2 çocukla ev gezmesi

Yani insanlar ev gezmesini sadece yeme.içme dedikodu için sanıyor artık sanırım

ozaman okadar kendinizi çevrenizden,çocuklarınızıda insanlardan soyutlayıp uzaklaştırmayın.Çünkü bu bir iki günlük birşey değilki,hele kışın daha çok sıkılıp ev gezmeleri yapma ihtiyacı oluyor.
Hergünde gezilmeyeceğine göre,sizin için problem oluşturmaz bana göre çok detaylara takılmakta bunaltır insanı.

Yani insanlar ev gezmesini sadece yeme.içme dedikodu için sanıyor artık sanırım
Bi arkadaş çok gelmek istedi mesela bana davet ettim,çalışan bi insanım,eve geldim,ev toplaması yemeği filan hallettim önceki geceden tiramusu yaptım,tamamını kendim hazırladım,tiramusu çerez meyve temiz ev ve güleryüzlü bi şekilde ağırlamak istedim,evime geldi mutfakta hazırlık yaparken aaa ne hazırladın bize tek çeşit mi dedi,çok bozuldum kuzu kesmemi bekliyordun galiba dedim bi kaldı,ne güzel şakalaşıyoruz di mi ama dedim kahkaha attım yani sanırım beklentiler çok büyük

Yani o da ayıp etmiş çalışan.insansın bi çay çerez bile yada hazır kek bisküvü bile olabilir insan güler yüz bekliyor yeme içemden çok. En azindan ben öyle düşünüyorum

Yani o da ayıp etmiş çalışan.insansın bi çay çerez bile yada hazır kek bisküvü bile olabilir insan güler yüz bekliyor yeme içemden çok. En azindan ben öyle düşünüyorum
Ehh napalım bi daha gelmek isterse kabul etmem tee onunla mı uğraşcam,oğlu var o melek nasılsa o tek gelsin

Ya sanırım biraz fazla takılıyorum çalışan biriydim 2. Çocuktan sonra bıraktım.evdeyim ev gezmesi tarzi şeyleri bende pek sevmem mahallede bi güne girdim rahat edemedim.bir daha girme öyle bişye. Benim.istediğim yakın arkadaş eş dost akraba ilişkileri gelişsin.çocuklarımın.böyle çocukluk ardaşları olsun. Ama artık kimse gelmekte istemiyor diyip bende gitmiyorum

Evet bayanlar biri 4 biri 2 yaşında 2 çocuğum var annem ve ablam bide bir arkadaşım dışında kimseye çağrılmadan yada önemli bişey olmadıkça gitmek istemiyorum.
Sizinde böylemi?
Tek cocukla bazi seyler kolayda iki cocukla bencede durul dusunmek lazim:) en guzeli sokaklar parklar. Milletin kaprisi cekilmz

Ne gorgusuzmys o da :) sizin evi pastane sandi ellaam :)

Buarada yaz mevsiminde parka gidiliyor ama simdi her zmn mumkun olmuyo.. bende cocuklari markete kapali alisveris merkezlerine goturuyorum napiiimm

Ne gorgusuzmys o da :) sizin evi pastane sandi ellaam :)
Garip bi kadındı zaten ya başka enterasanlıkları da vardı,renkli bi kişilikti aslında ben şahsına münhasır insanları severim de ben bik bik her yaptığına aaa kız sen ne acayip kadınsın minvalinde tepkiler verdiğim için o görüşmüyor benimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…