- 8 Nisan 2021
- 373
- 365
- 23
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
-
Aynen valla butun disari islerini onlar görür ev islerine yardim ederler tek istegim dersleri iyi olsun kendilerini kurtarsinlar cok sukur ikiside guzel gidiyor calisiyor kizim 1 sinif o bile cabuk ogrendi ve ben cocuklsri tek bssima buyuttum esim olmadan ben yetistirdim allaha hamd olsunMasaaallah. Sirtin yere gelmez daha. Sana laf diyen iki kere dusunur
Degil mi cok haklisiniz hissederim herhalde suan hissetmiyorumBen iki cocuktada ic sesimi dinledim. Ikisinin arasinda cok zaman yoktu. Pisman da olmadim. Icinizde bir süphe varsa erteleyin. Bence bir kadin hazir oldugunu hissediyor,biz ne kadar akil da yürütürsek bir taraftan
Bana göre de şu şartlarda 3. Çocuk düşünsem 20 bin +gelirim olmalı ki o çocuğa yetebileyim.25 k gelir var demek? Ayip olmazsa ne kadar para giriyor evinize??
Eşiniz yok mu tek başına buyuttuyseniz 4. Çocuğa iyi cesaret edebiliyorsunuzAynen valla butun disari islerini onlar görür ev islerine yardim ederler tek istegim dersleri iyi olsun kendilerini kurtarsinlar cok sukur ikiside guzel gidiyor calisiyor kizim 1 sinif o bile cabuk ogrendi ve ben cocuklsri tek bssima buyuttum esim olmadan ben yetistirdim allaha hamd olsun
Ben kendiim hissederek aldim bu karari 1 bucuk ay once 5 haftalik ikizleri kaybettim onlarin uzerune tekrar istedim onlari acisini unutamadim dusun yani benimde durumum böyle cok özledim bebek kokusu tekrardan annelik bi ozlem olustuDegil mi cok haklisiniz hissederim herhalde suan hissetmiyorum
Esim asker hep disarda görev yapti cocuklar büyurken 1 yil sonra insallah bisey cikmazsa tayin olcak artik gorevler olmayacak 18 seneden sonra artuk bizde baskalari gibi yan uana olacak sabah gidip aksam gelecek o olmasada ben yine büyuturum onun da cocuklarinda cani sagolsunEşiniz yok mu tek başına buyuttuyseniz 4. Çocuğa iyi cesaret edebiliyorsunuz
Çoçukları sorun ve dert olarak görmekten ne zaman vaz geçiçez çok merak ediyorum pişman olursun gerçekten Allah hayırlısıyla gölünüzdekini versin ama şu zaman olur demeyin kısmetinizde ne zamansa o zaman olur ben 3 çoçuğumu 35 yaşında düşünüyordum ama 27 yaşımda oldu iyiki olmuş pamuk kızım şu an 18 yaşındaMerhaba kk hanimlari. Konuyu sadece dusuncem uzerine aciyorum. 2 cocugum var rabbim bagislarsa insallah. 3. Cocuk dusunuyor gibiyim de ama kisa vadede degil. Suan korona var tabiki bu donemde istemiyorum. Oncelikle rabbim olmayana versin insallah en guzelinden en hayirlisindan. Ama aklimi celen cok oluyor kizin olsa iyi olur 2 cocuk az vs. Pisman olur muyum acaba diye icim icimi kemirmiyor degil. Bakabilecek gucum maddi manevi var ama bu devirde de cok cocuk sorun acikcasi. Sizin degerli dusunceleriniz icin caldim kk kapisini ya tamam deyip kesin kapatacgim konuyu ya da evet tamam su zamanda olur deyip bekleyecegim. Simdiden tesekkurler
Olmaz benim 4 tane çok şükürPeki 4 cocuk pismanlik olurmu
Maşallah benimde oyle bi pamuk kizim var 3 numara tek kiz iki oglandan sonra oldu iyiki de vermis rabbim iyikideÇoçukları sorun ve dert olarak görmekten ne zaman vaz geçiçez çok merak ediyorum pişman olursun gerçekten Allah hayırlısıyla gölünüzdekini versin ama şu zaman olur demeyin kısmetinizde ne zamansa o zaman olur ben 3 çoçuğumu 35 yaşında düşünüyordum ama 27 yaşımda oldu iyiki olmuş pamuk kızım şu an 18 yaşında
36 yasindayim 4 dusunuyorum gunumu bekliyorum 5 gun var test bile yaptim inşallah olur rabbim bilirBana göre fazla 3. Çocuksevmeye güzel de bakmaya güzel değil o diyenler bakacaklarsa çocuğa yapın
Gelecegin ve koranin bitip baska bi salginin gelip gelmeyeceginin bi garantisi varmi benim doktorumda korona ilk ciktiginda aynisi demisti korina zamani korun yapma dedi ama ben kendi ic sesimi dinleyip karar verdim hayirlisi olsunÇocuk dogurmakla bitmiyor sorumluluk her çocuktan bir kat daha zorlasiyor. Egitimleri için 2 çocuk bence ideal evet insan kızı olunca erkek evlatta tatmak ister veya tam tersi..ama böyle ciddi bir karar asla baskalarinin sozleriyle alinmaz ..özellikle şu corona zamanında çok çocuk dogmustur malum hep evde olunca kaccak yerde yok .ama şu dönemde çocuk yapilmamali hele bir coronayi def edelim isteyen yapsin. Benim nacizane fikrim
Benimde eşim asker 3 tane kızım 1 tane oğlum var oğlum 3 buçuk yaşında tam emeklilik çoçuğu oldu iyiki olmuşlar sizde düşünüyorsanız 4 doğurunMaşallah benimde oyle bi pamuk kizim var 3 numara tek kiz iki oglandan sonra oldu iyiki de vermis rabbim iyikide
Esimde aynini diyor hic birinin bebekkigini cocuklugunu gormedim babaligimi yasayamadim buda emeklilik ikrameyesi olur bize diyor tabi nasipse pazarresi adet gunum bugun testim silik cikti 1 bucuk ay once de ikiz bebeklerimi kaybettim 5 haftalikken hayirlisiBenimde eşim asker 3 tane kızım 1 tane oğlum var oğlum 3 buçuk yaşında tam emeklilik çoçuğu oldu iyiki olmuşlar sizde düşünüyorsanız 4 doğurun
1 bucuk ay onnce 4 cocuk dedik ultasonda diktor ikiz dedi 4iken 5 kardes olacaklardi onlar nasip olmadiBenimde eşim asker 3 tane kızım 1 tane oğlum var oğlum 3 buçuk yaşında tam emeklilik çoçuğu oldu iyiki olmuşlar sizde düşünüyorsanız 4 doğurun
Üzüldüm adınıza silikse vardır ben adetime 4 gün vardı testim pozitif çıkmıştı hakkınızda hayırlısıEsimde aynini diyor hic birinin bebekkigini cocuklugunu gormedim babaligimi yasayamadim buda emeklilik ikrameyesi olur bize diyor tabi nasipse pazarresi adet gunum bugun testim silik cikti 1 bucuk ay once de ikiz bebeklerimi kaybettim 5 haftalikken hayirlisi
Nasip1 bucuk ay onnce 4 cocuk dedik ultasonda diktor ikiz dedi 4iken 5 kardes olacaklardi onlar nasip olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?