- 20 Ocak 2019
- 2.998
- 2.689
- 133
- 34
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
-
Bu soruyu cevaplamasam ozur dilerim25 k gelir var demek? Ayip olmazsa ne kadar para giriyor evinize??
Siz bilirsinizBu soruyu cevaplamasam ozur dilerim
Hahaha oyle ama bizde hic erkek yoktu ne kardes ne torun kendimi 3. Dunya savasinda buldum sanmistim erkek bebekleHayirlisi olsun tabiki ama bilebilsek ne iyi olurdu ya... Ben cidden kaldiramam bir erkek cocuk daha...
Anlayisiniz icin tesekkur ederimSiz bilirsiniz
Sizinkiler yaramazmiydi benim ilk oglum cok yaramazdi aman aman cektim yok bu tek kslacak benim 40 kilolara dusurmustu ben tek kalacak derken 3 tane oldular 2 oglan bir kiz cok sukur zor oldumu oldu elbet ama simdi koca koca aldilar cok sukur 3 dende memnumum raziyim rabbimden bizden onlardan razi olsun simdide 4 bekliyorum varmi yokmu bilemiyorumHayirlisi olsun tabiki ama bilebilsek ne iyi olurdu ya... Ben cidden kaldiramam bir erkek cocuk daha...
10 ve 8. Ve düz duvara tirmanan cinsten.Allah bagislasin hepimizin yavrularini.Hayirli evlatlar nasip etsin...Kaç yaşındalar
Yok canim daha erken olacaksa bileKucuk 2bucuk yasinda hadi bu ay denemelere baslasan
Benim teste ne diyorsun umut varmidir
kalabalik aile guzeldir ya, buyumusler zaten. Bir bebis gelsin:)Sizinkiler yaramazmiydi benim ilk oglum cok yaramazdi aman aman cektim yok bu tek kslacak benim 40 kilolara dusurmustu ben tek kalacak derken 3 tane oldular 2 oglan bir kiz cok sukur zor oldumu oldu elbet ama simdi koca koca aldilar cok sukur 3 dende memnumum raziyim rabbimden bizden onlardan razi olsun simdide 4 bekliyorum varmi yokmu bilemiyorum
Allah gonlunuze gore versin. Kac yasindasiniz bu arada. Yani bana da olabilir gibi geliyor ama iki cocukta ki kadar net degilim maalesef.
Yani acikcasi maddiyat degil korkum yetememek ya da 2 cocukla kalinca cidden pisman olunur mukişinin maddi ve bakım gücüne göre değişir. en iyi okullarda eğitim verecek maddiyatı vardır 5 tane de yapar
Allah bağışlasın, yine de baya kurtarmışlar ya10 ve 8. Ve düz duvara tirmanan cinsten.Allah bagislasin hepimizin yavrularini.Hayirli evlatlar nasip etsin...
Milleti memnun edemezsin bunu unutma bir çocuk yaparsın 2ye ısrar ederler 3yaparsın. Kimiside der ne gerek var 3 çocuk yaptın, yok erkeğin yanına kız yap kızın yanına erkek yap konuşurlar dururlar he deyip geç ben öyle yapıyorum. Ama diyorsanki bakarım çok istiyorum bunu yap derim. Özetle kalbinin sesini dinle annenin babanın lafına bile bakma. Çocuk yapıyorsun herşeyi sen yükleniyorsun anne olarak yalanmı.?Tesekkur ederim aynen agzi olan konusuyor uygulama da kendiler yapmis mi orasi muallak
Buyuk oglum 16 yasinda digeri 14 yasinda kiz 7 yasinda oglan boylari 1.89 lardalar benim boyum 1.69 yanlarinda kayboluyorum resmen cok memnum rabbim hayirlisini versin insallah amin cnmkalabalik aile guzeldir ya, buyumusler zaten. Bir bebis gelsin:)
Ben de diyorum buyudukce degisir ama buyudukce aziyor bunlar sanirimAllah bağışlasın, yine de baya kurtarmışlar yademek o yaşlarda da rahat yok
Kesinlikle daha zor bi karar acikcasi. Siz istiyorsaniz olur elbette. Ben hem daha 30 yasindayim zamanim var deyip erteliyorum ama isteyi istememekte dahi kararsizimAmin. Allah razi olsun. Size de insallah. 37 yasimdayim su anda. Aslinda 3. De karar daha kolay olur diye düsünürdüm insanin tecrübesi oldugu icin, ama ilerleyen yasla cocuklarin da ihtiyaci artiyor her acidan o yüzden bende bu karari hem bu yüzden hem pandemiden dolayi erteledim.
Masaaallah. Sirtin yere gelmez daha. Sana laf diyen iki kere dusunurBuyuk oglum 16 yasinda digeri 14 yasinda kiz 7 yasinda oglan boylari 1.89 lardalar benim boyum 1.69 yanlarinda kayboluyorum resmen cok memnum rabbim hayirlisini versin insallah amin cnm
Kesinlikle daha zor bi karar acikcasi. Siz istiyorsaniz olur elbette. Ben hem daha 30 yasindayim zamanim var deyip erteliyorum ama isteyi istememekte dahi kararsizim
Yani cok dogru annem bile yap diyor cidden. Milleti memnun etmek degil de iste aklim da takilmiyor degil dediklerineMilleti memnun edemezsin bunu unutma bir çocuk yaparsın 2ye ısrar ederler 3yaparsın. Kimiside der ne gerek var 3 çocuk yaptın, yok erkeğin yanına kız yap kızın yanına erkek yap konuşurlar dururlar he deyip geç ben öyle yapıyorum. Ama diyorsanki bakarım çok istiyorum bunu yap derim. Özetle kalbinin sesini dinle annenin babanın lafına bile bakma. Çocuk yapıyorsun herşeyi sen yükleniyorsun anne olarak yalanmı.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?