• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Çocuk yapmak imkansız geliyor

Avrupa da yasıyorum..
4 yıldır çocuğum olmuyor 7 yıldır da evliyim.. bu kulaklar neler duydu..
Insanlar her yerde aynı..
Sende bi doguramadin..
Kokla bebeğimi cennet kokuyor sen bilmezsin bu kokuyu..
Bu dogurana kadar ben 3 cü yü doğururum..
Sende bi beceremedin...
1 din 2 oldun sen ne zaman 3 olacaksın..
Atı alan üsküdarı geçti sen daha olduğun yerde say... bunlar hatırladığım kadarı sadece...
Sonuç mu? 1 negatif tüp bebek..
Laparoskopi ile bir tüpüm iptal edildi ..
Piskolojik teravi görüyorum..
Ben herkesi allaha havale ettim...
Çok acılar çektim çok sıkıntılar çektim en ağırı da insanların laflariydi...
Allahım sanada hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah canım dua edicem sana

Banada cok soruyorlardi.
Artik umutlarini kestiler sormuyorlar.

Avrupa da yasıyorum..
Sende bi doguramadin..
Sende bi beceremedin...
Atı alan üsküdarı geçti sen daha olduğun yerde say... bunlar hatırladığım kadarı sadece...
Nasıl ya?
Bunlara karsi sessiz kalmis olamazsiniz dimi?
Allah onlarin yardimcisi olsun.
Kalpleri nasil pis insanlarmis.

Merhaba arkadaslar bi yardim edin lutfen 12 eylulde adet olmam gerekiyordu olmadim 3 gun gecince kahverengi akintim basladi 5 gun surdu kesildi saglik ocaginda kan testi yaptim negatif yine adet olmadim simdi 24 gun oldu hala adet olmadim 4 lu hormon testi yapti degerlerim su sekilde prolaktin degerim 20,94
Fsh 2,84 sizce neden oldu bu 9 aylik bebegim var emziriyorum cevap verin lutfen

Avrupa da yasıyorum..
Sende bi doguramadin..
Sende bi beceremedin...
Öyle benzer laflar duydum ki. Rabbim nasip etsin. Bembeyaz havlulara bu pisliklerin bu laflarını nakış gibi işletip doğum hediyesi olarak dağıtıcam :))) siZin gibi ahlaksızlara bu hediye bile fazla. Elinize iğne batsa benim canımı yakmanızın ahı olduğunı bilin diyeceğim. Ve ekleyeceğim...

Şimdi defolun gidin evimden ahlaksızlar :))) ALLAHIM ÇOK AMİN:))) bu anı yaşamak için sabırsızlanıyorum.

Nasıl ya?
Bunlara karsi sessiz kalmis olamazsiniz dimi?
Allah onlarin yardimcisi olsun.
Kalpleri nasil pis insanlarmis.

Cevap verdiklerim de oldu ama insanlar asla susmaz.. yaraya tuz basmak daha hoşlarına gidiyor malesef..
Ama bu dünyanın obur dünyası var rabbim sorsun inşallah..

Bende aynı sebeplerden dolayı 2.yi istemiyorum.
Neyseki daha zamanı var bebegim kucuk simdi benim.ama ilerde ne olur bilemem. Acikcasi kimsenin istemesiyle olmaz boyle şeyler. Önemli olan sizin kendinizi hazir hissetmeniz gercekten zor bir surec cunku. Cekecek olan sizsiniz. Yapmak istemiyosaniz yapmayın

Arkadaşlar benim bir tane kızım var 5 yaşında, çevremdeki herkes ikinciyi niye yapmıyorsun diyor annem çok baskı kuruyor bana kalsa ben yapmam imkansız geliyor ama annem mecbur yapıcaksın diyor, ya hayal bile edemiyorum o şekil korkuyorum rüyamda görsem bile etkisinden kurtulamıyorum. Ne yapıcam ben bilmiyorum. Kızımın dogumu çok zor oldu ve dogum sonrası hep tektim depresyona girdim o korkular hiç gitmiyor kesin tekrar olucak acaba tedaviyle geçer mi bu durum?
Çevrenin baskısıyla değil ama cocugunuz için kardes dusunebılırsınız.Çocuklar belli bir yastan sonra kardeş istiyor. Bu benim kardeşim diye damacanaya sarılan cocuk duydum.Gecen gun parkta 8 yasında bir kız gordum yanında bir de erkek cocuk vardı o kadar cok seviyordu ki cocuk kumla oynamak için yere oturdu sen yere oturma usume ben otururum sen kucağıma otur dedı. Sordum kardeşim benim dedi. Babaannesi oradaydı. Kardeşi değil kuzeni kendi kardeşi yok o yuzden boyle yapıyor dedi. Üzüldüm. Maddi imkan varsa mutlaka her cocugun kardeşi olmalı

Back
X