aynen ama eşim kv de görümce hep dillendiriyorborçlarınızı halledin oğlun biraz daha büyüsün sen kendini her anlamda biraz daha toparla o zaman ikinci bir çocuğu düşünün.
hadi yapalım olsun bitsin deyince olmuyor bu işler,maddi manevi hazır olunmadan çocuk yapmak evin içine bomba atmak gibi bir şey.
ben istemiyorum ki ilk bebegimi istemiştim ikincisi de eşimin psikolojisi düzelsin ve elifimin acısını unutayım diye ydBu kadar maddi, manevi ve saglik sorunu arasinda hangi cesaretle cocuk yapiyorsunuz anlamiyorum. Hele de ikinciyi dusunmek, o cocuklarin gelecegini hic umursamamak demektir.
çocuğu yapacak ve büyütecek olan sizlersiniz üçüncü kişilere susmak düşer.aynen ama eşim kv de görümce hep dillendiriyor
aynen ama anlamıyorlar ki neredeyse nasıl yapacagımıza karışacaklar inan bunaldım eşim desen 2 3 ay soguk durdu konuştum artık düzeldi ama oglum zaten aşırı huysuz ve inatçıçocuğu yapacak ve büyütecek olan sizlersiniz üçüncü kişilere susmak düşer.
başkaları istiyor diye çocuk mu yapılır?
eşini ve ailesini boş ver.bak ilk bebeğini kaybetmişsin(Allah rahmet eylesin) ikinci de sorun yaşamışsın Şükür şimdi iyi,üçüncü de ne olacağı belli mi?aynen ama anlamıyorlar ki neredeyse nasıl yapacagımıza karışacaklar inan bunaldım eşim desen 2 3 ay soguk durdu konuştum artık düzeldi ama oglum zaten aşırı huysuz ve inatçı
eşime istemediğimi söyledim ama kv de ve diğerleri susmuyor sagol bu aradaeşini ve ailesini boş ver.bak ilk bebeğini kaybetmişsin(Allah rahmet eylesin) ikinci de sorun yaşamışsın Şükür şimdi iyi,üçüncü de ne olacağı belli mi?
sen onları boş ver bebeğine ve kendine odaklan.
ben degil eşim istiyorBu durumda ikinci çocuk fikri nasıl aklınıza gelebiliyor ki ?
Evet çocuk sahibi olmak çok güzel ama şimdiki durumunuzu düzeltip refaha kavuştuktan sonra düşünseniz daha iyi olur gibi...
Eşinizle aranızda mesafeler iyi bir iletişimle düzelir ama sakın ikinci çocuğun buna katkı sağlayabileceğini düşünüp te hata yapmayın lütfen.
bununla ilgili bir atasözü var bilirsin ben yazmayayım buraya.konuşup konuşup susarlar.eşime istemediğimi söyledim ama kv de ve diğerleri susmuyor sagol bu arada
konuştum artık pek ses etmiyor en azından ısrarı bıraktıeşinize ne acalen var olayını hatırlatın !!! yeterince yıprandım ve yıprandık diyin şu borçlarımızı bitirelim geleceğe daha rahat adım atıp diğer yavrumuzu sağlam temellerde dünyaya getirelim de ....sadece çocuk yapmakla olmuyor onun birde geleceği var her yönden ona maddi ve manevi yetmeniz gerekecek onunda güzel bir hayat yaşaması hakkı
eşime istemediğimi söyledim ama kv de ve diğerleri susmuyor sagol bu arada
öyle yapacam artık ama bilmiyorum umarım anlarlarBence istememe konusunda kararlıysan kimseye bunu söylemeden de geçiştirebilirsin...
Kısmet der , düşünüyoruz der kapatırsın ağızlarını... Bence eşinizle ilişkinize odaklanıp ,daha iyiye götürmelisiniz evliliğinizi.
konuştum artık pek ses etmiyor en azından ısrarı bıraktı
iyi çok şükür eşim istiyor ama bakalım pek ses etmiyor artık tek çocuk ya kardeş olsa iyi olur diyorlarCocugu suan dusunmeyin bence yapabildiginz kadr cocuk yapmak mantksiz bakabildiginz kadr cocuk yapin ilerde maddi durimlar duzelir borclar odenir oyle yapılır. Yazık gunah cocuklarada. Bu arada oglunuzda iyidr smdi INSALLAH ALLAH anali babali büyütsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?