2.çocuk fikri

Oğluna yazık... Git sağlık ocağından 3 aylık iğne vurun. Kimseye de söyleme. Kv baskı yaparsa bizde istiyoruz nasip dersin. Eşin de ısrar etmez bilmeyince kafan rahat olur.
zararlı değil demi bu seferde çocugu olmuyor diye laf söylerler yaptılar çünkü

Bi yandan iyi tabi kardesi illa olsun ama borclar ustune sksacaksanz suan gergi yok ileriki zamanda dusunrsnz bnce cnm
demi evet bende üzülüyorum tek diye hiç yaşiıtı da yok çevremizde ama zaten zor geçiniyoruz

anacım olmuş ya işte daha neyin lafını yapacaklar hem yapsalar ne olur
ilk bebekten sonra 1 yıl laf ettiler çocugu olmuyor diye düşman başına hiç susmuyorlar

zararlı değil demi bu seferde çocugu olmuyor diye laf söylerler yaptılar çünkü

Yok yok. Bende kullandim bi zararını görmedim. Zaten önerilen koruma yöntemlerinden biri. Hem neden çocuğu olmuyo desinler ki. Zaten iki kere hamile kalmışsın. İsterse desinler. Çok sıkıntılıyım o yüzden olmuyo dersin.

Arkadaşım bebeğin cok küçük... Iki buçuk yaşında. Ve hasta. Üstelik daha bir sürü sıkıntın var. En azından 3 buçuk 4 yaşına gelse derdini diller yemeğini kendi yer biraz daha rahat olur. Hem onun şimdi çok iyi bakıma ihtiyacı var. Evet her çocuk nasibiyle gelir ama ikinci çocuk gerçekten maddi anlamda da zorlayacak. Sen sanma ki kv görümcen falan ayy biz çok istiyoduk yardımcı olalım falan demezler.

nasıl yaptırıyoruz romatizma ve anemi rahatsızlığım var hiç korunmadım bilmiyorum

Bana da çocuk yap diye baskı var, hiç sallamıyorum. Elaleme göre hayatımı şekillendirecek olsam ben mutlu olamam, en güzeli susturmak.

Esiniz kv niz cocuk seviyor diye cocuk yapilmaz ki. Tek olsun bende tekim büyüyünce illa saglik sorunlari cikiyor su yasima kadar ufakta olsa ameliyatlar geçirdim e hepsi para bunlarin. Egitim masraflari cok yuksek dershanesi, okulu, üniversitede minimum da olsa yine masraf. Maddi olarak babaannem dedem halam hep destekti ama buda yaraliyor insanı. Nolursa olsun mahcup oluyorsun

Bana da çocuk yap diye baskı var, hiç sallamıyorum. Elaleme göre hayatımı şekillendirecek olsam ben mutlu olamam, en güzeli susturmak.
susmuyorlar 5.5 yıl ugrastım baktım olmuyor oldugu gibi kabul etmeye çalışıyorum

şu yazdıklarını dön ve oku. sence siz şimdi 2. bebeği yapmalı mısınız????

eşin haricinde diğer insanların fikirlerine kulak asma..borçları bitirin sonra düşünün bence...

nasıl yaptırıyoruz romatizma ve anemi rahatsızlığım var hiç korunmadım bilmiyorum

Sağlık ocağına git. Orda aile planlama diye bi bölüm var içeride. Hemşireni tanıyosan direkt ona git. Tanımıyosan doktorunun adıni söyle seninle ilgilenmesi gereken bi hemşire var ona yönlendirirler. Bi güzel konuş onunla. Bi problem olacağını sanmıyorum ama o daha doğru cevaplar verir. Bazen sağlık ocağında o iğne kalmıyor. İsmini yazıyo sana eczaneden aliyosun. 5 lira falan. Hem inşallah iyi hoş bi hemşiren vardır konuşmak bile iyi gelir.

eşim çok istiyor oglum tek çocuk iyi olur paylaşmayı ögrenir diyor bende fikir almak istedim sadece o kadar
eşin çok yanlış düşünüyor. maddiyat 2. çocuk için yeterli değil, eşinizle iletişiminiz kuvvetli değil ve oğlunuz daha çok küçük....
isterseniz eşinize burayı da okutun, belki farklı fikirleri okursa o da fikrinin yanlışlığını anlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…