- 27 Ağustos 2016
- 1.666
- 3.210
- 83
Yoooo asla cok sukur el bebek gul bebek buyudum. Zaten hic kardes istemezdim kucukken. Sana kardes yapalim dediklerinde 8 yasindayken evden kacmis komsumuza siginmistim:)Peki bu korkunuz dışında tek çocuk olmak sizi hic üzdü mu?
Kararı sen kendin vereceksin elbetteki ama kardeş gibisi var mı yaaa. Bir de saydığın şeyler sanki ilk çocuk acemiligi. Ben 3. de bambaşkaydım şimdi bir de 4. var. İyice düşün ya da oluruna bırak. Ayrıca çocuğun o kadar şanslı ki senin gibi hassas bir annesi var. Bu şansı bir başka bebeğe de versen çok güzel olur bence.Hem çok isteyip hem korkuyorum çünkü ilk çocuğumu zorlanarak büyütüyorum 3 yaşında çok şükür. Pimpirikliyim rahat değilim .çalışıyorum bakıcı kreş hepsi problem.ulkenin haline üzülüyorum korkuyorum ,hastalıklardan korkuyorum.fiziksel olarak mükemmele yakın bakıyorum evladıma.ama ruhen çocukla çocuk olamıyorum oynatamıyorum bilemiyorum.ama içimdeki bu 2.çocuk fikrinide atamıyorum. Acaba ilerde çocuğum çok mu yalnız kalır pişman olur muyum eğer yapacaksam çokta vaktim yok yasim 31 çok ara vermek istemiyorum.neden bu kadar detay düşünüyorum bilmiyorum .bazilari için ne kadar kolay çocuk fikri
Bende sizin gibi düşünüyorum kızım 2.5 yaşında. Hani doğana üzülüp ölene sevinecek zaman gelecekmiş ya o zaman geldi galibaHem çok isteyip hem korkuyorum çünkü ilk çocuğumu zorlanarak büyütüyorum 3 yaşında çok şükür. Pimpirikliyim rahat değilim .çalışıyorum bakıcı kreş hepsi problem.ulkenin haline üzülüyorum korkuyorum ,hastalıklardan korkuyorum.fiziksel olarak mükemmele yakın bakıyorum evladıma.ama ruhen çocukla çocuk olamıyorum oynatamıyorum bilemiyorum.ama içimdeki bu 2.çocuk fikrinide atamıyorum. Acaba ilerde çocuğum çok mu yalnız kalır pişman olur muyum eğer yapacaksam çokta vaktim yok yasim 31 çok ara vermek istemiyorum.neden bu kadar detay düşünüyorum bilmiyorum .bazilari için ne kadar kolay çocuk fikri
"Şart" derken abartmışım. Tek çocuklu olanların bencillik ettiğini düşünüyordum, yine abartmisim. Eğer siz tek çocuk istiyorsanız, çocuğunuz da istemiyorsa şart değil yani. Ama çocuklar da 6-7 den sonra istemeye başlıyor.Bende bu yüzden kara kara düşünüyorum. Peki su an neden şart olmadığını düşünüyorsunuz
Bu kadar olumsuz düşünüyorken yapmayın bence sırf çocukla çocuk olamıyorum diye ona kardeş yapılmazPimpirikliyim rahat değilim .çalışıyorum bakıcı kreş hepsi problem.ulkenin haline üzülüyorum korkuyorum ,hastalıklardan korkuyorum
Bence daha erken benimki 17 aylik ikinciye zaman var daha esin anlayisli olmasi gerek.Bende cocuklari asiri seviyorum.. Cok sukur rabbim nasip etti 1 yaşında oglum var. Bende iki kardesin arasinda ki yas farki cok olmasin istiyorum ama esim simdiden basladi bu cocuk kardes istiyor demeye.. Oglum cok mizmiz ve cok hareketli bir cocuk pesinden bir an olsun ayrilamiyorum.. Hamileligim deseniz 4 ay surekli mide bulantisi istifrayla gecti 4 kilo verdim.. Oldu ki hamile kaldim bebegim daha kendi ihtiyaclarini karsilayamiyor derdini anlatamiyor birde ben bulantiyla gecirirsem o yavruma kik bakicak? Esimdr cok yardim eden bir insan degil.. Gercekten cok bunaldim.. Surekli bunun tartismasini yapiyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?