2 cocuk pismanlik olur mu?

Hayirlisi olsun tabiki ama bilebilsek ne iyi olurdu ya... Ben cidden kaldiramam bir erkek cocuk daha...
Sizinkiler yaramazmiydi benim ilk oglum cok yaramazdi aman aman cektim yok bu tek kslacak benim 40 kilolara dusurmustu ben tek kalacak derken 3 tane oldular 2 oglan bir kiz cok sukur zor oldumu oldu elbet ama simdi koca koca aldilar cok sukur 3 dende memnumum raziyim rabbimden bizden onlardan razi olsun simdide 4 bekliyorum varmi yokmu bilemiyorum

Çocuk için maddi manevî yetebilmek önemli. Benim daha cocugum yok pek üzerime düşmez yanı oyle tecrübem yok ama yinede yazmak istedim. Çok çocuk yanı 3 4 çocuğu olan anneler benim gözüme hep yorgun bitkin hep kendinden feragat eden kişiler olarak geliyor. Yanı hep aman cocugumun şu eksik kalmasın ben istemem çocuklar iyi olsun vs vs. Annelerimiz hep fedakardir kendinden hayatından ödün verir. Ben mesela böyle olmak istemediğimden 3. Çocuk vs gibi düşüneceğimi sanmıyorum.. Bir de maddi olarak gelir düzeyi şu şartlarda 20 bn+ olmalı ki 3. Çocuğu düşüneyim. Her şey maddiyat olmasa da çoğu şey maddiyat. Boynu bükük mahrum mahzun çocuklar çok gördüm ve içimden hep bakamayacağı çocuğu yapmayın dedim o aileelre.
Neyse bunlar benim düşüncem siz de kendinize güveniyorsanız düşünebilirsiniz

kalabalik aile guzeldir ya, buyumusler zaten. Bir bebis gelsin:)

Allah gonlunuze gore versin. Kac yasindasiniz bu arada. Yani bana da olabilir gibi geliyor ama iki cocukta ki kadar net degilim maalesef.

Amin. Allah razi olsun. Size de insallah. 37 yasimdayim su anda. Aslinda 3. De karar daha kolay olur diye düsünürdüm insanin tecrübesi oldugu icin, ama ilerleyen yasla cocuklarin da ihtiyaci artiyor her acidan o yüzden bende bu karari hem bu yüzden hem pandemiden dolayi erteledim.

Tesekkur ederim aynen agzi olan konusuyor uygulama da kendiler yapmis mi orasi muallak
Milleti memnun edemezsin bunu unutma bir çocuk yaparsın 2ye ısrar ederler 3yaparsın. Kimiside der ne gerek var 3 çocuk yaptın, yok erkeğin yanına kız yap kızın yanına erkek yap konuşurlar dururlar he deyip geç ben öyle yapıyorum. Ama diyorsanki bakarım çok istiyorum bunu yap derim. Özetle kalbinin sesini dinle annenin babanın lafına bile bakma. Çocuk yapıyorsun herşeyi sen yükleniyorsun anne olarak yalanmı.?

Kesinlikle daha zor bi karar acikcasi. Siz istiyorsaniz olur elbette. Ben hem daha 30 yasindayim zamanim var deyip erteliyorum ama isteyi istememekte dahi kararsizim

Kesinlikle daha zor bi karar acikcasi. Siz istiyorsaniz olur elbette. Ben hem daha 30 yasindayim zamanim var deyip erteliyorum ama isteyi istememekte dahi kararsizim

Ben iki cocuktada ic sesimi dinledim. Ikisinin arasinda cok zaman yoktu. Pisman da olmadim. Icinizde bir süphe varsa erteleyin. Bence bir kadin hazir oldugunu hissediyor,biz ne kadar akil da yürütürsek bir taraftan

Yani cok dogru annem bile yap diyor cidden. Milleti memnun etmek degil de iste aklim da takilmiyor degil dediklerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…