Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzucukta istiyorken şartlarde elveriyorsa neden olmasın.
benim de 2 yaşında bir oğlum var çalışıyorum ve 7 aylık kızımada hamileyim.doğumdan sonrada büyük ihtimal çalışırım allahtan bişey çıkmazsa.![]()
Şartlar müsade ediyorsa,
eşinle ortak kararınızsa düşünebilirsin .
Kardeş çok önemli bence.
Yaş aralıkları da ideal.
Zaman geçtikçe daha zor geliyor insana
Aile büyüklerin yardımcı olabilirlerse sende rahat edersin.
Hayırlısı olsun inşallah.
aaslında çok istiyorum ikinci çocuğu bende çok kardeş içinde büyüdüm bir çocuğun kardeşi mutlaka olmalı ilerde dayanak oluyorlar birbirlerine .. ne güzel yapmışsın peki evde nasıl idare etmeyi planlıyorsun sizin planlardan çalayım azıcık :)) anladığım kadarıyla her şey fedakarlık
evet ortak kararımız aslında aklımızda bile yoktu oğlum çok istiyor .... eşimin annesi bakmıştı ilk çocuğuma bu yıl anaokuluna başladı ikincisinide yap ben bakarım diyor. bugün ilk adımı attım doktora gittim bu ay d. kontrol hapını bırakıcam 3 ay deneme süresi sonra tahlil ve tedavi başlıycak kısmet olursa . umarım doğru bir karar vermişimdir...
hakkında hayırlısı olsun olsun inş.uğur getirir ikinci bebek size inş.yaptığın için hep şükür vesilen olsun inş.kayınvalidenden de allah razı olsun.ne güzel yap bakarım diyebiliyor.