Hem çok isteyip hem korkuyorum çünkü ilk çocuğumu zorlanarak büyütüyorum 3 yaşında çok şükür. Pimpirikliyim rahat değilim .çalışıyorum bakıcı kreş hepsi problem.ulkenin haline üzülüyorum korkuyorum ,hastalıklardan korkuyorum.fiziksel olarak mükemmele yakın bakıyorum evladıma.ama ruhen çocukla çocuk olamıyorum oynatamıyorum bilemiyorum.ama içimdeki bu 2.çocuk fikrinide atamıyorum. Acaba ilerde çocuğum çok mu yalnız kalır pişman olur muyum eğer yapacaksam çokta vaktim yok yasim 31 çok ara vermek istemiyorum.neden bu kadar detay düşünüyorum bilmiyorum .bazilari için ne kadar kolay çocuk fikri
Icimden gelmiyor.zorluyorum kendimi çok zorluyorum çok uğraşıyorum ama çocuk bunu hissediyor.diyorum yok bana göre değil.ama sonra sarilan oynayan iki kardeş görüyorum haydi dön başaCocukla cocuk olamamak ne demek yani hicmi icinden gelmiyor oynamak..isten geldim mutfak karisik kizim arabayi getiriyor anne dut diyo oyun istiyo isi gucu biraktim oynuyorum.. benim orta yasta bi anne olmam cocugumla cocuk olma hakkini yavrumdan alma hakkini almiyor..ne bicim bir cumle kurdum ben bile anlamadim anladiniz dimi.bence tam zamani 2.cocuk icin
3 yaş bnce erken ya bnm kızım 4 yaşındayken kardeşi doğdu 6 ay oldu bi ona koş bi ona koş mahvoluyo insan.Bana kalsa 7 yaşına kadar fln düşünmezdim de nasipmiş oldu diyelim.Hem çok isteyip hem korkuyorum çünkü ilk çocuğumu zorlanarak büyütüyorum 3 yaşında çok şükür. Pimpirikliyim rahat değilim .çalışıyorum bakıcı kreş hepsi problem.ulkenin haline üzülüyorum korkuyorum ,hastalıklardan korkuyorum.fiziksel olarak mükemmele yakın bakıyorum evladıma.ama ruhen çocukla çocuk olamıyorum oynatamıyorum bilemiyorum.ama içimdeki bu 2.çocuk fikrinide atamıyorum. Acaba ilerde çocuğum çok mu yalnız kalır pişman olur muyum eğer yapacaksam çokta vaktim yok yasim 31 çok ara vermek istemiyorum.neden bu kadar detay düşünüyorum bilmiyorum .bazilari için ne kadar kolay çocuk fikri
Bende bu yüzden kara kara düşünüyorum. Peki su an neden şart olmadığını düşünüyorsunuzBenim kızların arası 2.5 yaş. Birbirleri için ölüyorlar. Buna rağmen eskiden kardeş şart derdim, şu an şart olmadığını düşünüyorum. Yalnız yaşınız 31 ve çocuğunuz kardeş isterse çok geç olabilir, ya da aralarında nesil farkı olabilir. Bu da iyi olmuyor, kendimden biliyorum. Her yönüyle düşünüp, karar vermek gerek. Ama 3. Çocuk için fikrim ASLA :)
Peki bu korkunuz dışında tek çocuk olmak sizi hic üzdü mu?Bu konuda bende cok endiselim. Suan icin dusunmuyorum zaten. Ama hep 2 cocugum olsun istiyorum. Kixim daha 16 aylik en azinda 2.5 3 yasina gelsin belki dusunurum diyorum ama bi taraftan da aman bosver diyorum.
Kendim tek çocuğum en buyik korkum abnemi babami kaybetmem. Dusunsenize benimle ayni aciyi paylasabilecek kimse olmayacak teyzelerim amcalarim 3 gun uzulcek sonra hayat normale donecek ama karanliga hapsolacagim sanki. Hep boyle dusunuyorum cok karamsarca ama herseye pozitif olan ben yalnizligi kabullenemiyorum. Iste o zaman kardesi olmali kizimin diyorum.
Cevremde de o akdar kotu kardes ornegi var ki girdaptayim resmen bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?