zararlı değil demi bu seferde çocugu olmuyor diye laf söylerler yaptılar çünküOğluna yazık... Git sağlık ocağından 3 aylık iğne vurun. Kimseye de söyleme. Kv baskı yaparsa bizde istiyoruz nasip dersin. Eşin de ısrar etmez bilmeyince kafan rahat olur.
Bi yandan iyi tabi kardesi illa olsun ama borclar ustune sksacaksanz suan gergi yok ileriki zamanda dusunrsnz bnce cnmiyi çok şükür eşim istiyor ama bakalım pek ses etmiyor artık tek çocuk ya kardeş olsa iyi olur diyorlar
demi evet bende üzülüyorum tek diye hiç yaşiıtı da yok çevremizde ama zaten zor geçiniyoruzBi yandan iyi tabi kardesi illa olsun ama borclar ustune sksacaksanz suan gergi yok ileriki zamanda dusunrsnz bnce cnm
anacım olmuş ya işte daha neyin lafını yapacaklar hem yapsalar ne olurzararlı değil demi bu seferde çocugu olmuyor diye laf söylerler yaptılar çünkü
ilk bebekten sonra 1 yıl laf ettiler çocugu olmuyor diye düşman başına hiç susmuyorlaranacım olmuş ya işte daha neyin lafını yapacaklar hem yapsalar ne olur
ağızlarına ıslak tuvalet terliği ile vurup dümdüz yapacaksın bak bir daha konuşabiliyorlar mıilk bebekten sonra 1 yıl laf ettiler çocugu olmuyor diye düşman başına hiç susmuyorlar
yapamıyorum işteağızlarına ıslak tuvalet terliği ile vurup dümdüz yapacaksın bak bir daha konuşabiliyorlar mı
zararlı değil demi bu seferde çocugu olmuyor diye laf söylerler yaptılar çünkü
nasıl yaptırıyoruz romatizma ve anemi rahatsızlığım var hiç korunmadım bilmiyorumYok yok. Bende kullandim bi zararını görmedim. Zaten önerilen koruma yöntemlerinden biri. Hem neden çocuğu olmuyo desinler ki. Zaten iki kere hamile kalmışsın. İsterse desinler. Çok sıkıntılıyım o yüzden olmuyo dersin.
Arkadaşım bebeğin cok küçük... Iki buçuk yaşında. Ve hasta. Üstelik daha bir sürü sıkıntın var. En azından 3 buçuk 4 yaşına gelse derdini diller yemeğini kendi yer biraz daha rahat olur. Hem onun şimdi çok iyi bakıma ihtiyacı var. Evet her çocuk nasibiyle gelir ama ikinci çocuk gerçekten maddi anlamda da zorlayacak. Sen sanma ki kv görümcen falan ayy biz çok istiyoduk yardımcı olalım falan demezler.
susmuyorlar 5.5 yıl ugrastım baktım olmuyor oldugu gibi kabul etmeye çalışıyorumBana da çocuk yap diye baskı var, hiç sallamıyorum. Elaleme göre hayatımı şekillendirecek olsam ben mutlu olamam, en güzeli susturmak.
ben istemiyorum zatenşu yazdıklarını dön ve oku. sence siz şimdi 2. bebeği yapmalı mısınız????
benim mesajlarımı okusanız anlarsınız zatenşu yazdıklarını dön ve oku. sence siz şimdi 2. bebeği yapmalı mısınız????
e tamam o zaman sorun ne?benim mesajlarımı okusanız anlarsınız zaten
eşim çok istiyor oglum tek çocuk iyi olur paylaşmayı ögrenir diyor bende fikir almak istedim sadece o kadare tamam o zaman sorun ne?
nasıl yaptırıyoruz romatizma ve anemi rahatsızlığım var hiç korunmadım bilmiyorum
eşin çok yanlış düşünüyor. maddiyat 2. çocuk için yeterli değil, eşinizle iletişiminiz kuvvetli değil ve oğlunuz daha çok küçük....eşim çok istiyor oglum tek çocuk iyi olur paylaşmayı ögrenir diyor bende fikir almak istedim sadece o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?