konularında falan
Merhaba kızlar biz tayin sebebi ile Doğuda bir ildeyiz. 2 yıldır burdayız .15aylık bir oğlum var tek basına bakıyorum yani işim olduğunda bile bırakacağım güveneceğim kımse yok,konuştuğum insanları var ams güvenemiyorum hels ki konu çocuk olunca. Akşama kadar evde pertim çıkıyor . Evi topla ütüler bitmeyen mutfak yemek temızlık derken bitiyorum ... Eşim hafta sonu yardımcı oluyor ama hafta içi zaten geberiyorum oglumun vakit geçireceği bebekler de olmayınca oğlum da tek basına diye eşim bi kardesı olsa yaş farkı az olur güzel olur dıyor . Bazen mantıklı geliyo bazen de nasıl üstesınden gelirim ben bu işin dıyorum ... Çocuk konusunda tartışıyoruz İki cocuklu olanlar yas farkı az olanlar nasıl yürüyor bu döngü? Hamilelik bile sıkıntılı olur dıye düşünüyorum sonucta uykumu bile suan alamıyorum hamileyken cok ıhtıyacım olacak ... Ailelerde uzakta... fikirlerinizi alabilirmiyim???
Bende eşimin ailesiyle resmiyim. Ama resmi olmam birşeyi değiştirmiyor ki. 2 yaşında oğlum var herseyine karisiyorlar müdahale ediyorlar, izmirdeyim ilçelerimiz farklı,ayda bir kez gidiyoz çoğunlukla eşimin ailesine, eşim 4 ya da 5 saatten önce kalkmıyor ordan. İnan yarım saat bile orda oturmaya dayanamıyorum, 5 saat oturmak ölüm gibi geliyor,oğlumu devamlı zorla çekistiriyorlar kolundan belinden, çocuğun bana anne demesini bile, benim kucağıma gelmesini bile istemiyor kayınbabam, çocuğumu benden çok aşırı kıskanıyorlar, görümcemde aynı şekilde,bir daha çocuk doğurmaya korkuyom bu yüzden, beni taşıyıcı anne gibi görüyorlar resmen, aynı sorunlari ikinci cocugumda da yaşamaktan tekrar aglamaktan korkuyom, oraya gitmeyince hem eşimle aram bozuluyor hem de onlar çat kapı geliyor kurtuluş yok, lohusaligim zehir oldu kayananam yüzünden mesalaeşimin ailesiyle resmiyim
neden korkuyorsun ki. anlamadım
Sende haklısın sağlıklı doğum yaparsın inşallah yine de cok ağır kaldırma dikkat et kaç aylık hamilesin
Him ne güzel:) cinsiyeti çoktan bellidirİnşallah sağolasın
26 haftalık işte 6buçuk aylık oluyor sanırım :)
Him ne güzel:) cinsiyeti çoktan bellidir
YOK ÖYLE BİR SORUNUM.Bende eşimin ailesiyle resmiyim. Ama resmi olmam birşeyi değiştirmiyor ki. 2 yaşında oğlum var herseyine karisiyorlar müdahale ediyorlar, izmirdeyim ilçelerimiz farklı,ayda bir kez gidiyoz çoğunlukla eşimin ailesine, eşim 4 ya da 5 saatten önce kalkmıyor ordan. İnan yarım saat bile orda oturmaya dayanamıyorum, 5 saat oturmak ölüm gibi geliyor,oğlumu devamlı zorla çekistiriyorlar kolundan belinden, çocuğun bana anne demesini bile, benim kucağıma gelmesini bile istemiyor kayınbabam, çocuğumu benden çok aşırı kıskanıyorlar, görümcemde aynı şekilde,bir daha çocuk doğurmaya korkuyom bu yüzden, beni taşıyıcı anne gibi görüyorlar resmen, aynı sorunlari ikinci cocugumda da yaşamaktan tekrar aglamaktan korkuyom, oraya gitmeyince hem eşimle aram bozuluyor hem de onlar çat kapı geliyor kurtuluş yok, lohusaligim zehir oldu kayananam yüzünden mesala
Aralarında çok fazla yaş farkı olacak.Neden peki)
Sanslısın o zaman, benim oğlum orda onları görünce pek fazla ağlamaz,hemen kanar onlara, Zaten ben oğlumu asla bırakmam kimseye, çünkü kimseye güvenemem, yaşlı insanlar daha umursamaz birşey olmaz havasında davranıyorlar küçük çocuklara karşı, yani fazla rahatlar güvenmem bizimkiler öyle.Hakkında hayırlısı olsun sağlıklı doğumlar diliyorum:)YOK ÖYLE BİR SORUNUM.
COCUĞUMU KAÇ KEZ ALMIŞ ACABA KUCAĞINA SEVMİŞ
BU SABAH BIRAKTIM COCUK ONU GÖRÜNCE ÖYLE BİR AĞLIYORKİ
OĞLUM BENİM YAPAMADIĞIMI YAPIYOR
O AĞLAMASIN DİYE GÖRÜMCEM HER DEDİĞİNİ YAPIYOR OĞLUMUN
Tamam canım:)Cinsiyeti belli evet oğlum olacak nasipse
Konu sahibinin konusunu dağıtmayalım:)
Benımkıde nısan 14 doğumlu :))bende ailemden uzağım .
eşimin ailesi dibimizde
ama onlar daha da uzak .
neyse
bir oğlum var .nisan 2016 doğumlu.
oğlum paylaşmayı bilmiyor diye.
kardeş yapmaya karar verdik şuan 11 haftalık
inş sağlıkla gelir dünyaya
kardeş yapacaksanız sana bir tavsiye hamileliğini sakın yaza getirme. sıcaklar mahvediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?